Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

Screenshot_28

De zoveelste ‘Amoklauf’ van een ‘psychisch verwarde Einzeltäter’. Met massa-immigratie en islam heeft het allemaal niets te maken, zo blijft de overheid de bevolking wijsmaken.

(Door: “Xander”)

Oostenrijkers: Politie liet getuigen van aanslag gewoon weggaan, waarna de media met valse informatie kwam – Moeder van zwaar gewonde zoon: De media bagatelliseren alles, wat slecht en onbegrijpelijk is

En wéér lijken de Duitse politie en overheid te liegen dat het gedrukt staat over de aanval met een bijl op het centraal station in Düsseldorf gisteren. In de media wordt beweerd dat het ‘niet om een terreuraanslag’ ging, en de enige dader, ene Fakir H, een “Duitser” met “Joegoslavische” wortels en – hoe kan het ook anders –  ‘psychische problemen’ zou zijn. Getuigen op het station hebben echter iets heel anders gezien, namelijk drie Afrikaanse migranten die met bijlen en machetes op jongeren inhakten. Maar moslimmigranten kunnen, mogen en moeten van de elite nooit de daders zijn, want er komen verkiezingen aan – volgende week in Nederland, daarna in Frankrijk en Duitsland. En ‘ze’ kunnen niet hebben dat de burgers wakker worden en dit zelfvernietiging-door-massa-immigratie-en-islamisering beleid wegstemmen.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

 1. Mary zegt:

  De veroorzakers Merkel en de duistere EU club hebben zware psychische problemen om een heel continent met dit soort moordenaars te overstromen en Rutte en Co zijn sterke voorstanders om er nog veel meer in te laten stromen. Buiten die compleet gestoorde Afrikanen moeten zeker diegene die er voor zorgen dat dit mogelijk gemaakt wordt in Europa er voor gestraft worden want daar zit het werkelijke gevaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Doet me denken aan dit,

  De dader was een maan aanbidder.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ook in België was er een aanslag. Gelukkig geen doden/gewonden, op de “allah-hakkelbar” na.
  //////////

  Een “bekeerde” Fransman, ongetwijfeld tot ,t “geloof van de vrede, verdraagzaamheid en liefde, de islam, rijdt met volle vaart bij een Begrafenisondernemer naar binnen.
  Hierna schreeuwt hij dat de Islam Europa zal veroveren………….

  `”We wonen in een absurde wereld”, dit zijn de woorden van de eigenaar van Funeral Warzée in Sclayn,België, nadat de hele voorkant van zijn zaak in puin lag.

  Nadat de “verwarde” man [ volgens de media ], deze schade had veroorzaakt, kwam hij uit zijn auto met een [gebeds] kleedje dat hij op straat uitspreidde.
  Hierna riep hij geknield, de gloria van allahaa uit en riep verder op tot verovering van Europa door de islam.
  De politie was snel ter plaatse evenals de ambulance-diensten, want de allah-aanroeper was ook gewond geraakt.
  Maar, zoals de kranten schreven:”HET WAS EEN VERWARDE MAN”.

  Uit de Belgische krant:
  http://www.lameuse.be/1804798/article/2017-03-10/stupeur-cette-nuit-a-sclayn-un-francais-converti-a-l-islam-fonce-dans-la-vitrine

  Geliked door 2 people

 4. Witte raaf zegt:

  Wat worden we toch goed op de hoogte gehouden hier!

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/09/several-injured-axe-attack-dusseldorf-train-station/

  Op dezelfde dag en bijna op hetzelfde tijdstip als de aanval in Dusseldorf is een man in zijn auto in Maagdenburg aangevallen door twee gemaskerde mannen met honkbalknuppel en bijl,kan de link hier helaas niet plaatsen,was een tweet.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Ik heb weer veel gemist blijkbaar. Van de fijnere details in elk geval.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Het zal de politiek-correcte Cultuur Relativistische despoten niets helpen. Hun leugens zijn zo primitief en zo doorzichtig. Ze denken helemaal niet na dat bijna iedereen loopt met een smartphone op zak, waarin (video)camera is ingebouwd. Via sociale media komt iedere leugen bliksemsnel naar buiten. Na de zoveelste leugen vertrouwt niemand meer de politieke leiding en ook niet de politie. Toen ze verklaarden dat de dader is een man uit voormalige Joegoslavië “Met psychische problemen” dachten deze halve analfabeten dat de gewone burger heeft geen kennis van aardrijkskunde. Hij is te dom om te weten dat in de voormalige Joegoslavië woonden veel moslims in Bosnië Herzegovina, Kosovo en Macedonië. Dat de dader kan problemen hebben met zijn geloof in Allah en dat zo’n geloof dwingt hem tot moord op iedereen die niet van Allah houdt. Dus m.a.w. een terreurdaad. De regering in Duitsland herinnert sterk aan de zwakke regering van de Weimar Republiek die niet bij machte was om de nazi’s te stoppen. Maar men moet het toegeven dat de autoriteiten in de Weimar Republiek hadden hun best gedaan (zoveel ze konden) om mensen te beschermen. De Duitse regering anno nu vindt het niet erg dat het ongedierte uit de zandbak en de jungle vermoorden de autochtone bevolking. Zo’n pathologische regering moet zo snel mogelijk worden weggestemd.

