Kardinaal Schönborn: “Het talent van de migranten is een enorme kans voor de samenleving”

Screenshot_205

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat is er toch met onze geestelijken aan de hand? Ongeveer zes maanden geleden waarschuwde kardinaal Christoph Schönborn van Wenen nog voor de verovering van Europa, die veel moslims willen, en ook zou het afgelopen zijn met Europa. Nu maakt zijne eminentie een draai van 180 graden en weet zeker dat het talent van de migranten een enorme kans is voor de samenleving. Wat de aartsbisschop van Wenen echter onder talent verstaat, blijft hij schuldig. Blijkbaar volstaat het om de verdrevenen na de Tweede Wereldoorlog op één niveau te plaatsen met de huidige reizende “vluchtelingen”.

politikstube

[…] Kardinaal Christoph Schönborn (foto) beschouwt de vluchtelingenbeweging als een “enorme kans” voor de Oostenrijkse samenleving. Het zou weliswaar een grote uitdaging zijn, maar, aldus de aartsbisschop van Wenen, Oostenrijk zou aanzienlijk van de immigranten kunnen profiteren.

“Het talent van de migranten is een enorme kans voor de samenleving”, zei Schönborn in zijn inleidende rede bij de openingsmanifestatie van de conferentie “Talents in Motion” van het European Council for High Ability (ECHA) in Wenen.

De aartsbisschop benadrukte zelf als Boheems migrantenkind naar Oostenrijk gekomen te zijn. De Alpenrepubliek zou veel te danken hebben aan de immigranten: “Het waren destijds de immigranten die maatgevend bijgedragen hebben aan de wederopbouw van het land na de Tweede Wereldoorlog.” Hij zei dat de wil van de migranten die tegenwoordig naar Oostenrijk komen “enorm” zou zijn. Dit zou “een enorme kans voor Oostenrijk zijn”.

Bovendien zou het Oostenrijkse volk “niet mogen vergeten wat wij van de migranten aan kennis geschonken krijgen”. Dat zoveel mensen op weg naar Europa sterven, zou Schönborn droevig maken: “Op deze zinloze manier hebben zoveel talenten hun leven verloren”. […]

(Bron: Epoch Times)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Christendom, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

59 reacties op Kardinaal Schönborn: “Het talent van de migranten is een enorme kans voor de samenleving”

 1. koddebeier zegt:

  Nu maakt zijne eminentie een draai van 180 graden ??? En hoeveel hebben ze hem daarvoor betaald ??

  Geliked door 3 people

 2. elisah zegt:

  Ach ja, wat een simpel idee. Ze laten hem natuurlijk kennis maken met de nette, intelligente en aangepaste migranten, die speciaal geselecteerd zijn om mooi weer te spelen. Voor de rest zit zo’n man wat bijbelstudie te doen en krijgt niks mee van de harde werkelijkheid.

  Like

 3. Onschuldige Bijstander zegt:

  Like

 4. renato zegt:

  Godskolere zeg. Het historisch besef gaat bij deze aartsleugenaar blijkbaar niet verder dan WO II. Hij zou daar in Wenen toch wel beter moeten weten. Dat is waarschijnlijk ook wel zo, maar hij heeft zijn hoofd al op het hakblok gelegd. Waarschijnlijk heeft hij zijn marsorders reeds ontvangen van zijn hoogste baas in het Vaticaan.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Een bericht dat ik kreeg van een bekende die in een flat met asielzoekers woont. En dit is al maanden aan de gang.

  Een audio opname van de last die Siriers in een flat bezorgen.,het is de wasmachine die tegen de buizen ramt en het geluid is abnormaal hard… En dan echt niet normaal.
  Hierdoor ontstaat ook nog lekkage in de meterkast in het huis beneden hen, waardoor electriciteit of warmte uitvalt.
  Daarnaast loopt mevrouw de hele dag op klompjes met hakjes rond,,waar je in flat ook niet blij van word (wat overigens vreemd is voor moslim binnenshuis) of anders lopen ze te schreeuwen of ze neuken duidelijk hoorbaar.
  Frituurvet of sigaretten worden over het balkon in de tuin gegooid.
  Denk niet dat er niks gezegd wordt, de woningbouw komt regelmatig of de politie,,waar na lang bellen misschien eens open gedaan wordt. Maar beiden kunnen niks doen want alles loopt via het COA en dat duurt heeeel lang en daarbij hebben die hun handen ook vol aan de klachtenstroom mbt andere asielzoekers. Kun je nagaan wat voor tijd en geld dit alles kost
  Ik zelf heb echt het idee dat het niet alleen aso gedrag is, maar ook bewust sarren.

