Kiezers hebben op 15 maart maar twee opties

Screenshot_75

(Door: “D.G. Neree”)

De gevestigde partijen hebben zo’n beetje unaniem uitgesproken dat ze in geen geval met de PVV zullen samenwerken. Daarmee plegen ze in feite een staatsgreep om de democratie buitenspel te zetten. Als de PVV buitengesloten wordt, zal er namelijk een lappendeken van partijen ontstaan, die een coalitie smeden. Het is feitelijk een samenzwering, waarbij ze tevens te kennen geven met de eigen partijprincipes hun achterwerk af te vegen, zodat liberalen, democraten, socialisten en christenen, ooit bittere vijanden van elkaar, tonen maar één doel en werkwijze te hebben. Het idee dat mensen “strategisch” kunnen stemmen, is dan ook een leugen. Of je nu op de VVD, PvdA, D66, GroenLinks of het CDA stemt, maakt niet uit. Het zijn alle slechts filialen van dezelfde politiek correcte, politieke partij. Nogmaals, door deze samenzwering om miljoenen kiezers straal te negeren zijn zij het die de democratie zwaar ondermijnen door een soort “democratische” staatsgreep te plegen.

Aan de andere kant staat dus de PVV met haar duidelijke standpunten en bovendien de bereidheid om met andere partijen samen te werken. Alleen al vanwege het bovenstaande heeft de PVV mijn stem al verdiend, evenals wegens de voortdurende laster en smerige bewuste verdraaiingen als het om Wilders gaat.

Dan zijn er de kleine partijen, met bovenaan de Partij voor de Dieren. Ik zou graag op één van deze willen stemmen, met name het Forum voor Democratie, maar naar mijn mening is Nederland in zo’n groot gevaar dat het geen goede tijd is voor politieke experimenten. Het speelkwartier is voorbij. Deze splinterpartijen zullen misschien enkele zetels halen en ik gun ze dat ook, voornamelijk de nieuw-rechtse of nieuw-realistische partijen, die de bezem willen halen door het verrotte partijsysteem waar de indirecte democratie toe geleid heeft. Ik hoop dan ook dat ze voornamelijk stemmen zullen trekken van mensen die genoeg hebben van het partijkartel, maar de PVV te radicaal vinden.

Verder hoop en verwacht ik dat de PvdA verder gedecimeerd wordt, mede door toedoen van de twee adders die ze aan hun borst hebben gekoesterd en gevoed en die de grijze wolvenpartij DENK hebben opgericht. Laat deze partij maar de laatste allochtone stem bij de PvdA weghalen en paar zetels halen, dan kunnen ze na 15 maart zichzelf volkomen belachelijk maken en in ruzie en corruptie uit elkaar vallen. En laat Sylvana Simons maar veel GroenLinks-stemmers trekken.

Dit zijn mijn overwegingen bij de aanstaande verkiezingen. Alleen de PVV kan een serieus tegenwicht bieden aan de huidige levensgevaarlijke en mogelijk fatale ontwikkelingen. Het is een existentiële dreiging en daarom dient de PVV zo groot mogelijk te worden. Na 15 maart ga ik eens kijken hoe het allemaal uitpakt. Mijn voorspelling: PVV graat een grote overwinning tegemoet. Misschien wel 40 zetels. Steeds meer mensen zijn het zat en gaan op de PVV stemmen, ook al zullen ze dat (nog) niet in het openbaar toegeven. De grote overwinning zal komen uit de provincies, het platteland, met name Limburg en Groningen. De Randstad en de hoofdsteden zullen hun stemmen verdelen onder het partijkartel en de margepartijen.

