“Israël bezet Arabisch land” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Israël bezet Arabisch land” . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Maar laat dit kleine stukje van de Arabische wereld nu juist het bovenste puntje van hun besneden islamitische p..k zijn. Begrijp je iets van hun schaamte cultuur en begrijp je iets van de strekking van de islam dan begrijp ook het bijna 70 jaar bestaande conflict. Het is nooit om die paar vierkante kilometer grond gegaan. Vanaf het begin moest de islamitische eer gered worden. De islam staat niet toe dat niet moslims (kan het erger ook nog Joden) heersen over grond dat ooit islamitisch was.

  Like

 2. Goh, komen ze een paar zandkorrels te kort.

  Geliked door 1 persoon

 3. Anna zegt:

  De islam gaat er vanuit dat wanneer een land eenmaal onder islamitische heerschappij is geweest dit land NOOIT MEER mag behoren aan een ” achterhaalde ” religie, waaronder de islam het jodendom en het christendom verstaat…..
  Vandaar ook hun claim op Andalus….. dat willen ze ook komen ” bevrijden”

  Hoe krom kun je denken, maar dit kromme denken geeft gelijk aan dat dit een oorlog is tussen 2 religie’s De wereld wordt meegsleurd in de islamitische oorlog in het totale islamitische geweld… want stoppen kennen ze niet het is vechten tot de dood erop volgt. De situatie in de wereld spits zich toe op een grote religieuze eindafrekening…. of we dit nu willen of niet….. en of je nou religieus bent of niet……. Het westen reageert hier op ” democratische ” wijze, dus heel slap en vriendelijk toegeeflijk op ; omdat ze bang zijn??? Of het gevaar niet bij de naam durven noemen??? Of uit angst voor aanslagen??? Of zelfs bang voor oorlog???? Een ding is zeker dit proces is niet te stoppen….. de islam gaat door dit is hun wereld wijde opdracht….

  Israël is de kanarie in de kolenmijn…… als Israël valt zal de hele wereld vroeg of laat hierin meegesleurd worden…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Foutje…, Arabisch land bezet Israël en hele grote delen voorheen christelijk land en dat pas 1400 jaar. Daarvoor ver voor er ooit ene Allah en zijn pedo profeet en ook die ander Jezus ten tonele kwamen, toen floreerde de omgeving. Daarna is het eigenlijk altijd bergafwaarts gegaan.

  Like

 5. Jan zegt:

  Het totaal verknipte wereldbeeld van Maarten Jan Hijmans, beroepsantisemiet

  Israel sluit de grenzen voor iedereen die de nederzettingen of Israel zelf wil boycotten
  ……..
  Ayman Odeh, leider van de (Arabische) Gezamenlijke Lijst, was één van degenen die de wet scherp aanviel.

  Ik kan Odeh alleen maar bijvallen. De wet delegitimeert niet alleen al die mensen die als geweldloos verzet tegen de bezetting BDS, een boycot van Israel, propageren, maar ook al diegenen die voor een boycot zijn van de nederzettingen en de instanties die ermee zijn verbonden. Israel maakt zich daarmee volstrekt belachelijk, want het maakt verzet tegen de nederzettingen die volgens het internationale recht illegaal zijn, in Israel zelf ook weer illegaal. Dat is dus de omgekeerde wereld.

  Ondertussen is het knap lastig, deze boycot van de boycot. Heel wat mensen zullen nu vrienden en familie in Israel niet meer kunnen bezoeken, of er geen interviews meer kunnen houden of onderzoek doen voor het schrijven van studies of boeken. Ikzelf wordt op beide manieren getroffen. Dat is een reden temeer om met nog meer kracht dan voorheen op te roepen tot Boycot, Desinvestment en Sancties. Waarschijnlijk is dat de enige manier waarop dit verknipte land nog ooit tot de orde kan worden geroepen.
  https://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2017/03/israel-sluit-de-grenzen-voor-iedereen.html#more

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Waar een religie het voor het zeggen krijgt is de menswaardigheid ten dode opgeschreven.

  Like

 7. Jan zegt:

  Faith Goldy in Israël

  Like

 8. Jan zegt:

  Israeli Arab: “They give us everything”

  Like

 9. Jan zegt:

  Een gewone dag in Israël: autojihad

  Het goede nieuws: de sharmuta werd doodgeschoten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s