EEN GEINPONEM…

Screenshot_200

(Door: “Driek”)

In één onzer welbekende couranten lees ik zojuist dat de VVD voor het eerst aan kop staat in de Peilingwijzer. Dat komt niet doordat de VVD zo sterk stijgt. Wel duikelt de PVV in de peilingen. Welnu, spitse lezer van E.J. Bron, het is mij een raadsel dat er nog altoos burgers niet uit hun verdoving zijn ontwaakt en hun stem uitbrengen op dien geinponem Mark Rutte. En nog wel nadat ze door die lachende mafkees zo verschrikkelijk zijn belazerd. Denk alleen maar aan het referendum en die beloofde duizend euro. Over de rest maar niet te spreken.

Neen, met dorpsgek Rutte gaan we nog verder het schip in. Die man is niet goed snik. Altijd maar lachen. Nou, er valt momenteel bitter weinig te lachen. Wie gaat er nou in hemelsnaam nog stemmen op zo’n gesjochten figuur?

De Peilingwijzer combineert verschillende peilingen die in aanloop naar de verkiezingen worden gehouden. Tussen die peilingen kunnen namelijk tamelijk grote verschillen zitten. Lange tijd ging de PVV in de Peilingwijzer aan kop. Die partij heeft nu voor het eerst stuivertje gewisseld met de VVD. De liberalen staan nu op zo’n 24 tot 28 zetels, tegen 21 tot 25 voor de partij van Geert Wilders.

Het CDA is in de Peilingwijzer de derde partij met 18 tot 20 zetels, op de voet gevolgd door D66 (17-19). GL volgt op enige afstand (15-17). De SP lijkt enigszins weg te zakken (13-15), net als PvdA (11-13).

Je moet er toch niet aan denken dat die bijgoochem wederom minister-president wordt. Straks zien wij hier nog meer donkere gestalten met broeiende blik die hier de dienst willen uitmaken. Lezer, ik houd mijn hart vast voor de toekomst.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Geert Wilders, Krankzinnigheid, PVV, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

29 reacties op EEN GEINPONEM…

 1. Theresa Geissler zegt:

  Laat je nou niet direct gek maken door die peilingen, Driek: Denk aan hoe het ging in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen:
  Ze proberen het tot op het laatst, maar uiteindelijk is het de kiezer die beslist!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Driek.
   Dat komt doordat Wilders nog altijd heeft gewacht met het voeren met een sterke campagne.
   Nederland telt zoveel zwevende kiezers die niet weten wat ze willen.
   ’n Keiharde campagne van Wilders zal nog goed zijn voor minimaal 10 zetels bij het getal dat vandaag uit de bus kwam. Dus 35 zetels.
   Ik ben er dus echt van overtuigd dat het voor de PVV mogelijk is om als grootste partij de verkiezingen te winnen.

   Degene die het laatste woord heeft wint altijd…!

   Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Zwevende kiezers?? Wie zegt dat die bestaan? De oude media.

    Like

   • Leo zegt:

    Zo is dat ! Degene die het laatste woord heeft , heeft de toekomst.
    Als iedereen SUF geluld is met WAAN praatjes zal geert bij het naderen van de finish
    een tandje bij steken.
    Let maar op.
    Goede strategie.

    Nederland heeft dringend LEIDERS nodig, op ELK niveau, geen zeverzijkende politici.

    Voor de gesettelde politici is verkiezingstijd allen maar een vervelende periode die hun
    “Dolce Far Niente” onderbreekt !

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Gaan we echt deze peilingen geloven? Natuurlijk is er altijd een categorie mens die meer beïnvloedbaar is dan gemiddeld. Peilingen zijn al lang geen oprechte peilingen meer, peilingen zijn verworden tot instrumenten van beïnvloeding. Jarenlang werd ik uitgenodigd door Maurice de Hond om mee te doen aan zijn polls. Ontelbare malen heb ik mee gedaan. De laatste 3 maanden geen uitnodiging meer. Tja en dat terwijl toch heel veel te pollen valt. Kan natuurlijk ook dat ik bij hem te boek sta als een verstokte PVV sympathisant die niks nada zwevende is. In dat geval snap de pauze.

