GROENE ETTERBUIL . . .

Screenshot_33
Volksverrader (2017)

(Door: “Driek”)

Die hemeltergende lulkoek van Jesse Klaver en zijn infantiele volgelingen irriteert mij mateloos. En er zijn straks duizenden mensen met zaagsel in hun hoofd die gaan stemmen op een man in een wit overhemd die gans Nederland wil islamiseren. Welnu, spitse lezer van E.J. Bron, het linkse noodlot lijkt steeds meer naderbij te komen. Zojuist lees ik in één onzer socialistische couranten dat linkse kiezers door Groen Links-leider Jesse Klaver worden opgeroepen om massaal voor zijn partij te kiezen zodat een linkse partij als grootste uit de bus kan komen bij de verkiezingen. Nou, daar zijn we dan mooi klaar mee. En die groene etterbuil trekt nog volle zalen ook.

Zonder zijn politieke concurrenten SP en PvdA te benoemen, richtte Klaver zich donderdagavond tot de duizenden geïnteresseerden die naar het gratis evenement in de AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall, in Amsterdam waren gekomen en vroeg hen voor hem te kiezen. In de zogenoemde MeetUp in Amsterdam, veruit de grootste van deze verkiezingscampagne, luidt GroenLinks het slotoffensief voor de verkiezingen van komende woensdag in.

„Ik doe een oproep aan de linkse kiezer. Stem met je linkse hart, verenig je achter onze partij”, zo sprak hij de menigte toe. „Dan hebben we een unieke kans dat een linkse partij de verkiezingen wint en de grootste van Nederland wordt.”

In zijn toespraak ging Klaver ook in op de kritiek op zijn persoon en zijn plannen. „Het is een wijsheid van Ghandi”, zei hij daarover. „Eerst negeren ze je, dan lachen ze om je, dan vechten ze tegen je, dan win je.”

„Aan iedereen in Nederland met een links hart, schaar je achter GroenLinks”, zo sprak hij de menigte toe. „Dan hebben we een unieke kans dat een linkse partij de verkiezingen wint en de grootste van Nederland wordt.”

GroenLinks staat in de peilingen op een verviervoudiging van de huidige vier zetels en trekt al maanden volle zalen. Sinds de bijeenkomsten van de communistische CPN in de jaren tachtig is een zo drukbezochte partijmanifestatie als die van donderdagavond nauwelijks meer gezien.

Screenshot_34
Volksverraders (1942)

Laten we hopen dat 15 maart zeer catastrofaal voor die landverrader eindigt. Dat Groene onkruid dient op te sodemieteren. Het is nog altijd mijn vaderland en niet van al die walgelijke islamieten die hier de boel leeg komen vreten. Ik wil dat hier toch eventjes gezegd hebben. Bij mij is nu echt de maat vol.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Groenen, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op GROENE ETTERBUIL . . .

 1. ReaGluurder zegt:

  AllahVerdomme, het gaat bijna alleen maar over de pislam pislam pslam pislam op tv ivm de verkiezingen. ‘Den Haag’ zegt dat er “slechts” 1 miljoen mohammedanen zijn. Over 25 jaar schijnt 1 op de 3 van de pislam te zijn!! We’re all heading for DISASTER!!!

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Een Marokkaanse kamer voorzitter, een Marokkaanse burgemeester en als we niet uitkijken
  Yasser Feras als toekomstig premier en dan nog die twee pretpakketten van DENK.
  Ons tolerant Nederland houdt toch van diversiteit………………TOCH?

  Geliked door 3 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. D. G. Neree zegt:

  Om met een links hart te stemmen zal ik wel mijn gezonde verstand uit moeten schakelen en dat ben ik niet van plan. En als dat Nepfiguur veel stemmen trekt, dan heb ik een hard hoofd in over de staat van de NLe bevolking.

