Rotterdam: Turkse minister teruggebracht naar de grens – “Allahu Akbar!” voor consulaat

Screenshot_88

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de regering in Den Haag het vliegtuig, waarin zich de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu bevond, geen toestemming gaf om te landen in Nederland, stuurde Turkije de hoofddoekminister van Familiezaken en Sociale Zaken, Fatma Betül Sayan Kaya (foto), met de auto naar Nederland. Met dezelfde agenda als daarvoor al Çavuşoğlu: ongeoorloofde verkiezingspropaganda voor het Erdoğan-regime. De Nederlanders wilden blijkbaar niet met zich laten sollen en hielden de auto van de minister vlak voor het Turkse consulaat in Rotterdam aan. Op grond van haar bedoeling werd Sayan Kaya onverwijld tot “ongewenst vreemdeling” verklaard en door de politie teruggebracht naar de Duitse grens.

PI News

De dienares van Erdoğan schreef daarna woedend op Twitter dat Nederland alle internationale wetten, conventies en mensenrechten zou schenden.

Video – Politie bij de discussie met de minister:

 

Ondertussen verzamelde zich een Turkse meute van ongeveer 1.000 personen met Turkse vlaggen voor het inmiddels afgesloten consulaat in Rotterdam en ging zich te buiten aan de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!”:

 

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb had ´s nachts het hele stadsgebied van Rotterdam tot uitzonderingszone verklaard, zodat iedere bijeenkomst onmiddellijk door de politie zou kunnen worden verboden. Die greep ook hard in, ze drong de demonstranten met knuppels en bereden politie weg van het consulaat. Tegen 02.00 uur, nadat er waterkanonnen werden ingezet, had de politie de situatie onder controle.

 

Ook voor de Turkse ambassade in Berlijn en op de Kennedydamm in Düsseldorf vonden op grond van de verhinderde verkiezingspropaganda van de Turkse minister herrie plaats. Ongeveer 250 tot 300 Turken schreeuwden ook daar “Allahu Akbar!”, riepen om hun leider Erdoğan en steeds opnieuw “Holland Nazi”.

Om veiligheidsredenen werden de Nederlandse ambassade en het consulaat in Turkije, evenals de residenties van de ambassadeur, van de zaakgelastigde van de ambassade en van de consul-generaal gesloten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Ankara verklaarde een terugkeer van de ambassadeur, die zich op dit moment niet in Turkije bevindt, als ongewenst. Voor de Nederlandse ambassade in Ankara was eveneens een Allahu-Akbar-meute bij elkaar gekomen, die het gebouw met eieren bekogelde.

Veel te lang mochten de Turken zich in Europese landen nestelen en steeds meer en meer eisen en zichzelf veroorloven. Wanneer een land nu probeert zijn rechten tegen de immigranten en de Turkse regering, door wie ze worden aangestuurd, te handhaven, kan de situatie blijkbaar zeer snel gevaarlijk worden. Volgens het Nederlandse persbureau ANP werden de demonstraties ook vanuit Ankara aangestuurd en werden ze door een Turkse afgevaardigde aangewakkerd.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan kan het zelfs niet meer vatten dat men hem in Europa niet meer ten dienste zou willen zijn, want hij dreigde zaterdag al met landingsverboden voor Nederlandse vliegtuigen in Turkije en beschimpte de Nederlanders als “fascisten”. De Nederlandse minister-president Mark Rutte verklaarde Erdoğan´s nazi-beschuldigingen gewoon als “idioot”.

Je merkt dat het verkiezingstijd is, want als dit niet zo zou zijn en als Mark Rutte en zijn regering niet weldra tegen Geert Wilders en zijn PVV zouden hoeven aantreden, dan zouden waarschijnlijk veel dingen in de afgelopen dagen anders zijn verlopen. Je kunt dus rustig zeggen dat, ook zonder persoonlijk te hebben ingegrepen, Geert Wilders zijn tegenstander Rutte blijkbaar voor zich uit jaagt.

Nog twee video´s van de taferelen in de buurt van het Turkse consulaat in Rotterdam:

 

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Turkije. Bookmark de permalink .

33 reacties op Rotterdam: Turkse minister teruggebracht naar de grens – “Allahu Akbar!” voor consulaat

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met de ingreep van Nederland.
  Jammer dat ze het niet vaker doen zodat het idd. de indruk wekt dat het alleen voor de aanstaande verkiezingen gebeurd.

