WAT EEN STUPIDE MAN

Screenshot_107
Turkse opstandelingen in Rotterdam (2017)

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in de courant dat premier Rutte Turkse Nederlanders die van plan zijn om opnieuw te gaan demonstreren oproept om het hoofd koel te houden. Op meerdere plekken in het land heerst onrust. Dat zei de minister-president tijdens een campagneactiviteit in Den Haag. In dezelfde stad staat vanavond een Turks protest gepland in de Schilderswijk.

„Ik zou tegen alle mensen willen zeggen: houd het hoofd koel”, zei Rutte. „We zijn hier in Nederland in een fantastische samenleving. Het overgrote deel van de Nederlanders met een Turkse achtergrond is goed geïntegreerd. Er is een kleine minderheid die dit doet.” De VVD-lijsttrekker zei verder dat de autoriteiten er alles aan doen om de boel rustig te houden in de steden.

Welnu, lezer, dat klinkt toch geruststellend? We hoeven ons niet ongerust te maken, want het is volgens onze minister-president gelukkig maar een kleine minderheid die dit doet. Ze zijn niet allemaal zo. Echt niet. De meerderheid van den Turkse Nederlanders doet het goed. Het is maar een kleine groep laag opgeleide lieden van Turkse komaf die het voor de grote groep artsen en apothekers en andere intellectuelen weer grondig verpest. En U weet ook wel dat ‘de goeden altijd onder de kwaden moeten lijden’.

Maar, let wel, scherpe lezer van E.J. Bron, straks behoort die eeuwig lachende idioot Rutte met zijn infantiele partijgenoten ook tot een minderheid. Want wie gaat er nu nog in hemelsnaam stemmen op de VVD? Dat die Rutte zich niet vreselijk schaamt om je land zo te laten afglijden en over te geven aan een ordeloze, gedegenereerde en vernielzuchtige bende. Het begint hier zo langzamerhand op een islamitisch land te lijken.

Een deel van Rotterdam heeft voor miljoenen euro’s schade opgelopen door die rot Turken. Je zal er toch wonen. Ik spreek er hier schande van. Ik heb mijn hoop gevestigd op 15 maart. Ik vind dat Geert Wilders na twaalf jaar ploeteren en leven onder strenge bewaking onze stem ruimschoots verdient.

Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op WAT EEN STUPIDE MAN

 1. Golden Girl zegt:

  Een fantastische samenleving ja hoor Rutte heb je je eigen hoofd koel gehouden door ermee in je vriesvakje te gaan liggen? Dorpsgek die hij is
  Ik vind het een K.. samenleving mensen maken in supermarkten en op de weg steeds meer ruzie met elkaar , echt een leuk knus gezellig landje

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/duitse-krant-bild-nederland-vroeg-turkse-minister-om-na-de-verkiezingen-te-komen-maar-turkije-ging-niet-akkoord/

  Bild: “Nederland vroeg Turkse minister om niet vóór de verkiezingen te komen, maar Turkije ging niet akkoord”

  Dit impliceert natuurlijk dat Cavusoglu na de verkiezingen wel welkom was, maar dat de regering hem nú niet wilde ontvangen omdat dit de ‘anti-Turkije en anti-islamitische krachten’ in ons land zou versterken. Dat betekent dus: de PVV.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je moet je natuurlijk afvragen wat het waarheidsgehalte van dit bericht is.
   Als we er namelijk van uitgaan dat het bericht juist is, ligt het toch voor de hand dat het verzoek van Rutte, rekening houdend met de zogenaamde belang van Erdogan om via zijn minister van Buitenlandse Zaken stemmen te kunnen ronselen, ingewilligd zou worden.
   Trouwens..,., wat zouden die paar dagen wachten voor Erdogan betekenen…?

   Daarom acht ik het waarschijnlijker dat Erdogan zèlf en met opzet dit probleem heeft veroorzaakt, dit door willens en wetens vier dagen vóór de verkiezingen ’n rel te forceren…
   En dat op ’n manier waarbij je van te voren kon weten dat de Nederlandse regering e.e.a. niet zou accepteren. 100% Bewezen bedrog etc…
   Dit lijkt mij véél eerder bij het karakter van Erdogan te passen.

   Denk er maar over na…

   Liked by 2 people

   • Edjan zegt:

    Klinkt logisch. Het begint erop te lijken dat de hele toestand al weken van te voren door erdogan gepland is. Hij heeft opzettelijk niet gewacht tot na de Nederlandse verkiezingen. Als Nederland bezweken was (wat erdogan verwachtte), had hij duidelijk gemaakt wie er in Europa de baas is, en voor het geval Nederland de rug recht zou houden kan hij mooi weer eens zijn turken-discimmenatie-verhaal uitkotsen en schreeuwen en schelden als een turk.

    Twee voor de prijs van één, dat wil de turk nu eenmaal graag. Waar blijven trouwens zijn strafmaatregelen?

