PVV wil Kamer onmiddellijk terug van reces

PVV Kies voor NL

Van: Wilders G. [Publiek]
Verzonden: donderdag 9 maart 2017 16:41
Aan: Bontes L.; Haersma Buma van Mr. S.; Houwers J.; Klaver J.; Klein N.; Krol, H.; Kuiken A.H.; Kuzu, T.; Monasch J.; Pechtold A.; Roemer E.G.M.; Segers, G.; Staaij van der mr. C.G.; Thieme M.L.; Vliet van R.; Zijlstra, H.
CC: Voorzitter Tweede Kamer; Kipp L.
Onderwerp: Kamer terug van reces – spoed

Beste collegae,

Zojuist werd bekend dat een Turkse minister morgen een bezoek wil brengen aan een bijeenkomst in Hengelo georganiseerd door een lobby organisatie van de Turkse AK-partij in Nederland die campagne voert voor een ‘ja’ bij het Turkse referendum over de wijziging van de Turkse Grondwet waardoor dictator Erdogan nog meer macht krijgt.

PVV Tweede Kamer

Dit bezoek is onaanvaardbaar en ik vraag daarom uw steun de Kamer onmiddellijk terug te roepen van reces om hier met de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken over te debatteren met het doel dit bezoek en eventuele andere bezoeken van Turkse bewindspersonen te verhinderen.

Met vriendelijke groet,

Geert Wilders
Voorzitter Tweede Kamerfractie
Partij voor de Vrijheid (PVV)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, islamofascisme, PVV, Turkije. Bookmark de permalink .

26 reacties op PVV wil Kamer onmiddellijk terug van reces

 1. Flo zegt:

  Jammer voor Geert ,maar die maken zich niet druk over zaken zoals Islam ,die hebben het drukker met het veilig stellen van d’r eigen baantje momenteel . Dat ze allemaal in de stront zakken ,de leugenaars met d’r mooie verkiezingspraatjes .

  Liked by 5 people

 2. Mirjam zegt:

  De arrogantie die Erdogan en zijn aanhang ten opzichte van ons als democratisch land toont, als zij zich uiten over onze weigering naar hun toe om te komen en hier campagne te voeren, is toch niet normaal te noemen. Ze luisteren nog niet eens naar onze regering die overduidelijk NEE zegt. Ze komen toch :|, zeggen ze! Van wie is Nederland? Van Erdogan?!

  Hij komt ZIJN onderdanen toespreken, letterlijk zijn de dat natuurlijk ook met hun twee paspoorten, maar figuurlijk wonen ze hier en krijgen ze hier geld om te ‘verblijven’ (idioten dat we zijn!) en hebben ze ook de Nederlandse nationaliteit. Als Erdogan meent te kunnen beweren dat het zijn onderdanen zijn, dan mag hij ze meenemen en zelf onderhouden. Is meteen ook de vraag over de loyaliteit van ONZE Turks/Nederlandse met twee nationaliteiten en paspoorten ‘gezegende’ onderdanen beantwoordt.
  Zoals we zelf altijd al geweten hebben. Turken en Marokkanen blijven moslims en trouw aan hun onderdrukkers en ideologie. Zij passen zich niet aan en leven paralel in hun eigen bubbel die pas openspringt als ‘de grote leider’ roept. Je hoeft je niet af te vragen of ze dit ook voor onze regering zouden doen. Ik weet zeker van niet. Deze mensen horen hier niet, al worden ze hier geboren, ze zullen nooit Nederland trouw zijn en echte Nederlanders zijn.

  Liked by 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   En dan te bedenken dat bestaande Turkse wetten verbieden dat er buiten Turkeye verkiezingsbijeenkomsten worden gehouden. Hoezo, lak aan de wet?
   https://www.welt.de/politik/deutschland/article162717184/Tuerkisches-Gesetz-verbietet-explizit-den-Wahlkampf-im-Ausland.html

   Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Erdowaan heeft net zoveel schijt aan wetten als het hem in de kraam past als onze regeringsamoeben.

