Steve Bannon over Obamagate: 6 maart 2017 (Obamagate deel 2)

Screenshot_186

(Door: “Manna”)

Hoewel de mainstream media, dus ook de Nederlandse pers, alleen zand in de ogen strooit met weerzinwekkende suggesties over ‘Madman’ Trump, staat zijn hele team achter hem. Zo ook Bannon.  White House chief strategist Steve Bannon gebruikt ook Twitter. Niet vaak, maar als hij het doet is het even opletten, want het liegt er niet om:

1.‘We are absolutely positive Obama wire-tapped us during the election. We are absolutely not going to reveal our sources and methods for how we discovered this, not only would it put lives in danger but it would give up the upper hand we currently have in this position’. 

‘We zijn er absoluut van overtuigd dat Obama ons afluisterende tijdens de verkiezingen. Wij gaan absoluut niet onze bronnen onthullen over hoe we hierachter zijn gekomen, niet alleen zou dit levens in gevaar brengen, maar het zou ook betekenen dat we ons tactische voordeel verspelen dat we nu in deze positie hebben.’

Screenshot_187

Steve Bannon

Alsof dit geen dynamiet is, komt de volgende ‘NUKE’ hier nog eens overheen:

2. I wouldn’t be surprised that by the end of President Trump’s first term you see multiple people from Barack Obama’s Administration, if not he himself, in federal prison. The level of corruption being uncovered right now will rock the nation.

‘Het zou mij niets verbazen dat er voor het einde van preidents Trump’s eerste termijn verschillende personen van Barack Obama’s regering, zo niet hijzelf (!!!), in de federale gevangenis belanden. Het niveau van corruptie dat wij op dit moment blootleggen, zal onze natie op haar grondvesten doen schudden.’

Dit noemt men in de Verenigde Staten ‘Doubling Down’. Hakken in het zand en klaar voor een bizar, wellicht ongekend gevecht dat nog gaat komen…

Screenshot_188

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Donald Trump, Links fascisme, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

36 reacties op Steve Bannon over Obamagate: 6 maart 2017 (Obamagate deel 2)

 1. D. G. Neree zegt:

  Off Topic:
  Wikileaks geeft documenten vrij over CIA-afluisterpraktijken.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/03/07/wikileaks-lekt-cia-kapot-afdeling-cyberoorlog-exposed/

  De bestanden (500MB) zijn hier te downloaden
  https://t.co/gpBxJAoYD5
  het wachtwoord is
  SplinterItIntoAThousandPiecesAndScatterItIntoTheWinds

  Like

 2. Maarten zegt:

  Volledig vatten doe ik het niet moet ik eerlijk zeggen, te veel wat ik bniet weet, maar toch, voor mij, Trump is de man en ‘link-s’ is zielig.

  Like

  • louis portugal zegt:

   En gelukkig laat hij zich niet intimideren door dat schatrijke linkse crapule.

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   Het is in principe vrij eenvoudig, althans voor zovemij bekend: De FBI heeft toestemming gekregen van het Justice Department om (mensen in) Trump Tower af te luisteren vanwege vermeende contacten met Rusland. Toe er echter niets gevonden werd, is de FBI toch doorgegaan met afluisteren van mensen van Trump en waarschijnlijk Trump zelf en die laatste was inmiddels presidentskandidaat. daarom onrechtmatig gebruik van staatsinstanties om de verkiezingen te beïnvloeden. Dat is m.i. de kern, maar daaromheen zwerft een hoop rottigheid en die hele beerput gaat boven tafel komen.

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Het team van Obama bestond uit een flink aantal verkapte moslim beschermers.
    Dat er in die beerput veel rottigheid schuil gaat is te verwachten.

    Geliked door 2 people

 3. paulzwueste zegt:

  Ik heb hier begin januari nog eens voor het laatst bevestigt dat Obama door Trump in de gevangenis zal belanden.
  Obama heeft namelijk te veel boter op zijn hoofd.
  Obama heeft zich vanaf het begin van de verkiezingsperiode dusdanig misdragen dat ’n kind kan verwachten dat Trump (indien mogelijk) Obama hiervoor ter verantwoording zal roepen.
  Als dan ook nog bekend wordt dat Obama nu volop bezig is de positie van Trump te ondergraven en in de zelfde periode bewezen zal worden dat Obama zich schuldig heeft gemaakt aan afluisterpraktijken, zal hij obama voor vele jaren achter de tralies laten belanden.
  Met Trump kunnen we daar absoluut zeker van zijn.

