Oostenrijkse minister van Defensie spreekt mooipraters tegen: “De Balkan-route is niet gesloten.”

Screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

Al een jaar lang geldt de zogenaamde “Balkan-route” voor “vluchtelingen” officieel als “gesloten”. Maar dat is alleen maar de officiële “waarheid”. Nu heeft de Oostenrijkse minister van Defensie, Hans Peter Doskozil, voor zorgeloosheid gewaarschuwd, want: “De Balkan-route is niet gesloten”, zei Doskozil tegenover de “Bild-Zeitung”, en: “Als je het vergelijkt met het jaar 2015, dan is het uiteraard een succes dat het door wenken voorbij is.” Veel meer zou er echter nog niet bereikt zijn, verklaarde de minister.

duits-zuerst

De SPÖ-politicus waarschuwde ervoor om het succes van de Europese grens- en “vluchtelingen”politiek alleen maar af te meten aan de periode van de crisis, en zei: “We kunnen toch niet het catastrofe-jaar 2015 als referentiepunt nemen. Dan zou immers alles een succes zijn.” Doskozil benadrukte veel meer: “Om het duidelijk te zeggen: We moeten kijken naar de jaren daarvoor en in vergelijking daarmee bevinden we ons duidelijk boven het gemiddelde, we koersen nog altijd af op een verdubbeling van de aantallen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oostenrijkse minister van Defensie spreekt mooipraters tegen: “De Balkan-route is niet gesloten.”

 1. Drs.P. zegt:

  Dan wordt het tijd dat de eikels in Oostenrijk ook een gigantisch grenshek gaan optrekken aan de grens met Slovenie, net zoals Hongarije heeft gedaan aan de grens met Kroatie en Servie, stelletje Oostenrijkse debiele lullo’s en mafkezen!!!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Hoe zit het met de geheime nachtvluchten van Merkel!?
  Zijn die nog actueel zonder dat het aan de grote klok gehangen wordt.

  http://joostniemoller.nl/2016/08/brekend-duitsland-smokkelt-holst-nacht-vliegtuigladingen-illegalen-binnen/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die gaan gewoon door. Men schijnt rondom die vliegvelden ondertussen al gewend te zijn aan de vele nachtvluchten en er doorheen te slapen.

   Like

 3. Marcel zegt:

  De afbeelding bij het artikel is een onzinkaartje. Iedereen die nog een beetje zijn verstand gebruikt die prikt hier met gemak doorheen. In de afbeelding loopt de rode draad door Macedonië via Srbia naar de Oostenrijkse grens. Ook word de Vojvodinja als een apart land op die kaart gezet.

  Zoveel leugens in een paar zinnen en 1 plaatje.
  Als je alles tegen wilt spreken heb je meerdere hoofdstukken nodig en verliest de spreker de aandacht.

  De hoofdroute van a-zielige zoekers loopt niet door Srbske. De bevolking daar weet nog heel goed duidelijk te maken aan dat soort huilers dat men er niets te zoeken heeft.

  Ik mag toch hopen dat de lezers van dit blog zich nog kunnen herinneren dat er iets speciaal is met Kosovo. Kijk nog eens op de kaart. Serviërs zinden dat zij historische rechten hebben op dat gebied. Kosovaren (moslims) willen niet bij Srbska horen. De EU steunt dat streven. Totdat inwoners van de Krim dan ineens liever bij moeder Rusland willen horen i.p.v. de EU, dan is het ineens not done.

  De waarheid over de vluchtelingenroute is dat a-zielige zoekers niet de route volgen die op bovenstaande afbeelding zo dik rood ingetekend is.

  Voljvodina is nog zo’n regio waar je leuk over kunt twisten. Hrvata, Srbski ?

  Wat wij zouden moeten weten is dat de voornaamste route van a-zielige zoekers niet die is die op het plaatje bij dit artikel word getoond. De belangrijkste route is die vanaf Griekenland, door Macedonië, Kosovo, Kroatië, en Slovenië naar het noorden.
  Servië (Srbska) heeft geen aantrekkende werking op zielige mensen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Voljvodina, behoort tot Servie en ligt da oostelijk van, richting Hongarije. In de Voljvodina wonen veel etnische Hongaren die liever bij Hongarije willlen behoren. Laatste jaren hoort men daar niet zoveel meer van. Maar de trektocht van de uitkeringstoeristen voert ze daar beslist niet heen. Ligt ook uit de richting.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Dan wordt het tijd dat de eikels in Oostenrijk ook een gigantisch grenshek gaan optrekken aan de grens met Slovenie, net zoals Hongarije heeft gedaan aan de grens met Kroatie en Servie, stelletje Oostenrijkse debiele lullo’s en mafkezen!!!

   Like

 4. peter zegt:

  Zo werkt Brussel ,zeg gewoon wat het gepeupel graag wil horen ,en gewoon zelf doen wat ze van plan zijn ,de macht over iedereen proberen te nemen en over lijken gaan .Mensen , het zijn maar een paar idioten ,zo’n 150 ,die moeten weg ,begrijp dat toch .Onze kinderen zitten straks vol in de narigheid ,

  Like

 5. Lee zegt:

  turkije heeft ook al gedreigd de vluchtelingen deal te willen schenden/opheffen. Kan nog leuk worden! Nederland uit de eu en grensbewaking terug is de enige juiste en slimme optie. Stem daarom PVV 15 maart.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s