HERSENDOOD. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op HERSENDOOD. . .

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Liked by 1 persoon

 2. domme hersenloze vrouw; op naar het RIAGG

  Liked by 1 persoon

 3. tippelaar zegt:

  met deze typering “hersendood”is alle commentaar overbodig.

  Liked by 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Christelijk leeghoofd !!

  Liked by 1 persoon

 5. Sjaak zegt:

  Een enkele reis naar een moslimland naar keuze !

  Liked by 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Hersendood, zal best! Het allereerste, wat me opviel aan dit schepsel was, dat ze dezelfde miserabele haarstructuur heeft als Federica Mogherini, dus de hersencellen daaronder kunnen wel op dezelfde manier zijn aangetast! (LOL!)
  En verder is het dan, dat ze duidelijk het Engelse taalgebied vertegenwoordigt, anders zou je kunnen gaan denken, dat ze in de leer geweest is bij de Evangelische Aartsbisschop Bedford-Strom. Wát een idioten lopen er toch rond in alle uithoeken van de wereld!

  Liked by 1 persoon

 7. Ron zegt:

  Of nooit hersens gehad.

  Liked by 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  ZIEK!

  Niemand kan twee heren dienen! Dat domme wicht heeft dat niet begrepen. Er lopen helaas ontelbare domkoppen rond, met dezelfde vreemde soort ‘naastenliefde’…..!

  Liked by 1 persoon

 9. Henk.V zegt:

  Hersendood of gewoon BEZETEN???

  De persoon op de foto weet werkelijk niet waarover ze het heeft.
  Wanneer ze een mooi gebaar had willen maken, dan had ze een moslima moeten uitnodigen die ook een bord met opschrift droeg: ”I am a muslima and I LOVE the Bible”……
  Nu staat het vriendelijke ogende mensje model voor verdwaasd politiek correct

  De aanhangers van die dwangmatige club van dwaallichten.willen in hun streven naar een paradijselijke toekomst twee volstrekte tegengestelde geestelijke wereldbeschouwingen met elkaar verbinden.
  Je ziet dit verschijnsel overal in de westerse wereld en het resultaat van zo’n onmogelijke vermenging is steevast dat het verstand op nul komt te staan en dat de opvattingen over goed en kwaad volledig worden omgedraaid.

  Daartegen wordt al eeuwenlang gewaarschuwd: ”wee degenen die het goede kwaad en het kwade goed noemt”……
  In de Bijbel staat nog een veelzeggende uitspraak : ” Een huis dat tegen zichzelf is verdeeld houdt geen stand ” : het dondert uiteindelijk in elkaar.

  Het krankzinnige daarbij is dat oorzaak van dit alles ontwrichtetend proces de multiculturele politici lijkt te ontgaan. ”Den Haag” voelt namelijk wel aan dat Het land is in twee kampen is uiteengevallen (en zoals wij weten treedt de scheiding der geesten ook in veel families op..) , maar de politici wijzen dan naar de ”HOOFDSCHULDIGE” Geert Wilders. en roepen dan tegelijkertijd de bevolking op ”de eenheid te bewaren”

  Tja, het analytisch vermogen van de elite is -als gevolg van de immense verrijking die zich in ons land voltrekt- volledig verdwenen…
  Op 15 maart zullen wij een bijdrage moeten leveren aan de gezond wording van ons land.

  Liked by 2 people

 10. Peter selie zegt:

  Met recht “hersendood”!!

  Liked by 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Zij kan er echt niets aan doen. Zij is slachtoffer van een geperverteerd onderwijs systeem dat geperfectioneerd werd door een voor het volk ongenadige politieke en media elite. Een in alle lagen van de westerse samenleving doorgedrongen systeem dat de eigen cultuur verloochende en het uitheemse bewierrookte. Niet de islamitische ideologie is het gevaar. Het grote gevaar was lang en breed in ons midden. Vanaf de sixties met als kantelpunt 1968 zijn het de westerse generaties zelf geweest die hun graf gegraven hebben en allen die het zagen werden bespot, gedemoniseerd en maatschappelijk naar de zijlijn gedrukt. We zullen na 15 maart weten hoe diep de politiek correcte rotting nog aanwezing is.

  Liked by 2 people

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Dat weet u en dat weet ik.
   Het is dan ook niet voor niets dat juist die mensen, die het minst met de academische wereld te maken hebben gehad in hun leven cognitief gezien ook het minst door het culturele marxisme zijn aangetast.
   Volgens de maatschappelijke elite ”onopgeleid”, dan wel ”domme Tokkies”, maar in feite niet tot weinig geindoctrineerd.

