VIDEO: Populisten in verkiezingstijd!

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Populisten in verkiezingstijd!

 1. Pietersen zegt:

  Bedankt weer voor deze rake video !
  Ja, waarom zouden mensen risico nemen als het weer goed schijnt te gaan in Nederland. De regering zegt het. Er zijn veel bangerikken en gemakzuchtigen onder de stemmers.
  Het lijkt erop dat de Rutte-propaganda werkt.

  Het is zoals Wiseman zegt : Kijk naar het stemgedrag van de politiek partijen in de Tweede Kamer en zie wat zij nu weer beloven, maar met stemgedrag nooit uitvoeren !
  SCHANDE deze oplichters.

  Like

 2. theyknew zegt:

  Toch even een waarschuwing vóór u gaat stemmen! De stemcomputer mag dan wel verbannen zijn, uw stem wordt echter wél met een softwareprogramma geteld wat zo lek als een mandje is! Ik vroeg mijzelf namelijk al af hoe het kon dat de PVV in één week tijd 9 zetels verloren had en de VVD héél érg dicht naar de PVV toe kroop. Wel, hieronder vindt u de reden daarvoor, zodat u op 15 maart toch niet voor een verassing komt te staan dat M. Rutte óók de komende vier jaar uw leider zal zijn.

  http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/met-potlood-stemmen-onveilig-verkiezingsuitslag-eenvoudig-te-hacken

  Like

 3. Japio zegt:

  Heldere uiteenzetting van hoe je genaaid wordt door de meeste politieke partijen. PVV is het enige alternatief om Nederland weer Nederland te laten worden. Het andere politieke zooitje is de zelfmoord van ons ooit zo mooie en veilige land. Een land waar je een touwtje uit de brievenbus kon laten hangen. Waar je kinderen nog zorgeloos naar school konden gaan. Waar je kinderen veilig op straat konden spelen. Het linkse gedachtengoed heeft ons land finaal naar de knoppen geholpen.

  Like

 4. scheermes zegt:

  Voor degene die nog geen belastingaangifte heeft gedaan ,die raad ik DRINGEND aan om VOOR 15 mrt dat dan te doen !!Iedereen gaat er op vooruit aldus rutte!! Toen ik door mijn boekhouder de aangifte liet invullen, was hij stomverbaasd dat ik er honderden euro”s op achteruit ging terwijl mijn inkomen ten opzichte van vorig jaar gelijk gebleven is !! Hij belde gelijk met de belastingdienst hoe dat kon !! Het antwoord was dat zij dat ook niet wisten ,en dat het door het beleid van de regering kwam !! Als je rutte zou vragen ,zou rutte zeggen dat ook hij daar niet over gaat ,en zo word je van het kasje naar de muur gestuurd !! Dus trap niet in die wederom loze beloftes ,maar straf deze volksverlakkers af op 15 mrt, en stem PVV!!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Uitspraak van Prof. Dr. Paul Cliteur over populisme:

  “Populisme is democratie waarvan de uitkomst je niet bevalt.”

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s