Opgestapte wethouder duikt op in Amersfoort

Screenshot_8

ALPHEN AAN DEN RIJN – Willem Jan Stegeman (D66, foto) is deze week begonnen als wethouder in Amersfoort. De 52-jarige politicus van D66 legde een jaar geleden het wethouderschap in Alphen aan den Rijn voortijdig neer. De reden daarvoor was een vernietigend rapport over financiële problemen bij de Sociale Werkvoorziening Alphen (SWA).

Stegeman is in Amersfoort de opvolger van partijgenote Yvonne Kemmerling, die vertrok om gezondheidsredenen. Een andere D66’er, Ed de Leest, nam zijn taken in Alphen over. Na zijn afscheid werkte Stegeman als interim-directeur bij Regio Rivierenland, het samenwerkingsverband van tien gemeenten tussen de grote rivieren.

Als wethouder was hij ruim twee jaar werkzaam in Alphen. Daarvoor bekleedde hij negen jaar die functie in Culemborg. Stegeman stapte vorig jaar ook al op als voorzitter van de Nederlandse judobond JBN. Enkele maanden eerder was er nog sprake van onrust binnen het bestuur van die bond, waardoor onder meer de Haagse judoka Anicka van Emden in actie kwam.

Bron:
www.omroepwest.nl
(L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, corruptie, Criminaliteit, D66, Graaien, Hypocrisie, Linkse Kerk, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opgestapte wethouder duikt op in Amersfoort

 1. Flo zegt:

  Wethouder ,terwijl hij nog niet ens is geschikt voor het lopen van een krantenwijk ,maar ja ,vriendjes laten elkaar niet vallen , Pechtold had ook in de bajes gemoeten toen hij in Leiden de kluit heeft belazerd ,maar werd gered door Pronk ,D66 en links staan voor gerechtigheid ,maar als ze het niet uitkomt vegen ze het gewoon onder tafel .

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Na het lezen van dit berichtje, was mijn braakemmer vol !

  Like

 3. A.J. de Koning zegt:

  Ik vraag mij vaak af of er nog wel iemand deugt van D’66, PVDA, VVD en de andere links partijen. net als bij de politie die Bouman weer die zich overal uit probeert te praten, hij moest zoveel handtekeningen zetten dat er wel eens iets doorheen slipte wat niet deugde, nou daar geloof ik niets van, volgens mij wist hij het heus wel en als dat niet zo was was hij dus niet geschikt voor die functie en moeten ze hem ook maar het geld terug laten betalen.

  Geliked door 1 persoon

 4. leefbarbaar zegt:

  Wat een verschil met de echte wereld; wij moeten knokken om aan een baan te geraken en dit politieke vullis fladdert van baan naar baan. Zonder ooit iets te hoeven presteren.
  Weg met de oude politiek, tijd voor verbetering.

  Geliked door 3 people

 5. Drs.P. zegt:

  De smerige ratten van het “old boys” netwerk blijven elkaar de mooie baantjes toeschuiven.
  Je maakt er een teringzooi van, stapt op omdat je niet meer te handhaven bent en er wordt elders weer wat voor je verzonnen.
  Zum kotsen deze hele nederlandse politieke rattenbende die parasiteert op de belastingbetaler. En dan nog durft ene MP-artiest mensen die hooguit 950,-/maand krijgen in de bijstand omdat ze niet aan werk kunnen komen te veroordelen. Hangen moeten ze al deze smerige cabal-acteurs!!!

  Geliked door 2 people

 6. Onschuldige Bijstander zegt:

  Je ziet en ruikt de ratterigheid al bijna door die foto heen

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat een gluiperige kop heeft die vent.

  Like

 8. Ray Heijder zegt:

  Het opstappen van wethouders is een compleet slagveld. En het kost de gemeenschap bakken met geld. Schrik niet van deze voorlopige lijst. Stegeman staat helemaal onderaan http://www.burgerkrachtcollectief.nl/exodus-wethouders/

  Like

 9. Jade zegt:

  Voor alle nieuwelingen op de site…
  Als u 15 maart geen PVV stemt,
  dan maakt het niet uit wat u stemt.
  Bijna alle partijen hebben dezelfde agenda,
  de Bilderberg-agenda…
  En deze staat voor collectieve zelfmoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s