  Like

 5. deadeyez zegt:

  Hulde aan de schrijver,dit laat perfect zien hoe oerdom het linkse volk is,het zogenaamde gut menschen volk,het zogenaamde politiek correcte volk,totdat het te laat is,mja denken doen ze al lang niet meer,men loopt als een hersenloze menigte mee met de resteigen denken zijn ze vergeten,dus loop maar mee met wat klakkeloos de anderen doen,zonder na te denken en precies wat zijn die hersen lozen dan?slaven van de maatschappij en land verraders,maar gelukkig zijn er hier ook nog wakkere nederlanders die wel hun denk vermogen kunnen gebruiken en doorzien wat er gebeurd.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Leuke smoel van Klaver? Lekker kontje van Bos? Mooi meisje bij Dierenpartij? Een echte Turk bij Denk?
   Daar gaat het om bij verkiezingen want partijprogramma’s vergelijken is te moeilijk en beloftes van politici neemt niemand serieus.

   Geliked door 2 people

 6. Tom zegt:

  Snel al je spaarcentjes van de bank halen. De zak nemen, je auto verkopen en een uitkering aanvragen. Dan word je beschermt door Jesse…

  Like

 7. Mary zegt:

  Op 15 maart gaat Geert Wilders de grote winnaar zijn dus zijn we van leugenaartje Yasser af.

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Het ergste van deze “fijne” Geil sLinkse nsb-club is dat ze nog hogere “millieu” belastingen willen gaan heffen op autorijden om zogenaamd de files te verminderen, terwijl ze het leven voor de gewone NL man/vrouw aan het verzieken zijn.
  Wat zou helpen is de grenzen dicht zodat er niet nog meer asielrattengespuis bij kunnen komen die met de tijd een huis krijgen, gaan autorijden en extra haattempels nodig hebben.

  Beste Driek, ik begrijp je helemaal en wees ervan overtuigd dat dit allemaal bij het “plan” hoort van de slinkse politieke kanker om NL kapot te maken. Een knuffelallochtone boergemeister van de grootste havenstad ter wereld, Rdam die Hamas uitnodigd zonder probleem, een andere smerige araratvolksmenner die de gewone hardwerkende burger kapot wil maken, we zijn aan de goden overgeleverd met al dit maroc gespuis. Helaas lijkt het voor de buitenwereld wel of Wilders te vroeg vlamt en dat de laatste twee weken voor de verkiezingen het belangrijkste zijn voor de zombie NL-stemmer zonder weet van geschiedenis. De zogenaamde “millieu” belasting op energie die nu al hoger is dan de energierekening zelf, hebben we ook aan de gore ratten van Geil Links te danken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  De onwetende en willoze laten zich door zijn domme gezwets misleiden. Zo ook de beroepsdemonstranten en de antifa. De groene energie en klimaat fanaten, die nog steeds echt denken dat dit alternatief niet alleen goedkoper is, maar ook beter voor het milieu zou zijn.(ze hebben geen flauw benul van hoe deze worden geproduceerd of het rendement is tijdens zijn levensduur en wat er met de oude accu’s gebeurd als deze vervangen moeten worden) Ook de mega subsidie slurpers en de wensdromers zijn van de partij.

  Like

 10. Peter selie zegt:

  Beste Driek, bekijk deze Youtube-video over Die Grïne. Ook bij de Nederlandse Groene is het niet veelbeter gesteld.

  Groeten,

  Peter Selie

  Like

 11. joga zegt:

  Gelukkig worden de zalen gevuld met tieners, die nog nergens benul van hebben en het beschouwen als een(gratis) uitje om deze communistisch gek en bedrieger aan te horen en wel vooral in Amsterdam(het Sodom em Gomorra van Nederland). Prettige bijkomstigheid deze publieksgroep is altijd te lui om ook werkelijk te stemmen. De PVV wordt toch echt veruit de grootste, wanneer men wel de moeite neemt te stemmen om Nederland weer terug te veroveren op de klimaat- en duurzaamheidsgekken.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Pas op. De rode gardisten van Mao waren ook tieners en Klaver weet als een soort loverboy die hitsige tienermeisjes te bespelen. Ook nichterige jongens worden bespeeld door Klaver. Nichterige jongens houden vaak niet van auto’s zoals heterojongens. heterojongens stemmen niet op Klaver want die willen auto blijven rijden.

   Like

   • Helena zegt:

    Cynicus, u slaat de spijker op de kop! Het is gewoon een loverboy, gatverdamme en dat noemt zich politicus!!