  Die klachten schijnen overal in de stad te zijn waar ‘vluchtelingen’ wonen.

  Ach ja … als je er zelf geen last van hebt, dan kun je best medelijden hebben met de ‘zielugerds’.

  Geliked door 2 people

 6. Mary zegt:

  Ja nou hun kennis is geweldig maar dan wel op gebieden zoals waar wat gratis te halen is, diefstal, verkrachtingen (even aan de Zweden vragen) moord vooral handig ook met messen afgelopen week weer in Amsterdam. Eh deze islamitische uitvreters vergelijken met migranten die na de tweede wereldoorlog maatgevend bijgedragen hebben aan de wederopbouw van het land is te zot voor woorden, deze uitvreters hebben een verwoestende werking op Europa en daar houd hun inbreng wel bij op.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Wanneer worden die huichelaars nu eens verplicht hun bakkes dicht te houden? en…..wanneer stoppen wij ermee die financieel te onderhouden?
  Is er nog niet genoeg huichelarij?
  Of het komt van de politiekers of het komt van die eikels, beide decadent parasiteren op ONZE kosten. Nu die geldkraan dichtdraaien.

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Wat een idiote draai! Het lijkt wil, alsof hij plotseling het begrip “migranten” niet meer aan “moslims” wenst te koppelen.
  Met welk doel, vraag je je af!

  Geliked door 2 people

 9. Golden Girl zegt:

  De wil van de immigranten enorm zou zijn ??? De wil is om alleen maar te krijgen, hebben en nog eens hebben
  Die man is niet goed in zijn hoofd, veel talenten hebben het leven verloren
  Ja om ons kaal te plukken en onze landen naar de verdommenis te helpen
  De paus kust die lui hun voeten, nu deze kardinaal compleet gestoord

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  Die heeft natuurlijk op zijn kloten gehad van de paus. Van zijn vorige uitspraak.

  Geliked door 4 people

  • IkBenHet zegt:

   Zal best wel. Laat de boel besodemieteren maar gerust aan het Vaticaan over.
   Dát is nu zo’n instituut dat ik een booslim bestorming van harte gun 🙂

   Like

 11. Jackholland zegt:

  Hij zal toch niet de talenten bedoelen die katholieke geestelijken en moslims gemeen hebben? Iets met kleine meisjes en jongetjes?

  Geliked door 2 people

 12. Elena zegt:

  Zeker weten dat die kardinaal huppeldepup, een flinke bijdrage in petrodollars ontvangen heeft.
  Bijna alle mensen zwichten voor het geld.
  Wat een smerige ” katholieke” huichelaar.
  Lijkt gvd wel een moslim.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Ben schijtziek van die multikultizooi. In de media gaat het bijna alleen over mohammedrelevante zaken. Nu zou nog geen 10% met dit sprookjesboek heulen, over 30 jaar mss meer dan 30%. Reken maar dat de mohammedellende dan wel 6x zo groot / veel is dan nu al. NL naar de kloten geholpen, ben er schijtziek van!!

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  De eminentie bedoeld het goed. Zo had Duitsland ooit een migrant uit Oostenrijk.

  Geliked door 3 people

 15. oeps48 zegt:

  Toch logisch, dat al die geestelijken voor de islam zijn. De islam heeft geen celibaat, Daar mag de man vier wijven hebben. Vandaar dat 3 op de 4 mannen zonder zitten en hun gerief hier komen halen.

  Geliked door 1 persoon

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hoeveel hebben ze daarvoor betaald, óf waar hebben ze hem mee gechanteerd?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 17. Er zal wel een fusie gepland zijn tussen het Vaticaan en Mekka.