Na de verkiezingen breekt een spannende tijd aan. De formatie zal moeilijk worden en waarschijnlijk lang duren, vergezeld gaand met de nodige maatschappelijke onrust, zeker als Wilders een grote overwinning behaalt. Als grootste partij zal de PVV de coalitiebesprekingen leiden en zullen de onderhandelingen beginnen. De formatie o.l.v. Wilders zal gesaboteerd worden door de andere partijen, waarna de VVD een lappendeken van vijf of zelfs zes partijen zal proberen te naaien (!). Ook dit zal lang duren, hoewel niet uitgesloten is dat achter de schermen een akkoord al uitgedokterd en besproken is. Maar als die lappendeken er al komt, dan beginnen de problemen pas echt als de deken in de was aan de naden gaat scheuren. Ook zal de maatschappelijke onrust niet verminderen. Naast dat de problemen en spanningen met allochtonen zullen toenemen, zal een groot deel van de bevolking zich gepasseerd voelen en onrechtvaardig behandeld.

Maar zal Wilders een grote overwinning behalen? De plannen van de PVV zijn best radicaal. Niet eens zozeer het immigratiebeleid en de grenzen, maar door het EU- en soevereiniteitsstandpunt (De gulden terug). Ik ken Nederlanders niet bepaald als het avontuurlijke volk dat het in de 17e eeuw was en de vraag is hoeveel vertrouwen Nederland in zichzelf heeft. Dat zelfvertrouwen is er namelijk de laatste decennia effectief uit geramd door de politiek correcte misdadigers die zich intussen de elite wanen.

De Brexit zou de Nederlanders vertrouwen moeten geven dat het kan en gunstig kan uitpakken, ondanks de obstakels die opgeworpen zullen worden. Maar daar wordt een groot deel van de mensen helaas nog steeds beïnvloed door de laster en leugens in de pers. Het wordt dus de vraag of Nederland mee zal gaan in de trend van Brexit en Trump, of zal kiezen voor het veilige, dat in feite als het onveiligste zal uitpakken. Misschien is het de vraag wanneer de angst voor het nieuwe, onzekere en  avontuurlijke ondergeschikt zal raken aan de angst voor het verlies van lijf en goed en alles wat we van waarde achten, dat wat valt onder de noemer westerse cultuur.

Ik hoop dat ik de lezer niet verveeld heb met mijn overdenkingen (ik spreek grotendeels voor eigen parochie denk ik), hoor graag wat mensen ervan denken en wens iedereen een verstandig uitgebrachte stem op 15 maart.

P.S.: Niet-stemmen is in mijn ogen op dit moment geen optie. Dat kan alleen in vredestijd, als iedereen het in grote lijnen wel met elkaar eens is.

PVV Kies voor NL

Door:
“D.G. Neree”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kiezers hebben op 15 maart maar twee opties

 1. M.R zegt:

  Ben het met u eens er is geen tijd meer voor experimenten.
  Stem daarom overtuigend PVV

  Liked by 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  PVV ik zal willen dat iedere Nederlander hier massaal op gaan stemmen, al was het alleen maar om de gevestigde Kamerleden eens een flink poepie te laten ruiken, stelletje arrogante lui

  Like

 3. None zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd, Een revolutie met geweld is wat dit land nodig heeft. Ook al die versplintering van tig partijen doen dit land geen goed. 50+, PvdD, GL, SP, allemaal brandhout. Persoonlijk denk ik dat een partij die helemaal niets met Nederland heeft, denk dus, groter gaat worden dan de pvda. Dat geeft wel aan hoe het erg het er aan toe is in dit verrotte land. PVV gaat nimmer 76 zetels krijgen dus eigenlijk zijn we al verloren zonder revolutie.