    Liked by 2 people

   • hendrikush zegt:

    En democratie kan hem ook aan de reet roesten. Hij stapt uit zodra hij vindt dat hij op de plaats van bestemming is.

    Like

   • Nemesis zegt:

    De democratie op deze wereld brengt ons nog eens om binnenkort.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wij verbazen ons er nog steeds over dat ’n Turkse dictator lak heeft aan onze soevereiniteit.
    Erdogan behandelt ons gewoon als ongelovige honden die verdelgt moeten worden en die geen enkele soevereiniteit mogen en kunnen bezitten…!.
    De islam verwerpt elke vorm van democratie.
    Voor de islam geldt uitsluitend de wet van de sterkste.
    De EU heeft tezamen met Amerika Erdogan op het paard gezet en gehouden.
    Miljoenen seculiere Turken hebben ons in het verleden bij het aantreden van Erdogan, al zó vaak en zó dringend gewaarschuwd voor deze vermomde kalief…
    Nu oogsten we wat we zèlf gezaaid hebben.

    Hier tegenover kan je alléén een uiterst vastberaden “NEE” stellen.
    Rutte zal uitsluitend reageren als de voltallige Kamer van hem zal eisen om alle Turkse regeringsleiders de mogelijkheid tot propaganda voeren te ontnemen.

    In feite heeft Rutte wel degelijk het recht om ze de toegang tot Nederland te verbieden, maar omdat ’n dergelijke actie tot verregaande internationale spanningen aanleiding zal geven is dit niet wenselijk.
    Wat Rutte wèl kan doen is opdracht geven geen vergunning te verlenen voor massa-bijeenkomsten, dit onder het voorwendsel de veiligheid van de bezoekers niet te kunnen
    waarborgen. Het zou hem op 15 maart zeker stemmen kunnen opleveren.

    Of hij dit óók zàl doen is nog maar helemaal de vraag…

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Hendrikush

    Stuur het eens door naar Koenders en Rutte, Hendrikush. Ze vinden zelf geen passende wet die, volgens hen, de Turkse invasie kan weren. Met deze link kunnen ze beter vooruit.

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Adolf Hitler stuurde zijn notabelen naar andere landen nadat zijn leger de boel ingenomen had. De huidige vijand doet dit precies andersom. Als we nu klakkeloos en ongestoord islamitische notabelen laten binnen wandelen om hun vijandige propaganda in ons land en elders in Europa uit te kotsen, dan is onze toch al beperkte vrijheid van korte duur. Het binnen marcheren van de islam zal de volgende gemakkelijke stap zijn. Blanken die zich niet bekeren zullen gewetenloos uitgeroeid worden. 56 landen zijn ons al voor gegaan.
  Geert, houd de vijand buiten de deur. Hopelijk krijgt u genoeg stemmen zodat we ze uit de NATO kunnen flikkeren. Want het zijn en blijven wolven in schaapskleren.

  Liked by 2 people

 4. Marlies zegt:

  Turkije: dat doet maar…. Het lijkt wel of Duitsland en Nederland al deel zijn van het kalifaat.
  Men kan toch Turken die hier voor Erdogan komen ronselen als persona non grata verklaren.
  Stoppen met betalingsverkeer richting Turkije kan ook een stok achter de deur zijn. Er zijn legio opties. Baas in eigen land zijn…is men dat verleerd dankzij Brussel?

  Like

 5. Mary zegt:

  Heel goed Geert even kijken wat Rutte hier aan gaat doen?? Het zou toch te zot voor woorden zijn als ze hier gaan ronselen op ons grondgebied voor een dictator!!!!!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niks, die heeft laten weten dat het zich puur om een prive bezoek handelt.
   Wat een lul met vingers.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Er bestaat helemaal géén privébezoek voor een lid van de regering van het ene land aan een ander land, tenzij hij hier familie zou hebben, maar dat is volgens mij niet het geval. Bovendien is dit bezoek eerst openbaar officieel aangekondigd en nu wordt het ineens privé. Nederland is niet van Turkije, Ik vind het ongehoord dat iemand de weigering van een land om te komen volkomen negeert en toch komt! Wie denken ze in Godsnaam dat ze zijn en van wie denken ze dat Nederland is? Van de Turken?
    Dit zouden wij een bij hem moeten proberen. Ik denk als we de eerste voet op Turks grondgebied zouden zetten, nadat Erdogan die geweigerd zou hebben, we meteen de kogel konden verwachten.

