Rutte hevig onder vuur door Groningers bij Pauw & Jinek

Screenshot_173

(Door: Tom Reijner)

In het tv-programma Pauw & Jinek hebben boze burgers uit Groningen premier en VVD-lijsttrekker Mark Rutte uitgejoeld. Ze uitten hun onvrede over de gaswinning en de aardbevingen die daarvan het gevolg zijn (video!).

De emotioneel reagerende Groningers willen dat de gaskraan volledig dichtgaat. Dat is onmogelijk, zei Rutte maandagavond aan tafel bij tv-programma Pauw & Jinek: ‘Dan zit Nederland in de kou. Heel ons systeem is hierop ingericht, de kachels, de gasfornuizen.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Groningen, Hypocrisie, Overheid, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

35 reacties op Rutte hevig onder vuur door Groningers bij Pauw & Jinek

  • paulzwueste zegt:

   Je had de lichaamstaal van Rutte moeten zien op het moment dat hem werd verteld dat de mensen in Groningen genoeg hadden van zijn mooie praatjes en leugens….
   Wat ’n koud varken is dat!
   Geen spier van z’n wassen pafferige kop vertrok.
   Hij bekeek de mensen met een blik van lichte verbazing die betekende:
   Hoe is het mogelijk dat jullie dat durven roepen… ..
   De arrogante klootzak…

   Weg met die landverrader!

   Geliked door 2 people

 1. Sabeltant zegt:

  Dit soort uitzendingen van de VARA hebben maar een doel.

  Rechts, extreem rechts en populistische partijen tot de grond afbreken.

  Hoe zou het gaan als er een zaal vol populistische tegenstanders van GL bij een discussie met rechts georiënteerde presentatoren die leugenaar van Klaver aan de tand zouden voelen?
  Wedden dat Klaver tot aan de enkels afgebroken zou worden.

  Ik kijk niet eens meer naar dit soort programma’s dat is veel beter voor mijn gemoedsrust.

  Jinek, Pauw of Tan zijn een pot nat. Links, moreel superieur geleuter, de spreekbuis van de Europese globalisten.

  Like

 2. elisah zegt:

  Ik heb het in de herhaling gezien, het is een absolute schande hoe deze mensen behandeld worden.
  Overal is geld voor, zeker ook voor allerlei zieligheden ver hier vandaan, maar deze mensen laten ze eigenlijk grotendeels creperen.
  Het is altijd al zo geweest, dat alle aandacht uitgaat naar de randstad en dat de rest van Nederland als een soort van ongewenst stiefkind behandeld wordt.
  Het is de hoogste tijd dat die rest van Nederland eens gaat zorgen voor een politieke aardverschuiving!

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @elisah

   Mw. Klever van de PVV opperde als een van deweinigen al in een vroeg stadium, dat er een fatsoenlijke (uitkoop)regeling voor gedupeerde Groningers moest komen. Ze kreeg weinig bijval in de Tweede Kamer. Ik hoop dat de Groningers dat op 15 maart 2017, als zij in het stemhokje staan, dit zich zullen herinneren……

   Ik stem PVV.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Een zwager van ons heeft een aantal [8 à 10?] jaren geleden een nieuw huis gekocht. Het vorige jaar zaten er dikke scheuren in de muren, die zijn gerepareerd. Het meubilair moest er uit, wat een gedoe.

  Als hij zijn huis nu wil verkopen – hij zou wel in een appartement willen – krijgt hij misschien wel 50.000 euro minder dan hij ervoor heeft betaald. De mensen weten wat er me die huizen aan de hand was. Als hij het huis al kan verkopen.

  Geliked door 1 persoon

 4. oeps48 zegt:

  Zo, die Groningers hebben dus de buik vol van dat ruttige gedoe en slikken de leugens van Mark niet langer meer als zoete koek. Hè, wat vervelend voor Mark. Die Groningse gasbel was nou net zo’n lekker handig melkkoetje voor hem. Mark heeft toch “sorry” gezegd. Zijn die Groningers nou nog niet tevreden? Mark heeft toch zijn goede wil getoond. Hij heeft de gaswinning toch een klein beetje verminderd, nadat hij die eerst flink had opgevoerd. Nee, natuurlijk gaat Mark de leugenaar de schade niet betalen. Nee, de regent is niet gek. Dat kost gewoon veel te duur. Het zijn maar Groningers. De Haagse regenten hebben immers nog nooit interesse getoond voor de problemen van de belastingbetalers in de uithoeken van het land. Dat gezeur van die Groningers ook altijd. Daar wordt Mark zo moe van. Goed, Mark verzint nog wel even een loze belofte als zoethoudertje. En na de verkiezingen vergeet Mark de leugenaar die fopspeen gewoon weer.