  Like

  • Anneke zegt:

   Zo voel ik dat ook None…….net gelezen dat de PVV weer in zetels is gezakt en dat GL er weer zetels bij heeft…..onbegrijpelijk dit…is het volk nu zo dom….Ik begin, af en toe, aan mij zelf te twijfelen, zie ik het misschien verkeerd……maar ik wil helemaal geen link(s) kabinet, ik wil niet dat Jesse premier word of Pechtold. Ik wil dat de PVV groot word en dat de misstanden in dit land worden aangepakt….Ik wil niets meer over de zielige moslims horen, ik ben niet tegen ze, maar ik wil dat ook zij zich gaan gedragen in ons land en zo niet dan moeten zij vertrekken, dan verdienen zij niet zo’n land als ons land. En daar hebben zij het zelf naar gemaakt, niet zij maar wij worden gediscrimineerd, wij moeten op onze woorden letten, wij moeten ons gedragen, wij mogen hun geen strobreed in de weg leggen, want anders zijn wij racisten, fascisten en nog ergere scheldwoorden wat wij naar ons hoofd gegooid krijgen door onze medelanders…..Ik ben het zat en stem PVV met volle overtuiging en dan maar een revolutie, dan zullen wij zien wie hierin de sterkste is…..

   Like

 4. joga zegt:

  Ik ben een echte Nederlander en stem al vanaf het prille begin op de PVV. Het kartel van de andere partijen bestaat geheel uit leugenachtige landverraders en dat is wel het allerlaatste waar ik bij zou willen horen. En dat vooral voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen .
  Getekend: Een gepensioneerd directeur van een middelgroot bedrijf.

  Liked by 3 people

 5. boorzalf zegt:

  Mijn echte naam is Jesse….. en de rest????? Arafat Feras of zo. zie 2.40.

  Daarom PVV.

  Like

 6. Marcel zegt:

  U zegt het zelf al in uw post scriptum D.G.

  Stemmen heeft alleen enig nut in vredestijd. En zelfs dan, een grotere denker als ik schreef eens : “als men door te stemmen ook maar iets zou kunnen veranderen, dan was het allang verboden geweest.” Ik denk dat die zienswijze juist is.

  Voor de rest verwijs ik naar mijn reactie onder het artikel van Petra de Geus dat gisteren op deze site gepubliceerd werd : https://ejbron.wordpress.com/2017/03/10/geschiedenis-van-het-islamitisch-radicalisme/#comment-584365

  Die gedachte, het besef dat het werkelijk en echt oorlog is

  die is hoogst onaangenaam. De meeste mensen durven het niet eens te beseffen of te denken. Ik heb er zelf ook nog geen consequenties aan verbonden. Terwijl dat wel zou moeten. Ik durf het niet. En dat gebrek aan durf dat zal onze ondergang worden. Geen plezierig vooruitzicht.

  Uiteraard ga ik op de PVV stemmen. Maar meer als 50 zetels kan zij bij deze verkiezingen niet halen zelfs al krijgt zij genoeg stemmen voor 100 zetels. Ik denk niet dat een meerderheid in de 2e en in de 1e kamer nu nog iets zou kunnen veranderen. De hindermacht in de ambtenarij zal elk beleid gericht op verandering gewoon saboteren. De belangen zijn gewoon te groot.

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Marcel, ik schreef: “niet stemmen” heeft alleen maar zin in vredestijd. In een oorlogssituatie (en die heb ik niet gekozen, maar is ons verklaard) zal men partij moeten kiezen. Neutraliteit is geen optie, aangezien men dan of door de ene of door de andere partij als verrader of spion zult worden gezien. Het is de harde werkelijkheid.

