Moslim moe

Screenshot_199

(Door: Anneke)

De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet. Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect. Maar waarom zou ik in hemelsnaam begrip, laat staan respect, moeten opbrengen voor gecultiveerde domheid? Voor volstrekt willekeurige krankzinnige gebruiken en regeltjes? Voor de inherente onderdrukking van vrouwen en homo’s? 

Moslims: Voor ingebakken kindermisbruik? Voor agressie en machogedrag? Voor mohammedanen die elkaar in het Midden-Oosten elke dag weer de hersens inslaan? Een derde deel van alle moslims wereldwijd, ongeveer een half miljard mensen, bestaat uit extremisten. Zij vinden dat je iemand mag vermoorden als hij of zij besluit niet langer in Allah te geloven en uit de islam te treden.

Ons hele leven wordt tegenwoordig beheerst door gezeik met de islam, gejammer over en door moslims, gezanik over en met Marokkanen, gezeur over en van Turken. Dit slokt de media helemaal op. Non-discussies over of iets halal of haram is. Over wat wel en niet mag tijdens ramadan. En hoe niet-moslims zich dan dienen te gedragen om respect te tonen. Over het gejengel van de islamitische gebedsoproep (azaan) en of we die in de publieke ruimte moeten toestaan.

Of er speciale gebedsruimtes voor moslims moeten worden ingericht in openbare gebouwen.  Welke muziek je wel of niet mag luisteren als moslim. Of mannen vrouwen de hand mogen schudden, ja of nee. Of sharia-rechtspraak ook in het Westen kan worden ingevoerd voor moslims. Wat de imam ergens van vindt, van ingegroeide teennagels tot ruimtevaart. Of Islamitische Staat, de Taliban, Al Qaida, Boko Haram en al die andere islamitische terreurorganisaties nou wel of geen exponenten zijn van de islam. Of de islam moet worden onderwezen op openbare scholen. Of het uitbetalen van rente is toegestaan. Of vrouwen gescheiden moeten zwemmen of niet. Of het presenteren van onwelgevallige uitslagen van enquêtes onder moslims nou wel of niet stigmatiserend is. Of imams die Joden en homo’s dood wensen wel of geen haatpredikers zijn. Of moslims westerlingen ‘Fijne Kerstdagen‘ mogen wensen of niet. Gedram over de bouw van mega-moskeeën overal in Nederland, zo groot en zo veel mogelijk. Ga maar door. De waanzin houdt niet op.

Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort. Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken. Nee, de hele dag worden we met moslims en hun islam geconfronteerd. Meestal in negatieve zin, met dood, verderf, criminaliteit, misbruik en geweeklaag. Vaak vanwege trivialiteiten in en rondom de islam. En regelmatig in geforceerd positieve zin, omdat het mainstream journaille het tot zijn taak rekent om moslims en de islam zoveel mogelijk in een gunstig daglicht te plaatsen. Ter compensatie van al het eerdergenoemde slechte nieuws.

Dit alles maakt mij enorm islam moe. Ik heb het helemaal gehad met dat eeuwige gejeremieer en die voortdurende exclusieve focus op moslims als zogenaamde ‘slachtoffers’ van onze westerse maatschappij. Hou toch op! Iedereen die zich een beetje schikt, krijgt hier meer kansen dan waar ook ter wereld.

Ik wil eigenlijk helemaal geen tijd verspillen aan die geïnstitutionaliseerde achterlijkheid. Maar ik moet wel, want ze dringt zich aan mij op, op een agressieve dominante manier, in de media, op internet, in de samenleving. Het beukt op je in, dag na dag, week na week, maand na maand, het hele jaar door. De enige manier om je hieraan te onttrekken, is je volledig af te sluiten. Ik luister en kijk al nauwelijks meer naar de publieke omroep. En de nieuws- en actualiteitenprogramma’s van de commerciële omroep zijn al niet veel beter. Ik betrap me erop dat ik steeds minder kranten lees. In de mainstream media is eenzijdigheid troef. Ik voel me geestelijk gegijzeld.

Nederland en de rest van Europa worden steeds minder vrij. Elke dag wordt ons geïnstrueerd hoe we moeten denken over moslims en de islam. Een open samenleving die zich voortdurend moet aanpassen aan de eisen van één groep is geen open samenleving meer. Nog een paar decennia en het vrije Westen is dood. Ten prooi gevallen aan één groep eeuwig verontwaardigde relatieve nieuwkomers, die eisend en jammerend door het leven gaan. Een bevolkingsgroep die nog altijd groeit. Een verongelijkte groep die zijn stempel op de westerse wereld wil drukken. Koste wat het kost. Liefst zo luidruchtig en opzichtig mogelijk. Ik zie het somber in. Welkom in de toekomst van Europa!