    Liked by 1 persoon

 3. Japio zegt:

  nu.nl; Rutte vreest dat we internationaal ‘een figuur slaan’ met Wilders
  http://nu.nl/verkiezingen-2017/4534653/rutte-vreest-we-internationaal-een-figuur-slaan-met-wilders.html

  Like

  • Japio zegt:

   Het is een schande zoals die turken hier in ons ooit zo vredig landje zich misdragen. Hun bedoelingen en hun ware aard komt ni wel erg sterk naar voren. Waarom gaan die turken niet gewoon terug naar hun o zo geliefde land en hun democratische en ruimdenkende leider? Ik zeg opzouten, liever gisteren dan vandaag. Straks gaan die marrokanen ook nog beginnen of welke andere islamitische bende dan ook. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik vrees dat het tij niet meer te keren is. We zijn overspoeld met de islam zeker in de grote steden. De mensen in die steden trekken massaal weg en worden vervangen door zgn medelanders. Je zal er tussen wonen en je kinderen moeten daar naar school. Daarom, 15 maart PVV een andere optie is er niet.

   Like

   • Hans zegt:

    Een het mooiste van alles is, dat de EU Nederland heeft laten vallen als een baksteen. Dat is nu de zogenaamde solidariteit van de EU.

    Like

 4. joga zegt:

  Ik ben het volledig met je eens Driek. En die Rutte had de Turken nog zo gevraagd niet te komen, omdat dat Wilders in de kaart zou spelen ( zie bericht in de BILD-Zeitung), maar toen ze (Erdogan) zich zoals gewoonlijk nergens wat van aantrokken, moest hij dus wel optreden, bang dat hij was voor nog meer PVV-succes. Dat betekent, dat hij na 15 maart onmiddellijk bij Erdogan op de knieën gaat liggen om te zeggen dat het zo niet bedoeld was en om z’n nederige excuses aan te bieden. Hoe zo geen slappe rug? Hij is en blijft niets anders dan een landverrader en moet snel van het Nederlandse politieke toneel verdwijnen als de grootste leugenaar, die Nederland ooit gekend en daarmee verkwanseld heeft.

  Like

 5. Fred zegt:

  Wie op 15 maart geen PVV stemt is volledig medeplichtig aan de dingen die komen gaan
  Weet dus wat je stemt.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  In 1940 trok slecht een kleine minderheid van nationaal socialistisch Duitsland de Nederlandse grens over. Na 5 dagen capituleerde Nederland en het duurde 5 jaar alvorens die kleine minderheid er weer uitgesmeten werd. Ik denk dat het met deze Turkse minderheid een stuk lastiger gaat worden mijn waarde Rutte.

  Like

 7. oeps48 zegt:

  Veel onrusten in het land. Dat heeft Rutte dan prima voor elkaar !!! Dat is koren op de molen van Wilders. Dit bevestigt het gelijk van Wilders.

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Als ik zo terugkijk denk ik dat Rita Verdonk zich helemaal de pleuris lacht om die vvd hahahahahahahahaha

  Like

 9. Bij die kut Rutte is alles fantastisch, behalve hijzelf, Ik raak altijd geïrriteerd als ik hem hoor spreken.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Vroeger, in de jaren 50 van de vorige eeuw toen ik mijn jeugd beleefde, had je de uitdrukking voor iemand die dom was/deed; “wat een domme Turk is dat “… e.d.
  Bestaat die uitdrukking nog ? en mag hij nog gebruikt worden ?

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Wel, Delamontagne, er bestaat/bestond nóg een vroeger regelmatig gebruikte uitdrukking met als onderwerp ‘de Turk’.

   Als ik, straatjongen die op allerlei kinderbevuilende plaatsen met mijn vriendjes aan het spelen was geweest en weer thuiskwam, placht mijn moeder me (zonder boosheid overigens) toe te voegen dat ik er uitzag als een Turk.

   Als wij onze uitdrukkingen in de huidige ‘correcte’ tijd in het openbaar zouden gebruiken, liepen wij vermoedelijk kans op een forse aanklacht wegens ‘racisme’.

   Liked by 1 persoon

 11. koos zegt:

  Helaas is het onnodig ons Nederlanders op te roepen het hoofd koel te houden. Kort en klein slaan van Turkse winkels blijft toch wel uit. Slappelingen zijn we!

  Like

 12. Williaan zegt:

  Het bewijs is nu klik en klaar; Turken worden nimmer Europeanen en zeker geen echte, alleen met hun gespleten tong. Dat hebben ze nu ZELF heel duidelijk bewezen, het zijn pure infiltranten. De goede niet te na gesproken, die zijn ook het slachtoffer.

  Like

 13. Steven zegt:

  Maar we leven wel in een “Fantastische Samenleving in een prachtig land”, die al bijna Allochtonia genoemd mag worden….ughhhh..
  Na 1970 is het helemaal MIS gegaan, en nog steeds importeren ze hier alleen maar straatrovers en keel doorsnijders die alleen maar aan het staatsinfuus blijven hangen!
  Als je door de binnenstad in Utrecht bent, dan denk je dat je in Marokko bent…en zo zijn nog veel meer steden er aan toe. Wat een FANTASTISCHE SAMENLEVING, maar bedenk wel..het OVERGROTE deel is WEL geïntegreerd hoor….UGHHH

  Like

 14. williaan. zegt:

  Milli Görüş zegt dat Turkse politici al jaren actie voeren in Nederland, nou dat klopt dan ook wel gezien het weigeren echt te integreren, en boven alles Turks Staatsburger te MOETEN blijven. Alleen de ruif leeg vreten lijkt hun opdracht want dat geld heeft dat grote corrupte land dringend nodig van dat kleine Nederlandje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s