    Like

 12. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Ware woorden.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Je moet wel een ongelofelijke hersenloze randdebiel zijn als “Groen” sLinks stemt !!!!
  Deze partij verkondigd een stortvloed aan leugens en hangt van liegen en bedriegen aan elkaar !

  Like

 14. tippelaar zegt:

  Alle problemen in nederland vallen in het niet bij dat ene punt en dat is de islam met zijn (te) vele volgelingen in Europa. Het is heel eenvoudig, als de moslims denken met voldoende volgelingen te zijn, grijpen ze het keukenmes uit de lade en snijden de buren de strot af. vrouwen en kinderen eerst. Dat is hun heilige opdracht en zo staat het als imperatief in de koran. Dat is mijn heilige overtuiging. Dat hebben we ook in Joegoslavie gezien en het gaat weer gebeuren. Dat de moslims steeds meer macht krijgen in Europa laat de turkse regering zien, die Europa en zeker nederland, ziet als een provincie van turkije. De nl.regering, of wat daarvoor doorgaat, zegt zelf geen middelen te hebben om de turkse staatsfacsisten de toegang tot nederland te weigeren. Het is toch niet te geloven dat zo’n stel sukkels hun huiswerk niet doen. Ze hadden al jaren geleden een wet aan moeten nemen waarin de bevoegdheid tot het weigeren van personen afdoende was geregeld. Men heeft dat verzuimd en liever uren in de 2e kamer gesproken over de toon van het debat van Wilders dan over de inhoud van zijn boodschap. Met name Pechtold van D66 maakt zich daar voortdurend schuldig aan en denkt hiermee stemmen te winnen. D66 is een staatsvijandige partij gericht op de ondergang van nederland. Ik ga niet uitleggen waarom want dat is inmiddels genoegzaam bekend. Ik hoop dat Geert Wilders 16 maart levend haalt (dan is de verkiezingsuitslag bekend en kunnen ze niet meer om hem heen) maar ik hou ook rekening met de mogelijkheid dat er door een door links ingehuurde moordenaar (zoals Volkert v.d.Graaf) een aanslag op hem wordt gepleegd. Dus 15 maart een spannende dag. Ga allemaal stemmen op de PVV.

  Like

 15. Ze zouden eigenlijk de leeftijd om te gaan stemmen moeten gaan verhogen.

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Toen Geert nog die bijeenkomsten organiseerde in diverse steden, waren die zalen ook randvol er kon geen muis meer bij.

  Like

 17. Cynicus zegt:

  Jesse Klaver is een psychopaat. Psychopaten weten vaak jonge mensen makkelijk te bespelen. en hier en daar loopt er nog een verdwaalde oude hippie tussen die de babbels van de psychopaat slikt voor zoete koek. Die hippies dat zijn die “voddenbaaltypes”. Groen links betekent autorijden onbetaalbaar maken voor het “redden van het klimaat”, Zeer dure energie, massa-immigratie, uitholling van de eigen cultuur. Duivendak zat bij de terreurorganisatie RARA. Het blijven toch een stelletje rotcommunisten. Och ja Paul Rosenmuller steunde een organisatie die Pol Pot steunde en was een vieze psychopatische Maoist. We weten van de killing fields van Pol Pot. Volgens mij zijn veel van die groen links psychopaten wel voor kampen om mensen kapot te maken. Een kamp voor klimaatontkenners en moslimcritici bijvoorbeeld om die middels gemartel, verhongering en zo her op te voeden. De millennials worden dan als ecogardisten gebruikt (naar het voorbeeld van de rode gardisten van Mao).

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  Voor veel vrouwen zijn deze verkiezingen gelijk een mister universe verkiezing. Die ene vinden ze sexy, die andere heeft een lekker kontje, weer een andere is zo’n nette vent, en weer een andere is zo’n knappe vent. Pechtold zou de nette heer zijn, Klaver zou sexy zijn, Roemer zou de nette vent zijn, en Asher zou een lekker kontje hebben. En daardoor groeien die linkse partijen als kool. Wij gebruiken liever ons verstand, en kiezen voor de PVV !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s