  Liked by 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Ze kijkt ineens héél anders uit haar ogen dan een paar dagen geleden .
  Toen zat ze nog een soort “lief” te kijken met die poetsdoek om haar harses .
  Op deze foto begint die koppensnijdersmentaliteit weer de overhand te krijgen .
  Zo zie je , dat dat soort vrouwen geen haar beter zijn dan hun mannen .

  Liked by 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Opruimen dat kutvolk

  Liked by 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  ze worden al luidkeels schreeuwend geboren en dat houdt pas op als ze hun laatste adem uitblazen, ze zijn (de politiek dus) zgn wel stoer om die minister uit te wijzen, maar rovende, verkrachtende ongewenste bezoekers die zijn volgens onze politici niet uit te zetten, laat die maar tussen het klootjesvolk lopen

  Liked by 1 persoon

 5. Sjaak zegt:

  Deze duidelijk herkenbare turke, er meteen uit sodemieteren !
  Heeft helemaal niks in Nederland te zoeken !

  Liked by 2 people

 6. Marlies zegt:

  It’s only the beginning! Dat krijg je van pappen en nathouden – verwende kinderen gedragen zich ook zo. En dat allemaal dankzij onze bekwame politici. Wij zitten er mee. Begin eens met rubberen kogels. De rest volgt… Zijn ze nou helemaal belazerd. Iedere dag opnieuw – wereldwijd – is dat mutanten-volk in het nieuws. Ik word er onpasselijk van.

  Liked by 2 people

 7. Drs.P. zegt:

  Ten eerste, man, man, man, wat hebben wij het gehad met deze relnicht booslims die om het hardst roepen dat NL-ers de facisten zijn, terwijl zij zelf de grootste smerige facisten zijn met hun grote bek!

  Ten tweede is het nu helemaal duidelijk dat we een enorme 5e colonne hebben in ons land en de denk-ratten dienen als eerste uit de kamer gepleurd te worden als zijnde niet het NL belang willen dienen. Daarna mogen alle TT’s (tering toerken) die het hier niet naar hun zin hebben, ook oppleuren naar hun eigen klote land en ons met rust laten.

  Ten derde zit er onderhuids iets te zweren, wat kan uitlopen op een enorm kankergezwel als we er niets aan doen en dat is zeker alle haathutten van de club van de “vrede” in NL controleren op wapens voordat de vlam echt in de pan slaat met al deze heethoofd booslims.

  Ten vierde, so wie so niet meer naar het grafland toerkije op vakantie gaan en verder geen enkele euro meer besteden in welk fucking kudt booslimland dan ook!!

  Liked by 2 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Allahu Akbar? Gewoon massaal terug schreeuwen. Wilders Hakkuhbar.

  Liked by 1 persoon

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Marlies zegt:

   Stop onmiddellijk de “ontwikkelingshulp” van 2.4 miljard. Stop alle betalingsverkeer naar Turkije.
   Dreig met inname Nederlands paspoort. Check alle in Nederland verblijvende 2-paspoortenhouders op misdaden en andere wetsovertredingen waarvoor een celstraf geldt van meer dan 3 maanden en zend hen retour Erdogan. Sluit ambassade en consulaten in Turkije en Turkse ambassade en consulaten in EU. Prepareer interneringskampen voor opstandige Turken.
   Kan nog wel even doorgaan. Die slappe hap ellendelingen in Den Haag ruïneren willens en wetens ons land. Genoeg is genoeg.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Liep Pechtold daar nou ook met een rode vlag te zwaaien? Het zijn toch zijn Turken?

  Liked by 1 persoon

 11. De Turken die voor Erdogan zijn gelijk eruit flikkeren. Hij heeft hun al opgeroepen om hun Nederlandse paspoort te verscheuren en naar Turkije te komen. Mooier kan het niet.

  Liked by 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   als hij ze zo graag terug wil wel mooie uitkering van Turks geld aan ze geven en een vrijstaande woning, anders gaan ze van zijn leven niet retour Turkije, je zal toch wel gek zijn om je uitkering hier op te geven als je in Turkije op een houtje moet bijten en bij je familie in moet trekken met een man of 10 in een 3 kamerflatje
   vecht die onzin in je thuisland uit

   Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Toch is het ook voor L.S. Gabriel, aan de andere kant van de grens, duidelijk, dat deze plotselinge (gelegenheids)slagvaardigheid van Rutte vooral aan Géért te danken is.
  Vind ik tóch wel wat hebben, dat alle overige Europese realisten reden hebben om ons te benijden vanwege Geert; je kóópt er weliswaar niet alles voor, maar niettemin….

