Asielzoekers die geweigerd worden vanwege oorlogsmisdaden blijven gewoon in Nederland

Screenshot_7

(Door: Anneke Stoffelen)

Geweigerde asielzoekers vast in juridisch niemandsland

De meeste asielzoekers die een verblijfsvergunning is geweigerd omdat zij in eigen land oorlogsmisdaden pleegden, blijven gewoon in Nederland. Dat zeggen ambtenaren van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in de documentaire Het Kaf en het Koren, die op 10 april wordt uitgezonden.

970 vermoedelijke oorlogsmisdadigers geen verblijfsvergunning. Het gaat bijvoorbeeld om migranten die hebben deelgenomen aan de gewapende strijd in Syrië of zich schuldig hebben gemaakt aan martelingen bij de veiligheidsdiensten in Irak of Afghanistan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Asielzoekers die geweigerd worden vanwege oorlogsmisdaden blijven gewoon in Nederland

 1. Dat wisten wij al. Goed of slecht, iedereen mag hier blijven en gekoesterd worden. Wie onderhoudt hen eigenlijk, weer de belasting betaler? En de rest jatten ze.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zou dat ‘Internationale recht’ maar eens negeren! Dus iemand die mensen heeft vermoord, misschien wel op uiterst gruwelijke wijze, zou beschermd moeten worden omdat zijn leven gevaar loopt als hij terug moet naar zijn land, omdat daar oorlog is?
  Er is maar één recht: het recht van de burgers van ons land (en burgers in andere landen in gelijkwaardige situaties) op bescherming tegen kille moordenaars!

  DAT IS HET ENIGE RECHT WAT TELT..!!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  @ Facebook-foto’s waarop ze in uniform poseren met een geweer om hun nek, beweren dat het desbetreffende wapen speelgoed is of dat ze het pak hadden geleend van een vriend voor een stoer plaatje. De onderzoeksmogelijkheden van de IND zijn beperkt en als er verder geen bewijs is, krijgt zo iemand gewoon een verblijfsvergunning.@

  Gewoon als spel een militair tribunaal oprichten. Ik wil het spel als rechter wel op me nemen. Omdat het toch maar een spelletje is acht ik ze allemaal schuldig. Voor de grap laat ik ze dan allemaal onthoofden met een speelgoed guillotine. Met een speelgoed staalkabel ophangen of een speelgoedkogel door hun kop jennen kan natuurlijk ook. Ik hou wel van leuke spelletjes die leuke en stoere plaatjes opleveren.

  Geliked door 3 people

 4. Marlies zegt:

  Het is toch niet meer te bevatten! Een gekkenhuis is er niets bij.

  Like

 5. Mary zegt:

  Dijkhoff zegt “Niet alle oorlogsmisdadigers die nog in Nederland verblijven vormen een bedreiging voor de veiligheid hier, daar moet je onderscheid in maken”. Oh hoe gaat Dijkhoff daar onderscheid in maken, nou dat blijkt als ze een aanslag plegen, (zoals laatst weer in Duitsland) tja dat er dan slachtoffers vallen is minder belangrijk dan die criminelen/moordenaars het land uit te zetten, en stel je voor dat ze zich “bekeerd” hebben, waartoe Dijkhoff?, de Islam zeker, nu dan vormen ze altijd een bedreiging.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, maar wel een militair die uitgezonden is naar een oorlogsgebied voor de rechter slepen omdat die de een of andere koefnoek in z’n pens heeft geschoten.Toppunt van hypocrisie.

   Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Oorlogsmisdadigers,die in Syrië voor ISIS gevochten hebben, moeten de doodstraf krijgen.
  Het is onvoorstelbaar hoe zwak de Nederlandse regering tegen hen optreedt.
  Jaja, in Syrië interessant doen door te stunten met F16’s. Maar als puntje bij paaltje komt, wordt er tegen dit schorremorrie hier in het land niets ondernomen.

  Like

 7. scheermes zegt:

  Dijkhoff geeft hier weer een draai aan ,om de werkelijkheid te verbloemen,en zo word de kiezer wederom bedrogen !! Dat bovengenoemde pas wordt uitgezonden na de verkiezingen ,zoals altijd gebeurd bij de npo, om voor de verkiezingen meerdere reportage”s niet uit te zenden omdat het de pvv teveel in de kaart zou spelen,wordt het nieuws wat de kiezer moet weten, om de juiste keuze te maken in het stemhokje, de kiezer onthouden,!!Alle leugens en list en bedrog word in het werk gesteld om maar aan de macht te blijven !! BAH!!

