Bezoek Wilders aan Zaandam afgelast

Screenshot_190

ZAANDAM – Een bezoek van Geert Wilders aan een dierenopvang in Zaandam gaat donderdag niet door. „Het dierenasiel heeft afgezegd omdat de linkse terreurgroep Anti-Fascistische Actie (AFA/Antifa)de mensen heeft geïntimideerd”, liet de PVV-leider dinsdag weten.

De Zaanse Stichting Dierenzorg bevestigt dat het bezoek niet doorgaat. Medewerkers van de dierenopvang zijn volgens voorzitter Louise Verra op straat aangesproken op het bezoek van Wilders. Op een van de dierenambulances was een anti-Wilders-sticker geplakt.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", demoniseren, dictatuur, Geert Wilders, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Bezoek Wilders aan Zaandam afgelast

 1. Mary zegt:

  Hoe is het mogelijk, leden van de Antifa die mensen aanvallen in een democratisch land die een van de politici wensen te bezoeken, stelletje fascisten, wat wordt hier aan gedaan?? in Amerika werden daar speciaal door de “democraten” mensen voor ingehuurd om op Trump bijeenkomsten ellende uit te lokken, ook dat heeft ze niet geholpen mensen worden er alleen vastberadener door, dus het komt ons prima uit, alles wat tegen Wilders wordt gericht komt als een boemerang terug naar de uitzender. Als hij straks premier is kunnen dit soort miezers aangepakt worden en hard graag.

  Like

  • Nemesis zegt:

   In Duitsland lukt het de SAntifa prima. Ze worden er tenslotte voor betaald door de Vakbonden en de regering met dank aan de minister voor familie mevrouw Schwesig, die daar een enom grote pot met geld voor heeft klaar staan. Voor het gevecht tegen rrrrääääächts !.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  De linkse terreurgroep (Anti-) Fascistische Actie (AFA/Antifa)……… LAAT DAT ANTI er maar af !!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou-eh…..Tijd om die Antifa eens flink aan de tand te voelen, zou je dus zeggen, hè……
  Nee, dus.

  Like

 4. abouneenee zegt:

  De vraag is waarom deze nazi’s willen voorkomen dat mijnheer Wilders een dierenasiel bezoekt. De vraag is nutteloos, omdat dit soort lui geen enkele vorm van logisch nadenken onder de knie hebben. Onze overheid kan natuurlijk niet iedere werknemer en de dierenopvang op zich 24-uurs-bescherming bieden. Net als bij andere verwarde personen (lees: gekken) moeten zij door de politie worden afgezet bij een psychiatrisch ziekenhuis dat hen vervolgens zal platspuiten met kalmerende middelen. Kosten zelf dragen!!! Misschien dat men dan leert in het gareel te lopen? In ieder geval zal het afschrikkend werken omdat iedere extreem linkse ‘activist’, zoals AntiFA is, het prima vindt om in dit geval het vrije verkeer van Wilders te beknotten, maar gaat gillen als een varken op het moment dat zij hun eigen weg niet mogen vervolgen.

  Like

 5. Duchesne zegt:

  …op straat aangesproken…is synoniem voor geintimideerd. En toch denk ik dat er AFA luitjes gaan sneuvelen door dit soort acties, want mensen zijn er klaar mee dat ons land word verkankerd door linkse terreur. Kwestie van tijd dat er eens iemand niet onder de indruk is van AFA lui.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  De linkse terreurgroep Anti-Fascistische Actie de mensen heeft geïntimideerd !

  Jammer dat ik daar niet bij was ! Zou deze linkse Facist mij aangesproken hebben,
  zou ik hem met zijn Stickers zijn strott dichtgepleurt hebben !

  Like

 7. BertG. zegt:

  Of topic. Stroopers in Parijs.

  Barbaren hebben afgelopen nacht een neushoorn in een dierentuin in de buurt van Parijs doodgeschoten en met een kettingzaag zijn kostbare hoorn afgezaagd en meegenomen. Dierenverzorgers deden dinsdagochtend de gruwelijke ontdekking. De neushoorn was vijf jaar oud.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27749620/__Neushoorn_met_kettingzaag_bewerkt__.html

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Vreselijk alleen maar voor de Poen,gelukkig zijn de andere 2 niets aangedaan, die mogen ze verdoven en de hoorn afzagen,blijkt 30.000 a 40.000/euro op te leveren
   Die komen echt wel terug ,dat arme dier was door Nederland naar Frankrijk gebracht voor een fokprogramma
   Gisteren gelezen een vuil gore hondenfokster in Engeland had 8 weerloze puppies levend in de vriezer laten doodgaan en 1 doodgeslagen
   De ouders waren broer en zus daarom wilde ze die stumperts dood
   Dierenartsen wilden ze niet laten inslapen omdat gewoon gezonde dieren waren, ze kreeg amper straf , ze heeft ze dood bij de dierenarts gebracht zo van jullie wilden ze toch niet laten inslapen 1 leefde nog maar die was er zo slecht aan toe dat ze hem hebben laten inslapen
   Die dikke trol moeten ze levend in de vriezer leggen tot ze dood gevroren is

   Like

  • Asgard zegt:

   Bert,…laat me raden,…Zwart? Licht getint?

   Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Waarom staat Antifa niet op de terreurlijst van de NCTV? Deze mensen zijn net zo gevaarlijk als hun vriendjes van ISIS

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Dit zit ook in de blinde vlek van de oude media: AFA of FA en IS zijn allemaal onderdelen van de SP.
  En de SP is een ledenpartij, dus overladen met subsidie en hun politici leveren ook weer geld in om de activisten en anarchisten te onderhouden.
  Dat maakt een stem op de SP, een stem op de WA 2.0.

  Like

 10. GT zegt:

  Kijk hoe zit het nu feitelijk, dit hadden ze gewoon moeten laten door gaan en komen die linkse facistische afa figuren daar,met hun geroep toeter en smerige praktijken gelijk arresteren of met de matrak recht op hun hannes, en de straat over trappen, dan vast pakken en in de arrestanten bus pleuren, en een gigantische trap na! Optreden heet dat Rutte wanneer ben je opgedonderd met je ramp kabinet, en het volgende dramatische kabinet of dachten we dat we met dat stomme inslaap gesukkelde volk hier het nog redden ……dacht het niet je zult het zien en mee maken!

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  M. De Hondt moet maar eens een peiling er oplos laten waarom de honden van de PVV geen brood lusten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s