EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

Screenshot_202

(Door: “Driek”)

Soms overvalt mij plotsklaps een vreemde vermoeidheid die mij ineen doet zinken. De oorzaak daarvan is toe te schrijven aan den dagelijkse berichten over de volgelingen van dien quatsch-profeet Mohammed. Hoge bloeddruk, hartkloppingen en moedeloosheid teisteren dan mijn gestel. Doch ik ontkom er niet aan. Want zojuist lees ik op de site van Geen Stijl dat de angst van den burger voor dien moorddadige islam volkomen ongegrond is. Welnu, spitsvondig lezer van E.J. Bron, wat blijkt? Emile Gerardus Maria Roemer (1962), heeft zich op den studie der koran geworpen en vindt dat er geen enkele reden is de islam te wantrouwen. De angst voor de islam wordt ons aangepraat, zegt den carnavalskoning uit Brabant. Het is gewoon een fijne religie.

Want al die terroristische gewelddaden, het koppensnellen, levend verbranden van onschuldige mensen en het verkrachten van kleine meisjes heeft volgens onze Brabantse zotskap niets met den islam te maken. Kijk eens aan, onze Emile werpt een nieuw licht op dat graftakken geloof. Het is gelukkig dat we Emile Roemer hebben om ons dat te vertellen.

De angst voor de islam is volgens Roemer de mensen aangepraat. Maar, lezer, in Madrid vielen 191 slachtoffers en sommige mensen zijn nog altijd bang met de metro of trein te gaan. De nieuwe Theo van Gogh durft niet op te staan. Oude vrouwtjes hekelen sinds Londen 2005 het reizen met de bus. Sinds Charlie Hebdo is het eng om islam-kritisch of islam-satirisch te zijn. Liever niet naar Istanbul op vakantie. Mensen krijgen rillingen als ze langs het Brusselse metrostation Maalbeek lopen. Sinds Bataclan durft een man niet meer naar een rockconcert. Al die verschrikkelijkheden waar wij beangst voor zijn, is ons alleen maar aangepraat. Maar door wie eigenlijk? Wij doen niet anders dan ons hoofd buigen voor het verderfelijk islamitisch juk dat ons zo langzamerhand den strot uitkomt.

Lezer, ik weet gewoon niet wat ik met zoveel onwetendheid aan moet. Dit is geen domheid, doch gewoon achterlijkheid. Die man heeft nog nooit een geschiedenisboek ter hand genomen. Schande. En die wil ons land besturen? Meneer Roemer, ga postduiven houden. Of tuinieren. Want in de wijde stilte van het Brabants platteland komt U helemaal tot U zelf. Ga lekker “Doctor Vlimmen” lezen. Laat ons met rust met die kletsverhalen. Trouwens, ik vind die SP van U een antisemitische partij. Jullie hebben een pesthekel aan Joden.

Screenshot_203
Harry van Bommel en Gretta Duisenberg

Een voorbeeld daarvan was de massademonstratie in Amsterdam op 3 januari 2009. Tienduizend mensen demonstreerden toen tegen de aanval op Gaza. SP’er Harry van Bommel en Sadet Karabulut liepen mee en riepen: ‘Intifada, intifada, Palestina vrij!’ Ook de antisemiet Gretta Duisenberg was van de partij.

Bekend is dat de SP altijd een kritische houding heeft gehad inzake de politiek van Israël. Dit kwam tot uiting in een rapport dat Harry van Bommel samen met Anja Meulenbelt in 2007 publiceerde met als titel: Het beloofde land, het beroofde land.

Je bent nu toch echt van den pot gerukt wanneer je op die socialistische partij gaat stemmen. Die partij deugt niet. We zijn hier toch zeker niet anti-Israël?

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

 1. Wachteres zegt:

  Als er geweld wordt gebruikt door moslims – daar kunnen we niet onderuit – dan heeft dat NIETS met de islam te maken.

  Alleen lieve, zoete moslimmetjes maken daar deel van uit. De anderen niet.

  Helaas wordt de groep aanhangers steeds kleiner, want ik heb gehoord dat er steeds meer moslims achter het IS-geweld staan en dat veel moslims – vooral jongeren – ook vinden dat zij eventueel geweld mogen gebruiken om de islam hier vaste voet aan de grond te doen krijgen.

  Want de islam verdedigen is ook: de islam uitbreiden.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Is die Emieltje krankzinnig geworden ???? Wat een ongelofelijke ZAK !!

  Geliked door 1 persoon

 3. willz zegt:

  Begrijpend lezen zal te moeilijk voor Roemer zijn of heeft hij last van hyperdyslexie?
  Mijn conclusie is tegenovergesteld.

  Like

 4. duinsnip zegt:

  Lees het blad Open Doors en je hebt iedere dag een reden om op de PVV te stemmen, ELKE dag!

