De anti-Trump psychose!

image004

(Door: “Ludovicus”)

Wikileaks is nog eens in het nieuws gekomen door de publicatie van duizenden documenten die zouden moeten bewijzen dat de Amerikaanse CIA spionagedienst de middelen zou hebben om in te breken in digitale toestellen zoals computers en smartphones, tot zelfs in (smart)tv’s toe. Zou best kunnen, al valt het wel op dat de policor media daar weer niet meteen over gevallen zijn en moord en brand zouden schreeuwen. Een en ander zou wel eens te maken kunnen hebben met het feit dat deze praktijken, als ze al waar zijn, niet in de schoenen van de Trump-administratie kunnen geschoven worden. Evenmin als een hele reeks andere verdachtmakingen over toestanden die al bestonden onder Obama en zelfs lange tijd ervoor.

Zo is er het verhaal van de strikte controle van de Amerikaanse immigratiediensten. Die heeft bijna altijd zo bestaan. Zelfs Karel De Gucht werd, toen hij – nota bene – als gastprofessor internationale handel doceerde in Harvard, meer dan eens uren vastgehouden omdat ze ‘over there’ de man verdacht vonden. Misschien wist men daar toen ook al wat voor moeilijk mens die De Gucht is!

Ook die muur van 3.000 km met Mexico is niets nieuws. Eén derde van die afstand staat er al, gebouwd onder W. George Bush en Obama. Het verschil is dat Trump een muur wil en dat wat er nu al staat een hek is.

Dat het TTIP-verdrag tussen de EU en de VS er meer dan waarschijnlijk niet komt, is ook al geen exclusiviteit van Trump, zelfs niet van Waals keffertje Magnette. Obama had daar ook zijn bezwaren tegen en wilde o.m. niet dat openbare aanbestedingen in de States werden opengesteld voor niet-Amerikaanse bedrijven, zoals bijv. onze Deme en De Nul.

Had men de nieuwe Wikileaks onthullingen in Trump’s schoenen hebben kunnen schuiven, dan zou het hot news geweest zijn. Nu staat het ergens achteraan bij het nieuws. Trouwens, door deze razendsnel voortschrijdende digitale ontwikkelingen zal er straks helemaal geen privacy meer zijn. Wie daar nog in gelooft, is niet meer van deze tijd.

Waar de Trump-bashers nog wel voedsel vonden, was in de eerder ongelukkige uitspraak van Ben Carson, de nieuwe Amerikaanse minister van Huisvesting, die zei dat er ook ‘migranten kwamen met slavenschepen’. Het feit dat hij die slavenschepen vermeldde, zegt eigenlijk genoeg waarover het ging. Ik denk trouwens dat heel wat zwarte Afrikanen de dag van vandaag wát graag zouden willen ruilen met hun rasgenoten in de States, die het – gemiddeld gesproken – een stuk beter hebben (of minder slecht, ’t is maar hoe men het bekijkt). Noteer trouwens dat Carson – die het tot chirurg bracht – zelf een Afro-Amerikaan is. Toen Obama ongeveer dezelfde woorden gebruikte, was er geen hond die zich druk over maakte, raar hè? Stel je eens voor dat een blanke dat gezegd zou hebben…

Door:
“Ludovicus”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De anti-Trump psychose!

 1. guusvelraeds zegt:

  Aan Ben Carson zullen ze niet geraken. Ben Carson is een held zowel bij zwart als blank Amerika. Een compleet ander persoon dan de wietrokende maatschappelijk werker Obama.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Trump, Geert Wilders, Marine le Pen, allen moeten ze publiekelijk afgemaakt worden. Links is aan de macht en duld geen democratie.

  Like

 3. Cynisch mensch zegt:

  Er is wel door de woordvoerder van Trump gezegd. Elke derde ademhaling van Trump wordt bekritiseerd. Het is haast krampachtig om maar niks positiefs te mogen zeggen over de regering Trump. De linkse policor retelikkers zijn zeker bang voor hun baantje. Wat een hypocriete huichelaars.

