Feministes verraden hun doelen voor een fatale ideologie

Screenshot_192

(Door: Eva Maria Griese – Vertaling: E.J. Bron)

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, worden opnieuw de verworvenheden van de emancipatie geprezen. Maar de feministes offeren hun doelen op het altaar van een fatale ideologie ten gunste van een archaïsche mannenwereld.

contra-magazine

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, zullen de verworvenheden van de feministes de media weer beheersen. Paginalange berichten schetsen de mijlpalen – van de oprichting van de “Eerste Oostenrijkse Vrouwenvereniging” tot het feit dat tegenwoordig bijna één op de vijf vrouwen een leidende functie heeft. En dat er tot aan de echte gelijkstelling nog veel moet gebeuren. Geen woord over het feit dat dit alles al in de nabije toekomst irrelevant zou kunnen zijn, want door een keerpunt met een enorme reikwijdte zullen vrouwen weldra een veel groter probleem hebben: de botsing met een archaïsche mannenwereld, die noch vrouwelijke artsen noch politieagentes respecteert, om maar te zwijgen van de zelfbeschikking van westerse vrouwen. Omdat het aandeel mannen onder de migranten bijna 80% bedraagt, wordt het probleem, namelijk dat velen van hen vrouwen als loslopend wild beschouwen, bijzonder explosief.

Daarbij komt de slappe handhaving van de asielwetten door de politiek en justitie. Jeugdige delinquenten kunnen na een brute verkrachting zelfs wegkomen met voorwaardelijke straffen. Maar zelfs de gevangenisomstandigheden hier in Europa zijn immers niet echt afschrikwekkend voor iemand die uit een Derde Wereldland komt. Als niet minimaal voor zwaardere misdaden tegen lijf en leden onmiddellijke uitzetting dreigt, zal het gevaar waaraan welke nóg zo geëmancipeerde vrouw blootstaat, groter worden zodra ze het huis verlaat.

De linkse Duitse jonge politica Selin Gören, pleitbezorgster van de “Refugees Welcome”-politiek, werd in een park door drie mannen met een Arabisch uiterlijk tot orale seks gedwongen en van haar tas beroofd. Uit piëteit met de “vluchtelingen” deed ze alleen maar aangifte van de beroving van haar tas. Pas haar vriend kon haar ervan overtuigen dat ze eveneens aangifte zou moeten doen van de verkrachting, omdat deze mannen ook een gevaar voor andere vrouwen zouden kunnen worden.

Aansluitend verontschuldigde ze zich op Facebook bij alle “vluchtelingen” dat racisten en bezorgde burgers hen nu als het probleem zouden beschouwen. Ze zou schreeuwen en vechten om dat weer te veranderen. De in tientallen jaren werk door generaties vrouwenrechtenactivisten moeizaam bevochten verworvenheden worden vanuit een verkeerd begrepen tolerantie geofferd aan een fatale ideologie.

Wat hebben vrouwen aan gelijkberechtiging en onafhankelijkheid wanneer we in het jaar 2017 pas goed weer mannen nodig hebben die ons na het invallen van de duisternis begeleiden? Zoals de Zweedse regering dit al lang voor de ophef over Trump´s “statement “last night in Sweden” had aanbevolen, hoewel daar zogenaamd geen problemen bestaan.

Zweden is enkele jaren verder dan wij. Al in 1969 had minister-president Olof Palme de basis gelegd voor een ideologisch zeer liberale immigratiepolitiek. Van zijn tot dan toe homogene volk probeerde hij in een radiotoespraak de angst voor mensen met een andere cultuur en huidskleur weg te nemen. Daarbij kwam sluipend een van bovenaf opgelegde censuur, die onder de welluidende naam “political correctness” de vrijheid van meningsuiting van een ieder van ons enorm beperkt.

Alice Schwarzer verzet zich als enige moedig tegen deze ontwikkeling en stelt zonder compromis misstanden aan de kaak. In de “Welt” zei ze: “… men weet inmiddels ook helemaal niet meer wat men überhaupt nog mag zeggen. De politieke correctheid wisselt immers van dag tot dag. Dat dient ons eraan te hinderen vrij te denken. Vorm in plaats van inhoud. Het gaat niet om de mensen, maar om ideologie.”

Een in Zweden wonende Bosnische migrant, die een eigen YouTube-kanaal over dit thema heeft, klaagt erover dat zelfs de eerste feministische regering ter wereld zou handelen alsof ze vrouwen zou haten. Het imago van Zweden in de wereld zou ze belangrijker vinden dan de realiteit thuis. Hij vatte het samen: “In Zweden zie je wat er gebeurt wanneer ´political correctness´ de staatsreligie is geworden.”

