Rutte is een Nazi, ofwel wat is nu eigenlijk wel of niet acceptabel

Screenshot_82

(Door: Peter Rissing)

Niet mijn woorden over Rutte, maar de strekking van de tekst van Turkse premier Erdoğan (ja, die van: “Het woord ‘gematigde islam’ is lelijk en beledigend”, “Europa overwonnen zal worden door de baarmoeders van onze vrouwen” en “Minaretten zijn onze bajonetten” e.d.). De NOS laat journalist Joost Lagendijk vanavond zeggen dat de crisis met Turkije is ontstaan door Wilders. Wilders zou anders electorale winst boeken bij de gebruikelijke slappe houding van onze laatste regeringen ten aanzien van het islamitisch expansionisme, dus Rutte moest wel. En islamitisch expansionisme is waar het om gaat in de huidige aanvaring met Erdoğan. Religie (al is dat slechts een ondergeschikt onderdeel van de islam) is de drijfveer achter de huidige problemen met Turkije. Wilders reageert slechts op de islamitische expansie en heeft daar ook zijn populariteit, als vechter voor het behoud van onze mooie cultuur, aan te danken.

Het eindresultaat tot op heden is dat de islamitische ministers in NL niet de kans kregen de Erdoğan welgezinde aanhangers aan te moedigen, om op zijn dictatoriale plan (de democratische regering in Turkije buitenspel te zetten) te stemmen. Dat is mooi meegenomen. Het is echter jammer (maar te verwachten) dat de NOS de voor de hand liggende verbinding tussen de islamitische expansiedrift (over de hele wereld) en de voortdurende problemen, die wij ook in ons land met deze relatief kleine groep volgelingen van Mohammed ervaren, niet wil bespreken. Maar goed, het grotere beeld van wat hier gaande is, kunt u hierbij op deze website lezen, daar hebben we de NOS niet voor nodig.

“Mensenrechtenschending” roept minister Kaya als zij niet door mag rijden naar het Turkse consulaat om voor de Erdoğanisten te speechen, terwijl er onder meer  honderden journalisten in haar Turkije zonder rechtsgang in de meest verschrikkelijke gevangenissen worden gemarteld. “Nazi-overblijfselen en fascisme”, roept kalief Erdoğan naar onze regering. Vul hier uw eigen mening in over die uitspraak van onze NAVO-bondgenoot (die streeft naar een nieuw Ottomaans rijk) en zijn toekomst binnen Europa. “Nederland gijzelt de Turkse Nederlanders”, blaat minister Çavuşoğlu. Hoe dramatischer kun je het maken, Calimero? Turkse ordediensten van Erdoğan’s AK-partij in ons land houden, als ik dit schrijf, het duizendtallig woedend Turks stemvee gedisciplineerd weg van een confrontatie met de ME, en de Turkse zetelkapers van DENK hebben als enige Nederlandse politieke partij nog ‘geen mening’ over deze ontwikkelingen.

“Zo is de toestand in de wereld” op dit moment. Subjectieve berichtgeving door onze MSM, dolgedraaide Turken die in NL de dienst willen uitmaken en tegenstanders van Erdoğan monddood maken. Turkse politici die provocerende leugens de wereld in slingeren om daarmee de islamisering van ook ons land te bespoedigen etc. De EU houdt hierbij natuurlijk haar klep dicht, want de Turken hebben een asiel-bom van 2.000.000 asielzoekers klaarliggen om die over Europa uit te storten, nemen een amoureuze houding in t.a.v. Rusland en een sleutelpositie in de strijd met IS.

Maar stelt u zich nu eens het volgende hypothetisch geval voor: Een Nederlandse minister geeft aan naar Turkije te gaan om daar de Turkse-Nederlanders (Turken die teruggekeerd zijn naar Turkije, maar ook nog een NL paspoort hebben) toe te willen spreken om tégen het doel van Erdoğan te stemmen. Stelt u zich eens voor hoe Erdoğan hier op zou regeren? Hoe “angstig, lafhartig, nazistisch en/of fascistisch” zou zijn reactie zijn? En laat de NOS-praat-pop Joost Lagendijk er eens iets over zeggen dat de Turkse wet nota bene campagne voeren in het buitenland verbiedt.

Van het grootste belang is dat Nederland eensgezind en met een ware VOC-mentaliteit de religieus-politieke terreur van Turkije een halt toe roept, waar Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk al door de knieën zijn gegaan. En, als de reactie van Wilders op de islamisering van ons land de oorzaak van de inmenging van Turkije in onze aangelegenheden is, laat de NOS dan beleeft “dank u wel” zeggen.

Door:
Peter Rissing (11 maart 2016, 24.00 uur)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, establishment, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Rutte is een Nazi, ofwel wat is nu eigenlijk wel of niet acceptabel

 1. hslot4 zegt:

  Dus toch een islamitische aap die Erdogan meneer Rutte? hahahahahahaha
  NAZI !

  Like

 2. elisah zegt:

  Na al die rode turkse vlaggen van gisteren, zou het misschien goed zijn om vandaag overal de Nederlandse vlag te laten zien.

  Like

  • exmarineman zegt:

   De kleur van die vlag zegt eigenlijk al genoeg over het land Turkije……zijn het niet de communisten en socialisten die ook een rode vlag gebruiken of een rode roos met stekels…. Dan weet je gelijk hoe de connecties liggen tussen islam/moslims en links…

   Like

 3. Jan zegt:

  Ik had die vijfde colonne op een onweersbui van staal getrakteerd

  en Kaya had ik wegens illegale grensoverschrijding in de kerkers gesmeten

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Van de landverraders van de NPO/NOS kan je alleen een mes in de rug verwachten !!

  Like

 5. Jan zegt:

  Totale Nul Rutte:

  Nederland is een trots land, net als Turkije

  Nederland is een trots land, net als Turkije. We zwichten niet voor chantage. Dat zei premier Mark Rutte vanmorgen op televisie.

  http://www.ad.nl/dossier-rel-met-turkije/rutte-nederland-is-een-trots-land-net-als-turkije~aa1400ae/

  Rutte is een voetveeg van iedere dictator, charlatan en grootbek

  Like

 6. oeps48 zegt:

  Erdoğan’s retoriek spreekt boekdelen. Hij projecteerde zijn eigen gedrag op Nederlandse politici. Dat was bepaaldelijk niet zo netjes. Foei, foei, foei !!!
  Nederland heeft gisteren helemaal terecht de Turkse minister van buitenlandse zaken de toegang tot ons land geweigerd en vrouw Kaya, de Turkse minister van familie zaken, aangehouden en het land uitgezet. We zullen maar zeggen, een goed begin is het halve werk. Nu de rest nog. Opgeruimd staat netjes.
  Wilders grijp nu je kans. De aanzet is door Rutte gegeven. Geert gebruik het momentum. Het is tijd voor de grote schoonmaak. Maak Nederland weer sterk en geef ons het land terug. Bevrijd ons van Allah’s gepeupel. Laat ons weer baas zijn in eigen land.

  Liked by 1 persoon

 7. ed zegt:

  Vraag me af is het geen opzet?wel erg toevallig nu,angst PVV?

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Nederland-Turkije; 1-0.

  Like

 9. Pingback: Noch Turks noch paaps, liever een Bijbelse maatschappij | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s