  Like

 4. Manna zegt:

  aangaande Carson vs Obama:

  Like

 5. Manna zegt:

  Boots on the ground!!!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Zo is dat Ludovicus.
  Ik kan me herinneren dat hij in het begin van zijn eerste periode een toesopraak hield voor minstens 10 000 zwarte amerikanen.
  Ik meen mij te herinneren dat hij zei dat veel problemen die zij hadden aan zichzelf te wijten hadden.
  Een voorbeeld was dat er veel meer alleenstaande moeders waren bij zwarten dan bij blanken enz. enz.
  Is die toespraak nog ergens op te duikelen???
  Zo ja, misschien kan E.J.Bron (Bert) hem nog eens laten zien.
  Alvast mijn dank.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Tientallen merken van Trump goedgekeurd in China, ethici bezorgd

  China heeft tientallen handelsnamen van de Amerikaanse president Trump goedgekeurd. Het gaat onder meer om restaurants, spa’s, massagesalons en beveiligingsbedrijven die bijna allemaal Trumps naam dragen. De bijbehorende bedrijven heeft hij overgedragen aan zijn twee zoons om mogelijke belangenverstrengeling te voorkomen.

  Trump heeft de 38 handelsmerken in april 2016 gedeponeerd. Rond die tijd ageerde hij als presidentskandidaat fel tegen China. Zo noemde hij het handelsbeleid van China met de VS verkrachting. “We kunnen niet toestaan dat China ons land blijft verkrachten.”
  Belangenverstrengeling……….

  http://nos.nl/artikel/2162068-tientallen-merken-van-trump-goedgekeurd-in-china-ethici-bezorgd.html

  Natuurlijk is deze zakenman als politicus een vreemde eend in de bijt. Het begint er steeds meer op te lijken dat men “gevormd of de mores” met de paplepel via een politieke partij gesteund, moet zijn ingegeven.

  Trump acht ik een briljant economisch (zelf)verrijkend figuur dat wellicht ook andere het een en ander zal laten ontvallen.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Ja toen kwamen ze ook met honderden boten de oceaan over en waren ze plotseling van harte welkom.

  Like

 9. Asgard zegt:

  Trump is een silent messenger,..als ie ballen heeft had ie Saudie Arabie de toegang tot de USA moeten ontzeggen i.p.v die andere 7 Islamitische landen,..die vallen in het niet bij Saudie Arabie,…gewoon 2 handen op 1 buik, de Saudies en de Eilte USA…….Petroldollar.

  Like

 10. Jan zegt:

  Amazing: US Debt Decreased by More Than $60 Billion Since Trump Inauguration
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/amazing-us-debt-decreased-60-billion-since-trump-inauguration/

  De eeuwige socialist zal zeggen dat Hussein Obama de weg had geplaveid

  Like

 11. Anna zegt:

  In Amerika wordt er zelfs al over gesproken dat Obama de gevangenis in zal draaien vanwege zijn afluister praktijken, staats ondermijnend wordt genoemd……..zijn eigen CIA heeft het met zijn mede weten vele afluister praktijken uitgevoerd en het is veel omvangrijker dan men kan bevatten….. ( we weten het inmiddels van Merkel, zij is ook door Obama afgeluisterd en Sarkozy en hoge pieten van de VN enz enz) en hij wilde nu Clinton niet gekozen ( want dan kon hij doorgaan met zijn staats ondermijnende praktijken) is dit in de schoenen schuiven van. Rusland…… hij was bezig om zijn land te ondermijnen…….( zijn bewijzen van ) er zijn heel veel onderwerpen waarop hij schuldig geacht wordt………deze man is paranoïde……… ook over het het liegen en honderden mensen op de P rol van het witte huis die nooit iets uitvoerden…… deimmens hoge uitgaven van Michelle ( Trump heeft haar een rekening gestuurd van 11 miljoen dollar!!!)
  En of het nog niet genoeg was, vandaag heeft zijn ( Obama) broer Malik zijn officiële geboorte bewijs getwitterd…. en jawel hoor hij was een illegale president omdat hij in Mobassa Kenia geboren is…… Dus ook hierin heeft Trump gelijk!!!!!!

  Dit soort informatie komt niet via de NOS of andere Hollandse media….. als het andersom ( met Trump) was wat zou de wereld krijsen…….
  Maar de deep state is inmiddels de shit state…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s