  Like

 5. scheermes zegt:

  Hevig onder vuur !!HELAAS niet TOTAAL afgebrand!!

  Like

  • scheermes zegt:

   Zou asscher niet in de gaten hebben ,welke judas streek rutte bij hem uitgehaald heeft?? De pvda staat (STOND!!) bekent bij de kiezer als een sociale partij!!Aangezien de pvda daar ook voor staat ,zijn ze in onderling overleg overeen gekomen om de positie als minister van sociale zaken in te vullen,de positie die asscher nu bekleed met klijnsma!! Gezien de handelingen van dit tweetal ,hebben ze het vvd programma uitgevoerd !!Kort samengevat !Rutte zei ,je mag wel minister zijn van sociale zaken maar dan moet je wel het vvd programma uitvoeren !!Dat asscher daar ingetrapt is ,getuigd van weinig gezond verstand !!Hij heeft het grote probleem ,dat hij nog veel dommer is dan hij uitkijkt !!Via een judas kus heeft hij samson er uitgewerkt ,en krijgt als beloning voor zijn asociale prestatie als minister van sociale zaken de leiding over de weg rottende appl de pvda !!Hopelijk krijgt deze judas geen zetel meer in de tweede kamer !! De twee turken die een regel rechte ramp zijn voor ons land ,hebben wij ook aan de pvda te danken!!Dank zij de pvda hebben wij nu met dit turkse duo,een moslim partij in de tweede kamer ,al zullen deze twee heren dit glashard ontkennen uiteraard!! Het gaat goed met nederland ,aldus landverrader rutte!! Wij vinden dat het de verkeerde kant op gaat met ons land ,en DAAR dient u naar te luisteren !!Wij betalen jullie om ons land te dienen ,en niet door het met de islam instroom ,ONS land naar de afgrond te leiden !!Stelletje HUIGELAARS!!

   Like

 6. boorzalf zegt:

  Kijk maar uit dat Groningen geen grote sinkhole wordt, je zult het maar in je achtertuin hebben. En de Nam weet natuurlijk van niets.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hoelang is dit nu al aan de gang. Er zijn amper maatregelen getroffen. Wat zullen die mensen zich in de steek gelaten voelen. Gelukzoekers knuffelen en onze eigen mensen laten barsten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Witte raaf zegt:

  Ik kijk er niet meer naar,Pauw en Jinek etc etc.
  Word er terplekke strontmisselijk van!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Mary zegt:

  Dus allemaal PVV stemmen daar in Groningen, haha heel Nederland in de kou geen andere manier die Rutte kan bedenken of al lang bedacht is maar dat gaat de overheid veel kosten niet de burger en dat kan echt niet he Rutte, laat de burgers in Groningen maar verrekken zoals je dat met heel Nederland doet. Ik hoop dat er volgende week een politieke aardbeving plaats vind die Rutte en Co van de aardbodem weg vaagt.

  Geliked door 2 people

 10. Aegolius cs zegt:

  Ik kan me goed voorstellen als Groningse onderdaan/autochtoon me zo in de steek gelaten te gevoelen.

  Dat is de zakelijke insteek van Rutte: zonder gas geen warmte. Geldt dat ook niet voor de gehele randstad? En ja, willen wij voor warmte niet betalen? Liefst zo goedkoop mogelijk, nietwaar, bedoelt Rutte?

  VVD versus het rode Groningse arbeidersbolwerk.

  De grap over verkoop van gas zult u wellicht nog niet hebben bemerkt: in de jaren 60 was het advies water te koken op gas. Dat kostte minder energie en ging veel sneller.

  En nu: het calorische vermengd aangeboden gas voor uw rekening, blijft echt heel lang achter bij het snel verwarmen elektrisch waterkannetje.

  Zet ‘m op Groningers en laat uw huizen niet kapot maken en uw land verzinken dat de afwatering zeer problematisch zal maken!

