CITAAT Geert Wilders

Screenshot_115

“Een islamitisch Europa betekent een Europa zonder vrijheid en democratie, een economische woestenij, een intellectuele nachtmerrie . . .”

Door:
“Jan Wandelaar”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

31 reacties op CITAAT Geert Wilders

 1. Golden Girl zegt:

  we stonden erbij en keken ernaar, dag democratie, dag vrijheid, dag vrolijk rondlopen als vrouw met je losse haar in de wind

  Like

 2. scheermes zegt:

  AMEN!!!!!

  Like

 3. Pingback: een Europa zonder vrijheid en democratie – Rechtsaf doorzee

 4. Fred zegt:

  Maar wel vette winsten voor de dan heersende oligarchie.
  Met S.A. en Qatar als lichtend voorbeeld.

  Like

 5. Regering, Tweede Kamer en #HilversumseHoerenKaste richten zich tegen de boodschapper van het gevaar om het gevaar zelf maar te kunnen negeren. STEM HEN WEG op 15 MAART! ……”AT YOUR SERVICE” kijkt uit de hemel toe.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Voor 100% de waarheid Geert! Laten we er alles aan doen dat deze nachtmerrie ons bespaard zal blijven!

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Dat laten we ons toch niet gebeuren?
  ISLAM ?? – WEG ERMEE !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Japio zegt:

  Zullen we ooit nog een vredig land worden zonder de islam? Ik vrees met grote vrezen, te veel mensen zijn ziek gemaakt door de linkse indoctrinatie. Ik denk dat deze verkiezingsronde de laatste kans is om het tij nog een beetje te keren. Als je kinderen je leven en je toekomst je lief is, stem PVV. Stem je anders dan moet je niet janken als je vrouw, dochter of vriendin slachtoffer wordt van de graaiende klauwen van een moslim. Het is nu of nooit mensen, woensdag in grote getalen naar het stembureau en het vakje bij Geert Wilders rood kleuren.

  Like

 9. ed zegt:

  Geen woord turks aan

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Geert kan dit nu wel zeggen en Geert heeft hier helemaal gelijk in. Het probleem hierbij is, dat een groot deel van het kiezersvolk zich daarvan helemaal geen voorstelling kan maken. Ja ze zijn op vakantie geweest in een tal van deze islamitische landen in het M.O. en Afrika. Allemaal gezellig en beschut in de resorts en tussendoor een georganiseerd gezamenlijk uitstapje, alles lekker veilig. Maar bijna niemand van de mensen heeft het geluk of de pech gehad eens een tijd lang buiten de resorts met veilige, georganiseerde uitstapjes te moeten doorbrengen.
  Zo zou men kunnen zeggen, wat weten ze nu eigenlijk van die landen, hoe leven de mensen daar, waarvan leven ze en waarin leven ze.
  In principe kun je die mensen dat niet eens kwalijk nemen. Wat men ze wel kwalijk kan nemen is, dat ze niet verder gekeken hebben als hun neus lang is. Daar hoef je dus niet eens daar midden tussen, laten we zeggen het gewone volk aldaar je tijd door te brengen of je werk te doen. Er is genoeg lektuur voorhanden waar men zich zelf in kan verdiepen om zich te kunnen voorstellen hoe het daar in werkelijkheid is en hoe het zou zijn als jezelf onder deze omstandigheden moest leven. Daar is m.i. niet eens heel erg veel fantasie voor nodig. Maar men verdiept zich niet eens erin. Gemakzucht, of de gedachte, dat ons dat hier niet kan gebeuren?

  Nu, ik meen dat dat een denkfout is. Het kan ons werkelijk gebeuren en snel ook, sneller als we denken. Bekijk maar eens de link van Focus die ik heb geplaatst en waarin de stiekeme Merkel met haar eveneens stiekeme kontglijmiddel (sorry mensen hier) Rutte aan Erdowaan hebben beloofd. Niemand anders uit de kringen van de EU bobo’s heeft dat gedaan, alleen deze twee. En gaat dat gebeuren, of gebeurt dit al, want Rutte en ook Merkel zwijgen hierover in alle talen, zijn we sneller een wasteland zoals Geert al zei,, als we piep kunnen zeggen.