En precies dat zou ons niet moeten overkomen. De toestanden in Zweden zijn een waarschuwend voorbeeld. Nóg hebben we tijd.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Eva Maria Griese

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

37 reacties op Feministes verraden hun doelen voor een fatale ideologie

 1. Mirjam zegt:

  Iets geheel anders. Iets dat niet direct, maar misschien wel indirect met politiek te maken heeft. In Frankrijk in een dierentuin hebben dierenbeulen een neushoorn gedood en zijn hoorn afgezaagd. In een dierentuin! Wie kan dit nou over zijn hart krijgen om überhaupt te doen. Ik weet dat stropers dat in Afrika voor mekaar krijgen, maar in een dierentuin in Frankrijk! Dit kan alleen iemand gedaan hebben die totaal geen gevoel heeft en die, net al in Afrika, zelfs in Frankrijk niet ervoor schuwt om zoiets uit te voeren. Dit is barbaars en ik denk niet dat iemand die in het Westen is opgegroeid, zoiets zou uitspoken. Sorry als dit racistisch overkomt, maar dit is gewoon gezond verstand en realistisch denken. Zullen vandalen moesten ze ook hun ‘hoorn’ afzagen!

  http://www.nu.nl/algemeen/4521183/stropers-doden-neushoorn-in-dierentuin-in-franse-thoiry.html

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   *Zulke

   Like

  • hendrikush zegt:

   Waarom zeg je: “Sorry als dit racistisch overkomt”? Onze politiek geïndoctrineerde rechters vinden het noemen van Marokkanen al racistisch.
   Laat je niet afbluffen door political correctness predikers!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Waarschijnlijk een Afrikaanse dierenoppasser-verzorger…!
   Het is mogelijk een zg. ‘kunst-hoorn’ te plaatsen uit wederbestendig polyester.
   In de massa gekleurd,en extra stootvast.

   Je voelt het verschil niet als het donker is…

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    De arme neushoorn, die geboren is in Burgers Zoo en als jong volwassen uitgeleend aan Frankrijk voor het fokprogramma, is niet alleen zijn hoorn kwijt, maar heeft ook op gruwelijke manier zijn leven moeten laten.
    Europa, maar ook de wereld is aan het afglijden naar een wel erg bedenkelijke staat van terug evolueren.

    Like

  • Jan zegt:

   Chinese maffia. Chinezen geloven dat alles geneeskrachtig is

   Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nee Eva, die tijd hebben we NIET meer. Let maar op. Zie de uitslag van 15 maart. Het is te triest voor woorden hoe vrouwen andere vrouwen met name uit het Midden Oosten hebben laten vallen ipv voor ze opkomen.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Nóg hebben we tijd. Is dat zo? Ik word met de dag sceptischer.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik ben ook bang van niet.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Waar halen ze het vandaan?

  ‘Zweden is beste land om te wonen voor vrouwen’

  http://www.nu.nl/wonen-en-interieur/4521573/zweden-beste-land-wonen-vrouwen.html

  Like

  • elisah zegt:

   Lijkt me het beste land voor illegale migranten, die kunnen nergens zo laag/ongestraft tekeer gaan als in Zweden.
   Misschien het beste land voor vrouwen om te wonen, wanneer ze hun woning echter verlaten, is het het buitenshuis het slechtste land om te leven.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, papier is geduldig.
   Je kunt je niet voorstellen hoe sterk de aangeboren behoefte van de mens is om zich aan te passen aan zijn omstandigheden.
   Hier botsen dus duidelijk een tweetal basisbehoeften van de mens.
   Enerzijds de drang om zichzelf te vernietigen die op zijn beurt weer leidt tot een opleving van de drang tot zelfbehoud of ‘overlevingsdrang’.

   Er wordt dus voor het onontkoombare gevlucht, door totale ontkenning van de realiteit.

   Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  “Uit piëteit met de “vluchtelingen” deed ze alleen maar aangifte van de beroving van haar tas, (en niet van de gedwongen orale seks)”. Dit argument vind ik moeilijk te geloven, Bovendien vind ik het “accepteren” van de drievoudige verkrachting asociaal tegenover andere vrouwen en tegenover haar vriend.

  Like

  • elisah zegt:

   Waanzinnig! Haar tas is meer waard dan haar eerbaarheid, dan moet je toch wel een doorgewinterde snol zijn…..

