Marine Le Pen: Allianties met Polen en Hongarije in geval van verkiezingsoverwinning

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Interessante Europese politieke perspectieven: de presidentschap-kandidate van het Front National, de Europarlementariër Marine Le Pen, wil in het geval van haar verkiezingsoverwinning krachtiger met Polen en Hongarije samenwerken. Beide landen gelden op dit moment vooral wat betreft immigratiepolitiek als EU-kritisch.

duits-zuerst

Zoals de Poolse krant “Rzeczpospolita” nu bericht, wil Marine Le Pen in het geval van haar verkiezingsoverwinning onderhandelingen beginnen met Hongarije en Polen om een gezamenlijk optreden in bepaalde kwesties te coördineren. Niet in de laatste plaats denkt de cheffin van het FN er ook aan om de huidige ruzie tussen Warschau en Brussel met betrekking tot het constitutioneel hof te regelen. “De kritiek waaraan Polen onderworpen wordt, is moeilijk anders te beschouwen als politieke inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van het land”, wordt Marine Le Pen geciteerd.

Grote overeenkomsten tussen de rechtse Franse politica en haar EU-kritische wenspartners bestaan er ook op het gebied van de immigratiepolitiek. De politica van het FN wil de eveneens immigratie-kritische EU-landen Polen en Hongarije in hun verzet tegen de Brusselse quotaregelingen ondersteunen. “De EU wil sancties opleggen aan die landen die geen vluchtelingen opnemen. Het gaat om een boete van € 250.000,- voor iedere niet opgenomen migrant. Dat is waanzin, dat moet gestopt worden”, zei Marine Le Pen.

Bovendien bevestigde ze haar bedoeling om in het geval van haat verkiezingsoverwinning het herstel van de territoriale, economische, evenals de juridische, valuta en kredietsoevereiniteit voor de EU-landen te eisen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, Europa, EUSSR, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Polen, soevereiniteit, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Marine Le Pen: Allianties met Polen en Hongarije in geval van verkiezingsoverwinning

 1. delamontagne zegt:

  Uiteindelijk krijgt Sultan Erdogan een bevolking zoals hij hen wil zien……

  Like

  • Cynicus zegt:

   De ErdoganTurken zijn echt wel vals. Ze stonden vooraan toen ze de zelfs in het Turks voorgedrukte uitkeringsaanvraagpapieren konden invullen. En nu spugen ze op de Nederlandse vlag en voelen zich Turk in plaats van Nederlander. Laat die aanhangers van Erdogan allereerst de uitkerign opzeggen en naar Turkije gaan om daar de dienstplicht te gaan vervullen. Ook de vrouwelijke Erdoganaanhangers want koken en poetsen op de kazernes kunnen ze daar ook gaan doen tegen kost en inwoning. Erdogan aanhangers die op de Nederlandse vlag spugen. Hou op met parasiteren op Nederland en lazer op naar jullie geliefde leider. De Turken die wel van Nederland houden mogen wat mij betreft blijven maar geen achterbaks gedoe meer. Je bent Nederlander. Ebru Umar is een geod voorbeeld !

   Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Alles is goed wat gezamenlijk tegen Brussel kan optreden. Laat ze in Brussel maar zien en voelen dat hun smerige elite spel is uitgespeeld.

  Geliked door 2 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Gut. Einkesseln diese Sozialisten und Verräter des Volkes und gnadenlos zerschlagen!

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik klaag de Nederlandse Staat aan, want ik heb wonende in het buitenland maar wel binnen Europa géén stembiljet of uitnodiging ontvangen, terwijl de belastingdienst en mijn pensioenfondsen weten waar ik woon want ik krijg van hen post!
  Nederlandse Staat, u moet u diep schamen, u laat een Staatsburger in de kou staan en belet mij om te stemmen!

  NEDERLAND MIJN VADERLAND
  bestaat uit nsb´ers en landverraders, die tevens weten hoe snel ze ons belastinggeld weten weg te sluisen of te innen door hooggeplaatste posten in te nemen.
  De Nederlandse Burgers worden doodgeslagen met de term POPULISME.
  POPULISME = voor en met de Nederlandse Burgers, het betekent ook SAMEN MET DE BURGERS.
  Niets anders.
  Maar Rutte en zijn leugenkabinet doen ALLES ZONDER DE NEDERLANDSE BURGERS.
  REFERENDUM UKRAÏNE NAAR DE PRULLEBAK
  GEHEIME AFSPRAKEN MERKEL RUTTE MET ERDOGAN
  DEZE EN VORIGE REGEER PERIODES NIETS ANDERS DAN LEUGENS NAAR DE NEDERLANDSE BURGERS.
  MH17 IS EEN GROTE LEUGEN!

  NEDERLAND WORDT WAKKER, STEM VANDAAG DE GEVESTIGDE ELITE WEG!

  Like

 6. RonenMar zegt:

  Ze zijn helemaal gestoord knettergek in Brussel ! Gelukszoekers die expres hun paspoort zoek hebben gemaakt (90%!! ) helemaal niet toelaten. Ik kom gvd niet eens een vliegtuig in zonder paspoort !! 2 mnd. Terug zelf meegemaakt. Vrouw werd op schiphol beroofd van haar tas door paar noord afrikaners. In die tas zat ook haar paspoort. Ze kon met geen mogelijkheid op vakantie ! Geen toegang in het vliegtuig! Hier in deze achterlijke EU !! Maar aan de andere kant laten ze wel 1 miljoen gelukszoekers toe ZONDER paspoort . Die vervolgens in hun land 150 euro p/mnd. Verdienen als ze werken , maar hier met nix doen 350 euro per mnd. Krijgen met nix doen plus gratis huis en gratis med. Zorg. Stelletje domkoppen in Brussel vinden jullie het gek dat ze allemaal hierheen willen ??? Het is het zelfde als ik werk me 5 dgn. Per week de tering voor 1500 euro netto zegt een andere werkgeven wil je geen 3500 euro verdienen met nix doen ? Betaal ik je huis en de arts er ook nog bij !! Overigens alles met dank aan ons kut internet want 20 jr. Terug wisten ze dit allemaal niet omdat de informatie niet zo simpel beschikbaar was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s