“Rutte en Merkel deden Turkije meer toezeggingen inzake vluchtelingenopvang dan rest van Europa wist”

Screenshot_113

(Door: Luc Beernaert)

De Nederlandse premier Mark Rutte en Duits bondskanselier Angela Merkel hebben bij het sluiten van de vluchtelingendeal tussen de Europese Unie en Turkije concrete toezeggingen gedaan. Nederland en Duitsland spraken af jaarlijks 150.000 tot 250.000 vluchtelingen uit Turkije te halen en toe te laten in de EU. Dat schrijft de Duitse krant Die Welt. Die aantallen en de afspraak met Turkije zouden de andere Europese lidstaten niet zijn meegedeeld.

HLN Be.

Anders dan voordien bekend, hebben bondskanselier Angela Merkel en de Nederlandse premier Mark Rutte bij de onderhandelingen voor het omstreden vluchtelingenakkoord tussen de EU en Turkije concrete afspraken gemaakt over het vluchtelingencontingent. Merkel en Rutte spraken af jaarlijks 150.000 tot 250.000 Syrische vluchtelingen uit Turkije naar Europa te laten komen. Dat blijkt uit onderzoek voor het boek over Merkels vluchtelingenpolitiek van Welt-journalist Robin Alexander dat vandaag verschijnt.

Volgens Alexander greep op 6 maart 2016, op de vooravond van de Europees-Turkse top, in Brussel een ontmoeting plaats tussen Rutte, Merkel en de toenmalige Turkse premier Ahmet Davutoglu. Nederland was toen voorzitter van de Europese Raad.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Sabeltant”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Rotzakken, Rutte, Turkije, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op “Rutte en Merkel deden Turkije meer toezeggingen inzake vluchtelingenopvang dan rest van Europa wist”

 1. Nou kan je goed zien wat een achterbakse gluiperd Mark Rutte is. Hij liegt en bedriegt ons. dat aantal hadden wij op den duur niet meer aan gekund. Wat een geluk dat dit aan het licht is gekomen.

  Geliked door 2 people

 2. 15 MAART 2017 VOLGT DE AFREKENING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. joga zegt:

  Straf deze smerige leugenaars nu een en voor altijd af: Stem PVV a.s. woensdag voor een EERLIJKE en vooruitstrevende toekomst zonder EU. Make The Netherlands great again.
  We staan nu voor schut in de hele wereld, maar niet door Geert Wilders maar door de achterbakse
  leugenaar Mark Rutte met zijn smerige dealtjes achter onze rug om.

  Geliked door 4 people

 4. Mary zegt:

  Natuurlijk heeft Rutte dat gedaan en natuurlijk wist niemand er van al helemaal niet de Nederlandse en of Duitse bevolking want niet alleen Merkel is een dictator maar Rutte waar we van Rutte ook nog eens kunnen stellen dat hij niet alleen de Nederlandse bevolking nergens van op de hoogte bracht maar ze ook heeft belogen en bedrogen. Ik geloof helemaal niets van die “peilingen”, manipulatie ten top maar als er toch nog iemand de gedachte had op de VVD te stemmen, wat ik me zo langzamerhand niet meer voor kan stellen, zou ik de zoveelste geniepige en stiekeme acties van Rutte eens goed door laten dringen want deze EU man blijft na deze verkiezingen precies hetzelfde doen de bevolking belazeren!!!!.

  Like

 5. Pingback: Rutte en Merkel deden Turkije meer toezeggingen inzake vluchtelingenopvang dan rest van Europa wist – Rechtsaf doorzee

 6. BertG. zegt:

  Het staat niet in de Telegraaf en het journaal zal hier ook geen aandacht aan geven.
  Dus hoeveel Nederlanders zouden dit bericht dan te weten krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marlies zegt:

  Dit is toch wel een schandaal van de bovenste orde. Die psychopaat Rutte acteert z.g. keihard in de Turkse bezoek kwestie en hoopt daar stemmen mee te winnen, terwijl hij ons met Merkel stiekum uitlevert aan de moslims. Het lijkt wel of hij een andere geheime afspraak heeft met Erdogan om deze rel te kunnen “bestraffen”.
  Hoe kunnen wij dit verraad bij iedereen bekend maken vóór woensdag? Als het alleen van de PVV komt, zijn er velen die het niet willen geloven. Dit is toch je reinste hoogverraad. Is die vent onschendbaar in deze kwestie?

  Like

 8. Harrie Vaes zegt:

  Hopelijk nog net op tijd komt ook de Nederlandse Rutte aap nog uit de mouw…….zodat we er woensdag met zn allen rekening mee kunnen houden en de PVV verkiezen boven de Vvd.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  ik hoop dat het een donkere woensdag voor Rutte zal worden, dat die eeuwige grijns eens van zijn smoeleke gaat, donderdag gauw naar vriendje Erdogan, en daar uithuilen, ik hoop niet van geluk maar van verdriet

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wat een vuile rotstreek!! Je moet maar durven! Ik hoop dat a.s. woensdag afgerekend wordt met deze gluiperd!!!

