Officier special forces: 35.000 ISIS-strijders klaar voor terreuroorlog in Duitsland en Nederland

Screenshot_124

(Door: “Xander”)

‘Zeer grote aantallen terroristen naar Europa brengen om aanslagen op bevolking te plegen was altijd al het belangrijkste doel van de vluchtelingenstroom’ – ‘Tienduizenden doden verwacht voordat wij kunnen ingrijpen’

Een onbevestigd bericht uit november 2016 is gezien de recente aanslagen in Berlijn, Heidelberg, Düsseldorf en Hamburg, en de voorkomen aanslag in Essen, een stuk geloofwaardiger geworden. Volgens een officier van de Duitse special forces KSK trainen de troepen niet langer op inzet in het buitenland, maar in Duitsland zelf, compleet met 3 bataljons paratroepers. De reden is dat er al alleen al in Duitsland zo’n 20.000 tot 35.000 ISIS terroristen klaar zouden staan om op commando een terreuroorlog tegen de bevolking te beginnen. Naast Duitsland zouden Nederland en Frankrijk de belangrijkste doelwitten zijn.

Volgens de officier, die vanwege de gevoeligheid van de informatie anoniem wil blijven, draaien de politiek en de media de bevolking een rad voor de ogen door het aantal vermoedelijke ISIS- terroristen in Europa – maximaal 5000 – zo laag te houden. ‘Het gaat daarbij enkel om zelfmoordterroristen, tegen wie wij geen enkele kans tegen hebben om iets tegen te doen, omdat zij zich aan de westerse manier van leven hebben aangepast. We kunnen enkel afwachten totdat er iets gebeurt, en er misschien hier en daar tijdig eentje uitschakelen.’

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Officier special forces: 35.000 ISIS-strijders klaar voor terreuroorlog in Duitsland en Nederland

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. scheermes zegt:

  Dat dit gaat gebeuren is een ding wat zeker is !!Als er een groep van tien jihad strijders een aanslag plegen ,zullen de regeringsleiders zich haasten te zeggen ,dat ze niet allemaal zo zijn !! Dit is een VUILE oorlog die met LEUGENS en bedrog voort blijft duren !! Met de huidige moderne wapens kunnen kleine aantallen een bloedbad aanrichten met heel veel doden !!En dit blijft zich herhalen !! Bij iedere aanslag weer het zelfde liedje, dat ze niet allemaal zo zijn !!De moslims zijn ook niet gek ,en weten dat als zij met ongeveer tien jihadstrijders steeds maar weer een bloedbad aanrichten , dat ze op deze wijze LANG door kunnen gaan!! Deze oorlog zal van huis tot huis gaan wat wij ook in het midden oosten zien !! Het word de HOOGSTE tijd dat wij een STERK leger krijgen die hier GOED in is getraind en dat wij ons land kunnen verdedigen tegen deze niets ontziende moordenaars !!, De gevolgen zullen niet te overzien zijn !!Duizenden slachtoffers zullen het gevolg zijn !!En de moslims zullen met de beschuldigende vinger naar geert wilders wijzen omdat hij de mensen tegen elkaar opgezet heeft!! Terwijl de koran en de islam overal voor tweedeling zorgt,en de mensen tegen elkaar opzet, en voor moord en doodslag in de HELE wereld zorgt ,is het voor de wakkere nederlander wel duidelijk dat de koran en de haat imam”s dood en verderf zaaien overal waar de islam voet aan de grond krijgt!! Wilders heeft hiervoor AL JAREN lang gewaarschuwdt!! Mensen tekenen hun eigen doodvnnis in het stemhokje door het verkeerde hokje rood te kleuren !!Stem daarom PVV ,de enige partij die met KLOEKE daden het tij ZEKER zal doen keren !!

  Like

  • kees520 zegt:

   Gisteren las ik een tweet van een Turk naar aanleiding van de Turkse verkiezingen en het wegsturen van de minister die zei dat ons leger 48.000 mensen heeft en dat zij in Nederland met 400.000 zijn. Maak reizen visumvrij en dat aantal wordt fors verhoogd. Het paard van Troje staat allang binnen alleen anders verkleed en verpakt vrees ik

   Like

   • elisah zegt:

    Ik denk niet dat het visumvrij reizen ooit door gaat, ook wordt turkije geen lid van de EU.
    Dat land is namelijk volkomen onbetrouwbaar en gevaarlijk, er wordt alleen maar een spelletje gespeeld om de erdo rustig te houden.

    Geliked door 1 persoon

 3. We zijn er nog lang niet, zolang onze regeerlijders niet de goede beslissingen nemen en alles maar laten gebeuren. Ben ik bang dat ons nog heel wat te wachten staat.

