Hamburg: Turkse minister van Buitenlandse Zaken herhaalt nazi-kritiek aan het adres van Duitsland

Screenshot_201

De islam0fascistische Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Optredens van Turkse politici in Duitsland horen verboden te worden.

Dergelijke optredens dienen uitsluitend het imperialistische Turkije. Ze hebben tot doel de Turkse Duitsers weer meer te binden aan het Turkse vasteland, hun integratie hier te verhinderen – en ze te kunnen blijven inzetten als vijfde colonne tegen Duitsland. De Turkse Duitsers zijn namelijk voor de Turkse AKP de vierde belangrijkste kiezersgroep, na Ankara, Istanbul en Izmir. Ankara beschikt daarmee in Duitsland over een leger van minstens vier miljoen Turken (Duitse leger: 130.000 soldaten, althans die in actieve dienst) die bereid zijn toe te slaan zodra hun Kalief van de Bosporus dat beveelt.

De oproepen van Erdoğan aan zijn Turkse Duitsers om zich niet te assimileren, liggen nog vers in het geheugen. Hij verzocht dit bepaald niet bij een partijoptreden in Ankara, maar ter gelegenheid van een megamanifestatie in het voetbalstadion in Keulen – dus in hartje Duitsland! Een weergaloze brutaliteit, die eigenlijk beantwoord had moeten worden met zijn onmiddellijke uitwijzing.

En nog maar enkele dagen geleden dreigde hij Duitsland vanwege een verbod om in Duitsland op te treden met de volgende, aan de terreur-heerschappij van het Osmaanse Rijk herinnerende, woorden: “Wanneer ik wil, dan kom ik ook. Ik kom. En als U mij niet binnenlaat of mij niet laat spreken, zal ik de wereld laten opstaan.”

Zo kunnen Turken uitsluitend omgaan met een Duitse regering, die van de afschaffing van Duitsland door middel van islamisering haar agendapunt heeft gemaakt

Bijgevolg zal de onbeschaamde toon van Turkije in één klap veranderen als Duitsland weer een regering heeft die die naam ook verdient. Want niet Duitsland is hier de nazi. Dat is Turkije, dat tig-duizenden kritische burgers opsluit in gevangenissen, kritische media verbiedt, decennialang de Koerdische taal verbood, die de Koerden wegzet als tweederangs burgers – en met inperkende wetten iedere religieuze beoefening, die niet islamitisch is, verhindert. En die Hitler verheerlijkt, wiens boek Mein Kampf sinds decennia op nummer één staat in de Turkse bestsellerlijsten.

Met dergelijke despotische staten zal een nieuw Duitsland moeten omgaan zoals ze het verdienen. Zonodig met opheffing van de diplomatieke betrekkingen en met gedwongen remigratie van alle hier levende Turken.

Niet mogelijk? Alles is mogelijk, als de benodigde wil maar aanwezig is.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, islam-nazisme, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hamburg: Turkse minister van Buitenlandse Zaken herhaalt nazi-kritiek aan het adres van Duitsland

 1. Harry zegt:

  Laten ze in Duitsland Trump maar volgen , hou die geitenneukers buiten de deur !

  Like

 2. Johan zegt:

  Kunnen we a.u.b. die Turkse paljassen buiten de deur houden ? Wij hebben hier geen behoefte aan manipulatie door sultan Erdogan.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Duitsers worden/zijn dhimmies en betalen de jiza aan de islam zoals het hoort volgens islam, islam maakt lam, al eeuwen!

  Like

 4. Mary zegt:

  “Zal ik de wereld laten opstaan”???, we zijn nog altijd met meer dan staan wij toch ook op, of wat dacht je ervan als we straks alles met een dubbel paspoort gewoon naar Turkije terugsturen, wat een ongelooflijke engerd en de duistere EU club maar op allerlei slinkse manieren proberen om Turkije bij die EU te krijgen, echt nooit zou ik zeggen!!!!.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  En als we dan bedenken dat én de EU én PechdrolTurkije [nog steeds] maar wat graag erbij hebben,…

  Hoe gestoord kun je zijn.

