Berlijn: Senaat overhandigt Görlitzer Park aan dealers

Screenshot_19

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het Görlitzer Park in Berlijn wordt nu officieel een No-Go-Zone voor niet-criminele burgers. De voorgaande regering in Berlijn had door een zero-tolerance zone voor drugs en een verhoogde aanwezigheid van de politie tenminste nog geprobeerd de Afrikaanse multi-criminele groepen in toom te houden. Met de motivering dat er daardoor geen duurzame verbetering zou zijn opgetreden, wil de nieuwe rood-rood-groene regering onder Michael Müller (SPD) nu ook een einde maken aan dit programma. Het bezit en de consumptie van cannabis voor eigen consumptie tot 15 gram wordt nu niet meer zoals tot nu toe strafrechtelijk vervolgd en ook de aanwezigheid van de politie wordt verminderd.

PI News

De Groenen en andere voorstanders van diversiteit zullen er blij mee zijn, aangezien zij in een groepering bestaande uit sociaal werkers, medewerkers van het districtskantoor Friedrichshain-Kreuzberg en buurtbewoners maanden geleden al het “handelingsconcept Görlitzer Park” hadden uitgewerkt, dat de criminelen in het park niet zou moeten verdringen, zoals men destijds zei. De dealers zouden door de politie niet “in het nauw gebracht” moeten worden, maar in het ergste geval vriendelijk verzocht moeten worden hun criminele activiteiten achterwege te laten. Volgens het uit 55 pagina´s bestaande document voor een rechtsvrije ruimte zouden de Afrikaanse criminelen zich geenszins buitengesloten mogen voelen, “geen enkele groep in het park zou uitsluitend als veroorzaker van problemen beschouwd moeten worden”, staat hierin te lezen. De verhoogde aanwezigheid van de politie en de zero-tolerance politiek in het park waren daarbij een grote belemmering, die nu door de rood-rood-groene regering uit de weg geruimd werd.

Zoals bekend valt alleen al de handhaving van recht en orde en de zorg voor de veiligheid van de burgers bij linkse vernietigers van de staat onder “racistisch politiegeweld”, zodat men het “handelingsconcept Görlitzer Park”, dat ertoe dient om het onrecht in de samenleving te integreren, zou willen uitbreiden naar de illegale inbezitneming van land door zigeuners in het park, zoals men afgelopen zomer al had aangekondigd.

Voor vrouwen, kinderen en bejaarden wordt het park weliswaar van hun belastinggeld bewaard en onderhouden, zeer waarschijnlijk kunnen ze er echter nauwelijks meer gebruik van maken. Het is vermoedelijk slechts een kwestie van tijd tot burgemeester Michael Müller en zijn diverse regeringscoalitie de hele stad overhandigt aan de geïmporteerde criminele bendes.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Berlijn: Senaat overhandigt Görlitzer Park aan dealers

 1. Cynisch mensch zegt:

  Als die immigranten veel cannabis roken blijven ze meer rustig.

  Like

 2. elisah zegt:

  Hoe noem je dat ook alweer, wanneer mensen lijden aan waanvoorstellingen en in een ontkennings en wegkijk modus zitten?

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Las het al op PI en heb daar Berlijn gefeliciteerd om de primeur te hebben met een autonome negerkraal, midden in de regeringsstad op Duits grondgebied, waar de economie bloeit met het verhandelen van drugs.

  Een reactie van iemand anders hierop was, dat de leden van het parlement, de Duitse Bundestag, nu verzekerd waren van het verkrijgen van hun dagelijkse portie drugs.

  Geliked door 1 persoon

 4. Killuminati zegt:

  Die groenen gebruiken zelf natuurlijk veel van dat groene spul: iedereen is welkom, man! Geef het een tijdje en al die dealers slopen elkaar vanwege concurrentie, de aanhouder wint en dat zijn de Duitsers.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Blanke tandartsen en chirurgen zien er heel anders uit.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  “Het is vermoedelijk slechts een kwestie van tijd tot burgemeester Michael Müller en zijn diverse regeringscoalitie de hele stad overhandigt aan de geïmporteerde criminele bendes”:
  Geil slinks waarvan ook pishoer frau m.e.r.k.e.l. uitmaakt is de zware kanker van de westerse samenleving

  https://theinternationalreporter.org/2017/03/08/wikileaks-says-cia-docs-reveal-us-consulate-in-frankfurt-as-hacking-base-do-they-also-control-isil-underground-training-bases-in-germany/

  https://theinternationalreporter.org/2017/03/08/jeff-rense-dr-leonard-coldwell-muslim-horrors-are-crushing-europe/

  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s