Nu officieel: In Oostenrijk zijn buitenlanders driemaal vaker seksueel delinquent

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de onlangs gepubliceerde criminaliteitsstatistiek van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken werd het afgelopen jaar in Oostenrijk aangifte gedaan van 4.650 seksuele delicten. Officiële cijfers van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken bewijzen nu dat buitenlanders driemaal vaker tot de seksuele delinquenten behoren.

Onder strafbare handelingen tegen de seksuele integriteit en zelfbeschikking vallen volgens het Wetboek van Strafrecht verkrachting, souteneurschap, pornografische afbeeldingen van minderjarigen, incest, prostitutie en zwaar seksueel misbruik van minderjarigen.

Bagatelliseren van officiële zijde

In vooruitsnellende gehoorzaamheid en om toch alsjeblieft niet te herinneren aan de overbelasting met de “vluchtelingencrisis” van SPÖ en ÖVP, spanden deskundigen zich in om de cijfers in de zojuist gepubliceerde criminaliteitsstatistiek mooi te praten.

“Buitenlanders en asielzoekers zijn in de mediale berichtgeving zwaar oververtegenwoordigd”

probeert de misdaadsocioloog Norbert Leonhardmaier van het Instituut Vicesse de meegemaakte buitenlander-criminaliteit terug te voeren op valse mediaverslaggeving. Maar de cijfers spreken een andere taal.

Schrikbarende cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken

In het kader van een parlementaire interpellatie van het Team Stronach moest het door Wolfgang Sobotka (ÖVP) geleide ministerie van Binnenlandse Zaken schrikbarende details op tafel leggen. Deze maken een mediaal in de doofpot stoppen van buitenlander-criminaliteit onmogelijk. Uit de cijfers blijkt dat in 2016 ongeveer 1.400 seksuele delicten door buitenlanders werden gepleegd en dat, gemeten aan de bevolkingssamenstelling, buitenlanders driemaal vaker in seksuele delicten zijn verwikkeld.

55% van de buitenlandse seksuele delinquenten is jonger dan 30 jaar

Uit de statistiek van het ministerie van Binnenlandse Zaken kan eveneens worden afgelezen dat ongeveer 55% van de buitenlandse seksdaders jonger is dan 30 jaar en dat de meeste seksuele delicten in de leeftijd van 16, 22 en 29 jaar worden gepleegd. Dat richt de blik naar de immigranten, die zich sinds 2015 en in het kader van de actuele “vluchtelingencrisis” in ons land ophouden. Bij hen bedraagt het aandeel in de leeftijdsgroep van de onder de 30-jarigen ongeveer 70%. Dat is een enorm bedreigend potentieel voor nog meer aanvallen op Oostenrijkse vrouwen.

Treurig detail terzijde: de jongste delinquent tegen wie vanwege zwaar seksueel misbruik van minderjarigen aangifte werd gedaan, was pas 10 jaar oud.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nu officieel: In Oostenrijk zijn buitenlanders driemaal vaker seksueel delinquent

 1. Ronald zegt:

  Publiekelijk castreren en daarna de EU uittrappen!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het enige wat bij dit ongedierte werkt met een roestig Gilettemesje verwijderen.
   Niet desinfecteren anders groeit e.e.a. weer aan.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  In heel Europa stijgen de verkrachtingen.
  Dat we er niets van horen is omdat de politie geen zaken met migranten mag benoemen.
  Elke uitruk van de politie wordt vermeldt, maar zodra er migranten bij betrokken zijn gaat het de doofpot in.
  De politiek en de media spelen het spel gewoon mee rn geven elkaar de schuld van het zwijgen.
  Geen kwaad woord over de vluchteling al verkracht hij zelfs hulpverleners op zaal.

  Migranten uit islamitische landen zijn een enorm Europees probleem maar we zullen er nooit iets over horen behalve als men er écht niet meer omheen kan.

  Welke zaken hebben we niet gehoord in de politieke debatten?

  Islam, Islamitische migranten, Identiteit.

  Waarom horen we niets van onze politiek?

  De politiek werkt mee met de EU en die zegt zwijgen.

  Op 15 maart kunt u van deze kliek afkomen als u de juiste keuze maakt.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  Laten ze die Oostenrijkse kardinaal maar eens goed nemen met een mannetje of 10 zodat hij voorlopig niet meer kan zitten

  Like

 4. Driek zegt:

  Als ik dat zooitje ongeregeld zie op de foto kun je die ellende verwachten, daar hoef je geen mensenkennis voor te hebben. En dat zijn allemaal mohammedaanse mannen die waarschijnlijk nog nooit een vrouw hebben aangeraakt, dus die gaan helemaal door het lint bij het zien van al die mooie meisjes en vrouwen. Trouwens dit zijn overduidelijk geen vluchtelingen, dat is een leger dat de boel straks over komt nemen. Het lijken mij geen artsen en juristen en tandartsen.

  Like

 5. Ja, vertel mij wat Driek. Ze willen dit toch niet horen of zien. Ik denk weleens als er nou eens een paar moslima’s verkracht zouden worden door autochtonen, zou dit dan ook onder het tapijt geveegd worden?

  Like

  • Flo zegt:

   Dat zou koren op de molen van het goedmensch tuig zijn, waarvan de “kom maar binnen rapefugees” blèrende linxe vrouwtjes eigenlijk ook eens flink gepakt moeten worden! mischien gaan dan de stupide hersens werken…..

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   @Marjan van Cranebroek “als er nou eens een paar moslima’s verkracht zouden worden door autochtonen, zou dit dan ook onder het tapijt geveegd worden?” Neen dan zullen kosten noch moeite gespaard worden om de zaak op te lossen en zal men niet rusten aleer de daders achter de tralies zitten en zal de leugenpers uiteraard vol op ’t orgel gaan om de zaak buiten alle redelijkheid op te blazen en vooral ’t allemaal maar weer te framen als opkomend fascisme zodat de PVV weer lekker gedemoniseerd kan worden en mag v. riessen weer aanschuiven bij de div. kletsshows om het deporteren/mollen van PVV-ers te propageren. Een dergelijke baggershow kun je al zien wanneer een kwajongen ’s een moslima het vod van de kop trekt ook dan blijkt opeens -zo worden we geacht te geloven- een kwajongensstreek veel erger en onacceptabeler dan de chronische en structurele terreur die de SA (afa cs.) de bezorgde niet politiek correcte burger al decennia lang aandoeten de gevarieerde overlast die de burger i.h.k.v. de multikul eveneens al decennia lang geacht wordt voor lief te nemen. Overigens worden moslima’s al genoeg verkracht in eigen kring, ies koeltoer weejewel.

   Like

 6. Cynisch mensch zegt:

  Aanranding en verkrachting wordt als wapen gebruikt door (moslim)immigranten om niet-moslims te breken en te vernederen. Wat een laag vies volk deze vereerders van het kwaad. Men heeft er zelfs een woord voor Taharrush (georganiseerde massa-aanranding). Omdat onze elite pionnen zijn van de satanische illuminati past het importeren van deze ellende in hun plan om de Europese bevolking en de cultuur kapot te maken. Men streeft naar een ecofascistische digitale dictatuur waar een grote massa armen slaaf is van een kleine steenrijke elite. Criminaliteit wordt bewust als wapen gebruikt in deze vieze oorlog tegen de burgers en de agressieve immigranten zijn een middel. Bovendien zijn er demonische entiteiten die leven van het lijden van mensen. Die demonische entiteiten worden door de illuminati vereert.

  Like

 7. Jan zegt:

  Linz: verloederd dankzij socialisten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s