Door:
Anneke
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

30 reacties op Moslim moe

 1. paulzwueste zegt:

  Ja Anneke.
  We hebben dat allemaal héél bewust over ons heen gehaald.
  Niemand heeft zich vanaf de 60-tiger jaren daadwerkelijk ingezet om Nederland te verlossen van die vervloekte islam.
  Behalve natuurlijk onze absolute helden Janmaat en Pim Fortuyn.
  Maar ja, wat waren dat voor mensen?
  ’n Gek geworden fascist en ’n minderwaardig mens…
  Daar mocht je niet over praten. Alléén hun namen noemen was al genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Driek zegt:

  Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort. Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken.

  Helemaal juist, Anneke, ik betrap mij erop dat ik erg vaak met die verdomde islam bezig ben. Het moet de wereld uit. Goedschiks of kwaadschiks. Dan maar een oorlog.
  U heeft het zeer mooi en duidelijk neergeschreven.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Het ligt niet alleen aan de debiele inteelt groep.
  Al die sufkudt jankers krijgen een podium in de slinkse programma’s en in alle staatspropaganda newspapers. Geen podium = geen aandacht voor hun gezeverzeik.
  ALLE NL media spelen het spel mee, gezamelijk met de smerige slinkse hoeren programma’s.
  Dat zijn de hoofdschuldigen!!!!
  Daarnaast gaan de slinkse hoeren van gemeentebesturen hier ook volop in mee.
  Het wordt tijd voor een bijltjes dag onder alle slinkse nsb-hoeren in Nedrigland.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bezorgde burger zegt:

  En hoe kan het dat die gasten zichzelf zo op de voorgrond zetten?
  Ze zijn voor alles van ons afhankelijk. Doordat de graanprijs iets omhoog ging konden de luie islamitische landen hun bevolking niet meer van basisbehoeften voorzien waardoor de arabsiche lente ontstond. Alles wordt geimporteerd. Door de combinatie van luiheid, inteelt en hun achterlijke geloof zijn ze niet in staat op enige manier zelfvoorzienend te zijn.
  Als het westen wil leggen ze in een week een land als Irak of Libie plat.
  Dat deze zandnegers constant op de voorgrond staan ligt 100% aan onze zogenaamde elite.
  Een groeiend gedeelte van onze bevoling is totaal wereldvreemd, heeft nog nooit echt voor z’n centen gewerkt en ziet alles door een roze bril. Een oorlog schijnt de enige manier te zijn waarop deze malloten wakker worden geschudt en als we zo naar Frankrijk, Duitsland, Belgie, Engeland, Sweden en helaas ook Nederland kijken dan is deze oorlog niet ver meer weg.

  Geliked door 1 persoon

  • hans-e-pans zegt:

   De grote onruststoker is natuurlijk de VS en daarbij hun EU aanhangwagen, die overal in het al eeuwen onrustige Midden-Oosten vond dat er democratie moest worden gebracht. Democratie en Islam is niet verenigbaar.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Wij eisen respect van de moslims en van alle andere die geen autochtone Nederlanders zijn,
  wij eisen respect voor onze cultuur (oa.zwarte Piet), voor onze levenswijze, voor onze vrouwen, voor onze kinderen, voor onze ouderen (die horen niet overvallen te worden en in elkaar gemept),we eisen respect voor onze goederen (die horen niet gestolen te worden), wij eisen in ons eigen land met respect behandeld te worden en anders rotten jullie maar op, want jullie spelen meestal de hoofdrol in Opsporing Verzocht. We zijn jullie meer dan zat, want genoeg is genoeg.

  Geliked door 2 people

 6. Cynisch mensch zegt:

  En dan nog de hoofddoekmeisjes die overal meer en meer opduiken. Je moet dat dan ook weer accepteren want je mag dan niet discrimineren. gezeur over wat er in de kantine op school geserveerd wordt (geen plakjes ham). Gezeur, gezanik en gezeik. Wat ook zo stom si dat apart feesten in veel moslimlanden. Dat is toch geen moer aan ? Ik wil met vrouwen dansen en niet met mannen. De kindbruiloften dat is toch pure pedofilie. Volgens mij hebben moslims geen humor vooral niet als het over het moslimgeloof gaat. Ook dat vaak zo slechte irritante “Nederlands” wordt ik zat. En als ik dan in een halalwinkeltje kom dan gaan ze soms Arabisch praten zodat ze je achterbakt in de maling kunnen nemen. Kom ik in zo’n zaakje en vraag waar de winkelier vandaan komt. Uit Libanon. Ik antwoord er zijn veel christenen in Libanon. Heel veel antwoord hij in goed Nederlands. Prachtig zeg ik om even duidelijk te maken dat in mijn ogen christenen beter zijn. Of is dat ook al racisme ? (volgens de policor gedachtenpolitie). Ik ben gedoopt christen doe er niks aan maar ben wel gedoopt christen en geen moslim. En ik zou ook liever joods zijn dan moslim. Ik vind moslims gewoon niks aan en vraag wel eens of ze nog naar de moskee gaan en als ze dan zeggen nee zeg ik mooi. En als ze zeggen ja dan zeg. ik neerbuigend het staat je vrij om op een kleedje gericht naar Mekka te gaan bidden.
  Zo neem ik ze in de maling haha.