  Geliked door 2 people

 11. ReaGluurder zegt:

  GASmiljarden worden ook ingezet om NL te verrijken met lieden van elders. NL kon wel een oppepper gebruiken immers, was ook zo kleurloos en saai! Deze “Oppepper” heeft ONS al zo’n 500 miljard gekost! Dit mogen wij natuurlijk niet weten, maar GW heeft dit +/- bedrag achter de helsdeuren weggehaald. Owee als Gratis Geld opraakt, dan breekt de pleuris hier helemaal uit!!

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Geert Wilders daar stem ik al jaren op en “Den Haag” kan van mij aan het gas, ik ben
   zelf Groningse vandaar deze duiding. Er moet dringend grote verandering in de politiek komen, velen? nee miljoenen Nederlanders zijn het geneuzel zat. De zittende (ook VVD)
   linkse kliek moet maar eens een tijdje ophoepelen ze hebben al te veel in de vernieling
   geholpen met VVD voorop, Zorgstelsel kapot en wat kregen we terug? luxe kantoren
   met peperdure directies vast wel x 40 als het er niet meer zijn puur om de burger te bestelen, met veel en veel te hoge zorgkosten.
   De EU moet ook snel verdwijnen omdat het niks bracht wat we hadden verwacht zullen
   we maar zeggen, vandaag met dikke letters in een landelijke krant; de handel met de UK
   bloeit als nooit tevoren ondanks Brexit, wat willen ze nou helemaal daar in Brussel mij
   bang maken? nee dat lukt ze niet de EU had nooit geboren mogen worden maar ja
   de VVD zocht nieuwe vet betaalde banen, mag hopen dat het snel voorbij is.
   Anneke.

   Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Waarom weet niemand dat het hier gruwelijk misgaat?

  Piet Hein van der Hoek filmde ruim twee jaar lang een Gronings gezin. Hij legde vast hoe de gasbevingen hun leven ontwrichten.

  ….
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/26/waarom-weet-niemand-dat-het-hier-gruwelijk-misgaat-6392035-a1543182

  Like

  • boorzalf zegt:

   Zodra er aan de andere kant van de wereld een aardbeving plaats vind staan de linkse raddraaiers te schreeuwen om geld. Dan wordt gelijk giro 555 geopend, maar de eigen bevolking kan verrekken.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb de film gezien.
   En dan durft die Ashian Ellian te schrijven dat er niks aan de hand is, geen doden…,
   geld op tafel hup, probleem over.
   A: De mensen daar krijgen veel te weinig geld of helemaal niks.
   B: Er zijn wel a; degelijk doden gevallen wegens zelfmoord en hartaanvallen!!!!
   Ach ja. Rutte werd ontmaskerd en dat mag niet van dat VVD-krantje.

   Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Ik hoop dat men in Groningen beseft dat PvdA, GsL en CDA even schuldig zijn aan hun ellende. Ook deze partijen hebben alle aardgasbaten weggegooid.
  Kijk naar het Vierde Rijk, waar we altijd veel meer aan betalen, dan we terug krijgen. Hoelang gaan we dat vol houden.
  En die oplichters van GsL, die gaswinning in de Waddenzee hebben tegen gehouden, terwijl het daar geen kwaad kan, op het land des te meer.
  Groningen is rood, wat heeft het ze gebracht? Stem ook daar voor verandering.

  Like

 14. Heer M zegt:

  Iets teveel Hooghoudt gedronken die Rutte.

  Geliked door 2 people

 15. Edwin Lauxen zegt:

  Mark Rutte zong op 5 feb 2007 in Marum bij de aftrap van de Provinciale Staten verkiezingen het Gronings Volkslied en begeleidt zichzelf en het publiek op de piano.

  KUCH

  Like

 16. Duchesne zegt:

  Wat jammer dat hij na afloop nog kon ademhalen…

  Geliked door 1 persoon

 17. BertG. zegt:

  NPO beschermt Rutte.

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte wordt komende vrijdag niet opnieuw geconfronteerd met een boze Groninger. Actualiteitenprogramma Nieuwsuur heeft vanwege de veelbesproken uitzending van Pauw & Jinek een bevingsgedupeerde afgezegd voor opnames met de premier.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27751486/__Rutte_treft_niet_opnieuw_Groninger__.html

  Like

 18. Jan zegt:

  Ede Staal, de Groningse troubadour

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s