Turkse veldslag Rotterdam is het historisch gelijk van Wilders

Screenshot_109

(Door: Joost Niemöller)

Erdoğan beschouwt Nederlanders met een Turkse achtergrond als ‘zijn staatsburgers.’ Hij kan ermee schuiven zoals hij dat wenst. Hij weet zich gesteund, omdat de Nederlandse bestuurselite propagandeert dat Nederlandse Turken een dubbele nationaliteit hebben. Turken, ook als ze hier geboren zijn, kunnen daarom hun loyaliteit aan Turkije verzilveren met stemrecht in Turkije en deelname in het Turkse leger. Om zijn macht over ‘zijn’ Turken in Europa te bewijzen, organiseert Erdoğan een quasi spontane demonstratie in Rotterdam en stuurt hij Turkse ministers naar Nederland, ook al heeft de Nederlandse regering aangekondigd dit niet te willen. De straten in Rotterdam vielen eventjes onder de Turkse macht, die zoals altijd de macht van het geweld is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Turkse veldslag Rotterdam is het historisch gelijk van Wilders

 1. IkBenHet zegt:

  Heb jaren als kok in de top restaurants van Nederland gewerkt.
  Daar besteedt men buitensporig veel aandacht aan de desserts.
  Waarom? Omdat de laatste schotel die men eet; het langst in het geheugen blijft. M.a.w. ook al was het menu niet helemaal perfect; men gaf toch een goede recensie. Louter en grotendeels gebaseerd op de tevredenheid m.b.t. het dessert.
  Ik vrees dat dit psychologische verschijnsel onze Geert wel eens danig parten kan gaan spelen. Ook al heeft Rubberen Mark zich in de afgelopen 6 jaar als een enorme lulhannes gemanifesteerd; deze “turken stunt” blijf hangen tot in de stemhokjes. In de paar dagen die ons resten is het zéér onwaarschijnlijk, dat Geert daar met een nóg grotere “stunt” bovenuit kan komen.

  Liked by 3 people

 2. peter zegt:

  Ze zijn nu bezig in Amsterdam ,en ik hoop dat ze er een lading varkensgier overheen spuiten .
  Daarna oppakken kijken wat ze doen ,hebben ze een uitkering ,gelijk met d’r hele familie het land uit kieperen . Kijken hoeveel grote vriend Erdogan maandelijks aan dat stelletje uitvreters uitkeert .
  Over een jaar liggen ze allemaal aan de geeuwhonger ,gewoon om de doodeenvoudige reden dat er geen toerist meer heen gaat ,

  Liked by 2 people

 3. fransdewit zegt:

  Ik denk dat het een van te voren afgesproken iets is tussen Rutte en Erdogan. Zodat ze allemaal weer massaal op hem gaan stemmen.

  Liked by 1 persoon

  • Jean zegt:

   fransdewit, m.i. zit u juist, een vuil geregisseerd spelletje tussen beide om Geert Wilders te verslaan.
   Binnen 2 maanden zitten de vliegtuigen richting Turkije weer overvol, de postjes zijn gevuld en het geld stroomt weer op de rekeningen.
   Dat straks geen westerling nog veilig over straat kan lopen is hun laatste probleem, ze vertellen gewoon wat de burgers graag horen nl. “de criminaliteit daalt spectaculair”.

   Like

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   Wat angstig allemaal ineens; Rutte wordt gedecimeerd woensdag

   Like

 4. IkBenHet zegt:

  Wat ook hartverwarmend is…; Is de internationale steun voor NL.
  In het bijzonder de reacties vanuit Brussel waren overweldigend.
  Timmermans, Juncker, Verhofstadt en vele vele anderen verdrongen zich bij de microfoon om deze turkse schoffering van een EU land krachtig te veroordelen. Ook de NAVO deed een stevige duit in het zakje door de turkse acties scherp te veroordelen. Ja ja beste mensen…; dát geeft de burger moed 😉

  Liked by 3 people

  • Drs.P. zegt:

   Het zijn gewoon een stelletje laffe tering honden daar in Brussel, je hoort of ziet ze nu ff niet, bang om hun kop te verliezen.