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Moeilijk te geloven? Je hoort dat soort dingen herhaaldelijk “uit piëteit met die ‘arme’ vluchtelingen!”
   Als U het mij vraagt, spelen er latente fantasieën mee. Heb ik ook wel eens gehad….45 jaar geleden of zo.

   Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. delamontagne zegt:

  In het land van de koraan, Saudie Arabië, hebben de vrouwen eindelijk een mijlpaal bereikt.
  Ze mogen EINDELIJK auto-rijden.
  Weliswaar zijn het bots-autootjes op een semi-Westerse Kermis en dan alleen vandaag, 8 Maart.
  Internationale Vrouwendag……………..

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Is wel een stuk veiliger zo.
   Door al die lappen stof kan niemand veilig autorijden, want je ziet geen moer.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Wonderbaarlijk dat ze daar een kermis hebben, alles wat ook maar een beetje leuk is is daar verboden en dan vooral natuurlijk voor de vrouwen. Hoeveel stokslagen zullen ze straks krijgen?

   Like

  • Mirjam zegt:

   Het is gewoon griezelig om dit te zien. Het lijkt de Twillight Zone wel. Mensonwaardig om zo door het leven te gaan. Ik zou nooit, echt nooit in zo’n land willen opgroeien. Ze worden gedwongen, maar kiezen er uiteindelijk zelf voor, omdat ze geen andere keus hebben en ze het van begin af aan zo geleerd hebben.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Ik zie dat er per ongeluk ook nog een boerka-loze vrouw rondloopt in zeer uitdagend topje.

   Like

 9. Jan zegt:

  De sporthoofddoek of het Wilderiaanse kopsvod

  Van den Bremen: ‘Met sporthoofddoek kan vrouw zich ontwikkelen’

  Ze is ‘trots en blij dat dit gelukt is’. Ontwerpster Cindy van den Bremen uit Eindhoven doelt op het besluit van de wereldvoetbalbond Fifa donderdag dat vrouwelijke voetballers een hoofddoekje mogen dragen.

  Een hoofddoek op het voetbalveld, oordeelde Ifab, het beslissingsorgaan achter de Fifa, zou gevaarlijk zijn omdat die de vrouwen zou kunnen verstikken. Dus werden vrouwen die toch met een hoofddoekje het veld betraden, consequent gediskwalificeerd. Dat lot trof ook de Iraanse vrouwen tijdens hun kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen tegen Jordanië, november vorig jaar.

  Ramp
  “Dat was een ramp”, herinnert Van den Bremen zich. “De meiden hingen huilend op de vlag. Moet je je voorstellen: ze komen uit een land waar allerlei restricties gelden, ze moeten heel hard vechten om te kunnen sporten, laat staan topsporten, en dan worden ze op het voetbalveld tegengewerkt door de Fifa.”

  https://www.trouw.nl/home/-met-sporthoofddoek-kan-vrouw-zich-ontwikkelen-~a606ab55/

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Nee, Eva, we hebben niet ‘nog tijd’. Je artikel is goed bedoeld maar toch schrijf je het met oogkleppen op. In wezen is je opstelling net zo stom als die van Emiel Roemer die op een verkiezingsbijeenkomst zegt dat de ISLAM niet gevaarlijk is maar dat we de symptomen moeten ‘aanpakken’.
  Oogjes open en … ken je geschiedenis. De islam heeft een perverse geschiedenis van 1300 jaar en door eeuwenlange indoctrinatie is de hele islamitische meute geestelijk vergiftigd.
  Er helpt maar één echte oplossing:
  ISLAM ??? – WEG ERMEE !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. abouneenee zegt:

  Iedereen heeft het recht zijn of haar eigen leven ondergeschikt te maken aan dat van de Mohammedanen. Ook als zij hierdoor niet inzien dat het leven voor hen steeds onvrijer wordt.

  Ik ben er klaar mee deze ‘vrouwen’ te behoeden voor de ondergang. Ik denk aan mezelf en stem 15 maart op de PVV.

  Like

 12. abouneenee zegt:

  Iedereen heeft het recht zijn of haar eigen leven ondergeschikt te maken aan dat van de Mohammedanen. Ook als zij hierdoor niet inzien dat het leven voor hun steeds onvrijer wordt.

  Ik ben er klaar mee deze ‘vrouwen’ te behoeden voor de ondergang. Ik denk aan mezelf en stem 15 maart op de PVV.

