Leraar christelijke basisschool verlaagt zich tot ophitsing van pupillen tegen PVV!

Screenshot_36

(Door: Theresa Geissler)

Deze avond bereikte mij een wel zéér alarmerend bericht, beste vrienden, mede-lezers en -reaguurders van E.J. Bron: Weliswaar was het allang duidelijk dat de verkiezingsstrijd van 2017 in een verbeten, grimmige sfeer gehuld is en dat we nergens van hoeven op te kijken, maar niettemin is het nog steeds zo dat je sommige dingen moet meemaken – of tenminste uit betrouwbare bron vernemen – wil je ze geloven. Zo ook met dít voorval, dat er om schrééuwt om onder uw aandacht gebracht te worden. Sta mij dus toe het U bij deze uit de doeken te doen:

Sommigen onder U herinneren zich misschien nog mijn artikeltje van 13 februari jl. met betrekking tot “een zeer eenvoudig invullesje“, waarmee een oude vriendin van mij, woonachtig in de Randstad, verontrust bij mij aan de bel trok, omdat zij vreesde voor zowel de indoctrinatie als het achterblijvende niveau op de – officieel christelijke – basisschool van haar kleindochter, die echter voor het grootste deel door leerlingen uit immigrantenfamilies wordt bevolkt.

Het spreekt vanzelf dat zij van dit artikel eveneens kennis genomen heeft. Zij heeft mij toen en passant nog laten weten dat ze content was met de inhoud. Ik had er echter niet op gerekend binnen relatief korte tijd opnieuw van haar te vernemen. Toch was dat hetgeen er vanavond gebeurde: Opnieuw een mail. Van háár:

“Vanmiddag na schooltijd kwam Kim (niet de echte naam van haar kleindochter) even bij me aanlopen”, legde ze me in die mail uit, “zoals ze dat wel vaker doet. Heel gezellig vind ik dat altijd. Ik vroeg hoe het vanmiddag op school geweest was en wat er tóen uitkwam…” Het bleek dat de klas gezamenlijk naar het Jeugdjournaal had gekeken met de komende verkiezingen als onderwerp. Ter afsluiting had de leraar opeens een, zacht uitgedrukt, vréémde manoeuvre uitgehaald: Hij was met de vraag gekomen “hóe de kinderen het zouden vinden als de PVV zou winnen en alle moslims vervolgens het land uit zou zetten.”

Nu had ze me al eerder duidelijk gemaakt, dat zo’n 75% van de kinderen bij Kim in de klas van allochtone afkomst is. Het hoefde dan ook geen verwondering te wekken dat de reactie op een dergelijke stemmingmakerij er één geweest was van door elkaar heen schreeuwen en tieren, de één vermoedelijk nog harder dan de ander! Afgezien van Kim, verklaarde haar grootmoeder, zitten er nog twee of drie autochtone kinderen in die klas, waarvan één haar hartsvriendinnetje. “Ik wist er niet veel anders op te zeggen, dan te vragen, of z i j nog wat hadden gezegd,” zette mijn vriendin verder uiteen, “maar daar kwam niet zoveel op terug. Ik ben er zelf natuurlijk niet bij geweest, maar Kim’s gezichtje, op het moment dat ze dit vertelde, beviel me niet; ze maakte een geïntimideerde indruk. En geen wonder: Hoe kómt zo’n man er op! “

Ze vroeg zich nu af wat ze hier mee aanmoest, vertelde ze. “Ik heb Kim op het hart gedrukt dit in elk geval wèl thuis te vertellen. Wat haar ouders er al of niet mee doen, ik kan er geen hoogte van krijgen, maar als ik je moet zeggen, wat ík er van denk: Dit kán gewoon niet! Het is pure ophitserij en het volgende wat je zult zien, is dat die paar Nederlandse leerlingen er de dupe van worden! Ik snáp zo’n man niet, Theresa; ik kan er met mijn hoofd niet bij!”

Met één of twee dagen zou ze, dacht ze, eens voorzichtig proberen uit te vissen, of haar dochter inmiddels op de hoogte was en wat ze er van vond, of er mee dacht te gaan doen. “Maar ik dacht óók direct aan jóu. Dat vorige artikel van je was best goed en iemand moet dit toch in de opnbaarheid brengen, al is het nóg maar zo’n klein beetje. Wil jij er nog eens je gedachten over laten gaan? Want dit gaat volgens mij de verkeerde kant op. Of ik nou 100% voor de PVV ben, ik laat het even in het midden, maar wat híer gebeurt, is niet goed, helemáál niet!” Ze besloot met: “Geef je me een seintje, als je er wat mee doet? En…geen namen, hè?” Nee, lieve X, erewoord: Geen namen.

Wat niet wegneemt, beste lezers van de site van E.J. Bron, dat ik het overigens als mijn plicht beschouwde om onmiddellijk in het toetsenbord te klimmen, teneinde U op de hoogte te brengen van dit ongelofelijke, maar helaas authentieke geval. Dit heeft déze vrijdagmiddag plaatsgevonden. Op een, in naam, christelijke basisschool! Wèlke vormen van landverraad staan ons nog te wachten? Wat moet de uitkomst worden van dit alles?