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Prima toch!
   Als je zo weer eens ongezouten met je neus op de feiten gedrukt wordt en je er niet meer omheen kan om in te zien wat die zogenaamde “vrienden” nu eigenlijk waard zijn.
   Ik zou zeggen, alle reden om per vandaag onze bijdrage aan zowel die NAVO als die vervloekte EU stop te zetten…

   Van je vrienden moet je het maar hebben

   Like

 5. Roeland zegt:

  Rutte schijnt het bezoek van die Turken een week te hebben willen uitstellen. Aldus Bild Zeitung bericht.
  Uitstellen tot na de verkiezingen van 15 maart.
  Is kennelijk niet gelukt. Vandaar zijn zogenaamde plotselinge “daadkrachtig” optreden in Rotterdam. Om te redden wat er redden valt. Wordt nog leuk morgen tijdens het debat met Wilders!
  Of het bericht van BILD waar is weet ik niet, maar het is waard om het grondig te onderzoeken!

  Liked by 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Maar hebben we nog steeds Patriot raketten in Turkije gestationeerd ?
  Opladen die handel en wel onmiddellijk !
  Laat dat turkentuig maar mooi verrekken en parkeer die dingen maar aan onze grens .
  Waarom zou je turken beschermen ???
  Hoe minder hoe beter !

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   niet opladen die patriotraketten, maar fijn richten op het turks “parlement” zodra erdohitler weer eens islamkots aan het uitbraken is !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   Ik zou ’n beetje dimmen met vragen naar die Patriots…

   Als we niet oppassen krijgen we er ’n paar op het Binnenhof…!
   Ook ’n manier voor die Turken om ze terug te bezorgen !

   Like

 7. Mary zegt:

  Het was Wilders die een tijdelijk inreisverbod voor de Turkse regering heeft geeist i.v.m. een te houden campagne van diezelfde regering pro Erdogan, notabene op ons grondgebied, en zo vlak voor de verkiezingen konden Rutte en Co niets anders dan instemmen, dat veranderd direct na de verkiezingen weer. Dus als we een grote overwinning voor de slagvaardige Geert behalen zullen we die slagvaardigheid behouden anders gaan we met Rutte en Co/EU naar een Islamitische staat waar dictators als Erdogan zeker vaste voet aan de grond krijgen.

  Liked by 1 persoon

 8. oeps48 zegt:

  Met deze stunt heeft Rutte de politieke gelederen gesloten en Wilders min of meer buiten spel gezet. Tevens heeft hij bij de linkse partijen de wind uit de zeilen genomen. Maar iedere medaille heeft zijn keerzijde. In feite heeft Rutte ook het gelijk van Wilders aangetoond.
  De bevolking is wakker geschud. De ogen zijn geopend. De standpunten over een Europese toenadering tot Turkije en de islamitische immigratie zijn verhard. De eenheid in Europa heeft een flinke knauw gekregen.De gedachte aan de EU als grote supermacht is even op de achtergrond geraakt. De Europese vlag is nu gehavend. Het zal niet makkelijk zijn om de scheurde vlag weer onzichtbaar aan elkaar te naaien.

  Deze stunt van Rutte zal Wilders ongetwijfeld stemmen kosten. Dat zijn vooral de strategische stemmers, die nog niet zeker waren. Wilders zal in de paar dagen die nog resten keihard moeten terugslaan. Geert, raak niet in paniek. Rutte heeft zijn slag net eventjes te vroeg geslagen. Er is nog tijd, maar de tijd dringt wel. Laat zien, wat je waard bent. Toon aan, dat je de zaken onder controle hebt en dat, waar jij voor staat, stabiel is. Overtuig de kiezer ervan, dat het gelijk aan jou is. Smeed het ijzer als het heet is. Maak gebruik van het momentum. Neem het initiatief over. Zet Rutte op het verkeerde been. Laat hen denken, dat hij de slag gewonnen heeft. Laat hem maar lachen. De strijd is nog over. Haal alles uit de kast. Zaai tweedracht in het VVD-kamp. Zet hem buiten spel. Gebruik de voorzet van Rutte en trap de bal op het laatste moment keihard in het doel. Maak het winnende doelpunt. Bedenk dat, wie het laatst lacht, lacht het best.

  Liked by 2 people

 9. Sjoe! zegt:

  Het Centrale Russische TV-kanaal heeft vanavond een uitgebreid verslag in die prime time gegeven. 1,5 uren.

  Like

 10. Ik hoop zo dat Geert het gaat halen, aub géén Rutte meer.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://www.thetimes.co.uk/edition/world/far-right-seize-on-turkeys-confrontation-with-europe-v58j5n7k9

  Far right seize on Turkey’s confrontation with Europe

  Geert Wilders, the anti-Muslim Dutch MP, threatened today to strip the country’s 400,000 ethnic Turks of their dual citizenship, describing them as a “fifth column”.

