Linkse kiezer: Islam kan bijdragen in Europa

Screenshot_128

DEN HAAG – Linkse kiezers zijn er massaal van overtuigd dat de islam iets kan bijdragen aan de Europese cultuur. Dat blijkt uit een kiezersonderzoek van Kieskompas. Zo’n twee derde van de GroenLinks- en PvdA-aanhangers vindt dat de islam een positieve invloed kan hebben op Europa. Bij de SP is dat iets minder dan de helft.

Op de rechterflank denken kiezers daar heel anders over. Bij VVD en CDA ziet nog geen derde het zo optimistisch in. Bij de PVV is dat zelfs slechts 7%.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Linkse kiezer: Islam kan bijdragen in Europa

 1. Drs.P. zegt:

  Het schijnheilige nsb-CDA, club van vleesch noch visch draagt ook ff zijn steente bij:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27795943/__Buma_waarschuwt_PVV-aanhang__.html

  Geliked door 1 persoon

 2. JanKorneeldeWitt zegt:

  Ik vind elk percentage boven de obligate paar procent foutmelding compleet onbegrijpelijk…..

  Like

 3. Feniks zegt:

  WAT dan?

  Like

  • elisah zegt:

   Er staat KAN bijdragen…..er staat dus niet dat ze werkelijk een bijdrage leveren.
   Als er een balans opgemaakt zou worden, zou die zeer negatief uitvallen omdat er veel meer nadelen dan voordelen zijn.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En zelfs dát kan ik me niet voorstellen: Tóch nog 7% bij de PVV-stemmers!
  Wat een onzin-uitslag! (Zal wel weer mee geknoeid zijn vanwege de stemmingmakerij.)

  Geliked door 3 people

 5. Republikein zegt:

  Bij de PVV was 7% vergeten medicijnen te slikken.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Er liggen wel kansen als je een handelaar bent in oranje overalls, messen en stenen.
  Maar of je daarmee een euro wilt verdienen aan de islam, is maar de vraag.

  Like

 7. Thom zegt:

  De stelling: “Islam kan iets bijdragen aan de Europese cultuur”, is helemaal onjuist. Het moet zijn: “Kijk eens rond en zie en geniet ervan wat de islam bijdraagt aan de Europese cultuur”. ‘
  Dat had je nooit zelf kunnen bedenken deze geweldige bijdrage.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Ook in christelijke kringen zit het goed fout .
  Gert Jan Seegers van de CU , tegen Aboutaleb : ” wij zijn bondgenoten in de strijd ” .
  De vrome linkse kutten en de moslims : ÉÉN POT NAT !

  Geliked door 4 people

 9. Luchtpint zegt:

  Dat Linkse kiezers er massaal van overtuigd zijn dat “de islam iets kan bijdragen aan de Europese cultuur”, heeft hoofdzakelijk te maken met:

  “Politieke correctheid en multiculturalisme vandaag hebben slechts één enkele bedoeling: de groep die zichzelf het hardst als slachtoffer voorstelt ook als onherroepelijk slachtoffer te laten verklaren door Links, waardoor sociaaldemocraten het ultieme speelgoedproject kunnen behouden om hun eigen overbodigheid mee tegen te gaan! Nu het populisme van Links (zoals het nog bestond in de 19e eeuw) geheel uitgehold is geraakt en er geen autochtone doelgroepen meer overblijven, wordt het pijnlijk duidelijk dat moslims electoraal interessanter worden, en dat bij gebrek aan beter.

  Links heeft vooral de moslimkiezer nodig om electoraal te overleven en de moslimkiezer heeft Links nodig om de leugen in stand te houden dat autochtonen de hoofdverantwoordelijken zouden zijn voor de imaginaire misère waarin die doelgroep verkeert. Beide groepen worden er beter van. En daarom geeft Links er ook geen moer om dat vandaag de rechten van vrouwen, niet-moslims of holebi’s geschonden worden. Daarom ook dat Links antisemitisme in de vorm van “antizionisme” heeft geïntegreerd en een pro-Palestijns standpunt inneemt. Alle rechten die sociaaldemocraten ooit mee hebben helpen verdedigen voor autochtonen in het verleden, zijn van geen tel voor deze groep. Indien Links hierop fundamentele kritiek zou uiten, dan bestaat ze binnen de kortste keren niet meer.”

  “Links likt liever de zolen van wie niet wil integreren, en dat alleen maar uit electoraal eigenbelang. De culturele verschillen moeten hoe dan ook gehuldigd worden volgens Links tegen wil en dank, dus moeten autochtonen voortdurend met het crypto-religieuze schuld en boete, hel en verdoemenis voor wie niet denkt zoals wij worden bestookt. Terwijl de fundamenten van de beschaving doelbewust worden aangetast voor de hersenschim van links electoraal gewin.”