  Like

 13. Uit respect voor de internationale vrouwendag worden vrouwen vandaag in de meeste Alienlanden niet in de grond gegraven of met zuur bestrooid, dat doen ze morgen.

  Like

 14. Ron zegt:

  *****Een in Zweden wonende Bosnische migrant, die een eigen YouTube-kanaal over dit thema heeft*****

  Er staan zeer leerzame filmpjes op dit youtube kanaal. Bijvoorbeeld de volgende:
  Sweden’s Government is Lying about Sweden

  De situatie in Zweden en de uitspraken van de zweedse regering worden tot op het bot gefileerd.
  Vooral de laatste paar minuten zijn erg interessant, die vertellen waarom de zweedse bevolking die dalende geboortecijfers heeft zo nodig vervangen moet worden door moslimimmigranten: niet zozeer omdat politici dit alleen doen om geen racist genoemd te worden, maar “It’s all about the money”.
  Een krimpende of niet meer groeiende bevolking levert een krimpende economie. De zweedse bevolking wil niet meer groeien dus zou het economische systeem vervangen moeten worden om nog steeds een groeiende economie te hebben.
  Het is goedkoper om de huidige bevolking te vervangen door een volk dat wel graag wil groeien dan om het economische systeem te vervangen. Dat zou tevens de reden kunnen zijn waarom al die werkgevers die op partijen als bijvoorbeeld de zweedse VVD stemmen ook zo graag de vervanging van de autochtone zweedse bevolking wil.
  Even recht doortrekken geldt dit dan ook voor de rest van de huidige westerse wereld.

  Like

 15. Cynisch mensch zegt:

  Echt laf dat vrouwen heulen met de orthodoxe islam. Steeds meer zie je meer voorbeelden van verraad. Ik zou elke vrouw die haar vrijheid waardeert willen oproepen om PVV te stemmen. Dit uit compassie met de vrouwen die door jonge mannen uit achterlijke culturen zijn aangerand in een Taharrush (geoorganiseerde aanrandingen). Gewone mensen haten dit soort achterlijke barbaarse gewoonten. En als ik dan alsracist wordt uitgemaakt dan weet degene niet eens wat racist is. Het gaat niet om ras maar om gewoonten uit rotculturen.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Na de “Vrouwenmars” van afgelopen 21 Januarie organiseren de Amerikaanse Feministen ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag vandaag, een gigantische demonstratie van Protest tegen President Donald Trump, hun “zwarte schaap”.

  LINKS roept op om weerstand te bieden tegen het “Fascistische America” waarheen het land op weg is onder leiding van President Trump.
  Onder de andere Kritieken, ook even lachwekkend, is die waarmee de LINKSEN de President van Anti-Semitisme beschuldigen.
  Maar één van de leiders van deze protestbeweging, Rasmea Yousef Odeh, is zelf een antisemiet en wel een van de ergste.
  Ze heeft n.l. in de gevangenis gezeten voor terrorisme.
  Van origine Palestijnse, werd ze in 1970 door Israel veroordeeld omdat ze had meegedaan met twee aanslagen in een supermarkt.
  Hierdoor werden twee Israelische studenten, Léon Kaner, 21 jaar et Edward Jaffe, 22 jaar, gedood en 9 anderen verwond.
  De andere aanslag was gericht tegen het Britse Consulaat.
  Ze werd tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld, maar na 10 jaar vrijgelaten in ruil voor gevangen genomen Israelische soldaten.
  Zij woonde hierna 4 jaar in Jordanië voordat ze naar de USA emigreerde, waar zij in 2004 de Amerikaanse Nationaliteit verwierf.
  Ze hield haar verleden als terroriste wel verborgen, maar werd in 2014 alsnog veroordeeld omdat ze gefraudeerd had en illegaal de Amerikaanse Nationaliteit had verkregen.
  Op de aanvraag-formulieren had ze bij de vraag:”Bent U ooit in aanraking met Justitie geweest of veroordeeld ?”, had zij NEEN ingevuld.