  His call came amid an escalating confrontation between western Europe and Turkey, which has already inflamed Wednesday’s Dutch elections and could overshadow the French presidential poll next month.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Erdogan zal wel een paar zelfmoord terroristen deze kant op sturen daar ben ik bang voor.Zijn maatjes van isis zullen dit klusje wel voor hem klaren.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  De Turkse Minister wordt wel toegelaten in Metz, Frankrijk.

  Niet toegelaten in Duitsland, Zwitserland en Nederland, erdogan haalt zijn gram en pisst over Frankrijk.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Allemaal Nederlands paspoort inleveren, hup opzouten naar dat geweldige land van Erdogan.

  Like

 15. Lee zegt:

  Als je als reactie nu alsnog op prutte, de pinokkio zonder ruggengraat gaat stemmen ben je wel heel erg dom. Ze trappen er steeds weer in. Om te janken. Stem PVV voordat het te laat is.

  Liked by 1 persoon

 16. leefbarbaar zegt:

  Meneer Wilders heeft gelijk.
  En hij niet alleen; ieder normaal mens zag dit aankomen ook hier, in huize Leefbarbaar.
  Het is misdadig dat onze regering, in ruil voor stemmen, het zo ver heeft laten komen.
  Maak van woensdag een nieuwe bijltjesdag en ga stemmen.

  Liked by 2 people

 17. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan hier maar één ding over zeggen:
  Als het Rútte zou zijn, die de verkiezingen zou gaan winnen vanwege een ‘éénmalige “slagvaardige” stunt, die vanaf het begin door WILDERS is aangestuurd en die niet meer is, dan een gevolg geven aan wat WILDERS nu al 12 jaar duidelijk probeert te maken…..Dan is het kiezersvolk nog blinder en achterlijker dan het eerst leek!
  Als Geert op dit moment de premier was geweest, had HIJ dezelfde maatregel al weken geleden genomen -als dat dan nog nodig was geweest, want in dat geval was er dan al so wie so geen Turk meer het land binnengekomen (en ik spreek nu dus heel even over hooggeplaatste, politieke Turken met een missie) en iedereen kan dat weten!
  Maar hij WAS geen premier en kon die beslissing niet uitvaardigen. Dat moest Rutte doen, die het nu, op het allerlaatste moment, opeens inviel dat hij het ook wel eens kón doen, teneinde alle eer aan zich te trekken de verkiezingen te winnen…..MET HET INITIATIEF VAN GEERT!!!
  Dit is wel zó’n lage manoeuvre, zó laag…..Dat het alleen maar te hopen is, dat de kiezers iets minder stupide zijn, dan wij vermoedden.
  In Amerika bleek dat tenslotte ook het geval; laten we móed houden.

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Theresa Geissler 13 maart 2017 om 08:14

   Ik denk er net zo over als jij. Rutte greep zijn kans met beide handen schaamteloos aan. Door zijn “daadkracht” zal de kudde stemvee hem weer aanbidden, zodat hij steviger dan ooit op het pluche zal worden gehesen. Rutte en diens rooie trawanten krijgen overal de eer van, terwijl Wilders altijd overal de schuld van krijgt. We hebben nu eenmaal te maken met een land vol stommelingen en dat zal nooit veranderen. Het is meer dan triest.

   Like

 18. abouneenee zegt:

  Turkije heeft niet met woorden maar met daden Nederland de oorlog verklaard: op bevel van de Turkse opperbevelhebber zijn Turkse guerrilla’s de straat op gegaan. Dat zij onder direct bevel opereren van Erdogan, bleek uit het feit dat de rust (tijdelijk) wederkeerde toen Erdogan de Turken daartoe opriep, Rotterdam vernield achterlatende. Ik beschrijf enkel wat er gebeurd is, maar Rutte laat wederom over zich heenlopen.

  Als Wilders aan de knoppen draaide zouden de ‘harde’ worden ook daadwerkelijk gevolgen hebben gehad door de reltrappers (guerrilla’s) op te pakken, te ontdoen van het Nederlandse paspoort en vervolgens op enkele reis te sturen naar Turkije.

  Like

 19. kruisridder zegt:

  Daar heeft die Turkse dictator wel gelijk in. Het zijn Turkse onderdanen. Niet met Nederlanders te vergelijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s