  Like

 5. Ben Kok zegt:

  Hi Driek, hier nog een terugblik mbt Harry en Gretta:
  http://tora-yeshua.nl/2009/01/verslag-anti-israel-hetze-museumplein/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr pastor)

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Beste Driek, laat die bloeddruk nu maar zinken, want u kunt er niets aan veranderen dat sommige mensen de waarheid echt niet zien, sommige andere het niet willen zien, maar gelukkig een heleboel het wel zien. Van die laatste groep maken u en ik en nog velen met ons deel uit. U bent niet alleen met de angst dat het uiteindelijk te weinig blijken te zijn die het wel zien en dus alles, het hele hoop gevoel op een veranderd Nederland, niet werkelijkheid zal worden, maar dat kunt u rustig vergeten. Die gedachte is niet reëel, want u kunt me geloven als ik zeg dat al die peilingen die ze ons nu voorschotelen via de media, allemaal lariekoek zijn en bewust gemanipuleerd worden om de burgers er toe te brengen weer op de geijkte partijen te stemmen.
  Héél omroepland is in handen van de linkse partijen en er wordt daarin door hen bepaald wat er te zien en te horen is.

  Roemer is één van de personen die het wel zien, maar dit niet op ‘waarde’ schatten, ook omdat hij door wil met zijn partij die voor ‘verbinding’ staat en het ook niet gelooft dat het zó erg is, als Geert Wilders beweert. Hij één van de personen die het alleen zal leren als het te laat is. Hij gelooft niet in een toekomstvisie, waar islam de mensen naar het leven doet staan. Hij denkt dat het schromelijk overdreven is. Weer typisch het linkse denken.

  De ‘stille’ kiezers, waarvan men niet weet waarop ze gaan stemmen, blijven bewust stil. Dat maakt de partijen nerveus en het gissen wordt luider en luider, terwijl de angst dat ‘het wel eens waar zal kunnen worden’ dat Geert de meeste stemmen zal krijgen. Twee keer heeft Rutte zich al versproken, maar de arrogantie blijft hoogtij vieren, omdat ze hun hoogmoed niet opzij zetten en ze zich allemaal verliezen in grootspraak over hun eigen ik. Geert laat zich daarentegen bijna niet zien en zo lijkt het alsof hij vergeten is. Maar er is één ding, Driek, en dat is het volgende:
  Geert heeft, in tegenstelling tot de andere partijen, altijd hetzelfde verkondigd, sinds hij de PVV leidt. De onderwerpen waren altijd hetzelfde, maar de gevestigde partijen bleven hinken van gedachte naar gedachte en waren nooit consequent in hun visie en beleid. De laatste jaren is veel gebeurd en bijna alles wat verkeerd was, had met de islam en de immigratiestroom te maken. Precies dus dat waar Geert altijd voor waarschuwde. Het heeft lang geduurd, maar door zelfovertuiging hebben mensen zelf ervoor gekozen, dat Geert de waarheid verkondigde. Een waarheid waar de rest van de partijen altijd van weg keken en de burger niet in hoorde of over wilde horen. Dit zijn we niet vergeten en zullen we niet vergeten, ondanks hun bovenmatige zogenaamde eerlijke campagne beloftes die ze nu de wereld in strooien. We, de meeste burgers, geloven ze niet meer, want in de rest van de wereld is hetzelfde aan de hand en dit veranderd niet door dezelfde mensen in de regering te kiezen die er de afgelopen jaren van weggekeken hebben.
  Waar eenmaal in de hoofden van de burgers zit, krijg je het er niet meer uit. De realisten zullen Geert kiezen, wat de rest ook probeert om dit tegen te houden of te veranderen. Zij kiezen voor de verandering van de waarheid. En dat zullen de zogenaamde stille kiezers ook doen. Zij kiezen voor Nederland en niet voor de islamverovering op ons land.
  Morgen, donderdag, is Geert in de ochtend te zien bij WNL, samen met Joost Niemöller. Hij presenteert deze ochtendshow. Kijk ernaar, dat geeft u weer moed. Ik weet zeker dat de kijkcijfers enorm zal zijn. Nederland kan niet meer om Geert heen, geloof dat maar.

  Like

  • delamontagne zegt:

   We staan er speciaal vroeg[er] voor op, morgenochtend…………..

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Wat een lieve reactie Mirjam ,Ik trap ook niet in de peilingen.Maar het gevoel van Driek ervaar ik ook.!

   Like

   • Mirjam zegt:

    @ Tineke
    Dat snap ik helemaal, Tineke, want ik kan me ook heel kwaad maken om de onrecht, dat ze de peilingen gewoon als graadmeters presenteren voor de keuzes van de kiezers. Maar tegelijkertijd besef ik dat de mensen die werkelijk wakker zijn geworden, zich daardoor niet meer zullen laten misleiden. We moeten gewoon vertrouwen hebben en dat hebben we ook en laten we ook zien. En dat vertrouwen zal beloond worden, dat weet ik 100% zeker.

    Like

   • Mirjam zegt:

    * ‘het’ onrecht, bedoelde ik. Hè, hè, de laatste tijd heb ik het gevoel dat ik weer opnieuw moet leren schrijven en typen…

    Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Je bent nu toch echt van den pot gerukt wanneer je op die socialistische partij gaat stemmen.”

