Zweden: Geen enkel bouwbedrijf durft een politiebureau te bouwen in het immigrantendistrict Rinkeby in Stockholm

Screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

Er zal vooreerst geen nieuw politiebureau komen in het immigrantendistrict Rinkeby in Stockholm. De reden: geen enkel bouwbedrijf durft het te bouwen. Het oude politiebureau in Rinkeby werd in het voorjaar van 2014 gesloten. Een jaar later moest daar een nieuw bureau voor ongeveer 240 politieagenten gebouwd worden.

freie-zeiten

Het nieuwe bureau zou deze zomer geopend moeten worden. Dat wordt echter niks. Zoals de staatszender SVT bericht, durft geen enkele bouwfirma de opdracht aan – uit angst voor het migrantengeweld in Rinkeby.

“Het is veel te gevaarlijk om in dit stadsdeel een politiebureau te bouwen”, zeggen meerdere politieagenten, die anoniem willen blijven, tegen SVT.

De oorspronkelijke termijn van de uitschrijving zou al lang zijn verstreken. Omdat er echter geen offertes binnenkwamen, werd de termijn meerdere malen verlengd. Dat heeft blijkbaar niet geholpen.

Menig vertegenwoordiger van de bouwbranche verklaarde tegenover de tv-zender dat er 24 uur per dag bewaking nodig zou zijn om de bouw uit te voeren. Er zou een groot risico van diefstal en bedreiging van de arbeiders op het bouwterrein bestaan, zei men.

Uit veiligheidsoverwegingen zouden zelfs de grote bouwbedrijven hebben bedankt. Ook voor hen zou de bouw veel te problematisch zijn, bericht SVT.

Video (h/t H.S.):

 

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zweden: Geen enkel bouwbedrijf durft een politiebureau te bouwen in het immigrantendistrict Rinkeby in Stockholm

 1. BertG. zegt:

  Ik geef geen eens ongelijk. Ik zou er ook niet aan beginnen.
  Dat bedrijf zal tot de grond afbranden en privé zullen ze belaagd worden, en er zal niemand zijn waar ze op zullen kunnen rekenen.
  Je staat er als bedrijf alleen voor als het mis gaat.
  Neem er maar een aantal aan (mossels) binnen je bedrijf, en je kan je deuren sluiten.
  Ze hebben het toch aan hun zelf te danken.

  Like

 2. Jan zegt:

  Bombarderen, puinruimen, opbouwen.

  Liked by 1 persoon

 3. Zweden is een land wat door de gelukzoekers is overgenomen en is reddeloos verloren. Trump had volkomen gelijk, toen hij het had over Zweden.

  Liked by 1 persoon

 4. Asgard zegt:

  Ik wil er wel heen om dat bureau te bouwen, absoluut geen probleem, paar Hemaworstjes mee, prima hoor, kom maar op.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Zeer amusant om te lezen. Kijken hoe de Social Democrats dit nu gaan oplossen.

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Zweden hebben een ontzettende huichelregering die veel migrantenellende in de doofpot stopt. Als de Zweden niet wakker worden en een meer realistsiceh regering gaan krijgen dan zakt het land verder weg in het moeras. Het zijn ook van die wijsneuzen die de dienstplicht gaan invoeren omdat er een paar keer een Russische boot of vliegtuig is gezien. Typisch de taktiek om te wijzen naar “gevaren” elders om de aandacht af te leiden van de binnenlandse problemen. Zweden krijg maar lekker de rambam en al kreeg ik een vakantie gratis. Ik ging er niet naartoe. Het is wel een erg mooi land (op het platteland) en daar zal het nog wel rustig zijn.

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Zweden 2017.
  Om een politiebureau te bouwen zijn loopgraven, prikkeldraad versperringen, mijnenvelden en een bataljon infanterie nodig.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Zoals Jan al aangaf, geweld is de enige taal die die gasten verstaan:
  Bombarderen, puinruimen, opbouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s