VIDEO Britain First: De islamisering van GB krijgt vaart! De Britten beginnen terug te vechten!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Groot-Brittannië, Islamisering, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Britain First: De islamisering van GB krijgt vaart! De Britten beginnen terug te vechten!

 1. He he, daarop hebben we toch lang moeten wachten. Eindelijk pakken de Britten ook de strijdbijl op.

  Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Met dat terugvechten zijn ze wel een beetje aan de late kant, maar alles beter dan niets. Ik had gedacht dat die trotse Britten al veel eerder de handen uit de mouwen zouden hebben gestoken, ik hoop dat ze nu nog kunnen redden wat er te redden valt en de moslims tegengas gaan geven. en de grenzen gaan sluiten en een hoop moslims terug gaan sturen, liefst allemaal natuurlijk.

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 4. scheermes zegt:

  Dat de britten terug gaan vechten wordt de hoogste tijd !!Als je kanker cellen niet uitroeit ,zal het een verwoestende werking hebben met een pijnlijke dood !! De britten hebben absoluut geen andere keus !! De woestijn in met deze moslim barbaren !! NU!!

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  moet je ze zien hard op hun blote bast gaan slaan, misschien tikkeltje overdreven dat de Britten terug gaan vechten, hoe willen ze dat doen? Door met een stel Britse mannen BOE naar ze gaan roepen
  en dan komen de Engelse agenten en moet de witman het gevang in, toch? zo gaat dat toch tegenwoordig

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Uiterlijk vertoon met hun blote basten en het zwaaien met vlaggen is geen daadwerkelijk verzet.En als het ook echt tot verzet komt, blijkt er opeens dat de politie, overheden en het leger de kant van de Moslims zal kiezen. Ik heb er een hard hoofd in. Ook het mogelijke verzet elders in Europa, inclusief Nederland kan of te wel zeer bloedig gaan verlopen, dan wel op niets uit gaan draaien !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pardon? Die blote basten wáren de mossels, hoor!
   Het westerse verzet demonstreert véél, maar toch niet op zo’n walgelijke, brallerige macho-manier!
   Maar je hebt wel gelijk: Leger en overheid moeten op een gegeven moment de kant van het autochtone verzet kiezen, anders wordt het niets.
   Hoeveel er nog moet gebeuren, eer z i j overstag gaan……

   Like

  • Mirjam zegt:

   Het gedrag van de moslims toont toch overduidelijk dat ze in Europa niet thuishoren. Ze zijn gewoon barbaren met barbaarse gewoonten. Ik kan al dat ‘gehuil’ van die imams, wat zij zingen noemen en overal dat knielen op gras met hun neus naar mekka en die lange heksenkleren met hun sluiers, en die wilde uitdrukkingen op hun wilde gezichten, niet meer verdragen. Ik zag, volgens mij, de Big Ben en daar voor stond er een idioot weer allahu akbar te roepen. Bahh, al die straten vol met oosters volk dat daar zo niet op hun plaats is. Het is om te huilen hoe Engeland is geworden en ik heb diep medelijden met de Engelsen die hun leven en hun land aan het verliezen zijn. Dit moet gewoon stoppen. Zij hebben het recht niet om alles kapot te maken in Europa.

   Het komt gewoon door de EU, die alle grenzen openlieten en iedereen maar verplicht alles de landen in te laten. Dit MOET stoppen. Ophouden met het mooie Nederland, Engeland, Zweden en al de andere landen te vernietigen. Wij moeten dat niet toe laten, nooit. Het MOET stoppen.

   Like

 7. Tom zegt:

  Poepoe… Met vlaggen wapperen… Dat zal ze leren! Ik denk dat ze nu wel zullen vluchten.

  Waar gaat dit over?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s