Israël weigert buitenlanders die Israël-boycot promoten

Screenshot_172

Het Israëlische parlement heeft een wet goedgekeurd die activisten die oproepen tot een Israël-boycot de toegang verbiedt. In een verklaring zegt de Knesset maandag dat het inreisverbod geldt voor mensen die geen Israëlisch staatsburger of permanente bewoner zijn.

Volgens Israëlische media krijgen activisten geen visum of verblijfsvergunning meer als ze publiekelijk oproepen tot het boycotten van Israël of nederzettingen. Ook als buitenlanders een organisatie representeren die een Israël-boycot bepleit, mogen ze het land niet in. De wet houdt wel rekening met de mogelijkheid uitzonderingen te maken. Het is niet duidelijk wanneer de wet ingaat.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Links fascisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Israël weigert buitenlanders die Israël-boycot promoten

 1. tippelaar zegt:

  Die tegenstanders van Israël zouden er van mij wel inmogen maar er niet meer uit.

  Like

 2. Dar vind ik alleen maar goed. Ik ben pro Israël.

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Ven een dergelijk bericht wordt men blij op de vroege morgen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Een zeer verstandig besluit van het Israëlische parlement. Activisten en andere oproerkraaiers moeten geen kans krijgen om hun hatelijke taal te spuien, of Israël op welke manier dan ook (economische) schade toe te brengen.
  Niemand -en zeker Israël niet- zit op dit soort foute figuren te wachten. Er zijn tal van landen die om uiteenlopende redenen geboycot zouden moeten worden, maar daarover wordt niet gerept. Er is wereldwijd dus genoeg werk aan de winkel voor activisten.

  Maar voor een boycot van Israël is geen enkele reden.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Juiste beslissing !
  Overal hetzelfde theater met het linkse zooitje !
  Ook hier zijn ze wie stront aan de schoenen !
  Leeft die ouwe Pallestijnse juttezak Gretta Duisenburg overigens nog ?

  Like

 6. scheermes zegt:

  Israel heeft groot gelijk!!Het beste is om alle palastijnen naar syri’e te sturen,daar is op dit moment ruimte genoeg,en zijn de problemen daar opgelost!! Kunnen ze gelijk aan de slag om dat land op te bouwen!! En zijn wij hopelijk van al dat gezeur over israel af!! Wij kunnen ze water en brood mee geven ,zoals ook abraham dat gedaan heeft ,bij zijn zoon ismael !! En de praktijk heeft uitgewezen dat het ECHT WERKT !! Daarom ,DOEN!!

  Like

 7. Mirjam zegt:

  ‘Kinderen van asielzoekers jaren negentig integreren goed’

  http://www.nu.nl/binnenland/4519395/kinderen-van-asielzoekers-jaren-negentig-integreren-goed.html

  Wat men hier in dit artikel beweert, geloof ik geen barst van. Juist ook, omdat het dagelijkse bewijs van de feiten, dit tegenspreekt. De Marokkaanse jeugdbenden en jonge allochtonen in de leeftijd van rond de 20 jaar, die nu oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit in ons land, zijn in de jaren negentig geboren en hun ouders waren, waarschijnlijk, de immigranten/vluchtelingen die hiermee bedoeld worden.

  In het artikel zelf wordt onderaan het ‘maar’ vermeldt, dus de uitzondering die de regel bevestigd. De schrijver spreekt dus zijn eigen ‘feiten’ tegen.
  En de volgende regels vallen ook niet te snappen. Ondanks het ‘korte’ verblijf van hun ouders in Nederland… Zijn de ouders dan toen vertrokken en hebben hun kinderen achtergelaten hier?

  Quote: ‘Ondanks het korte verblijf van hun ouders in Nederland, doen deze kinderen het goed op school. Zij presteren beter dan andere niet-westerse leerlingen, veelal kinderen van arbeidsmigranten, maar minder goed dan autochtone leerlingen. Dit geldt voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs’.

  Like

 8. Astrid zegt:

  Groot gelijk!!! Opzouten met dat soort irritante, geobsedeerde beterweters, die de wereld chronisch lopen te verzieken.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “BDS staat voor boycot, desinvesteringen en sancties. De beweging wil een wereldwijde boycot van Israël totdat het land onder meer een einde maakt aan de illegale bezetting van de Palestijnse gebieden.”

  Aldus de redactie van het AD. Ook hier zit het antisemitisme verstopt achter een rookgordijn van antizionisme. Als de imbecielen de moeite hadden genomen zich op de hoogte te stellen van de feiten (fact checking heet dat met een modeterm) dan hadden ze geweten dat er helemaal geen sprake is van Palestijnse gebeiden en dus ook niet van (illegale) bezetting.
  Zie voor verdere informatie de site van Martien Pennings: Werk in uitvoering; Een korte geschiedenis van Israel. Daar staat alles wat je moet weten over Israel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Jan zegt:

  Een stampvoetende Anja gesignaleerd op de Dam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s