  Moslims en de Islam zelf dragen niets bij tot de Europese cultuur. Volgens Links kunnen ze eigenlijk alleen maar bijdragen tot het electoraal overleven van hun politieke partijen, die door de meeste autochtone kiezers verworpen worden, net omdat ze gedurig de schuld van autochtonen blijven oproepen om die moslims makkelijker aan hun kant te krijgen. Links meent bloedserieus dat het bij moslims alle heil moet gaan zoeken, omdat ze voor een voldongen feit staan dat ze zelf hebben gecreëerd: ze hebben geen enkel project meer om autochtonen mee te begeesteren. Dus om moslims te paaien, zeggen ze dan dat er een soort extra culturele component door de Islam, een soort “meerwaarde” aan de cultuur van Europa wordt toegevoegd. Terwijl ze eigenlijk bedoelen: “Het wordt dringend tijd dat we electoraal blijven overleven, dus moeten we de kiezers daar gaan halen die nog voor onze kar te spannen zijn.”

  En dat zijn dus geen autochtonen. Het gaat dus hoegenaamd NIET over cultuur, maar over een manier om de schade electoraal te beperken, een overlevingsstrategie voor Links. Want een totaal zwakzinnige en waanzinnige cultuur, die allesbehalve hoogstaand is, voegt niets toe, maar sleurt alle hoogwaardige culturen mee in een diepe afgrond tot er van die culturen niets meer overblijft !

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Ach, Heinrich Himmler, de leider van de SS, vond dat de islam ook iets bijdroeg aan Europa maar dan vooral om miljoenen joden, christenen, katholieken, gematigde moslims, zigeuners, partizanen e.v.a. af te slachten of als soldaat te dienen in de Waffen-SS! Alleen weten tegenwoordig veel linkse moslimknuffelaars dat niet eens meer omdat ze geen verstand van geschiedenis hebben en blijkbaar ook niet wat het fascisme inhield. En dat Erdogan Nederland van nazisme beschuldigd daar heeft hij in die mate gelijk in dat in WO II zeker 25.000 Nederlanders lid waren van de Waffen-SS, duizenden Nederlandse politieagenten, ambtenaren en spoorwegpersoneel de Duitsers meehielpen om 102.000 joden op te pakken, te registreren en te deporteren naar Auschwitz en Sobibor en dat hier duizenden Nederlandse verzetsmensen werden vermoord!
  Die linkse idioten en de de radicale islamieten zouden eigenlijk gewoon eens een bot of een schildpad op hun stomme koppen moeten krijgen gegooid van een lammergier, de grootste roofvogel van Europa met een lengte van 115 cm en vleugels van 3 meter lengte! Op 13 maart 2017 vloog een soortgelijke gier over ‘s-Hertogenbosch, Uden, Dordrecht en Rotterdam en hoe spijtig is het dat hij niet alle gewelddadige Turkse demonstranten met botten bekogelde! De lammergier voelde echter, in tegenstelling tot de Turkse Nederlanders en vele andere immigranten, zich hier vast erg ongewenst omdat hier geen feestmaal aan kadavers en beenderen zijn te vinden en het dier dus wijselijk naar de Alpen terug vloog!

  Like

 11. BertG. zegt:

  Ze kunnen zeker wel iets bijdrage.
  Onze totale vernietiging en ondergang.

  Geliked door 1 persoon

 12. Japio zegt:

  Collectieve verstandsverbijstering

  Like

 13. Mary zegt:

  De Islam wenst de Europese cultuur te vernietigen punt uit.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ivanhoe zegt:

  Monthy Python on mouse people:

  “If they can’t be helped, I’d kill ‘m”

  Like

 15. JAN zegt:

  We do not have to go to the leftists to look for people infatuated with Islam when we have Mark Rutte himself shamelessly defending the Qur’an on the national tv in order to score points against Geert Wilders. Rutte is so fake that he sometimes doesn’t know what he is saying. I could barely supress my laughter when he stated that he would make agreement with North African countries ( i.e ISIS ) and Geert Wilders immediately replied to him appropriately.

  Like

 16. Pietersen zegt:

  ‘Iets’ klinkt wel heel mager.
  Was onze Europese cultuur niet goed dan ?
  Ik geef de voorkeur aan Europese landen met hun cultuuur. In de verre toekomst zouden wij mogelijk van elkaar kunnen leren. Islamitische cultuur moeten we uitbannen. Waarom worden wij gedwongen hun cultuur te accepteren. Er zijn geen argumenten voor te vinden, alleen maar narigheid en een enorme terugval in ontwikkeling.