  Naderhand verklaarde ze dat ze dit gedaan had omdat ze leed aan “Post-traumitsche-ervarings-Stress”, door haar gevangenneming in Israel.
  Maar doordat zij steun kreeg van Amerikaanse “Islamo-Linksen” en andere Muzelmannen, slaagde zij erin gevangenis te ontlopen en ook niet te worden uitgezet uit de US.
  Het “Hof-van_beroep”heeft haar zelfs toestemming gegeven om zich nader te verklaren bij de Rechtbank, aanstaande Mei en uit te leggen wat haar vermeende “Stress-Syndrome” inhoudt en haar “Post-Traumatische-Depressie” als gevolg van de vernederingen en verkrachtingen door de Israëlische ondervragers jaren, geleden in Israel.
  Odeh houdt vol in haar rol als Palestijns “slachtoffer” van de onderdrukking terwijl zij medeplichtig is aan de dood van de twee studenten.
  De “aardige Feministe” heeft NOOIT het minste berouw getoond voor haar daden.
  Ze kiest er eerder voor om haar verleden als terroriste volledig te negeren en krijgt daarbij steun van de Media.
  Zo heeft zij ook een invitatie gekregen van de beweging:” Jewish Voice for Peace “.
  Een Haat-groepering die noch Joods, noch vredelievend is maar alles doet ter vernieting van Israel en de verdijving van haar Joodse bevolking.
  In de list van deelnemers bevinden zich een keur aan Islamo-Fascisten” overgoten met vitriool. ‘Het zijn experts in de Kunst van Haat en Fanatisme.
  Onder hen o.a. “linda Sarsour”, het lievelingetje van Obama een een Antisemiet “pur sang”.
  Op het ogenblik pleit zij voor aktief verzet in de straten van U.S.A.
  In het Palestijnse “brein” wordt de term “Weerstand” meestal gebruikt om de terroristische daden die onschuldige burgers doden, te rechtvaardigen.

  Maar nu heeft ze haar “cameraden” opgeroepen om de straten, bruggen en pleinen te blokkeren uit protest op deze Achtste Maart, de Internationale Vrouwendag.
  Zij heeft met andere “militanten” opgeroepen om tot een soort demonstratie te komen die voor een Nieuwe Vorm van Feminisme is, een meer radikale.
  Hillary Clinton en Elizabeth Warden te “soft” bevonden, hebben de Linksen nu in HAAR hun nieuwe Heldin gevonden, hevig anti-Trump.
  Onder de organisatoren bevindt zich ook Angela Davis, de ex-leider van de Amerikaanse Communistische Partij en lid van de Zwarte Panthers.

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  http://www.google.nl/url?url=http://gozamos.com/2014/04/blessed-rebellious-vagina-protest-calls-for-workers-rights-end-to-homophobia/&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwjw4NLHmMfSAhWHfhoKHe-QDlwQwW4IJjAI&usg=AFQjCNGwY7xjFH3ufS7teQxARqYQneaLHA

  Worlds holy grail voor geïsoleerde dorpen, medicijnmannen en later het geloof, bestuur, VN, EU en bovenal de stakker, Freud, die na al zijn jaren onderzoek nooit heeft begrepen was das weib will.
  Revolutie is dat feministes dat wel weten, nietwaar?

  Like

 18. Jan zegt:

  Feminazi’s, letterlijk: Internationale vrouwendag in het teken van ‘International Women’s Strike’ (1)

  Nu is het zo dat ‘International Women’s Strike’ geleid wordt door een terrorist, Rasmea Odeh, verantwoordelijk voor de moord op twee Joden in Jeruzalem en leugenaar, genetische eigenschap van moslims (2)

  De terrorist wil open grenzen, steunt de Amerikaanse terreurorganisatie Black Lives Matter en streeft naar vernietiging van Israël, wat nu ‘dekolonisatie van Palestina’ wordt genoemd.
  Vriendin van de terrorist Odeh is, daar is zij weer, Linda Sarsour, onlangs nog eens weer bekend voor haar uitspraak dat vrouwen die de islam bekritiseren, zoals Hirshi Ali, de baarmoeder uit het lichaam moesten snijden (3)

  1.http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3099342/2017/03/08/Internationale-vrouwendag-in-het-teken-van-International-Women-s-Strike.dhtml
  2. http://dailycaller.com/2017/02/09/feminist-darling-will-speak-at-event-with-convicted-palestinian-terrorist-and-immigration-fraudster/
  http://legalinsurrection.com/2016/12/new-video-surfaces-implicating-rasmea-odeh-in-deadly-supermarket-bombing/
  3. http://www.dailywire.com/news/12852/muslim-womens-march-organizer-attacks-female-hank-berrien

  Like

 19. Jan zegt:

  Internationale vrouwendag in islamitische landen

  Like

 20. Jan zegt:

  Feminazi’s promoten moslimvodden

  Like

 21. Pingback: De islam als dodelijke ideologie onder de dekmantel van de godsdienstvrijheid | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s