FOTOSHOPPER Emile Roemer

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in SP. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER Emile Roemer

 1. Roeland zegt:

  De SP ers , die ik kende waren overtuigde Mao-isten. Het enige punt waar ik het nu met de SP eens ben is de AOW (alleen voor autochtonen als het aan mij ligt) terug op 65 zetten. Dat is sociaal beleid. Voor de rest is de SP niet socialistisch en bepleit een sociale dienst voor de hele wereld, Als gevolg van deze SP politiek zal Nederland sociaal instorten. Totaal krankzinnige politiek. Jammer, want in de SP zitten best kundige mensen. De meesten hebben waarschijnlijk al hun keuze gemaakt en sluiten zich nu aan of stemmen op een werkelijk sociale partij, die voor de Nederlanders opkomt. De PVV.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De SP is voortgekomen uit de KEN-ML. De Kommunistiese Eenheidsbeweging Nederland-Maoïsties, Leninisties. Communistisch klinkt tegenwoordig niet echt lekker meer, vanwege het misdadige beleid van de Sovjet Unie. Dus hebben ze de naam aangepast en heten nu Socialistische Partij. Maar dat wil niet zeggen dat het gedachtegoed ook is aangepast. Vraag maar aan Jan Marijnissen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @ J.C.Th. Köhler

    Goed dat u dit naar voren brengt. Ik ben namelijk bang dat veel mensen, de informatie, die u hier geeft niet kennen. Terwijl zij deze informatie, als ze op 15 maart aanstaande een verantwoorde keuze in het stemhokje willen doen, deze toch zouden moeten kennen.

    Ik stem PVV.

    Like

 2. bigljohn zegt:

  De foto van Jesse Klaver en die van Asher moeten er ook nog bij. Ook overtuigde Maoisten. De Nederlandse versie van de bende van drie !

  Geliked door 1 persoon

 3. anna zegt:

  de maoïsten in china halen geen moslims binnen ……..

  Geliked door 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  Nou, dat was een tijd geleden, met Mao. Nu is zij in China wat sterker betreft de islam. Je mag bv. geen baard meer laten staan in bepaalde Oostelijke provincies. Terwijl in Nederland volgens Roemer, “de Nederlanders het aangepraat krijgen”….. Tja.

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Maoïsme…jakkes! Wat voor kronkel heb je in je hoofd om maoïst te zijn!!! 40-70 miljoen doden heeft Mao Zedong op zijn geweten door zijn communisme.

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Zonder Mao was China nu een derde-wereld kutlandje geweest, volkomen onderworpen en leeggeroofd door de VS en Japan, en zou Europa de restjes krijgen.
   Jullie obligate, bijna heilige haat jegens Mao is het gevolg van jarenlange westerse anti- propaganda. Maw jullie weten geen donder van wat daar werkelijk aan de hand is.

   Like

 6. Roemer is gek op moslims.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Marian van Cranenbroek

   Roemer/SP blijft, net als Rutte/VVD, Seegers/CU, Kuzu/DENK, Buma/CDA, Pechtold/D66, Klaver (alias Feras)/SP en Asscher/PvdA, alle instromers “vluchteling” noemen. Zouden ze echt niet weten, dat het merendeel van de instromers geen vluchteling, maar gelukzoeker is? Denk het wel en dan houden ze het Nederlandse volk dus willens en wetens voor de gek.

   Ik stem PVV

   Like

 7. Fred zegt:

  Leuk, Emile hangt nu op dezelfde plaats als zijn al lang overleden door hem verafgode grote leider.
  Dat zal hem deugd doen.
  Overigens, in China denken ze heel anders over de islam.
  Daar weten de Oeigoeren alles van.
  Alsook de Han-Chinezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s