  Maar niemand, werkelijk helemaal niemand mag en kan dan nog zeggen, dat ze niet op tijd gewaarschuwd waren. Want ze stonden erbij en keken er naar.

  15 maart: PVV !!!

  Like

 11. troubadour zegt:

  EEN WAARHEID ALS EEN KOE WAAR DE MEESTE PARTIJEN GEEN AMEN OP DURVEN ZEGGEN VANWEGE POLITICAL CORRECTIES

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Wie na dit weekend nog niet op Wilders stemt is gek of recalcitrant (of moslim).

  Like

 13. Jean zegt:

  En woensdag geven ‘helaas’ weer veel Nederlanders hun stem aan die walgelijke partijen zoals groenlinks, pvda, cda , vvd en nog van die grabbel en de vreemdelingen die hier zomaar stemrecht krijgen geven hun stem aan denk en de gevolgen zijn dramatisch & katastrofaal voor de Nederlandse burgers. Het is al op zichzelf een ramp dat die vreemdelingentroep denk een partij mogen oprichten en meedoen aan het beleid..
  Enkel de PVV kan en zal redding brengen, de grenzen zullen snel gesloten zijn en de spoorlijnen ingeolied worden zodat veeeel treinen volgeladen met moslims/islamieten een richting op rijden nl. richting Afrika.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Een islamitische samenleving die gegrondvest is op de grondteksten van de islam is een totalitaire controle maatschappij. De islam eist van de gelovige moslims totale onderwerping aan allah en aan de uitspraken en gedragingen van de profeet. De islam heeft het hele menselijke bestaan via de handboeken en de sharia in kaart gebracht en er is werkelijk geen enkel aspect in het menselijk bestaan over waarop de gelovige moslim (en ook de niet gelovige) met rust gelaten wordt en in vrijheid zijn ding kan doen. De goedmensen van vandaag hebben natuurlijk het idee dat de regels in de islam alleen voor moslims gelden maar dan vergissen ze zich grandioos en hun ontwaken zal ruw zijn als ze eenmaal ondergedompeld worden in een islamitische maatschappij. Wat is allemaal in regels en geboden vervat? Beter kun je zeggen wat is niet vervat in een regel of wet. Het antwoord hierop is dan, NIETS. Maar de allerbelangrijkste regel en meteen de meest verlammende is dat een gewone moslim niet de koran mag interpreteren. Niet alleen de koran ook alle andere islamitische handboeken mag hij niet interpreteren. De interpretatie is alleen geoorloofd voor gerespecteerde islamitische “geleerden” die toebehoren tot de selecte groep van zij die weten. Ook wel de oelema genaamd. Op het moment dat een moslim voor een levensvraag staat en hij weet niet met 100% zekerheid of zijn gedrag m.b.t. die levensvraag islamitisch is moet hij naar een islam geleerde toegaan en hem de vraag waar hij mee zit voorleggen. Dit kan uiteenlopen van hele simpele vragen zoals ik heb tandpaste opgegeten, is dat halal of haram tot echte levensvragen zoals mag ik huwen met een jood of christen. Dit laatste is voor islamitische meisjes weer helemaal verboden maar voor islamitische jongens/mannen geldt deze regel weer niet. De islamitische geleerde (kan ook een imam zijn) bekijkt dan dit probleem en aan de hand van islamitische jurisprudentie geeft hij wel of niet een fatwa af waarin toestemming of geen toestemming wordt gegeven een zekere keuze m.b.t. dat gedrag te doen. Verder heeft de islam naast het niet mogen interpreteren voor gewone moslims alles vastgelegd in regels en wetten rondom Oorlog voeren, economie en handel drijven, staatsinrichting, rechtspraak, burgerlijk recht, Omgang met niet moslims, Omgang met dieren, kleding voorschriften, gebedsvoorschriften, bouwvoorschriften, huwelijksvoorschriften, voorschriften onderwijs en wetenschap waarin de koran de toetssteen is voor alle kennis. Dus kennis kan als islamitisch en niet islamitisch worden bestempeld. Genderwetenschappen zijn dus per definitie onislamitisch. Wat zullen alle roze mutjes schrikken.
  Doordat alles in een islamitische samenleving ondervangen is in regels en wetten is uiteindelijk het eindeffect van zo’n samenleving dat alles tot stilstand komt. Er is geen vrije wetenschap meer en dus ook geen vrije ontwikkeling van techniek, gezondheidszorg en samenleving opbouw. De islamitische mens heeft op basis van dit maatschappijbeeld een fatalistisch gedrag ontwikkeld. fatalistisch gedrag wil eigenlijk zeggen dat allah de grote gangmaker is van alles en dat de mens geheel overgeleverd is aan de grillen en grollen van allah. De mens is eigenlijk machtelooos. Dus waarom zou je extra inspanning verrichten want allah kan als hij dat wil al je prestaties van vandaag met een knipper van zijn oog ongedaan maken. Het extreme gevaarlijke en ook harde rijden door moslim jongemannen wat we vaker mee maken op Nederlandse wegen zit ook verankerd in dit fatalistisch gedrag. Als ik een ongeluk krijg is dat de wil van allah. Dus wat zou ik me aan niet islamitische verkeersregels houden. Met als gevolg weer een dodelijk slachtoffer op de Nederlandse wegen. Zie hier in notedop het hele drama van de stilstand in islamitische samenlevingen. Maar alsof dit nog niet genoeg is genereerd de islam ook een hele hoop geweld. Dit geweld vindt zijn oorzaak in enerzijds de economische en wetenschappelijke stilstand in islamitische gebieden en anderzijds steeds opnieuw weer het antwoord hierop scheppen met meer islam. Meer islam en dus ondelinge oorlogen omdat de ene groep zo denkt men minder islam nastreeft dan de ander. Meer islam om toch maar de maatschappij op gang te krijgen. In dit opzicht lijkt het gedrag van de moslim heel veel op het gedrag van de eurofiel. De Europese unie komt maar niet op gang en het enige antwoord van de eurofiel hierop is meer EU. Dus zowel de moslim alsook de eurofiel zitten onwrikbaar vast in hun geïndoctrineerde mindset. Bovendien heeft ook de EU precies als de islam een onoverzichtelijke berg aan regels en wetten geproduceerd waardoor uiteindelijk alles lam komt te liggen. Hierdoor zal uiteindelijk zowel de islam alsook de EU in een orgie van geweld ten onder gaan.