   Liked by 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik ben bang dat het inderdaad zo zal gaan lopen zoals je zegt D.G. en het zal nmm snel duidelijk worden als Pinokkio er zich mee zal gaan bemoeien wat betrefd het vormen van een coalitie, omdat die dan snel gevormd zal zijn.
  Duidelijk is in ieder geval dat de gore rotte hond alles zal doen om Wilders proberen buiten spel te zetten omdat dan pas echt duidelijk zal worden hoe hard de Nederlander genaaid is door de Haagse maffia.
  De smeerlap heeft in ieder geval duidelijk laten weten dat hij zijn hand er niet voor omdraaid om enkele miljoenen Nederlanders nogmaals een oor aan te naaien waarna hij waarschijnlijk het stokje aan iemand anders door zal geven.
  Hetgeen hij wel zal moeten want als premier kan de smeerlap in Nl niks meer geloofwaardig brengen de komende 4 jaar.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Niet alleen de niet-stemmers, D.G., ook bijvoorbeeld de D66- stemmers en de GL-stemmers maken zichzelf maat al te graag wijs, dat het vrede ís en dat de opengrenzen een zegen ZIJN. Juist daarom weigeren ze, van koers te veranderen.
  Het is waar, dat wij hier op dit moment in wezen een twee-partijen-stelsel hebben, al weigeren dezelfde dwazen ook dát in te zien en maken ze zich integendeel juist wijs, dat dit land een waaier aan mogelijkheden en dús keus te over heeft.
  Dat laten ze zich niet uit het hoofd praten, anders dan na een regelrechte catastrofe, die hier óók al op zich laat wachten…..
  Het hoofd laten hangen is nooit een optie en stemmen zúllen we, maar vooralsnog blijft de situatie, laat ons zeggen, beklèmmend.

  Like

 9. Thomas zegt:

  Ik vrees dat mensen met benul wel zijn gaan inzien dat behalve de PVV de rest van de politieke partijen de deuren wagenwijd open houdt, onze sociale voorzieningen verwoest en onze cultuur om zeep helpt. Helaas bestaat een groot deel van “degenen die hier altijd waren” (om de woorden van Merkel te gebruiken) uit onbenullen zonder idee wat hun te wachten staat. Ik kan op geen enkele andere manier verklaren waarom een figuur als Pechtold die geen enkel zindelijk standpunt heeft en die zijn bestaansrecht bestaat uit het aanvallen van Wilders ook maar één stem zou krijgen.

  Liked by 3 people

 10. Fred zegt:

  Maar vuil links heeft het voor elkaar.
  Er is een versnippering op rechts gecreëerd door andere partijtjes zoals VNL, FVD en geenpeil die veel stemmen die anders naar de PVV zouden gaan zullen wegtrekken.
  Het kan er toe leiden dat de VVD de grootste partij wordt. (Allah! verhoede dat)
  Het Nederlandse volk is echter niet het snuggertse ter wereld.
  Meer oliedom.
  Verder goed stuk.

  Liked by 1 persoon

 11. Jade zegt:

  2 stemmen gaan van hier naar de PVV.
  Maar of het nog zin heeft???

  Like

 12. Antivenin zegt:

  Bij de vorige verkiezing heeft strategisch stemmen ons deze afgrijselijke regering opgeleverd. Dus laten we dat vooral niet weer doen!!

  Stem anti-EU, stem anti-islam, stem anti-immigratie en geef de PVV een kans het beter te doen dan de gevestigde orde. Geef het partijkartel niet de kans om weer vier jaar lang volgens hun motto `Eigen volk laatst’ ons land nog verder te verzieken!

  Liked by 3 people

 13. Bob Fleumer zegt:

  Ook ik stem PVV daar komen we verder mee!

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Driekwart van de kiezers zouden nu nog steeds zweven. Tenminste, als we dat zweven van driekwart van alle stemmers, verklaard door de MSM media, serieus moeten nemen. En in hoeverre is opiniepeiler de Hond te vertrouwen…..Die zwevers zijn juist de mensen die geen ruggengraat hebben. Vier jaar lang door Rutte en de zijnen genaaid worden, en nog steeds niet weten op wie te stemmen ! Een gewillige prooi voor links Nederland. De versplintering op rechts is ook een gruwel. Wij blijven de PVV trouw, maar ik hoop toch niet dat het, net als 4 jaar geleden, het alweer een grote flop gaat worden voor de PVV !

  Like

 15. Williaan. zegt:

  De knuppel moet/komt in het hoenderhok. Begint Rutte het een beetje te begrijpen nu het eigenlijk te laat is en de problemen zo goed als onoplosbaar zijn geworden? De kans is groot dat t.z.t. een burgeroorlog het resultaat zal zijn zeker als hij en consorten door gaan zonder zeer grote wijzigingen in hun beleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s