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Al die Turkse woordvoerders hebben toch gewoon gelijk die vergelijking, dat is toch precies wat die Erdogan nu ook doet, de vervolging e.d. Daarom is het zo herkenbaar, als ze het over Nazi praktijken hebben.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Zo is het. Alles is mogelijk als je het maar echt wil.
  Vandaar dat het ook zo verkeerd is om te schrijven dat we al verloren zijn.
  De Duitsers zouden slechts 130.000 soldaten hebben, plus natuurlijk datgene wat nog snel extra gemobiliseerd kan worden.
  Maar Mannheimer heeft natuurlijk de VS-troepen niet meegerekend die altijd in Duitsland gelegerd zijn, juist om Duitsland te vrijwaren voor Russische aanvallen.
  Dit alles plus de Amerikaanse troepen die nu nog steeds aan de Oekraïense grens gelegerd zijn, en die bijzonder zwaar bewapend zijn.
  En dan hebben we ’t nog niet gehad over Trump die dit gebeuren onmiddellijk de kop zal verpletteren met het massaal overbrengen van Amerikaanse troepen, juist om te verhinderen dat Poetin Duitsland zal binnenvallen.
  We moeten ook niet vergeten dat alles wat daar aan Turken bij elkaar hokt, natuurlijk allemaal goedwillende vlaggenzaaiers zijn en geen geoefende militairen uitgerust met speciale wapens.

  En dan nog even het aantal Turken dat ’n revolutie zou willen uitvoeren.
  Mannheimer spreekt van 5.000.000 Turken.
  Waarom vertelt hij niet dat méér dan de helft daarvan tégen Erdogan is.
  Logischerwijze blijven er daardoor “slechts” nog maar 2.000.000 Turken over waarvan echt niet de meesten de straat op zullen gaan.
  Laten we zeggen dat de helft zich agressief zou gedragen, dat verminderd het aantal nog eens met 1.000.000 Turken.

  Turken genoeg om bezorgd over te blijven, maar geen enkele reden om de noodklok te luiden
  en met onze pootjes omhoog te gaan liggen.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Toch heeft dat stuk tuig van een Erdogan, waarin hij de Duitsers van nazi-praktijken beschuldigd hoewel dat islam-ongedierte dat deTurkse president verheerlijkt op de televisie en daarin eveneens een soort nazi-groet brengen, één volk, één rijk, één leider scanderen en haat tegen het westen toeteren, in twee dingen wel gelijk! Hij maakte Angela Merkel uit voor een nazi (wat ze trouwens inderdaad lijkt te zijn al verkiest ze vreemden boven haar eigen soort) en toeterde hierna dat de autochtoonse Europeanen zo intolerant zijn geworden!
  Nou, Erdogan, daar heb je inderdaad gelijk in en vooral door dat mispunt van een Merkel, die met haar haat tegen de autochtoonse Duitsers en het mislukte vluchtelingenbeleid, waardoor beide groepen elkaar zijn gaan haten als de pest want dat komt er ook van als je de ene groep beter behandeld dan de ander in plaats van gelijk! En als je ook nog het gore lef hebt om op Europese verkiezingstournee te gaan dan ga je toch maar eerst naar Duitsland toe (zonder lijfwachten uiteraard!), daar je gal op de Duitsers en Merkel spuwen en wensen dat ze jou niet tot moes slaan en dat Merkel je ogen uitkrabt! Want ik haat jullie namelijk allebei, inclusief die verradersbende om jullie heen en je walgelijke soortgenoten en haatpredikers, en ga wat mij betreft allemaal naar Satan toe!

  Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  Gisteren is Erdogan buiten spel gezet door de Russen inzake Syrië en de Turken is verteld dat ze niks te zoeken hebben in Syrië. Erdogan zijn misselijke spelletje is doorzien.

  Het Russische leger werkt nu samen met de US army en het Syrische leger (SAA) om Raqqa te bevrijden. Go mannen want dan kunnen alle Syriërs snel weer terug naar hun thuisland om de boel weer op te bouwen.

  Waar blijft de NOS om ons te vertellen dat Trump en Poetin nu samenwerken???

  Geliked door 1 persoon

 10. Let op, die gaan alles weer lekker verdraaien Petra. Wij mogen nou eenmaal niet de waarheid weten laat staan zien.

  Like

 11. Johan zegt:

  De Turkse trut van Familiezaken Fatma Betül Sayan Kaya is niet welkom in Nederlandse zaaltjes.
  Heel goed. Laat dat secreet maar fijn in Turkije blijven. Dat gerommel van die Turken hier in Nederland is bijzonder onfris.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  En ook in de turkse kranten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s