Wees van deze absurditeiten doordrongen wanneer U op 15 maart a.s. uw stem uitbrengt….in het belang van ónze kinderen!

PVV anders

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, linkse gereformeerden, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Leraar christelijke basisschool verlaagt zich tot ophitsing van pupillen tegen PVV!

 1. jantjeuitnl zegt:

  Als je je kinderen goed opvoedt kan zo een leraar raaskallen wat hij wil. Maar dan weet je kind allang wat hij aan de islam heeft.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Leraar christelijke basisschool verlaagt zich tot ophitsing van pupillen tegen PVV! – Rechtsaf doorzee

 3. Alle moslims het land uit.. ik zou het prachtig vinden maar bij de blanken lopen ook er ook gajes tussen… die ook het land uit!!!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik zou het ook prachtig vinden Jack. Ik heb ze in de jaren zestig zien komen en hoop het ook nog mee te maken dat ze Europa uitgesodemieterd worden. Eigen krapuul en zij die met de vijand heulden kunnen we niet uitzetten. Maar we kunnen wel een poging doen om ze te resocialiseren en onder dwang begeleid door bewakers in werkkampen plaatsen. Begin vorige eeuw hadden we voor de asocialen onder ons ook dit soort kampen. Veenhuizen was er een van. Of het werkt valt te betwijfelen maar als je dit genetisch afval separeert van de rest van de samenleving heeft er verder niemand last van. In dat opzicht zie ik wel voordelen.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ben het met je eens. Maar ook alle blanken het land uit (ik denk dat hier de met de moslims meehuilende Nederlanders wordt bedoelt) dat gaat nu eenmaal niet. Om met een van onze overheids”dienaren” gekaapte tekst te spreken, dat is wel ons eigen gajes en krapuul. Daarmee zullen we het wel kunnen oplossen op de een of andere manier. Om er mee te beginnen, zulke psychotische idioterie als in de VS gaande is tegen Trump per direct de kop in te drukken o.a. Het asociale onderwijskrapuul die op de scholen onze kinderen intimideert en indoctrineert kunnen per direct naar hotel Oranje oftewel de Scheveningse gevangenis, die staat, buiten dat daar een paar buitenlanders al dan niet terecht op hun veroordeling zitten te wachten, helemaal leeg. De rest van de lege gevangenissen kan ook weer open. Schaft dan ook weer werkgelegenheid voor velen. Zo kan ik nog wel evn doorgaan, maar er is niet veel fantasie voor nodig om te weten wat er nog alles gebeuren moet met dit krapuul.

   Like

 4. Giny zegt:

  Theresa

  Wat verschrikkelijk, dat zou eigenlijk zoveel mogelijk doorgestuurd moeten worden!

  Like

 5. Mr. Camelias Muss zegt:

  Naam van de school? Lerares? Emailadres?

  Dan kan er een eamilactie gestart worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. IkBenHet zegt:

  Dramatisch lul verhaal waar we verder niets mee kunnen.
  Namen en adressen moeten we hebben.
  Daarmee kunnen we de school en leraar “Namen & Shamen”.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik kan er niets aan doen als mij tegelijkertijd twee dingen worden verzocht: Bekend maken en tegelijkertijd geen enkele naam noemen.
   Ik zou het zelf óók niet op deze manier doen: Ik werk persoonlijk niet eens met een pseudoniem!
   Maar steeds vaker loop je er tegenaan, dat men zó doodsbang is voor represailles, van welke zijde ook, dat men niet eens meer ‘uit de kast’ durft te komen. Ook dát is een kwalijke zaak.
   Ik zeg U nogmaals: Ik ben zelf inderdaad óók niet van “de kool en de geit” sparen, maar er bestaat anderzijds dan weer iets als ‘het in je gestelde vertrouwen niet beschamen.’
   Een dilemma! Ziet U dit bericht maar even uitsluitend als een signalering, dat dit soort toestanden metterdaad plaatsvind, niet meer en niet minder.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    plaatsvindT uiteraard.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Niet bekend maken Theresa.
    Komt niks goeds uit en zeer waarschijnlijk nare gevolgen voor dat kind en misschien wel anderen om erachter te komen wie het gezegd heeft.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Vertel mij wat, Louis!
    Het was deze IkBenHet, die hoog van de toren begon te blazen met “Een dramatisch Lulverhaal, waar we niks mee kunnen enz., enz…..
    Trouwens, eigenaardig, als je er zo over nadenkt: Zo’n beetje éisen, dat alles openbaar gemaakt wordt, zodat “we er wat mee kunnen etc.” en jezelf tegelijk verschuilen achter een nickname, die de ander doet vragen: “U bent….wíe?” (LOL!)
    De beste stuurlui……Enfin, je zult het ook wel weten.

    Like

 7. joga zegt:

  Het kan natuurlijk niet. Maar een groot deel van Nederland voelt zich blijkbaar senang als landverrader, waaronder vooral de christenen en de linksen. Hiertegen is maar één oplossing:
  STEM WOENSDAG PVV voor uw hoognodige gemoedsrust.

