Vanuit de onderbuik van de Boze Ouwe Man

Screenshot_97

(Door: “De Boze Ouwe Man”)

Dit artikel is een kijkje in de geest van een boze man. Het toont het ontstaan van boosheid via frustratie bij een man naar wie niet wordt geluisterd, omdat hij nu eenmaal enkel maar een gewone man is. Zijn meningen, zijn angsten, zijn ideeën, zijn voor en/of afkeuren doen er bij de elitaire bobo’s niet toe, simpelweg omdat hij slechts autochtoon is en er dus geen pressiegroep voor hem de straat op zal gaan. Hoe hij wenst te leven, is hem nooit gevraagd. Totaal oninteressant voor de universiteitsklonen en bestuurders. Zelfbenoemde linkse rakkers die als regenteske dictators zijn leven beheersen en dat langzaam maar zeker vernietigen, zonder dat hij hier kritiek op mag laten horen. Nog erger dan dat; hij moet zelfs ‘blij en dankbaar zijn’. Zij weten wat goed voor hem is. Iets dat hij ervaart als DDR-terreur.

Dit laatste ontaardde bij hem in een grenzeloze afkeer jegens de betweters van dit links, die hij als een akelige satanische plaag is gaan ervaren, niet in het minst vanwege hun arrogantie en gebrek aan empathie. De boze ouwe man uit zich op internet, de enige plek waar hij serieus genomen wordt. De enige plek waar aandacht is voor zijn kritiek. Dit boek geeft sommige van zijn geuite kritieken zonder uitleg weer, met de bedoeling deze eens te laten doorklinken in de studeerkamers van zijn kwelgeesten, de veelal ‘linkse’ en vaak corrupte betweters. Als iemand hem pak weg tien jaar geleden had gezegd dat hij zich tien jaar later tegen links zou keren zoals hij zich tegen links keert, had hij die persoon voor idioot versleten. Als iemand hem had gezegd dat hij rechts zou gaan stemmen, had hij die persoon aangeraden naar een psychiater te gaan.

Hij ziet momenteel meer rede en realisme bij rechts dan bij links en daarvoor kiest hij. Hij kiest voor rede en kiest tegen onrecht en klassenjustitie. Hij kiest tegen het pertinent en het kortzichtig weigeren van veel populistische politici om onze maatschappij te beschermen tegen criminelen als moordenaars en verkrachters; het zonder enige controle laten binnenkomen van ook veel van dit soort misdadigers; het blijven goedvinden dat een extreme stroming die onderdrukking en haat predikt, de islam, Europa onder controle neemt en houdt; het blijven bepleiten en uitvoeren van positieve discriminatie zonder in te willen zien, noch te erkennen, dat dit een ander deel van de bevolking op negatieve wijze treft, dus discrimineert; het goedkeuren door te zwijgen over het oprukken van kindhuwelijken, onderdrukking, pedofilie, homohaat, afschaffing van vrijheden, aantasting van vrijheid van meningsuiting et cetera.

Hij kiest tegen het de eigen bevolking wegzetten als tweederangs burgers en cultuur bepalende zaken uit de maatschappij verwijderen, omdat een andere partij zich hieraan ‘stoort’. Hij wendt zich tegen het blijven zwijgen van journalisten, terwijl vrijheden met voeten worden getreden. Hij stoort zich aan een pers die terecht schande sprak toen leden van Pussy Riot werden veroordeeld voor een optreden waarin zij het aftreden van Poetin afsmeekten, maar die in alle toonaarden zwijgt als nota bene in Engeland aan een man een middeleeuwse strafmaat van een jaar gevangenis wordt opgelegd vanwege zijn ludieke protest tegen de islam, een broodje ham naar een moskee werpen! De boze ouwe man kiest voor het laten terugkeren van een onafhankelijke pers, hij kiest voor het opheffen van de nu bijna propagandistische staatspers.