    En wat doet de regering hier? Koenders gaat lekker een gezellig gesprek voeren met Erdogan, waarin hij zegt dat het niet gewenst is dat de afgevaardigde minister naar ons land komt, maar hij zegt niet ‘je komt er niet in!’. Nee, hij is veel te slap in zijn houding en verdediging van ons land. We zijn een soeverein land, we eisen respect van het respectloze Turkije. Turkije heeft hier niets te zeggen en dat moet ze duidelijk gemaakt worden! Als wij NEE zeggen, bedoelen we ook NEE! Ze hebben ons niets op te dringen en te commanderen. Ze zijn totaal gek van grootheidswaan. Rutte is ook zo tuttig in zijn weerwoord naar Turkije. En door de laffe houding van zowel Koenders en Rutte, komt meneer de minister toch naar ons land en is dat het bewijs voor hen, de Turken, dat we lafaards zijn en ons land niet kunnen verdedigen, maar bovendien dat zij wanneer ze willen ons de wetten kunnen stellen en ons overheersen door ons de baas te zijn. We moeten dat niet tolereren.
    Dit is nu volledig het bewijs, dat onze huidige regering bestaat uit sissy’s, halfzachte twijfelende angsthazen, die geen echte mannen zijn en die zich meteen overgeven, als de oorlog begint en Nederland daarmee verraden. Rutte en Koenders moeten zich schamen tot in de grond. De partijen met hun grootspraak nu dat verkiezingen eraan komen, zie je ook niets doen. De enige die openlijk protesteerde was Geert. Het is een teken aan de wand, dat na de verkiezingen ze gewoon zullen doorgaan op de oude voet. Een waarschuwing voor ons allen.

    Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ja, dat weet ik ook wel, ben niet slapende. Was van mening, dat men dat hier ook wel wist en dus die ene zin volstond.

    Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Mary

   Iedere partij, die op dit moment niet de moed heeft om op het verzoek om een spoedberaad van de PVV ingaat, zegt in feite tegen Turkije: u mag in de provincie van de EU (Nederland) doen wat u wilt, de wereld is immers van iedereen……………

   Like

 6. IkBenHet zegt:

  Overige partijen achten spoedberaad niet nodig. En klaar is Kees 🙂

  Like

 7. Bernardus zegt:

  Dit is hoe een bewindsman moet reageren en dan kordaat op zou moeten treden. Jammer genoeg genieten onze regenten van hun welverdiende vakantie na al dat harde werken de afgelopen weken dat ze dit geval niet adequaat kunnen behandelen. Wat een farce. Landsbelang doet er niet toe en de makkelijke weg word gekozen. In en intriest.

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Die Erdogan weet het moment precies te kiezen en de domme landen in de Eu fietsen er allemaal klakkeloos nutteloos als achteloos achter de feiten aan. Die Turk lacht zijn eigen een bult.

  Liked by 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  Onze walgelijke, laffe, gewetenloze, smerige kamerleden laten het gebeuren en doen niets, Smerig volk dat denkt ons te besturen. Leve de pvv.

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Wacht maar tot na het referendum. Dan gaat de nieuwe Turkse sultan zich in de EU chanteren.
  En onze politici zitten dan weer met de broek op de knieën in het schijthuis.

  Like

 11. Erdogan doet gewoon of Europa al het Ottomaanse rijk is. Hij zegt en hij doet en niemand die hem een strobreed in de weg legt.

  Like

 12. Hendrik zegt:

  Boycot turkse artikelen en ga er niet meer op vakantie!! Als onze regering niets doet dan moeten wij zelf iets doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s