Europa: op weg naar chaos?

Screenshot_71

(Door: Ton Nijhof)

Europa heeft in toenemende mate te maken met aanslagen die het karakter dragen van islamitisch terrorisme. Sinds de openstelling van het land voor Syrische ‘vluchtelingen’ is het helemaal hommeles. De ‘Wir schaffen das’ politiek van Merkel brengt ook wat problemen met zich mee.

Een aanzienlijk deel van de Europeanen wordt nog bedot met ‘fake-nieuws’ door de alliantie van de massamedia en overheid, maar niet alles kan onder de pet worden gehouden, al schrijft men niet met chocoladeletters. Op het treinstation van Düsseldorf sloeg donderdagavond een man toe met een bijl en maakte daarbij vier slachtoffers. Binnen een uur na de aanslag vroeg de Duitse politie het publiek ‘niet te speculeren’ en niet veel later verschenen berichten over een ‘verwarde man’. Op Twitter welteverstaan en veel minder in kranten of op tv. Vanmorgen nog, werd in Essen een compleet winkelcentrum gesloten, omdat er concrete aanwijzingen waren  dat er een aanslag gepleegd zou worden. Parijs, Nice, Londen, Brussel, Berlijn….. Het is een greep uit de veelheid van grote en kleine aanslagen.

Gedurende de kerstperiode in 2015 werden op kerstmarkten duizenden Duitse vrouwen aangerand door ‘mannen met een licht-getint’ uiterlijk. Aanvankelijk werden die berichten door actief interveniëren buiten de pers gehouden, maar in weerwil van alle inspanningen van de overheid kwam het balletje toch aan het rollen. Wie dacht dat er ‘gründliche’ maatregelen werden genomen om herhaling te voorkomen, kwam bedrogen uit. Een aanzienlijk deel van de daders sloeg in 2016 opnieuw toe en bleken dus niet onder de indruk en wel met name omdat een groot deel niet eens werd opgepakt in 2015. Sterker: ook in 2016 gingen zij ongehinderd huns weegs onder het motto dat zij de cultuur nog onvoldoende goed begrepen. Het is in dat verband tekenend dat de vermeende uitspraak van de (dan nog kandidaat-) president Trump “grab ‘m by the pussy” meer stof deed opwaaien dan de daadwerkelijk en massale greep onder de rokjes van de dames in Duitsland en elders.

Inmiddels beginnen zelfs de Duitsers het een beetje zat te worden en het gemor neemt toe. Zeker nu de al even islamitische Turken hun achterban in Duitsland (maar ook in Nederland) beginnen aan te spreken als ‘onze burgers’ lijkt het de gemiddelde Duitser duidelijk te worden dat er een zekere organisatie achter die invasie moet hebben gezeten. Zeker nu al die nationaliteiten zich langzaam maar zeker scharen onder dezelfde vlag van het “islamisme” begint er in heel Europa iets te dagen. Er begint een besef door te dringen dat er iets niet deugt aan die ongebreidelde import van mensen met telkens precies hetzelfde kenmerk: islam.

Voor een toenemend aantal Duitsers is de maat vol en ook in landen als Frankrijk, België en Nederland begint men in te zien dat de vluchtelingen toestroom alle kenmerken van een islamitische invasie in zich draagt. Zelfs degenen die vanuit gutmenschliche motieven in de opvangindustrie als vrijwilliger werkzaam zijn, beginnen zich te ergeren aan de ondankbare, jankende en almaar eisende islamieten. De geschiedenis leert dat Europese volkeren weliswaar laat, maar niettemin een bikkelharde reactie kunnen geven. Nu nog niet, maar die reactie is al in de maak en naarmate de contouren van een min of meer ‘georganiseerde’ misdaad duidelijker worden, zal die feller van vorm zijn. Wat dat betreft gaan we nog onrustige tijden tegemoet.

Veel politici kijken nog graag de andere kant op of bagatelliseren de problemen die de burgers (in het bijzonder vrouwen) op straat ondervinden. Zij maken liever niet de vuile handen die nu nodig zijn, wil het nog met een sisser aflopen. Ook in Nederland hebben wij te maken met een optimistische premier die de problemen weg lijkt te lachen. Hij schroomt zelfs niet om die methode van wegkijken in een reclamecampagne voor zijn herverkiezing te positioneren als een toonbeeld van optimistisch leiderschap. Zo bezien maakt onze premier reclame voor zijn wegkijken alsof het modern staatsmanschap betreft. Maar dat is het niet: het is een toonbeeld van ‘Wir schaffen das nicht mehr’, maar het verdient nog zo leuk.

We kunnen er niet omheen: achter de islamitische façade van ‘religie en vrede’ zit een zekere vorm van organisatie die, getuige haar terroristische stappen op ons continent, alle kenmerken van georganiseerde misdaad draagt. En als een motorclub al verboden kan worden om die reden, waarom dan de islam niet?

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", asielwaanzin, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Europa: op weg naar chaos?

 1. Cleo zegt:

  Wel opvallend: de toename van dit soort barbaarse, primitieve, holbewoner-achtige, volslagen krankzinnige moordaanslagen op ‘willekeurige mensen’ (?) in West-Europa, Noord-Amerika, Australie is RECHTEVENREDIG MET DE TOENAME VAN HORDES HOOFDZAKELIJK ISLAMITISCHE FINANCIEEL GELUKZOEKERS!
  Waarom zien de huidige politici (uitgezonderd enkele heldhaftige politici) dit noodlottige, desastreuze wetmatige gegeven MOEDWILLIG NIET ONDER OGEN?!

  ECHT REGEREN IS VOORUITZIEN EN NU HANDELEN!

  Stem PVV voor uzelf, onze kinderen en onze kleinkinderen!

  Like

 2. Cynicus zegt:

  Wij willen geen taharrush hier in NL zoals in Keulen, Zweden. We leven niet in de middeleeuwen.

  Like

 3. H J zegt:

  Goed stuk!. Je hoeft je niet af te vragen of er een organisatie achter zit. Dat is beslist zo. De globalisten en de Islam hebben elkaar gevonden en mogelijk niet eens in de laatste plaats omdat ‘de Islam’ zo’n prettige werkomstandigheden heeft. Achter de schermen zijn het pedophielen, kontenneukers en gewillige soldaten voor Allah om alle kafir/ongelovigen de nek af te snijden.
  Dan komt er nog eens het Vaticaan bij, die ook altijd wil heersen over de wereld. Samen met de Islam de Christenen te lijf gaan want volgens de Paus klopt er niks van Europa en mogen alle Christenen gerust ten onder gaan. Dat er een hele partij katholieken tussen zullen zitten, maakt gewoon even niet uit. Het doel ‘heiligt’ de middelen.
  Maar de globalisten, het Vaticaan en de Islam willen één religie. Dat zal in de toekomst dus nog meer ellende worden welke dat dan moet zijn.
  Het Vaticaan misbruikt nu de Islam om de Christenen en Joden te verdrijven. Dat hebben ze in het verleden al vaker gedaan, maar als dat achter de rug is dan zal het Vaticaan zich tegen de Islam keren want de Tempelberg is het doel.

  Liked by 2 people

 4. colin de Jong zegt:

  Europa stort zichzelf in een grote chaos met dit slappe beleid. We hebben een man als Trump nodig die keihard orde op zaken stelt anders is het een verloren zaak. gezinshereniging direct afschaffen en uit de EU is de enige oplossing voorons eens zo rijke en machtige Nederland.

  Like

 5. Elk land zou eens een grote schoonmaak moeten kunnen houden, Gewoon eruit flikkeren wat hier niet thuis hoort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s