  De dag dat de celdeur achter dit islam-schoelje zal dichtvallen, zal Trump als nieuwe nationale feestdag instellen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Taljaard zegt:

  Dynamiet!
  Benieuwd hoe dat afloopt.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  WOW! Deze machtswisseling gaat in alle opzichten geschiedenis schrijven!

  Like

 6. Mary zegt:

  Zou dat even mooi zijn als alles boven water komt en hij achter de tralies verdwijnt, wellicht dat daarbij nog smerige zaakjes boven komen die gelinkt zijn aan die duistere EU club.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Ik hoop ook dat alles boven water komt en dan hangen ook Hillary, John Mccain, Hollande, Erdogan, Tony Blair en nog een hele rits hielenlikkers uit o.a. de EU. Er komt al dagelijks van alles boven water maar daarmee win je nog geen strafzaak.

   Vandaag kwam onderstaande naar boven uit de beerput over de “White Helmets” waar ook onze regering veel geld naar overmaakte maar wat een propaganda groep is van al Qaida en opgericht in het VK. Ze maken filmpjes met fake slachtoffers in Syrië en nu word duidelijk dat ze waarschijnlijk ook overleden kinderen hebben gebruikt voor hun propaganda. Als je weet hoe ze werken dan zie je al snel aan de filmpjes dat het fake is.
   Al Qaida werd ondersteund door Obama, Tony Blair en anderen om Assad weg te zetten als een vreselijke dictator en om een “regime change” te bewerkstelligen.

   http://theindicter.com/swedish-doctors-for-human-rights-swedhr-denounce-white-helmets-video-macabre-manipulation-of-dead-children-and-staged-chemical-weapons-attack-to-facilitate-a-no-fly-zone-in-syria/

   Like

  • Anneke zegt:

   Ik hoop het zo dat al die linkse smerige zaakjes aan het licht komen en dat de wereld ziet wat voor een smeerlap Obama,samen met zijn kornuiten was……Dat roepen wij dan ook tot nationale feestdag uit en besmeuren onze achterbakse media en politici….

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Als dat allemaal blijkt wordt het de politieke mega show van de eeuw en de ondergang van het gehele links liberale esthablisment. Niet alleen in de states maar ook in Europa.

  Like

  • Manna zegt:

   dit is dan ook de reden waarom ik de VS volg vanaf het moment dat Trump genomineerd werd. West -Europa is hopeloos verdeeld en heeft geen idee wat vaderlandsliefde, normen en waarden betekenen. Oost-europa is niet bij machte ons te bevrijden. Trump wel.

   Like

 8. joga zegt:

  Gezien de feiten, die al boven tafel gehaald zijn, zou het een wonder heten, wanneer niet zowel Obama als ook de Clintons met talloze stafleden achter de tralies worden gezet. Het moeras in Washington DC zal door Donald Trump volledig drooggelegd worden en de ultra-linkse (agressieve) Democratische partij kan voorlopig de eerste honderd jaar worden afgeschreven, evenals de leugenachtige MSM, die dit allemaal onder de pet heeft gehouden. In de EU staat hetzelfde te gebeuren, want ook hier is men geen haar beter door hulp van de MSM, die alle rottigheid goedpraat of verzwijgt.

  Like

  • Cynisch mensch zegt:

   Het wordt zeker lang werken en veel inspanning om dat vuile vieze moeras van Washington droog te leggen. Het kan lukken en de tijd zal het leren. Dat vuile en smerige satanisme mag wel eens van onze mensheid verdwijnen. Beter zonder satanisme !

   Weg met het satanisme ! Geloof in uzelf !