Dit en veel meer is voor mensen als deze boze ouwe man reden en oorzaak waarom zij zich verzetten tegen een oligarchisch bestuur, dat naar zijn smaak laf en corrupt is, dat niet deugt, dat enkel zichzelf verrijkt, dat geen enkele basis heeft in de maatschappij, dat politiek bedrijft die het volk niet wenst, dat deels door een nieuwe wereldorde, een orgaan dat gewone mensen kwaadaardig gezind is, ondemocratisch is aangesteld. Nieuw fascisme, dat via een zichzelf goed toebedelende elite opnieuw de kop opsteekt, is iets dat de echte socialisten wakker zou moeten schudden. De huidige politieke leiders van sociale partijen zijn veelal populistische bedriegers, vazallen van de fascistische NWO, en leiden hun aanhang richting slachthuis dat in handen is van grootkapitalisten als George Soros, een man over wie wordt gesteld dat hij zonder scrupules eens bijna Engeland, inclusief haar tientallen miljoenen inwoners, tot de bedelstraf bracht via meedogenloos speculeren.

De boze ouwe man kiest niet langer voor een richting die het spoor totaal bijster is, een richting die eigen land aan het verkwanselen is, die eigen volk aan het verhandelen is, die onderdanigheid aan een deels brute en gewelddadige cultuur preekt, die uitdraagt dat eigen ras niet goed is, dat eigen ras slaaf van een ander ras of van een andere cultuur of religie moet worden, dat islamisering van de wereld een verrijking is. Dat het eigen volk zich moet laten domineren en zelfs wellicht laten uitroeien door een andere cultuur, dat daarover van zich links noemende politici en journalisten niets gezegd mag worden; dat hiertegen ageren door deze lieden nazisme en racisme wordt genoemd; dat buitenlandse dictators via de Nederlandse en Europese politiek de dienst in Nederland en Europa gaan uitmaken; dat racismepolitie wordt bepleit door groeperingen die dictatuur aanhangen en goedpraten, en groepen die positieve discriminatie niet als discriminatie erkennen. Groepen die zelfs zover gaan dat zij het opzetten van kampementen voor tegenstanders bepleiten, nieuwe Arbeit macht frei kampen dus, om tegenstanders geen recht op eigen mening te geven, maar hen daar te ‘heropvoeden’! De nazistische Übermensch gedachte dus. Wat is er fout aan, zogenaamde objectieve pers, om je tegen deze gedachte te verzetten?

Deze boze ouwe man is misselijk van groeperingen en pers die net als NSB’ers ooit eigen volk van alle kanten uitleveren en voor een Judasloon verkwanselen. Hij stemt dus tegenwoordig rechts, hij stemt tegen krankzinnigheid, tegen oneerlijkheid, tegen terreur. Hij stemt tegen het in zijn ogen namaak links, tegen welhaast geestelijk gestoorde politici en corrupte lieden, in de hoop dat gezond verstand, eerlijkheid, gerechtigheid en hang naar gelijke behandeling voor ieder terugkeert, en dat schreeuwers niet nog langer via fysiek en of verbaal geweld hun zin weten door te drijven.

Met andere woorden, deze boze ouwe man is nog steeds links en stemt daarom rechts. Dat hebben jullie goed gedaan jongens en meisjes van PvdA, SP, GroenLinks en vooral niet te vergeten het ‘progressieve’ D66, die partijen die het eerlijker, beter en anders zouden doen dan de veelal corrupte liberalen en conservatieven van ooit, die te lang het politieke spectrum hadden bepaald. Brova en Haroe!

Door:
De Boze Ouwe Man (maart 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vanuit de onderbuik van de Boze Ouwe Man

 1. Republikein zegt:

  Als boze ouwe man had u dit 50 jaar geleden al moeten ervaren, sliep u toen?
  Overigens is dit bericht verder ok, geen negatief comment.

  Like

 2. Remco zegt:

  Bravooo … prachtig geschreven .. dit is precies hoe ik mij als oud PSP/PPR stemmer voel ja

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Dit artikel moet aan de deur van Ruttes toilet geplakt worden naast de verjaardagskalender.

  Like

 4. Onschuldige Bijstander zegt:

  Hear hear en dan ben ik pas net 42 😉

  Like

 5. H J zegt:

  Geen speld tussen te krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s