  Geliked door 1 persoon

 3. r en s zegt:

  Nee Rutte de leugenaar heeft het bij ons helemaal verziekt ! Wie daar nog op stemt is wel heel erg naief en dom.

  Geliked door 2 people

 4. Cynisch mensch zegt:

  Ja Rutte heeft ongelooflijk veel ellende gebracht. Toenemende armoede ook onder werkenden (zzp ers bijvoorbeeld). Overdracht van de pensioenpot van 1400 miljard euro aan Brussel. Oud en jong laten zich tegenelkaar uitspelen in de media om dit feit te verdoezelen. Een klimaatsprookjesverdrag gebaseerd op het klimaatstprookje, Massa-immigratie met grote uitkeringsafhankelijkheid van de migranten en ook criminaliteit en achterlijke gewoonten. Uitverkoop van Nederlandse bedrijven. Onzinnig ruziemaken met Rusland. Beknellende regeltjes voor het mkb. Vraag maar aan boeren. Een verpauperde defensie. Sinterklaas spelen met ontwikkelingshulp in het buitenland.
  En heel heel veel leugens vertellen.

  Enzovoorts enzovoorts

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Nou Driek, ik denk dat de PVV de grootste wordt, met ongeveer 32 zetels. En die peilingen, daar moet je niet teveel op letten.

  Geliked door 1 persoon

 6. abouneenee zegt:

  Peilingen zouden verboden moeten worden.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Niet alleen de peilingen zouden verboden moeten worden. Vorige week (Hallo Nederland, omroep MAX, woensdag 1 maart) heb ik het nog tegen Rutte gezegd: Campagnevoeren moet verboden worden. Het geeft alleen maar aanleiding tot het plegen van strafbare feiten, namelijk het bedriegen en beliegen van de kiezers. Rubberen Ruggengraat Rutte antwoorde dat hij het zo leuk vond. Of hij bedoelde het campagnevoeren of het bedriegen van de kiezers zei hij er niet bij. Maar we kunnen het wel raden…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 7. joga zegt:

  Fake-peilingen door het fake-nieuws van de MSM, zoals in de USA. Wordt lachen op 16 maart, wanneer we zien dat de PVV gewonnen heeft met een landslide. Laat je niet gek maken en ga wel stemmen.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja natuurlijk gaan we stemmen Joga, dat is niet alleen ons recht maar zéker in deze tijd ook onze plicht om op de PVV te stemmen en ons land te redden van de islamisering!

   Like

 8. Claudia M. zegt:

  Dit flikken ze toch bij iedere verkiezingen, maar ja er zijn natuurlijk altijd mensen die in de doomsday voorspellingen van de nodige idioten steevast blijven geloven. Voor mij is de keuze simpel; voor of tegen Nederland. Als ze het presteren die lachebek weer in het zadel te helpen, gaat deze plannen maken om te vertrekken. Hier ga ik niet langer voor werken!

  Geliked door 2 people

 9. Fred zegt:

  Toen Trump tot president werd gekozen stond de halve wereld op zijn kop.
  Verbijsterd waren ze en ze zijn de klap nog niet helemaal te boven.
  Maar enige vorm van zelfreflectie is voor deze lieden, ik heb het dus over de MSM, onbestaanbaar.
  Dat woord, laat staan de uitvoering ervan, komt niet in hun woordenboek voor.
  Dezelfde verbijstering zal de Nederlandse MSM ten deel vallen na 15 maart.
  Ik voorspel dat de PVV 38 zetels haalt, de VVD 29 en de rest zit daar vèr onder.
  Dan zal het hun duidelijk worden dat grove manipulatie en de pogingen het Nederlandse volk te beïnvloeden en te vergiftigen met propaganda niet heeft gewerkt.
  En ze zullen zich afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat hun bevooroordeelde meningen niet zijn overgenomen.
  En ze zullen wel weer “geschokt” zijn.
  Dat dat komt omdat ze geen enkele binding hebben met de meerderheid van het volk zal nog niet eens in ze opkomen. Maar dat daalt nog wel in de komende jaren.
  Het geijkte smoesje van “we moeten het nog beter uitleggen” zal ook wel weer van stal gehaald worden zoals altijd.
  Even nadenken kunnen ze niet dus ik verheug me nu al op die verzuurde gezichten na 15 maart.
  De beste zurige nieuwsprogramma’s zien we nà 15 maart. Weken en wekenlang.
  Ik verheug me daar nu al op.
  U ook?