   Like

 9. Japio zegt:

  Ik hoop dat Trump een kogelvrij vest draagt en een hele goede bewaking heeft. Er komt steeds meer shit naar buiten en Trump wordt steeds meer gehaat door links. Deze luitjes zullen zich gaan gedragen als een kat die in het nouw is gedreven. Kijk uit Trump, de kogel komt van links.

  Geliked door 2 people

  • Manna zegt:

   de enige reden waarom hij nog niet omgelegd is , zijn 25 miljoen zwaarbewapende rednecks met vergunning die dit niet gaan pikken!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Niemand weet het nog en dat mag ook niet maar Trump bestaat helemaal niet.
   Trump is een uitvindsel van de boven ons gestelden… en daar nog meer boven,
   begrijp je.
   Trump is een menselijke robot van Japanse makelij die bijzonder gemakkelijk te vervangen is. Bovendien is zijn vrouw ook ’n robot. Maar dat was duidelijk te zien.
   Bij Trump kon je het praktisch niet zien.
   Ik merkte het doordat zijn haar op zijn schedel bleek te zijn geplakt.
   Trouwens nu we toch bezig zijn, ook Obama was een robot.
   Zij vrouw weer niet. Die konden ze niet namaken, alles ging, alleen dat neusje ging niet.
   Ze hebben er over gedacht daar ’n levend mopshondje voor te gebruiken maar dat mocht niet van de dierenbescherming.

   Geliked door 2 people

 10. Thom zegt:

  Wat Trump beweert zal ongetwijfeld waar zijn. Obama zal volgens mij er nooit voor gestraft worden om de simpele reden. Er zijn er zoveel tegen Trump en ze zitten overal dat er niet doorheen te spitten valt. Het zal bij de constatering van Trump blijven, helaas, pindakaas.
  De rechterlijke macht is ook te verziekt daar om tot een veroordeling over te gaan.

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  zoals ik eerder schreef: Hier gaan een hoop koppen rollen. In ieder geval is het de kop van Obama of die van Trump. Het is oorlog daar en het hele establishment wordt uit elkaar getrokken. Obama en Clinton zijn oorlogsmisdadigers en landverraders (ISIS en Benghazi), worden gefinancierd door o.a. George Soros en zijn via John Podesta verbonden met pedofiele netwerken.

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   O ja, en niet te vergeten dat Obama en Clinton een smerig spel spelen ivm Rusland. Ik denk dat Putin nog wel wat leuke informatie heeft voor Trump. Hoewel vrijgeven daarvan het Trump = Putinagent verhaal zou versterken.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Putin heeft zeker nog heel veel bewijzen voor Trump of het internationale strafhof want Putin heeft met Assad Oost-Aleppo bevrijd en ik heb heel wat bewijzen voorbij zien komen op twitter en die zijn niet mals. Ik weet dat alles nauwkeurig is gedocumenteerd en dat gaat zeker als bewijs dienen, bijvoorbeeld chemicaliën van de UN, made in Germany, en geleverd aan al Qaida.

    Geliked door 1 persoon

  • Cynisch mensch zegt:

   Klopt en daarom door hun aangestuurde rookgordijnen om deze beerput af te dekken

   Like

 12. D. G. Neree zegt:

  Obama zal straks wel asiel in Saoedie-Arabië kunnen krijgen.

  Like

 13. Fred zegt:

  Vergeet ook de sujetten met de namen John McCain en Lindsey Graham niet.
  De zeer gevaarlijke luitjes van de “deep state”.
  Moge Trump van hen winnen en ze voor jaren achter de tralies gooien.

  Like

 14. Cynisch mensch zegt:

  Sja de linkse elite poogt alles uit de kast te halen om de regering Trump onderuit te halen en om de grote smerige vieze beerput af te dekken.

  Deze vuile smerige vieze beerput komt echter bovendrijven want stront komt altijd boven drijven !

  Like

 15. Flo zegt:

  De meesten krijgen voor de rechtbank een acutte vorm van dementie ,in Nederland komen ze er makkelijk mee weg ,in Amerika is het hopelijk een ander verhaal .

  Like

 16. Pingback: De beerput gaat open: Meet Susan Rice (Obamagate deel 3) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s