  Like

 13. Janszn zegt:

  De bron van alle kwaad: ISLAM

  Like

 14. Janszn zegt:

  Erdogan: “ik heb jullie mijn mensen gestuurd, om jullie economie op te vijzelen”

  Hoe dom wil je het hebben. De economie van Turkije werd geholpen door de Turken hier te laten werken. Overall kost het ons nog steeds geld.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Kaya heeft wel een kopvod. Ik neem aan dat zij natuurlijk moslim is, die volgens Roemer, helemaal niks met extremisme te maken en slechts Erdogan een bredere machtpositie wil geven. Dat vind ik bijzonder fijn. Dat die gasten ‘allah akbar’ roepen tijdens die rellen, daar moet je niets van aan trekken… Ter aanvulling : “Ons land telt 181.036 kindbruiden”, volgens Nuriye Kadan. Deze activiste voor vrouwenrechten, tevens bestuurslid van de juristenorganisatie die het congres organiseerde, baseert zich op officiële cijfers van bevolkingsonderzoeken. (Hürriyet). Het daadwerkelijke aantal minderjarige bruiden ligt vermoedelijk VEEL hoger. Dat komt omdat zulke huwelijken veelal slechts in het bijzijn van een imam (islamitische voorman) worden gesloten en omdat de verbintenissen nergens officieel staan geregistreerd, stelt de activiste. Bovendien, NL Turken zijn grootste Erdogan-fanaten ter wereld, zo’n 64%… :

  Sympathiek, die Turken.

  Like

 16. oeps48 zegt:

  Hè gelukkig, dat mens is het land uit !!! Nu doorgaan en de rest van het geluk zoekende Turkenvolk nog de grens wijzen. Even flink zijn en door de zure appel heen bijten. Het Nederlands paspoort afnemen en die “zielepoten” terugsturen naar Erdogan’s paradijs. Opgeruimd staat netjes.
  En wat zou ons letten, om alle andere islamietjes en terroristen evenzo weg te sturen? Weg met de 5e kolonne !!! Dan krijgen we misschien weer een beetje lucht in dit overbevolkte land
  Wilders doe je best. Dit is ons land. Let’s make our country big again.

  Like

 17. Morgen zullen de media wel bol staan over dit gebeuren en Wilders daar de schuld van geven. DWDD zit vol met arme Turken die niet nu niet goed geinformeerd worden en dan misschien wel op de verkeerde gaan stemmen. Wilders dit en Wilders dat. En wedden dat die Twan Huys bij Nieuwsuur aan z’n slurfje zit te trekken terwijl er een hele fapcarroussel van Wildersplaatjes aan z’n oog voorbij trekt. Let maar eens op die kop, die snor en dat handje. Want als Wilders er niet was geweest, zal de klacht zijn, hadden ze deze rel met hun vriendje Turkije ook niet gehad. Geweldig vooruitzich voor de Turken, de media en de politiek. Eerst Rutte een granieten ruggegraat geven en daarna Wilders affakkelen.

  Like

 18. Sabeltant zegt:

  De schuld van Wilders of niet, ze is mooi opgerot naar haar eigen armetierige land.
  Kan ze daar verder gaan blèren met haar rotkop.

  Like

 19. Jean zegt:

  Proficiat Nederland, probleem goed aangepakt, nu nog die slaap- en likkoppen in Vlaanderen wakker schudden zodat ze hetzelfde doen met elke politieke turk die hier wil komen opruien.
  Dat ze hun rotzooi maar in Turkije houden.
  Elke Turk die hier rondloopt met een Turkse vlag verplichten af te reizen naar Turkije met een ‘one way ticket’.

  Like

 20. Eva110 zegt:

  De mooiste foto was die waar de Mechelse herder z,n tandjes aan trainen was.
  Ik wed dat die turk helemaal vergeten is allah akbar te schreeuwen.

  Liked by 2 people

 21. Steven zegt:

  Dat zijn nou zogenaamd “Nederlanders”..
  Dat zijn ze alleen als ze RECHTEN moeten opeisen en hun UITKERING moeten ophalen..dan zijn het Nederlanders.
  Paspoort afpakken van deze demonstranten, stenen gooiers en het LAND UIT TRAPPEN!

  Liked by 1 persoon

 22. ildiko zegt:

  en zo is het precies ! als de politiek niet zo naive was dan had dit nooit zo ver gekomen. Pechtold, Klaver, SP , Asscher een pot nat,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s