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Fred….ik hoop dat je gelijk hebt…..maar ik heb er een hard hoofd in……ze zullen alles doen om de PVV te vernederen, daar zijn ze al heel hard en heel lang mee bezig…..de media voorop….en dan al die slinkse opmerkingen van de andere lijsttrekkers….ik moet het echt nog zien of de PVV de grootste partij wordt……en natuurlijk hoop ik dat….wij wachten af met z’n allen……

   Like

 10. Roeland zegt:

  Volgens mij staat de uitslag nu al vast. In 2012 wisten ze ook al om 21.00 bij de “prognose” hoe het zou lopen. Er was nog geen stem geteld.
  Dus; zo veel mogelijk waarnemers in de stemlokalen organiseren!
  Aan mij zal het niet liggen. Ik stem PVV! Op Fleur Agema.

  Geliked door 2 people

 11. Onschuldige Bijstander zegt:

  Soort slecht gelukte manchurian candidate die Ratte

  Geliked door 2 people

 12. Mary zegt:

  Peilingen zijn net zoveel onzin als het in de VS was met de verkiezingen en voor de Brexit.

  Geliked door 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  Beste Driek,
  peilingen zijn pure zwendel. Het paradepaardje van de oude media. Kijk er nooit naar, luister er nooit naar en dan wordt je ook minder bedrogen.
  Ga wel stemmen, de enige echte peiling, die er iets toe doet en ga de PvdA helpen met het eerlijk tellen van de stemmen, want ik vertrouw dat rooie tuig niet.

  Geliked door 2 people

 14. simon zegt:

  Als Nederlanders nog stemmen op de VVD, dan zijn het echt super domme mensen, niet klagen als de VVD met bezuinigingen aan komt waaien en dat de gewone man niet meer op vakantie kan. Ook wil de VVD het vakantiegeld voor mensen in de bijstand afschaffen.
  Verder gaat het mes in de zorgtoeslag en wordt het kind gebonden budget en de kinderbijslag na het tweede kind afgeschaft.
  En waar veel andere partijen het eigen risico in de zorg willen verlagen, blijft dat bij de liberalen overeind.

  bron:http://www.telegraaf.nl/dft/geld/27596788/__VVD_denivelleert__.html

  Geliked door 1 persoon

 15. oeps48 zegt:

  Die peilingen worden natuurlijk gewoon ruttig gemanipuleerd, Peilingen zijn fopspenen.
  Rutte de leugenaar is nog nooit netjes en fatsoenlijk geweest. Als die duivel begint te lachen, weten we, dat hij weer aam het liegen en bedriegen is.
  Laten we hopen, dat er met het tellen van de stemmen niet al te zeer wordt geknoeid.
  Maar het zou me niets verwonderen, dat de stemmen al lang zijn geteld. Rutte is immers een aanbidder van satan. En geen enkele streek is te smerig voor de duivel.

  Geliked door 1 persoon

  • Roeland zegt:

   Ik heb het idee, dat de de man Rutte niet weet wat hij aanricht. Hij is zo in zichzelf gekeerd en denkt in een paralelle wereld. Het is geen kwaad persoon. Ik heb hem zelf enkele jaren geleden ontmoet. Lang met hem gepraat. Hij straalt oprechtheid uit. Dat maakt me bang als ik zie hoe hij nu bezig is. Ik kan hem maar 1 advies geven. Verlaat de politiek Mark , wordt weer leraar voor 40 uur , of als het aan hem ligt 48 uur en wees gelukkig in die functie. Het Benoordenhout in Den Haag is Nederland niet. Ik ken het Benoordenhout. Ik had er vfrienden wonen in die statige huizen uit de jaren 30. Klatergoud en Haagsche Bluf. Nederland verdient beter!