  Geliked door 1 persoon

 18. ReaGluurder zegt:

  Deze RK-Hotemetoot praat wel voor eigen parochie, hoor. Zijn échte mening kan zo maar 180 graden afwijken!! Dit soort volk lult alle kanten op, voor de geneugten van het beroep!

  Like

 19. Williaan zegt:

  Hij is kennelijk aan het dementeren en heeft niet in de gaten dat t.zt, zijn kerk in een moskee zou kunnen veranderen. de Gutmensch wil de islam religie gewoon negeren. waant daar draait het voornamelijk om.

  Like

 20. Driek zegt:

  Kardinaal Christoph Schönborn is de weg kwijtgeraakt, de man is niet goed snik. Die lui worden altijd gefotografeerd tussen de boeken en met op de achtergrond een welgevulde boekenkast, zodat wij weten dat het geleerde mensen zijn. Je ziet die imams ook altijd op foto’s met als achtergrond een boekenkast. Welnu, het zijn geen geleerde mensen en die boeken staan er voor de show, die lieden lezen niet, anders zou de man weten dat de islam een gevaar is voor alle samenlevingsvormen. Die mohammedanen hakken straks de kop af van die kardinaal, maar daar gelooft hij niks van, islam is vrede.

  Like

 21. scheermes zegt:

  Deze verwarde man is vast en zeker ontsnapt uit het pieter baan centrum !! Nog roomser dan de paus!! Snel weer terug naar het vaticaan ,pbc!!

  Like

 22. Sabeltant zegt:

  De man is niet wijs.

  Wat is er toch mis met al die mensen die wegkijken en liegen over de immigranten?

  Ze willen zo graag een samenleving waarin iedereen elkaar helpt en de zon altijd schijnt.

  Maar helaas gaat dit met islamitische migranten nooit lukken.

  Ze haten ons, ze zijn onze vijanden, ze tolereren ons alleen nog omdat ze nog niet winnen.
  Van samenleven is geen sprake.
  Alle toenadering komt van ons, en ze accepteren het lachend.
  Wij vragen er niets voor terug en als we wel wat vragen doen ze alleen alsof.
  Voor hen is een keer toestaan levenslang recht hebben op.
  Het is eenrichtingsverkeer.
  En het leidt naar een doodlopende straat, met nadruk op dood.

  Heeft die man geen christelijke kennissen in islamitische landen?

  Geliked door 2 people

 23. deadeyez zegt:

