Europol: Mensensmokkelaars gebruiken Facebook als contactbeurs en reclameplatform

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

Als dat geen schandaal is: volgens een mededeling van de EU-politie Europol maken ongeveer 17.400 mensensmokkelaars reclame op Facebook voor de actuele migrantenroutes naar Europa. Bovendien worden via het sociale netwerk ook vervalste paspoorten en arbeidsvergunningen aangeboden. Een overtocht wordt op Facebook voor ongeveer € 3.500,- aangeboden.

duits-zuerst

Europol deelt bovendien mee dat meer dan 90% van de migranten juist van deze groep mensensmokkelaars gebruikmaakt om hun overtocht over de Middellandse Zee te organiseren. In 2015 werden 148 gebruikers gevonden, die via Facebook op zoek waren naar geïnteresseerde migranten. In 2016 waren dit al 1.150 gebruikers. Het eerste doel van de immigranten is normaal gesproken Italië, omdat ze vanuit Afrika de Italiaanse kusten het snelst kunnen bereiken.

Het bericht van Europol noemt bovendien het weinig verrassende feit dat ook de strijders van de terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) zich vrij en zonder controle in de Schengen-zone kunnen bewegen.

Europol vat samen: “Criminelen gebruiken meer en meer sociale netwerken, en dit maakt het nog moeilijker hen te observeren en te bestraffen. Deze groepen zijn al wijdverbreid, en ze kopen inmiddels meerdere ambassades van niet-EU-landen om, om op deze manier aan noodzakelijk, maar valse documenten te komen.” De criminele organisaties maken hier enorme winst mee.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Europol: Mensensmokkelaars gebruiken Facebook als contactbeurs en reclameplatform

 1. delamontagne zegt:

  OPVOEDING BIJ DE MEEST ‘ZUIVERE’ VORM VAN HET GELOOF VAN; vrede, liefde en verdraagzaamheid.

  Schoolboeken van de Islamitische Staat gevonden:
  “Als je 42 kogels hebt om op de ongelovigen af te vuren, hoe verdeel je dat dan ?

  Een fabriek van explosieven produceert 100 stuks per dag.
  Hoeveel zijn dat er per uur ?
  Een auto, volgeladen met 2 ton explosieven C4, wordt door een Jihadist op een afstand van 100 meter in een menigte van ongelovigen gelanceerd. Hoeveel ongelovige honden worden er gedood op/in:
  a) 0p een plek in de open ruimte. ?
  b) In een gesloten ruimte ?
  ///
  Dit soort vragen worden er gesteld in de laagste klassen van het basis-onderwijs ! van het Kalifaat van ISIS.
  Irakeese soldaten hebben bij de herovering van Mosoel diverse voorraden van zulke boeken gevonden.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Maar iedereen die ook maar 1 opmerking maakt die buiten de toon valt of als een belediging kan worden opgevat, en je hebt de politie aan je deur.
  En hier hebben ze dan geen idee over.
  Hoe vinden ze al die andere dan? Of worden alleen wij in de gaten gehouden.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Nou, dat is dan zeer eenvoudig op te lossen: Facebook is uiterst bedreven in het verwijderen van in hun ogen politiek incorrecte informatie, dus dit moet een fluitje van een cent zijn.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Het Nationale islam Debat 10 maart 2017

  Like

 5. Japio zegt:

  Facebook? Hebben die arme vluchtelingen allemaal smartphones of anderzijds apparatuur dan? Ze ontvluchten hun land en laten huis en haard, vrouw en kind achter. Maar gewapend met een smartphone en een ongezonde dosis bezettings drang geholpen door Europese landverraders weten ze hun zgn rechten op te eisen. Begin nou eerst eens al die smartphones af te pakken, je moet eens kijken wat dat scheelt. En je komt achter heel veel informatie gehaald uit die telefoons.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s