“Asielzoekers” uit Weert vermoedelijk betrokken bij Keulse Nieuwjaarsaanrandingen

Screenshot_58

(Door: Marc van Molenbeek)

Burgemeester Weert werd gewaarschuwd door Marokkaanse gemeenschap

Een deel van de “asielzoekers” die in 2015 de jaarwisseling in Keulen verstierden, kwam vermoedelijk uit het AZC in Weert. De Limburger meldt dat burgemeester Jos Heijmans (D66) van de Limburgse stad die informatie heeft ontvangen van de Marokkaanse gemeenschap.

post-online

De informatie heeft ervoor gezorgd dat Heijmans overlast gevende asielzoekers tijdens de feestdagen verbood het AZC te verlaten. Drank- en drugsgebruik, geweld, diefstal, vechtpartijen, het bespugen van vrouwen en – naar nu blijkt- ook het organiseren van prostitutie in het AZC in Weert waren aanvullende redenen voor Heijmans om een groep van 26 Noord-Afrikaanse asielzoekers rond de jaarwisseling huisarrest op te leggen. De burgemeester heeft hiermee willen voorkomen dat er zich in Weert ‘Keulse taferelen’ zouden voltrekken.

In 2015 waren er in Keulen tijdens de jaarwisselingen meerdere berovingen en aanrandingen. De daders zouden voornamelijk Noord-Afrikaanse “asielzoekers” zijn.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Asielzoekers” uit Weert vermoedelijk betrokken bij Keulse Nieuwjaarsaanrandingen

  1. Drop ze uit een vliegtuig boven Marokko met een brief waar instaat als je je eigen burgers niet terug neemt, stoppen we alle uitkeringen direct, maar voor het opstijgen eerst.de Nederlandse paspoorten innemen.

    Like

  2. Mary zegt:

    Nu zo te horen kan Geert na a.s. woensdag direct met deze groep beginnen ze begeleid naar hun fijne thuisland te brengen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s