  WIE Z’N VERSTAND GEBRUIKT STEMT PVV ! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Mirjam zegt:

  * ‘Wat’ i.p.v. ‘waar’ eenmaal in de hoofden…, *de kijkcijfers enorm ‘zullen’ i.p.v. ‘zal’. Sorry voor de typo’s.

  Like

 9. Japio zegt:

  Ja Driek om moedeloos van te worden al dat geheul met de vijand en dat om zieltjes te winnen. Ze zouden hun ouwe moer nog verkopen voor hun zaak als het zou moeten die socialistische brulapen.

  Like

 10. Fred zegt:

  Emile zou zich eens goed moeten verdiepen wat wel en wat niet is aangepraat.
  Onderstaand een kleine en korte uitleg van Dr Bill Warner.

  Een must voor iedereen maar vooral voor de communisten van de SP.
  Ja, het communisme was velen ook aangepraat, Emile.
  Met geweld en ten koste van miljoenen doden.
  En die geschiedenis is zich aan het herhalen als we niet oppassen.

  Like

 11. Mary zegt:

  Dan heeft hij dat boek niet gelezen, of hoopt dat de rest van Nederland niet weet wat er in staat, of hij kan niet lezen. Maar Roemer ziet ze graag hier naar toe komen en de grenzen wagenwijd open, aangezien Rutte en co erg bedreven is met leugen en bedrog dacht Roemer kennelijk nou waarom ik dan niet, kijken wie er in trapt, doen ze bij de leugens van Rutte ook iedere keer weer.

  Like

 12. Flo zegt:

  De hele kliek van de SS,ik bedoel SP bij het ouwe vuil zetten ,missen we niks aan .

  Like

 13. Ik had ‘m in een ander topic al geplaatst. Arme SP, compleet verdwaald. Arme bevlogen SP-ers uit de dorpen en steden, jullie worden ook door het Politburo vol in de bek gezeken. https://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

  Geliked door 1 persoon

 14. scheermes zegt:

  Ik zou zeggen roemer ,schaf eens een tv aan !!

  Like

  • BertG. zegt:

   Juist geen tv, dat is juist 1 en al linkse indoctrinatie.
   De man moet zich wat meer verdiepen op wat er allemaal op internet te vinden is over de islam.

   Like

  • Driek zegt:

   scheermes zegt: Ik zou zeggen roemer ,schaf eens een tv aan !!

   Dat zou ik maar niet doen, een televisietoestel aanschaffen, daar wordt je alleen maar dommer van. Hij kan beter op internet kijken, of de koran eens een keer gaan lezen.

   Like

 15. Pietersen zegt:

  Welke studie van de koran was dat.
  De koran voor dummies, dhimmies, beginners of socialisten ?

  Like

 16. deadeyez zegt:

  valt er iets niet op? volgens mij heeft deze man een zwaar down syndroomje ziet al hoe die uit zn domme kop kijkt,want slim is deze lagere school leraar niet,kvraag me af hoe die zo hoog gekomen is??waarschijnlijk het beste maatje van de pastoor,bukken en mondje houden,zo zal het wel gegaan zijn.

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Nou Roemer gaat er maar eens goed voor zitten, EN LEES!!!!!!
  Op 10 januari 2017 lazen we in de media dat islamisering praktisch betekenen dat er totalitaire shariarechtbanken in Europese steden onstaan, die ‘achterlijker zijn dan in Pakistan’ en dat meer dan 100.000 Britse moslims achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ staan en dat de sharia in opmars is. Zo eisen moslimgroepen een verbod op honden en dat Britse sociale zekerheid-instanties moslims polygamie toestaan en uitkeringen ontvangen voor meerdere vrouwen.

  Op 29 januari 2017 lazen we in de media dat de linkse partijen in Den Haag de islamitische haatideologie verdedigen door Trump te verketteren en dat terreur-, misbruik- en misdaadexplosie in Europa compleet wordt genegeerd en wat moet er worden van onze samenleving, nu alle waarden en normen die vroeger normaal waren, compleet worden omgekeerd?
  http://bijbelsoptiek.weebly.com/dreigende-burgeroorlog-tussen-islam-en-europese-bevolking.html

  Like

 18. Dit is langzamerhand om misselijk van te worden.

  Like

 19. Cynisch mensch zegt:

  Die Roemer is echt de weg kwijt. Keer op keer wordt bewezen dat de islam een religie is die onderwerping eist. Goedschiks of kwaadschiks. Maar dat gaat lekker niet lukken. Gelukkig zijn er ook vele voormalig islamieten die van het geloof afstappen. Echter helaas zijn er ook nogal wat die radicaliseren en zelfs de jihad gaan vechten. Dat zijn de echte klootzakken !

  Like

 20. deadeyez zegt:

  Roemer heeft ergens wat gelezen en die tussenvoegsel vond die dan niet belangrijk,de soerahs of of hoe heet die troep?Moslim is leugen en onze Politiek is ook leugen en het word eens tijd dat alle leugens eens worden door geprikt,die vieze gluiperds en dan doen alsof ze dan doen wir haben es nicht ankommen sehen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s