  Like

 7. Latraviata zegt:

  Zo helemaal mee eens, ik had het zelf geschreven kunnen hebben. Overigens dit gedram duurt al decennia!!!

  Like

 8. Karen zegt:

  Anneke ik vind dat je het heel goed verwoord hebt, echt uit m’n hart gegrepen. Ik word inmiddels al onpasselijk als ik het woord islam of mohammedaan alleen al hoor, en als ik zo’n vrouw met een kopdoek, een vent in een jurk of nog erger in jurk en met zo’n achterlijke kop zie sla ik echt helemaal op tilt. Ook ik vind dat iedereen fijn zelf moet geloven wat hij wil maar ik moet er geen last van hebben en dat heb ik dus wel van die mohammedanen met hun achterlijke ideologie. Laat ze lekker geloven wat ze willen maar wel graag in het Midden Oosten ofzo maar niet in ons Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Zo waar, ik kots ook van de islam, wat een achterlijke zooi!

  Like

 10. Jaap zegt:

  Ja en zo wordt Nederland langszaamaan gehersenspoeld. Elke dag weer een beetje… Nederland (en heel de EU) is naar de klote. Er trekken zieke geesten aan de touwtjes. Wij zijn slechts marionetten in hun spel. Iedereen met een heldere geest weet het, dit is WO3 in de maak.

  Geliked door 1 persoon

 11. Flo zegt:

  Zolang de media met belastinggeld wordt overeind gehouden blijven we last houden van dit gezanik over die lui , onmiddelijk stoppen met het sponsoren van die linkse haatclub , anders veranderd er helemaal niks, zelfde verhaal voor de ambtenaren in Nederland ,wie er ook wint ,zij blijven zitten ,en de meesten die werken ,werken tegen .meer doen ze niet .

  Like

 12. Hun bedoeling is om ons murf te maken en weerloos. Alleen dat zal ze echt niet gaan lukken. Daar is meer voor nodig.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Sinds de verkiezing van Trump zijn veel moslims bang voor ons geworden.
  En ook de linksen vragen zich af hoe zij ons nog kunnen tegenhouden en muilkorven.
  Maar het ziet er jammer genoeg niet naar uit dat de PVV boven de 30 zetels zal komen.
  Want het eeuwig domme volk wordt voor de tweede keer, net als bij de laatste TK-verkiezingen in 2012, via de MSM gemanipuleerd om zgn. ”strategisch” te stemmen. Hetgeen er in de praktijk op neerkomt dat gevestigde regentenpartijen als de VVD en het CDA waarschijnlijk de grootste winst zullen behalen. De uitkomst daarvan laat zich raden; een kabinet VVD, CDA, D’66. PvdA en Rutte in een derde termijn als MP.
  Tel uit je winst.
  Voor werkelijke veranderingen kunnen wij alleen nog maar hopen op de Franse presidentsverkiezingen.

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  En de hoofdschuldige aan al deze ellende is de geestelijk luie en daardoor debiel functionerende Nederlandse kiezer, die steeds maar weer debiel functionerende en de waarheid ontkennende lieden kiest, die met hun verwoestende slapheid, hun totaal gebrek aan gevoel voor verantwoordelijkheid, en hun verstandloze onvermogen (of zelfs onwil) om vooruit te zien, Nederland, jou en mij, door het mandaat van die voornoemde debiel functionerende kiezer bezig zijn naar de godverdommenis te helpen.

  Ja Anneke, ik ben ook, totaal, ‘moslimmoe’, maar zelfs nog meer moe van die debiel functionerende Nederlanders en hun onwaardige vertegenwoordigers in Den Haag.

  Like

 15. MS zegt:

  Ik word er ook doodziek en kotsmisselijk van.

  Like

 16. Jan zegt:

  Ik weet niet wie debieler zijn, moslims of ‘onze’ socialisten

  Moslim: Als je een varken eet, gedraag je je als een varken

  Like

 17. Jan zegt:

  Nike islamiseert

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Moslim moe ?? Als ik maar het merendeel van de politici, de politieke partijen en het stemgedrag van de overgrote meerderheid in dit land kijkt, begin ik langzaam maar zeker Nederland moe te worden !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s