  Like

 4. elisah zegt:

  Wanneer zoiets zou gebeuren dan verliezen ze hopeloos en staat er geen moskeet meer overeind in Europa. De islam zal dan voorgoed uit Europa verjaagd worden en geen poot meer aan de grond krijgen, daarom is het onlogisch om een terreuroorlog te starten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De 9-mmters. worden overal al uit het vet gehaald.
   Elke doje moslim zal er één zijn!!!

   Like

   • elisah zegt:

    De Italiaanse politie heeft afgelopen maandag een vrachtwagen vol wapens in de havens van Trieste aangetroffen die bestemd waren voor Nederland, België en Duitsland (847 winchester SXP).
    De Griekse anti-terreureenheden hebben dinsdag jl een boot vol wapens, oa anti-tankgranaten, onderschept.
    De Spaanse politie heeft woensdag een extreem grote wapenvondst gedaan van meer dan 10.000 illegale wapens.
    Wel toevallig allemaal?

    Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  Ik vermoed dat Geert Wilders de schuld krijgt als er aanslagen worden gepleegd.

  Like

 6. Sgian Dubh zegt:

  Het is niet het hebben van een groot leger wat veiligheid kan waarborgen, maar het zijn van een weerbaar volk.
  Terreur moet je stoppen op het moment zelf, ervoor is puur geluk, erna te laat en triomferen met een leeg ei.
  Terreur kun je beperken door de veilige havens te minimaliseren, door een scheidng te maken tussen goedwillende mensen en niet goedwillende, te beginnen door iedereeen voor de keuze te stellen welke nationaliteit men heeft. Twee paspoorten is onacceptabel en een “verlaat de gevangenis zonder te betalen” kaart om misdrijven ennterruer te plegen met een veilige haven als rugdekking. Als autochtoon heb ik dat niet, die vrijplaats, die aflaatbrief voor mijn eventueel nog te plegen misdrijven. Ik ben aansprakelijk voor al mijn eigen daden en handelingen, er is voor mij geen vrijplaats, geen gemeenschap waar ik een held ben omdat ik niet gelovigen heb mishandeld, beroofd of gedood.
  Een tweede nationaliteit is de druppel die iemand kan besluiten om over te gaan tot terreur, omdat er een uitweg is. Haal die beslissende druppel wegen laat kiezen, ofwel ben je met onsen voor ons, ofwel ben je een vreemdeling die verdwaald is zeker en straks weer naar huis gaat.

  Geliked door 1 persoon

 7. Taljaard zegt:

  Als oud militair kan ik iedereen hier verzekeren dat de Nederlandse krijgsmacht tegenwoordig weliswaar klein, maar hoogst professioneel en efficient is. De AIVD wordt nog wel eens belachelijk gemaakt, maar is een van de beste inlichtingendiensten ter wereld. Het LKPD heeft in sommige opzichten gebrek aan materieel en manschappen en daardoor ook een gebrek aan slagvaardigheid. Maar daarnaast is er ook nog ”het wapen” van de Marechaussee, dat zeker wel op zijn taak berekend is, en beschikt over een uitstekende anti-terreur eenheid (MARSOF).
  En wij beschikken over elite-eenheden als het Korps Mariniers en het Korps Commando Troepen, die ook internationaal en binnen NATO verband zeer hoog staan aangeschreven en op het zelfde niveau functioneren als de Britse SAS en de Amerikaanse Navy Seals, met wie zij ook herhaaldelijk samen oefenen en opereren.

  Nu kan een Turks vod van een krant wel proberen ons als Nederlanders te intimideren met een vergelijking van 400.000 hier wonende Turken en een krijgsmacht van 48.000, maar vergeet niet dat deze 400.000 mensen beslist niet allemaal Erdogan-aanhangers zijn en meer dan de helft daarvan bestaat uit vrouwen, kinderen en bejaarden.
  Dan blijven er misschien 75.000/50.000 over die misschien wel in staat en bereid zijn om hier rotzooi te trappen, mede omdat sommigen ook in het Turkse leger hebben gediend.
  Maar de meesten van deze over het algemeen jongere mannen wonen hier al hun hele leven en kennen Nederland en de Nederlanders beter dan Erdogan c.s. ons kennen. En ze weten daarom bliksems goed; there will the devil to pay if they try something like that!
  Om het maar eens op zijn Engels te zeggen.
  Nederland is geen Zweden, en zelfs geen Duitsland.
  Wij lijken in dit opzicht veel meer op de Britten.
  Die Nederturken gaan dat gewoon niet doen; op een paar idioten na misschien, maar daar weten we echt wel raad mee. Zeg niet dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over de islam en de Turken, maar wel dat onze krijgsmacht hier hoogstwaarschijnlijk wel mee zal kunnen dealen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s