  Geliked door 2 people

 7. Aanvaller is een 36-jarige Fatmir H/albanees/….En alle media verbergt zijn identiteit,omdaj hij de moslim is…Wie zaait de islam,oost jihad!

  Geliked door 2 people

 8. leefbarbaar zegt:

  Die Merkelbrigade greift an !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Hoeveel moeten wij er nog krijgen van die idioten.

  Geliked door 1 persoon

 10. tippelaar zegt:

  De daders verdienen de doodstraf. Liefst zo spoedig mogelijk en op de islamitische manier. Onthoofding met een bot mes, op het stationsplein. Oog om oog en tand om tand. De politiek zal hier zeker tegen zijn omdat ze angst hebben te bekennen dat we in oorlog zijn met de islam. We zijn terug in de tijd van de kruistochten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Prima idee.
   En daarna alle moslims het land uit!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @tippelaar, alleen deden ze dat op 2 juli 1931 in Keulen met de voorganger van deze drie Afrikaanse bijlmoordenaars, Peter Kürten, de vampier van Düsseldorf, al werd dat bij hem gedaan door middel van de guillotine in de Klingelpütz-gevangenis in de eerstgenoemde stad! En hij wenste zelfs dat, toen de Duitse beul Carl Gröpler (overigens dezelfde beul die op 15 april 1925 in Hannover eveneens in deze stad de collega-seriemoordenaar van Peter Kürten, Fritz Haarmann, de Weerwolf of Vampier van Hannover, executeerde met de guillotine) op het punt stond het scherpe mes te laten vallen, Kürten nog zijn eigen bloed na de onthoofding kon horen gorgelen uit zijn nek!

   Like

 11. Nemesis zegt:

  Dat het geen verwarde Yugoslavische man was, was hier dezelfde avond al bekend. Er waren iets te veel getuigen die hun mond open getrokken hebben. 😀 . Duitsland wordt al een heel klein beetje wakkerder.

  Geliked door 1 persoon

 12. Wachteres zegt:

  https://www.rt.com/news/380245-germany-shopping-closed-threat/

  German police order Essen shopping mall closed due to attack threat

  In opdracht van de Duitse politie is een winkelcentrum in Essen gesloten vanwege dreigng met een terroristishe aanslag.

  Police have shut down a shopping center in the western German city of Essen, citing “reliable tip-offs” warning of an imminent terrorist attack, according to local media.

  “The current state of our investigation points to the threat being exclusively at the shopping center,” local police said in a statement.

  The nature of the threat to the shopping center located at Limbecker Platz in downtown Essen was not elaborated upon.

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  Verwarde mannen gaan het helemaal maken in 2017!

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27780071/__Politie_sluit_winkelcentrum__.html

  Handig… een winkelcentrum sluiten op zaterdag.

  Hopelijk gaan de Duitse ogen nu een keer open.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gat in de markt.
   Ik denk er over om online “Verwarde Mannen” aan te gaan bieden voor feestjes en partijen.
   De “Verwarde Man” kan eventueel ’n loslopende “Verwarde Man” zijn die op proefverlof is en er iets bij wil verdienen.
   Deze “Verwarde Man doet” het altijd goed op bingo- en kaartavonden voor oudere bejaarden.
   Maar de absolute topper blijft toch altijd de moslim die op de hoek ’n groentewinkeltje heeft.
   Hij stuurt zelfs Kerstkaarten aan iedereen en verhuurt kamers aan Genderneutrale werkeloze Zwarte Pieten die altijd in ’n jurk rondlopen.
   Nooit niks aan de hand dus.
   Dit type doet het prachtig op bedrijfsfeestjes als hij plotseling binnenkomt als
   “Bebloede Verwarde Man” die gisterenmiddag is geradicaliseerd, en er direct
   links en rechts op los begint te hakken.

   Like

 14. Wachteres zegt:

  Tweede alinea: dreiging met een terroristische

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s