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Daar kan toch niemand een onderbouwd weerwoord op geven? De nieuwe infowereld van de laatste 50 jaar als eeuwen doorvoor, verlopen conform het koran-strijdboek.

  Like

 16. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 17. Golden Girl zegt:

  lees net dat 35.000 IS strijders erop wachten om tienduizenden slachtoffers in Europa te maken
  leest u mee heer Schoof en al die anderen die dit tzt op hun geweten hebben

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Even iets anders: wie vindt Buma ook zo op Knijster lijken uit de Harry Potter films?

  Geliked door 3 people

 19. Sjaak zegt:

  Frankrijk laat zien hoe het ook kan !

  Geliked door 1 persoon

 20. tinekevanschagen zegt:

  Vanavond 18,15 Mark Rutte vs Geert Wilders
  Ik voel nu de adrenaline al!!

  Like

 21. Flo zegt:

  En daar heeft hij 100% gelijk helaas.

  Like

 22. Mary zegt:

  En we gaan deze “nightmare” niet laten gebeuren!!!!!

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   De live “chat” belooft niet veel goeds, wát een laag niveau.
   Veel dom stemvee en DENK-aanhangers.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Leugenaar Rutte, de kleffe “boterbabbelaar” babbelde het beste, hij had de zaal op zijn hand en dus ook het stompzinnige linkse stemvee thuis. Vlot lullen, zakkenvullen en hoppa, weer de komende vier jaar op rozen. Wilders, de echt serieuze man, had – terecht – innerlijk zwaar de pest in. HIJ was oprecht en Rutte stond alsmaar te liegen.
   Maar ja, als je dat niet kunt of wilt zien …

   Like

 24. Hendrik M. zegt:

  Die afspraken van Rutte en Merkel over honderdduizenden toe te laten asielparasieten uit Turkije en het bedelen der Nederlandse regering bij de Duitsers om te bemiddelen dat Erdogan z’n ministers pas na de verkiezingen hier de Turken ongehinderd mogen hersenspoelen zijn helaas onder de Nederlandse kiezers nog onbekend…
  Wie zal er in deze nog korte tijd voor de verkiezingen nog ruchtbaarheid aan geven???
  Ben bang van niemand…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s