  Like

 11. GT zegt:

  Ik snap warempel niet dat die smerige Narcist Rutte zijn smerige rotkop nog durft te vertonen heb je die vent al eens goed bekeken, onder wat voor steen is deze vandaan gekropen.
  Geheel dit kabinet oprotten, iedereen de laan uit tijd voor Revolutie!
  Ik ben dit smerige linkse fascistische zooitje stront beu en ik zeg het nog maar een keer vele politieke kopstukken zullen als het zo door gaat moeten vrezen voor hun leven.
  15-03-2017 kunnen we stemmen wat zal het worden ik hoop op een politieke aardverschuiving of dit het zal worden met die domme naïeve Nederlanders ik weet het niet.
  Komt er hier geen positief resultaat uit, dan is het gedaan met ons landje maar dan zal ik het volgende scenario voorspellen veel mensen zullen naar andere landen vertrekken om hun bestaan op te bouwen naar een land waar ze zich goed voelen, en bescherming genieten zeker voor hun kinderen want die ongebreidelde vluchtelingen stroom met die testosteron bommen die vele vrouwen verkrachten, mishandelen, verkrachten, enz en dachten de heren Politici dat ze zo door kunnen gaan en hun rotkop nog op straat kunnen laten zien, dacht het niet!

  Geliked door 1 persoon

 12. ieznogoedh zegt:

  Deze info zal wel niet in het nieuws komen.
  Laffe rothond die rutte.

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Had de link al geplaatst vanmorgen, die wacht nog steeds op moderatie.

  Geliked door 2 people

 14. Aegolius cs zegt:

  Rutte met Merkel de EU spil in dergelijke onderhandelingen?! Uiterst ongeloofwaardig, ondanks dat het op papier gedrukt staat.

  Like

 15. Flo zegt:

  Deze gore klootzak gaat na de verkiezingen weer gewoon leuk naar fascist erdogan doen, let maar op.

  Like

 16. Witte raaf zegt:

  .liveblog AD

  Turkse hackers hebben vandaag de websites van de Vrienden van het Oorlogsmuseum Overloon en Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem platgelegd. Op de site was een Turkse vlag te zien met onder meer de tekst: ‘We will never forget what you did against us’. Jos Verhagen, lid van het bestuur van de organisatie die het museum in Overloon een warm hart toedraagt, kan niet begrijpen dat zij het doelwit zijn. ,,Het is extra kwalijk dat een organisatie die mensen juist bewust wil maken dat wat in het verleden is gebeurd niet meer mag gebeuren, het doelwit is.”

  Like

 17. Jan zegt:

  Weer een verwarde man: Schon wieder ein Messerangriff: Ägypter (29) verletzt vier Passanten in Frankenthal

  Der 29-Jährige verließ am Sonntagabend eine Bar, ohne seine Getränke zu bezahlen. Der Wirt lief ihm nach und sprach ihn vor dem Lokal an. Hier zückte der Asylbewerber ein Messer und rannte dann in Richtung Innenstadt.

  Auf seinem Weg attackierte er vier Menschen mit seiner Waffe. Polizisten konnten den Täter anschließend festnehmen…..
  ..
  http://www.freiezeiten.net/aegypter-verletzt-vier-passanten-frankenthal

  Like

 18. Rutte de links-liberaal, Merkel een crypto-communist slaan samen de handen ineen om Europa te destabiliseren door een ongecontroleerde toestroom van nep-vluchtelingen, welke allemaal een dubbele agenda blijken te hebben. Men moet niet vreemd opkijken wanneer de schermutselingen tussen weerloze burgers en goed getrainde jihadisten een aanvang nemen. Merkel, Rutte en nog meer invloedrijke politici met een vrijmetselaars achtergrond brengen Europa in chaos, om het Coudenhove-Kalergie plan te completeren, en dan? Ordo Ab Chao Lijfspreuk van de vrijmetselarij…

  Like

 19. Jan zegt:

  Slechte wifi-ontvangst

  Geliked door 3 people

 20. Jean zegt:

  Willen we “echte democratie?”
  Ja? Dan woensdag die troep van vvd,vld, pvda,spa, groen,groenlinks, cda,cd&v & co wandelen sturen en vooral die EU troep wandelen sturen “zonder oprotpremies” en stemmen voor PVV, in mei voor FN, in september voor AfD enz. en die huidige volksverraders opsluiten voor de rest van hun leven want onze Onafhankelijkheid, Identiteit, Vrijheid, Veiligheid & Leefbaarheid zijn ons heilig en daar horen uiteraard geen islamieten/moslims in thuis.

  Geliked door 1 persoon

 21. Marlies zegt:

  Ik heb de link naar die Welt en http://www.hnl.be over deze kwestie tussen de commentaren op het Financieel Dagblad kunnen plaatsen.Tis niet veel, maar FD is wel een blad voor VVD stemmers.
  Misschien gaan sommige ogen open.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s