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Ik word hier toch helemaal ziek van. Half bakken maatregelen nemen en deze nog verdedigen ook. Niet eens een wetsvoorstel om die oorlogsmisdadigers gevangen te zetten/ interneren, in afwachting van hun uitzetting. Je kan ze voor de strafrechter brengen, bewijs genoeg. Echter ik concludeer het volgende. De politiek is niet bereid om zijn verantwoordelijkheid te nemen in deze gevallen. Als ik nu in verkiezingstijd, deze politieke landverraders hoor brallen op tv, dan krijg ik ter plekke braakneigingen. De enige die hier iets aan wil doen is Geert Wilders van de PVV. De rest van de partijen zijn lafaards, landverraders, schijtbakken, met de PVDA voorop en D66 in het kielzog. De VVD moet zich schamen dat zich zelf een partij voor vrijheid en democratie durven te noemen. Over verder links zal ik maar niet spreken. Ik hoop 1 ding, dat er nog eens iemand van die laffe politieke wegkijkers het slachtoffer wordt van zo’n moslimkanibaal met bloed aan zijn handen. Kan ik helaas geen medelijden mee hebben. Deze politici gniffelden ook achter hun hand toen Pim Fortuin werd doodgeschoten door de huurmoordenaar Volkert v.d.Graaf. Een lullige straf was zijn deel en heel veel begrip van de rechterlijke macht en justitie natuurlijk. Formeel zijn ze gescheiden maar in de praktijk liggen ze knus en broederlijk onder de zelfde deken van de macht.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Het gaat bijvoorbeeld om migranten die hebben deelgenomen aan de gewapende strijd in Syrië of zich schuldig hebben gemaakt aan martelingen bij de veiligheidsdiensten in Irak of Afghanistan.

  Of waar dan ook. Uiteindelijk worden ze administratief “als wat ook ingedeeld” als mens zonder herkenbare afkomst…….. geboren uit niemandsland. Een vreemde omschrijving voor boerenkool.

  Geliked door 2 people

  • Aegolius cs zegt:

   Ik heb je reactie gelezen als Televaag premium artikel. Niets onjuist vermeld. En zeker niet hoe NL-Niks bestuurlijk functioneert, alvorens Bert uw “ondeugende Televaag Premium artikellink” noodzakelijk moest verwijderen.

   En zoals ik eerder reageerde op het afschuivende gedrag van Rutte naar burgemeesters inzake openbare orde, schreef ik dat Oostenrijk een verzoek indiende bij de EU het campagnevoeren van Turkse ministers in de EU te verbieden.

   Met groet aan BertG en Nemesis.

   Like

 10. oeps48 zegt:

  Tja, dat had ik wel verwacht. Wat had je dan gedacht?
  Je kunt die zielepoten toch niet terugsturen. Ze waren toch uitgenodigd, om hier hun geluk te komen beproeven en rotzooi te trappen. Na de verkiezingen krijgen ze gewoon een generaal pardon. Dat weet je toch wel. Zo gaan die zaken no eenmaal in ons ruttige land. En daarom gaan we volgende week massaal op Geert stemmen.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  Dijkhoff zei dat ze niet meer gevaarlijk zijn, bespottelijk, als bijvoorbeeld een hond iemand heeft gebeten die zou dan ook niet opnieuw bijten?
  Gewoon lekker los laten lopen en dan achteraf zeggen goh dat hadden we niet verwacht,
  als je in oorlogs gebied al geen moeite hebt om op vreselijke manieren mensen te doden waarom zou je er dan in Europa mee stoppen

  Like

 12. Steven zegt:

  Wat zeuren ze nou. Geef ze gewoon een verblijfsvergunning want dit is racisme.
  We doen immers ook niet zo moeilijk als ze in Europa misdaden zoals moord of verkrachtingen plegen. Erger nog, het wordt meestal onder het tapijt geveegd waarna deze zielige zwaar getraumatiseerde asielzoeker die net iemand heeft vermoord gewoon weer naar huis gestuurd.
  Hij krijgt dan hoogstens een waarschuwing…maar meer is het dan ook niet.
  En we stemmen ook allemaal op de PVDA, GL en de VVD…dus dan mogen al die misdaden ook gewoon hier.

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  De totale waanzin van de democratie waardoor hele werelddelen vernietigd kunnen worden.

  Hóóg tijd om het héle Nederlandse Wetboek met alle heilige Grondwetten en al zéér grondig te veranderen, aan te passen en waterdicht te maken !

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Nederland kan nog niet eens een parkiet uitzetten die niet kan zingen.

  Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  Nederland is van iedereen; dat zegt de PvdA.
  U kunt er op stemmen zelfs.

  Maar we kunnen niet zonder dijken, waarom zouden we dan wel zonder grenzen kunnen? Stem daarom voor het herstel van de grens en het herstel van Nederland.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Kijk eens wat we allemaal onze landen binnen laten/halen. Nu tijdens de verkiezingen hebben ze alleen oog voor het zeker stellen van hun baantje in het kabinet, maar deze waarheid hebben ze gewoon weer even aan de zijkant gezet. Dít is nu niet belangrijk. Voor ons echter wél! Vergeet dit niet op 15 maart. De PVV moeten we stemmen. Zij moeten de grootste partij worden!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Mensen ……..Hadden iets anders verwacht dan ????? In deze bananenrepubliek ?

  Like

 18. Onno zegt:

  Onbegrijpelijk dat oorlogsmisdadigers in Prins Bernhard BV, een landje immers gebouwd op medeplichtigheid aan het overgieten van tienduizenden radeloze kinder-vluchtelingetjes met brandende witte fosfor, geen verblijfsvergunning krijgen.
  Dan hadden ze meteen een paar allochtonen voor bij de politie erbij, die dan meteen met tasers e.d. op de bevolking hadden kunnen worden losgelaten.
  Iedereen happy!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s