  welk talent hebben die dan?,ze kunnen niks ,ze willen niks<behalve alles gratis en voor niks,kan men zich schulz uit duitsland zich nog herinneren die enige tijd geleden riep;de asielzoekers zijn waardevoller dan goud? omdat ze hier in europa ,de inteelt tegen zouden gaan??hahah welke inteelt?de inteelt die moslims meebrengen,omdat ze al 1000 jaar zelf meebrengen omdat ze al 1000 jaar alleen met neven en nichten trouwen? moslim is namelijk pure inteelt,dan gaan we op het volgende over,let goed opdus wat moeten we met al die laag opgeleide moslims hier?de meeste van hen heeft men niks aan,zelfs een aap is nog slimmer ,want die kan men wel wat leren,let nu op het hele verhaal is,de europese mensen worden te slim,die trappen niet in de overheids leugens en zijn het gelieg en bedrieg en zakken vuller gedoe meer dan zat,moslims daar en tegen die kan men via,de imam manipuleren,net zoals vroeger,want toen was de pastoor de baas,let nu goed op wat ik zeg,de mensen werden dom gehouden,omdat de kerk de baas wilde zijn,nu precies hetzelfde met de moslims,die geloven de imam,dus de imam is de baas,net zoals vroeger de pastoor,gelukkig zijn we die pastoor al kwijt,nu komen we op het volgende,omdat men via de pastoor en nu via de imamprecies hetzelfde kan verkrijgen,zoals vroeger,nl de pastoor,dus de kerk is de baas,behalve dat het de pastoor nu niet meer lukt,omdat ie teveel kindjes heeft verkracht,gaan we het nu proberen via de moslims,want de moslims luisteren naar de imam,want die heeft het nooit verkeerd,net zoals vroeger de pastoor,hahah<let nu goed op want ,als de oogst hier slecht was ,wie hadden wel altijd te vreten? de pastoors en die hadden schijt aan de rest,want dan konden ze zeggen jullie hebben niet genoeg geloofd in godnet zoals het gaat bij imams om macht,want het zijn hetzelfde volk als pastoors,wij hebben het goed en die vreten zich ook vol ook,in de naam van allah,net zoals de pastoors in de naam van god,en hebben schijt aan het volk,al het mij maar goed gaat en fck you,zo zit de appel in de steel.dat onze regeringen zo in elkaar zitten,precies hetzelfde,men wil ons uit spelen tegen elkaar,behalve dat we nu de EU hebben,waar zakkenvullers pur sang,ongekozen door het volk,wel gekozen door elite,het baasje willen spelen,zoals ik al zei,de blanke europeanen worden te slim,men wil ons daarom vervangen door moslims die naar de imams luisteren,die houden het volk dom,net zoals vroeger,en de pastoor zn wet zoals vroeger is ook de imam zn wet,want denken kan de moslim niet,want zo word het geprogrammeerd ,god is de baas en dat word zwaar misbruikt,dus wat krijgt men,het plebs mag het zich bekijken en de elite lacht zich dood en gaat op naar het volgende verlopen romeinse rijk,het romeinse rijk kijk hoe hun het is verlopen,decadente idioten die dachten dat ook zij goden waren,net zoals onze elite<met decadente orgien en weet ik veel wat,ook die dachten dat alles vanzelf kwam,net zoals de EU,diegen die er in het romeinse rijk ervoor gezorgd hadden,dat men zo groot was geworden,dat waren de soldaten,de voetsoldaten en niet de politiekers,want de politiekers hadden allen maar praatjes en lieten het plebs,de gewone mensen, het maar opknappen,dus daarom is het romeinse rijk naar de klote gegaan,omdat de elite het het zogenaamd te druk had,met orgien etc ,ipv het zich inderdaad te bemoeien met daad werkelijke problemen.<<precies hetgeen hetzelfde wat er zich nu afspeeld<>

  Like

 24. Antivenin zegt:

  Als ze maar lang genoeg overlast veroorzaken, verhuizen de ongelovigen vanzelf, toch? En weer een stukje aarde veroverd voor Allah.

  Misschien wordt het zo langzamerhand eens tijd om de bankrekeningen van zulke geestelijken eens te bekijken. Zo’n omzwaai van 180 graden is best wel verdacht. Of zou hij bedreigd zijn? “Leuk kerkje heb je daar, zou jammer zijn als er iets mee gebeurde…”

  Het is echt een ware cultuurverrijking!

  Like

 25. bigljohn zegt:

  Ja, en talenten hebben die indringers me toch ! Ze verkrachten en minachten onze vrouwen, slaan invaliden in elkaar, halen hun vaste inkomentje uit de bijstand, en scharrelen bij met de drugshandel. En ze brengen me toch intellectuele kennis mee,,,,,,De welbekende professoren in de weetnikskunde. Wie de passie preekt over dit soort van smerig achterlijk gespuis, zoals deze Kardinaal Schönborn, verdient het om afgeschoten te worden als een dolle hond !

  Like

 26. deadeyez zegt:

  het hoofd in het zand steken de religie geloven,ik snap dat er nu een hoop religieuzen mensen zich beledigd zullen voelen,maar mensen,geloof me,de religie gaat het puur om hun eigen macht,die lui hebben schijt aan,het volk,ik heb ook niks tegen geloof,dat moet iedereen zelf weten wat men doet en waar men in geloofd,pastoors en imams gaat het maar om 1 ding,links lullen en wel hun eigen zakjes vullen en er goed aan verdienen,zodat het plebs volk alles afgeven aan de imam en de pastoor,zodat die niks hoeven uit te voeren en in weelde en lust kunnen leven,waar wij de mensen zich te pleures voor hebben gewerkt

  Like

 27. Thoth zegt:

  Ach kijk, weer zo’n iemand uit de vorige eeuw. Ik snap niet dat de Epoch Times zich hiervoor leent. Maar goed, wij kennen dit ook uit Nederland…

