Tweede Turkse minister via achterdeur naar Nederland

Screenshot_65

ROTTERDAM – De Turkse minister voor Familiezaken, Fatma Betül Kaya (foto boven samen met Erdoğan), is per auto uit Duitsland onderweg naar Nederland. Het lijkt erop dat Turkije Nederland zo alsnog in het stof wil laten bijten in een snel verergerende diplomatieke crisis.

Donderdag was er ook al sprake van dat Betül Kaya naar Nederland zou reizen in plaats van de minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu, die in Rotterdam niet welkom was. De zaal in Hengelo waar ze zou spreken werd echter afgezegd.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islamofascisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tweede Turkse minister via achterdeur naar Nederland

 1. Golden Girl zegt:

  dat zag je aankomen, ik wilde eerder al schrijven dat ze dan via Belgie of Duitsland zouden vliegen en per auto toch hun zin doordrijven om Nederland binnen te komen
  ze moeten en zullen altijd hun zin krijgen, zijn net kleine kinderen in een volwassen lichaam

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  September 2001:’Er is een vijfde colonne van geitenneukers in dit land
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/712932/2004/11/03/Uitspraken-van-Theo-van-Gogh.dhtml
  ++++

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Als er volgende week geen verkiezingen waren dan stond Rutte nu al op het vliegveld om die turk te verwelkomen, nu gebruikt Rutte alles om Geerd Wilders te kunnen dwarsbomen.
  Eerst ligt Rutte moslims te knuffelen maar nu verkiezingen komen moet hij ‘even’ anders spreken, binnen 2 maanden gaat Rutte en een massa Nederlanders weer op vakantie naar Turkije….
  Van huichelaars gesproken.
  Al zouden ze mij een gratis 6 weken luxe vakantie aanbieden in Turkije dan kregen ze als antwoord: “steek die aanbieding maar daar waar het zonlicht moeilijk bij kan”, nooit of te nimmer zal ik naar een moslim/islamitisch land gaan, NOOIT.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Ja Jean, heel opvallend dit, de hypocriet komt nu ineens in actie hij moet wel want anders gaat Geert en met de winst vandoor, laten we hopen dat men zich niet laat misleiden door deze volksverrader en pal achter Geert blijft staan! Als je hersens hebt dan snap je namelijk dat, inderdaad wat u hierboven zegt, zou zijn gebeurd en zal gaan gebeuren. Stem PVV omdat het moet!! Anders zijn we verloren.

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Jean idd, die andere minister die niet mocht landen zei ik weet niet wat er in Nederland aan de hand is, nou wij wel VERKIEZINGEN !!! Slijmjurken nu opeens stoer doen en ja hoor daar gaan vele kiezers weer massaal intrappen.
   Op een Belgische site schreef iemand Nederland heeft ballen, nou niet dus alles voor zieltjes te winnen en na 15 maart thee drinken bij de heer Erdogan

   Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Ik schreef hier al eerder dat Frankfurt en/of Brussel hun uitstapplekken zouden worden en dan het hele zooitje per limousine naar NL. Overal 10-duizenden Turken met grote vlaggen langs de wegen, hele steden ontregeld en de politie zal ze begeleiden.

  Geliked door 2 people

 5. troubadour zegt:

  Had je dan echt verwacht dat Rutte tegen de Turken was in gegaan als er geen verkiezingen waren geweest,hij heeft het al uit proberen te stellen tot na de verkiezingen.

  De aap komt uit de mouw,de grote supporters van de NAZI s schreeuwt nu naar Nederland dat het Nazi’s zijn.Een bekend fenomeen van deze ………….

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  Zijn toch 1000 tot 2000 Turken de straat opgegaan
  Als ze zich zo betrokken voelen bij hun land terwijl ze hier wonen sodemieter dan op, kost weer handen vol geld aan politie ,Turkije zet al Nederlandse ambassadeur uit enz het wordt er niet gezelliger op,ik baal van mijn eigen stupide Nederland

  Geliked door 1 persoon

 7. Het is nu de goede tijd voor de Hollandse Turken om een keuze te maken. Laat ze kiezen tussen hun 2 paspoorten. Kiezen ze voor Turkije, het Nederlandse paspoort inleveren en meteen oprotten. Niks van twee walletjes eten.

  Like

 8. oeps48 zegt:

  Erdogan en zijn ministers spelen hoog spel. They outstayed their welkom in Nederland. Het wordt hoog tijd, dat de Turken dat inzien en hun biezen gaan pakken voor een enkel reisje terug naar thuis, naar Turkenland. Moeten we ze de weg wijzen, of kunnen ze het zelf?
  Als ik het me goed herinner, staat er nog wat duur militair materiëel van ons in Turkenland. Het is misschien geen gek idee, omdat gewoon snel terug te halen.
  Misschien moeten we ook eens even goed nadenken, of we nog met Turkije verder willen in de NATO. Hij bakt al zoete broodjes met Poetin. Dus zo’n betrouwbaar lid is Turkije toch al niet.

  Like

 9. Had dat niet me scut raketten te maken.

  Geliked door 1 persoon

 10. jose48 zegt:

  Turken hebben bijna allemaal, ’n dubbel nationaliteit, dat is voor niets nodig, en kan nog gevaarlijk zijn ook. Een enkel nationaliteit moet voldoende zijn, schijnbaar hebben Turken hier meer rechten als Nederlanders of andere mensen uit de EU. Rutte als je dan toch eerlijk wil overkomen, schaf dan meteen die dubbel nationaliteit af, en maak er geen verkiezingsshow van!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s