Turkse Nee-stemmers

Screenshot_25

(Door: “M.A.L. Sion”)

Het rommelt in de Turkse gemeenschap. Er staan twee kampen tegenover elkaar. Een groot deel van de Turken in Nederland wil deelnemen aan de stemming over de Grondwetswijziging in Turkije. Echter, een aanzienlijk deel zegt over de dwang die Erdoğan en zijn ministers uit willen oefenen op de Turken buiten Turkije: Waar bemoeit hij zich mee?

Uit onvrede over de houding van de Turkse regering (Erdoğan dus) willen velen hun ongenoegen laten blijken door bij de Nederlandse verkiezing net het tegendeel te kiezen, n.l. een stem op Geert Wilders. DENK zien ze als vazallen van Erdoğan.

Screenshot_26

Zij zien ook hoe de vrijheid van meningsuiting in Turkije beknot wordt, hoe journalisten, radio- en tv-presentatoren worden opgepakt omdat ze een kritisch geluid durven laten horen. Veel jonge Turken in Nederland zien hier de veel grotere mate aan meningsvrijheid en willen dat ongenoegen gestalte geven  bij de verkiezingen in Nederland. Zij zien Wilders als het symbool van die vrijheid.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Turkse Nee-stemmers

 1. r en s zegt:

  steun uit onverwachte hoek 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Prima, als Turken op Wilders stemmen ik ben het met die dubbele paspoorten niet eens en Turk willen zijn en Nederlander

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik had een Turkse collega van 23 jaar die een vaste relatie had met een meisje van 15. Dus een pedofiel. Hij zei dat als zijn dochters een kort rokje zouden dragen zoals Westerse meisjes hij zijn dochters in elkaar zou slaan. Hij schold mij steeds uit voor vuile, vieze, stink en kanker Jood. Vast een fan van Erdogan en Denk…

  Like

  • BertG. zegt:

   Gebeurt er ook nog wel eens wat leuk op jou werk.
   Lijkt wel of iedereen daar iedereen loopt ruzie te zoeken, uit te schelden of te beledigen.
   Misschien eens wat anders zoeken.

   Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Die had je ter plekke een knal voor zijn harses moeten geven!!

   Like

  • IkBenHet zegt:

   In zo’n werkomgeving moet het toch mogelijk zijn om iemand te laten “verongelukken” !? 😉

   Like

  • fransdewit zegt:

   Ik maakte er 1 mee die was of homo of pedofiel, toen ik vakantiewerk deed. Hij kon met zijn handen niet van mijn kont af blijven. Nu moest ik warme bitac afwegen en met een spaander de restanten die achterbleven wegschrappen. Deze werd natuurlijk loeier heet toen ik daar zat, vond die het nodig weer aan mijn kont te zitten en ik draaide mij toen om het zette de warme spaander boven op zijn hand. Nou ik heb nog nooit zo horen vloeken. Alles wat niet goed was in de wereld was op mij van toepassing. Maar hij deed het daarna nooit meer.

   Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Zo heurt het.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  De stem op Geert Wilders uit allochtone hoek is groter als men “DENKt” niet alleen uit de gebeurtenissen van de laatste tijd rondom de coup van Erdogan om de macht te grijpen. Erdogan heeft zelf de hand gehad in die coup. Hij had de duizenden namen van rechters, burgemeesters, onderwijzers, journalisten, ambtenaren, legerofficieren en politie officieren en manschappen al klaar liggen. Binnen dezelfde week van de coup werden duizenden opgepakt en onschadelijk gemaakt. Ook uit niet Turkse allochtone hoek zal Geert Wilders een aanzienlijk deel stemmen meepikken. Niet alle moslims willen een sharia staat, niet alle moslims willen leven in afzondering van niet moslims. Ook vele moslim en christenminderheden die voor hun veiligheid de wijk genomen hebben uit moslim landen willen niet dat over 20 jaar Nederland een door islam gedomineerd land is. Moslims en niet westerse geloofsminderheden weten drommels goed hoe de islam in elkaar steekt en waar de islam toe in staat is. In een sharia staat zullen de ongewillige moslims het eerste aan de beurt zijn om vermalen te worden. Hun stem gaat met garantie naar de PVV.

  Like

  • Berty Nendels zegt:

   …Fijn dat er nog Moslims zijn die zelf ook nuchter kunnen nadenken …

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Iedereen met ’n beetje gezond verstand had door dat die hele zogenaamde “coupe” een slecht toneelspel was in de vorm van ’n Turks drama.
   Zoiets kan alleen maar in apenlanden waar islamieten de macht hebben.
   Turkije is ’n kruitvat waar het wachten is op de totale burgeroorlog.

   Geliked door 1 persoon

 6. Dat is een geschenk uit de hemel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s