Viktor Orbán: We worden belegerd!

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

“We komen hier vandaag bijeen om er samen getuige van te zijn dat 462 van onze landgenoten zweren om zowel Hongarije als Hongaarse families, mocht dit nodig zijn, zelfs met hun leven te verdedigen. Dit is al eeuwenlang een onontbeerlijk gebod. Het is niet alleen maar een baan, maar u treedt in dienst van de Hongaarse mensen, en u kunt daar heel trots op zijn”, zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán in het kader van de ceremonie van het afleggen van de eed van trouw door de onderofficieren van de opleiding voor grenswachters.

In zijn toespraak verklaarde de minister-president dat men geenszins tevreden zou moeten zijn met het nieuws dat niet duizenden, maar honderden migranten illegaal de grens van Hongarije oversteken. Het is een feit dat ook nu de Hongaren belegerd worden. De migrantenstroom nam weliswaar af, maar is nog lang niet ten einde.

Tussen de beide grote bestormingen in won het land tijd om de zuidelijke verdedigingslinies te versterken en om de grenswachters op te leiden. Viktor Orbán deelde mee dat de migrantenstroom niet zal ophouden, want ook op dit moment wachten miljoenen om Europa illegaal binnen te komen.

“Op Brussel en de EU kunnen we niet rekenen, integendeel. Juist zij belemmeren ons in ons werk. We moeten onze grenzen zelf verdedigen. De migrantencrisis zal niet beëindigd worden zolang we de reden ervan niet uit de weg ruimen, zolang ze niet begrijpen dat deze migratie het Trojaanse paard van het terrorisme is.”

De migranten komen niet met het doel om volgens onze gebruiken en waarden te leven, maar om naar die van henzelf te leven, maar op Europees niveau. Orbán verzocht de beëdigde grenswachters tegelijkertijd vastberaden en menselijk te zijn. Bovendien vestigde hij er de aandacht op “dat de wetten voor iedereen gelden, ook voor migranten. Daar kan geen mensenrechtelijke, fijnzinnige bombarie iets aan veranderen.”

In zijn toespraak verzekerde de minister-president dat wanneer de migranten zien dat Hongarije een van de best bewaakte landen van de EU is, de grensversperring ondoordringbaar, en wij ons trouw aan onze wetten houden, zij niet meer massaal zullen proberen om illegaal het land binnen te komen.

Orbán herhaalde zijn vroegere uitspraak dat de Hongaren geen onmogelijke dingen verlangen, echter alleen maar een Europa waarin men onze gebruiken en onze geschiedenis waardeert. Wat hem betreft is de eerste verplichting van Hongarije de veiligheid en de grenswachters zijn de bewakers van het huidige vrije leven en de hoopvolle toekomst.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
http://index.hu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Brussel, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Nationalisme, Patriottisme, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Viktor Orbán: We worden belegerd!

 1. Orban is een echte leider van het volk een held. Hij wil zijn land kunnen verdedigen tegen de meute gelukzoekers. GROOT GELIJK.

  Liked by 2 people

 2. Hier kan Rutte veel van leren

  Liked by 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Chapeau ! Weg met de slappe regenten, de marionetten van Brussel !

  Liked by 1 persoon

 4. bob Fleumer zegt:

  Als ik dit vergelijk met onze lachende Rutte staat ons nog heel wat te wachten, de man Rutte is uit woorden gebreid door zijn moeder!

  Liked by 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Dit willen we ook hier en dat moet gewoon gebeuren. Het is zoals het vroeger was en toen kwam ook niet alles ongeoorloofd onze landen in, inclusief geweigerde Turkse ministers.
  Ik zag juist op het nieuws dat de EU elite gisteren weer volop aan het vergaderen was geslagen over het voorbestaan van de unie. Ze vonden dat als niet iedereen mee wilde doen, dan maar een paar landen, hoogstbetalende, het voortouw moesten nemen. In die groep zit Nederland ook, dus het was weer dictatuur van de bovenste plank. Rutte was weer enthousiast, maar alle mensen zien weer dat ze, de EU te Brussel, nog niet doorhebben dat we totaal géén EU dictators meer willen en dus uit de EU willen. Ze houden zich doof en dom en denken daarmee het grote ‘onheil’ van het ineenstorten van de corrupte, zelf verrijkende groepssekte, welke dit ‘verbond’ is, weg te kunnen vegen, zodat het niet gebeurt.

  Wij GAAN uit de EU, dat weet ik zeker. Want het is één grote volks verlakkende bende, die alleen maar aan hun eigenbelang denkt. Wederom was dus weer te zien dat Rutte, met het oog op zijn eventuele herverkiezing, maar ook gewoon omdat hij een eurofiel is, meegaat in dat denk- en wil-patroon en de burgers wederom niet vertegenwoordigd. Heel Europa ligt overhoop en wil eruit, maar het krankzinnigengesticht in Brussel blijft een gesloten inrichting. Gekken denken altijd dat ze normaal zijn.

  Liked by 4 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Ze hadden 5 punten voor de toekomstvisie gepland.
   punt 5 was,meer macht,meer geld en meer zeggenschap naar Brussel!
   Nou,dan weten we het zeker wel NEXIT

   Like

 6. Sjaak zegt:

  En bij ons zijn ze druk ermee bezig, de wapens zover wie mogelijk te onttrekken !
  De slapjanussen van politie laten zich van treitermarokanen ten spot maken !
  De gevangenissen zijn tegenover hun zandbaklandjes, onderkomst met hotelkomfort !
  Kortom, we laten ons aan de neus vorführen door de afval van de samenleving, en we
  kijken machteloos toe ! En dat in heel Europa ! Hongarijen en de oostlanden laten zien
  hoe het moet !

  Liked by 3 people

 7. Cathja zegt:

  Wat een sterke leider is Orbán! Mijn respect voor deze man groeit met de dag.
  We zien dit sterke leiderschap vrijwel nergens in andere EU-lidstaten (m.u.v. de andere Visegradlanden).
  Daarom ook neemt het verzet van burgers tegen de EU toe in bijna alle lidstaten. De EU laat steeds meer zien op totale macht uit te zijn, in plaats van bescherming te bieden aan de volkeren.

  Daarvoor zullen ze eenmaal een hoge prijs gaan betalen!

  Liked by 1 persoon

 8. john zegt:

  Bourgeois moet eens op de les bij Orban. Laat hem Theo Francken ook maar meenemen. Francken liet kortelinks een paar kinderen aan de voorpoort staan en liet er tezelfdertijd 1200 binnen via de achterdeur uit Duitsland. Enkele weken een snelcursus van Orban zou zeker geen kwaad kunnen. En dat geldt voor vele eu-landen.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s