   Like

   • oeps48 zegt:

    Je hebt helemaal gelijk, dat je bang moet zijn voor Mark Rutte. Hij leeft inderdaad in een parallelle wereld. Mark Rutte is een “illuminati”. De illuminaties hebben hun ziel aan de duivel verkocht. De duivel belooft de hemel op aarde, maar wijst de weg naar de hel. De duivelse illuminati hebben een “geheime” agenda. Zij willen de “Nieuwe Wereld Orde” (N.W.O.) invoeren. Dat wil zeggen dat zij de absolute macht over de hele wereld willen hebben. Dit betekent voor ons gewone mensen niets meer dan slavernij. Zij zijn nu bezig een grote chaos te creëren. Zij denken dat zij daarmee de N.W.O. te kunnen rechtvaardigen. De economische crisis, de oorlog in Syrië, de moslim migranten, de terroristen. de EU, de Euro, censuur en noem maar op, zijn allemaal door die illuminati bewust geörganiseerd, om een puinhoop te maken en ons stap voor stap te onderdrukken. en de W.M.O. door de strot te duwen. Mark Rutte is één van de pionnen in het netwerk van de illuminati. Daarom doet hij van alles, wat wij niet willen. Mark Rutte weet verdraaid goed wat hij aanricht. Hij doet het immers heel bewust en expres. Mark Rutte is een boef, een schurk, een duivel. Op YouTube staat een filmpje, waarin Rutte vol trots het afgodsbeeld van de duivel (de schedel van een bok) op zijn werkkamer toont (Geeft premier Rutte een geheim bloot?). Rutte moet niet terug naar het onderwijs. Hij hoort in het gevang. En hij moet eerst zijn militaire dienstplicht maar eens gaan vervullen. Hij heeft zich aan zijn dienstplicht onttrokken.
    Wil je meer weten, ga dan googelen op illuminati, NWO, Bilderberg, Jezuïeten Vrijmetselarij, satanisme en pedofilie. Dan begin je misschien een beetje te begrijpen, hoe de “grote mensen” wereld in elkaar zit en waarom we beslist niet op Rutte of zijn kornuiten moeten stemmen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Die oprechtheid uitstralen is nou net 1 van die trucs die een psychopaat gebruikt om andere te overtuigen.
    Zelfs als leraar is zo iemand niet te vertrouwen, ze moeten die kerel opsluiten in een gesticht.

    Like

 16. Jan zegt:

  Wordt ons land aangevoerd door een psychopaat?

  Telkens als ik Mark Rutte op tv zie en hoor, krijg ik jeuk in al mijn huidplooien, kramp in mijn ogen en hersenen én het gevoel te maken te hebben met een psychopaat.

  Zoals we allen weten zijn er overal gradaties van, dus ook van psychopathie, en ik als amateurpsycholoog schat Rutte in als de gemiddelde, geweldloze psychopaat die anderen niet snel lijfelijk zal verwonden, maar wél – heel charmant en onopvallend – emotioneel, sociaal en psychisch. Zijn kampbroeder Henk Kamp is volgens mij uit hetzelfde hout gesneden.

  Mensen met duidelijke psychopathische karakters zijn dikwijls onvermoeibaar energiek, charmant, vol zelfvertrouwen (en zelfoverschatting) en onder de moeilijkste omstandigheden positief en optimistisch (zonder het vermogen te denken aan de nadelen of nadelige gevolgen). Dikwijls hebben ze moeite met het aangaan en in stand houden van liefdesrelaties…
  ….
  https://rdanckaert.wordpress.com/2012/12/27/wordt-ons-land-aangvoerd-door-een-psychopaat/

  Geliked door 3 people

 17. Die kop van Rutte moeten ze gebruiken op de kermis, kun je ballen in die bek van hem gooien, altijd prijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s