  Like

 8. VarAway zegt:

  @ mevr. Theresa G.
  Dank voor uw stukje!
  Wat dacht u anders bij de NOS, heden vrijdagavond Nieuwsuur, met slinkse
  Goedmensch Twannie Huys?
  Hij zei letterlijk…….” in de wereldwijde trend van verkeerd populisme “……
  Wij weren dus welke club hij daar mee heeft bedoeld, toch?
  Ik vraag mij af, waar zulke gevaarlijke tiepjes het GORE lef vandaan halen,
  om op een publieke zender, door onze belastingcenten gefinancierde haat
  teksten te kunnen/mogen uitbraken is toch echt om te braken?

  Ik kan daar ernstig boos over worden. Het dedain en de arrogantie is stuitend.

  Like

 9. Erik zegt:

  Vreselijk je reinste hitserij, deze onderwijzer is niet wijs. Een klas vol allochtoontjes klaar stomen voor de burgeroorlog is lekker bedreigend voor haar kind. Kan dat arme kind niet naar een andere school. Haar ouders moeten haar steunen. En deze onderwijzer mag straten gaan vegen.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Daarom ook; stop alle geloofsonderwijs.
  Met zoveel haatkoters op scholen gaan veel kinderen dan maar naar een christelijke school. Minder islam en minder criminaliteit, denken de ouders. Maar daar wordt dan weer misbruik van gemaakt, want christenen dienen de islam en je kleinkind kan straks alleen nog naar een islamitische school.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Vergis je niet, dit gebeurt niet alleen op geloofsscholen, maar heel zeker ook op de openbare scholen. De socialistische en links extreme geest is uit de fles, overal in het openbare leven.

   Like

 11. VarAway zegt:

  Weten, ipv weren, sorry!

  Like

 12. Ziekmakende maatschappij, je krijgt veel op je bord geschoven.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Als ik dit verhaal lees en vaak dergelijke reacties hoor van anderen en met verbazing het [gedwongen] moskeet-bezoek van leerlingen van lagere scholen, bekijk/lees, is er toch wel Héél veel veranderd de afgelopen 40 jaren met scholen in NL.
  Mijn kinderen hebben op een Christelijke Lagere school gezeten. +- 1980
  We zijn allebei weliswaar van Katholieke oorsprong en onze kinderen zijn niet eens gedoopt, op de nood[t]-doop na die zij van m,n gelovige schoonmoeder kregen, wat dat ook behelst mag hebben.
  Nu was het zo, dat pal naast die school een MOSKEE kwam. Een van de aller-allereersten in NL.
  Met een echte koepel en [nep]minaret. ( die minaret mocht niet zo van Gemeente-bestuur, dan leek het al-teveel op een moskee.) Zo werd er toen nog over gesproken………………!
  Als ik dan nu die foto,s zie van al die moskeeën over heel het land verspreid. Zijn er ook nog Kerken ?
  De moskee nodigde de school uit voor een bezoek. Dat werd bepaald niet vriendelijk ontvangen, het leek wel of ze een uitnodiging van de Duivel kregen.
  Werd dus afgewimpeld.
  Ben er wel geweest en heb idee gehad dat ,t ons ook nog kwalijk werd genomen.
  Het was de moskee voor de Molukse moslims in Ridderkerk. Wij hebben NOOIT nare ervaringen met die Molukse mensen gehad.
  Maar in het verhaal van Mevr Theresa blijkt dat er maar …..3 ! ……….Drie ? ? Nederlandse
  kinderen in de klas zaten.
  Ik zou in zo,n geval mijn kinderen van de school hebben gehaald en naar andere gestuurd.
  Misschien makkelijk gezegd, want ik weet/ervaar niet hoe een-en-ander nu is in NL.

  Like

 14. Williaan. zegt:

  Als het een echte gebeurtenis is kan het nu al zeer kwalijke gevolgen hebben voor die autochtone kinderen. Want denk er aan de “Vijand” luister ook hier mee!

  Die leraar is een uiterst gevaarlijk persoon.
  Een ophitser alla Hitler, die jonge bevattelijke kinderen is aan het manipuleren en de tweespalt hier mee nog groter maakt!

  Het wordt steeds griezeliger!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik kán en mág geen nadere achtergronden prijsgeven, maar één ding kan ik U verzekeren:
   Deze. Gebeurtenis. Is. Authentiek.

   Like

 15. ludotausch zegt:

  Dit is op Mother of the Mount Carmel herblogd.

  Like

 16. kruisridder zegt:

  In de Tweede Wereldoorlog wist men over het algemeen wat men aan de Duitsers hadden, maar niet aan de landverraders. Een landverrader is nog een veel grotere rat.

  Like

 17. 4sjun zegt:

  Er rust een verabntwoording op de schouders van de mensen die gezien en gehoord hebben om hun kennis te delen op de straten en markten, in de winkels, café’s en buurthuizen, in de eigen straat, onder familie en vrienden en online. Want van de mainstream media en uit het onderwijs komt eerst en vooral een verpolitiekt verhaal bedoeld om vertellers ervan als bijzonder goed mens uit te venten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s