  Like

 17. Bij dragen? veroveren en EURABIA van maken.

  Like

 18. fransdewit zegt:

  Ze helpen de politiek van de nee of wel tegenstemmers af en ze helpen voorkomen dat er weer een vergrijzing plaats gaat vinden. En van de vrijwillige euthanasie is altijd sprake als er een islamiet mee van doen heeft. Ja beste rechter hij wilde graag dood, dus ik heb hem een handje geholpen. Een echte verrijking voor Europa

  Like

 19. Jade zegt:

  Rothschild & Co. wenst de wereldbevolking te reduceren
  tot 500 miljoen mensen en islam is één van de gereedschappen.
  Voetveegje Rutte en Merkel volgen de Bilderberg-ordertjes stipt op
  dus dat komt helemaal goed…

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Allemachtig, wat een onzin. Welke malloot van de telegraaf heeft dit nou weer verzonnen.De telegraaf redacteuren schrijven maar wat op, zonder een controle uit te voeren.

  Like

 21. Pieter G zegt:

  De meest weerzinwekkende ideologie ooit uitgevonden weet overal wegens het paard van Troje “Godsdienstvrijheid” binnen te dringen.
  Hoedan Kan de islam iets bijdragen buiten kinderbruiden, en alle andere verderfelijke hobby’s die de opperman ooit verzonnen heeft?
  Islam is culturele kanker, verzonnen om samenlevingen uit te roeien.
  Verreweg het grootste probleem op deze aarde is de islam…
  Wie dat niet inziet is levensmoe.

  Like

 22. Robby E. zegt:

  Koprot epidemie!

  Like

 23. Pete zegt:

  Tjeetje…maar eigenlijk verbaas me dat niets ! Nu ! weer in tijden van godsdienstoorlogen !
  Weer zo’n onderzoekje van superiore slinkse subsidieclubjes, over, ach.. ach.. zielige moslims….

  Islamitische (ahum) cultuur…. maar plaats voor 1 waarheid, moord, dwang en geweld, slaven, pedofilie en lijkenstank in een totalitaire, roofzuchtige omgeving…. (is ook cultuur hoe je het ook bekijkt)

  Dat spreekt onze socialistische medemens enorm aan, gezien hun geschiedenis met socialecontrole, partijdiscipline, genocide, lijkenstank en vernietiging van menselijk intellect…

  Nu graag een onderzoekje andersom ? Hoeveel moslims denken dat de Europese cultuur bijdraagt aan de islam ? hahahahaha…..

  (En grappig ook die ideeën van moslims, van wat er moet gebeuren met degene die niets bijdraagt aan de ummah ! (ahum) islamitische cultuur.)

  Geliked door 1 persoon

 24. RonenMar zegt:

  Die linkse partyen zijn knettergek gestoord ! De islam is een geloof wat geen enkel ander geloof accepteerd of respecteerd. Toen ze in hun gammele rubberbootjes naar Europa kwamen gooide ze de christenlijke mede bootvluchtelingen de zee in om te verzuipen. En dat zooitje zit nu hier bij ons.

  Geliked door 1 persoon

 25. koddebeier zegt:

  Het word tijd dat de linkse kiezer opgenomen wordt in een inrichting voor geestenzieken .

  Like

 26. D.DAY zegt:

  De linkse kiezer zal zich niet verdiept hebben in de islam die, door linkse indoctrinatie, er van overtuigd is dat dit een religie is die zich met andersgelovigen en andersdenkenden uiteindelijk wel zal vermengen. Dit is naïef en gevaarlijk. Weet wie je vijand is, dan kun je deze bestrijden. Een andere keus is er niet.

  Like

 27. Flo zegt:

  Euhhh.. ja dat klopt! Kijk b.v naar de “bijdrage” van de turken(is-lam) die rustig voor miljoenen schade aanrichten voor iets waar wij geen reet mee te maken hebben! moet kunnen toch?
  Ja, dit en andere incidentjes die nog gaan komen zijn een mooie bijdrage/verrijking, waar wij NIET op zitten te wachten…….

  Like

 28. jroam zegt:

  Nog meer bezuinigen op de Untermensch (zorg)?
  Met krijgt moeite om het fascisme te verbergen.
  Gelukkig zijn daar de Islam neo naties, waar links zich achter kan verschuilen.

  Like

 29. Haiense zegt:

  Kan iemand mij uitleggen wat het verrijkende, spirituele, mooie, intelligente, ware, aangename of verfrissende van deze godsdienst is? ( Theodor Holman in een column )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s