   Like

 12. Sjaak zegt:

  Meer-meer-meer !

  Liked by 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ze beseffen het nog steeds niet. Proberen in discussie te gaan. Wellicht wil ze ook nog verbinden. Terwijl het enige dat je nodig had op dat moment een flinke straal pepperspray zou zijn.

   Like

 13. sophie zegt:

  Dit meisje is zoals zovelen de weg kwijt. Dit meisje is zoals zovelen gehersenspoeld. Dit meisje moet weten dat Liefde en haat nooit samen gaan. Wat hebben de kerken veel laten liggen. Verschrikkelijk.

  Liked by 2 people

  • Taljaard zegt:

   @sophie
   De gevestigde kerken in Nederland hebben zich met huid en haar overgeleverd aan de wereldse machthebbers. Hierdoor is de scheiding tussen kerk en staat in feite een wassen neus geworden en papegaait een PKN bijv. slaafs de door de overheden gedicteerde politiek correcte mantra’s na.
   Ze zijn dan ook in veel opzichten afhankelijk van de overheden gemaakt en zullen daarom altijd het liedje van hun betaalmeesters na zingen. Op deze manier heeft de Nederlandse overheid ervoor gezorgd dat er vanuit de kerken nooit kritiek op hun beleid zal worden uitgeoefend.
   Dat is al sinds de tijd van Abraham Kuyper (een proto-Wilders) het geval, want daar zijn ze
   zich destijds een ongeluk van geschrokken. Ze waren, als maatschappelijke Nederlandse elite, aan het begin van de vorige eeuw nog banger voor Kuyper dan voor de socialisten.

   Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Een echte christen erkend de Goddelijkheid van Jezus, de Koran ook? Nou dan, dom wicht.

  Like

 15. Fred zegt:

  Laten we wel overdenken dat er duizenden ,misschien tienduizenden en zelfs meer zijn die er hier in Nederland precies zo over denken.
  Het zijn de nagels aan onze doodskisten.

  Like

 16. Ivan Chapka zegt:

  Stockholm syndroom.

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  Liked by 1 persoon

 18. scheermes zegt:

  De valse profeet de paus zei dat allah dezelfde god is als zijn god !! Dus lopen zijn schaapjes verdwaasd rond met deze bordjes dankzij de leerstellingen van de rkk!! Is de paus dan echt zo achterlijk,of weet hij niet wat er in de koran staat ??Kunnen zij niet lezen bij de rkk??De paus en de hele linkse kerk zijn allemaal dienaars van de duivel !!Mochten sommigen onder u dit niet willen geloven ,dan sla de geschiedenis er maar eens op na !!

  Like

 19. oeps48 zegt:

  Tjonge, jonge, jonge, wat een zombie !!!!!
  Hoe hard zou ze gillen, als de islamietjes haar verkrachten ?

  Like

 20. Daarom moeten we eeuwig afstand nemen van christenen!!!

  Like

 21. Thom zegt:

  Toch een goeje reactie van die meid met dat bord. Alleen zou er een moslim bij moeten gaan staan met een bord: “I am a muslim and I löve Christian pussys”

  Like

 22. Guardiacivil zegt:

  Ze zou bijna de Staat Vaticaan en de paus willen aanklagen.

  Like

 23. Harry zegt:

  Zou je niet kunnen stellen dat , het christelijke geloof er goeddeels schuldig aan is dat de islam zo voort kan woekeren ?
  Wat die achterlijke paus betreft , denk ik dat dat heel duidelijk is .
  Maar ook de refo’s in ons land , hebben vaak meer affiniteit met moslims dan met niet gelovigen , onder het motto : “ze geloven tenminste nog érgens in “.

  Dus liever een geitenneuker dan een atheïst .

  Geloof dóet iets met de hersenen .
  Ja , vertroebelen !

  Heb ik ooit gedacht ( in de onnozelheid van de jeugd ) , dat de moslims geen poot aan de grond zouden krijgen omdat de christenen dat niet toe zouden staan …………………….
  Blijken dat laffe wégkijkers en collaborateurs te zijn .

  Waar komt het verzet dan vandaan ?
  Slechts van de niet-gelovigen .
  Een enkele uitzondering dáárgelaten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s