  Like

 28. deadeyez zegt:

  Nu komt men volgende waarheid<deze mensen worden puur geimporteerd als stem vee,op wie denk je dat die anders zullen gaan stemmen?op diegene die ze hierheen heeft gehaald,dus op die partij die met de imam samenheuld ze krijgen alles,ze mogen alles en worden met taak strafjes beloond,probeer hetzelfde als nederlander,dan krijg je 20 jaar en tbs,dit geld niet voor hen want dan mag je ff schoffelen in plantsoen en klaar,en zo is de waarheid mensen,alles word gedaan,puur om stemvee binnen te halen,de pluche elite wil er niet meer van af,het is goed gratis geld verdienen,meer niet

  Like

 29. deadeyez zegt:

  dus let nu op,door automatisering etc hebben geen enkele van hen nodig,we mogen blij zijn dat we onze eigen mensen aan het werk krijgen,die het wel begrijpen,dus moslims zijn onnodig,vooral al die niks en nooit willen en zullen leren,zelf al pure inteeld zijn en die zal men dan hier moeten opvangen,omdat deze zogenaamde inteelt figuren zogenaamd hier de europese inteeld volgens de duitser schulz,zouden opvangen,terwijl die moslims al puur uit eigen inteelt bestaan??????? leugens zijn het,moslim is juist inteeld met 1000 jaar pure inteeld,see the picture???

  Like

 30. Hendrik zegt:

  En vervolgens werd de kardinaal door een kansenpareltje onthoofd………
  het was gods wil………..

  Like

 31. fransdewit zegt:

  Denk dat die wat koorknaapjes onder zijn beheer heeft gekregen dat er daar opnamens van zijn gemaakt en dat die daar gechanteerd mee wordt of hij wordt dement, dat kan natuurlijk ook.

  Geliked door 1 persoon

  • Cynisch mensch zegt:

   Och ja de ene pedofielenclub houdt de handen boven het hoofd van de andere pedofielenclub. Vraag maa eens aan Amerikaanse Afghanistanveteranen wat die Afghaanse goorlingen het jongetjes doen. En kindhuwelijken zijn ook echt pedofielie zoals de profeet Mohammed trouwde met een meiske van 9 jaar. Ene grote gore vieze beerput.

   Like

 32. Bas zegt:

  Wat een doorgedraaide (kardinaals-) muts die vent.

  Like

 33. Assyriër. zegt:

  Hij heeft hier wel gelijk.Jullie moeten beseffen dat er verschil is tussen hoog geschoolde chinezen die hier spionage werk verrichten op universiteiten en geite of kamelenneuekers,die de boel terroriseren .

  Geliked door 1 persoon

 34. Witte raaf zegt:

  Wat een eikel die vent,kunnen ze dat kruis wat ie draagt niet in z’n hol douwen!!

  Like

 35. Weer eentje die totaal van de pot gerukt is. Welke verrijking???????? verkrachten desnoods baby’s, liegen en bedriegen, Oude mensen bestelen. Ja, daar moet je wel talent voor hebben.

  Like

 36. BertG. zegt:

  Mooi voorbeeld van refo lectuur voor de refo jeugd.

  Een reformatorische uitgeverij uit Houten gaat een kinderboek met als thema jodenbekering, niet herdrukken.
  In het boekje ‘De zoektocht naar Lea Rachel’ zouden joden ‘spugen’ als ze over christenen praten, gojimpakkertje spelen (christenpesten) en wordt een Joods uiterlijk beschreven met een haakneus en zwart haar, meldt Trouw.
  Tussen 1999 en 2016 zijn er 10.000 exemplaren verkocht van dit verhaal voor refokoters tot 11 jaar.
  https://www.powned.tv/artikel/boekje-over-bekering-joden-uit-handel-af

  Like

 37. nikolaos zegt:

  Virtue signaling

  Like

 38. Guardiacivil zegt:

  De man staat duidelijk onder invloed en druk vanuit Rome en misschien ook Brussel, van mensen achter de schermen die een smerig spel spelen met Europa en kost wat kost dat de migratie op volle kracht doorgaat om dit oude continent naar de afgrond te leiden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s