PVV laat kansen liggen

PVV blauw

(Door: “BeWiseman”)

De PVV is een partij die veel goede punten heeft en die ook erg duidelijk benoemd. Electoraal zou er fors wat winst te behalen zijn als de overdrijvingen en grofheden wat minder zouden zijn. Kopvoddentaks en “minder, minder, minder” klinkt leuk, maar voor een groot gedeelte van de bevolking is het een stap te ver, en als partij loop je het risico dat andere partijen zich van je distantiëren.

Ook is het misschien handig om eens een nieuwe spindoctor te nemen die af en toe eens een andere invalshoek neemt. Als Wilders vroeger de politieke arena betrad, had je vaak het idee “nu gaat het gebeuren” en langzaam maar zeker komt nu het gevoel van “daar gaan we weer”, en dat is verdomde jammer en niet nodig. Zijn standpunten worden door zeer veel mensen gedeeld en hij is een geweldig goed debater. Maar als Rutte voor de 500ste keer zegt dat je onbetrouwbaar bent omdat je een kabinet hebt laten vallen, kun je de heer Rutte er ook op wijzen dat na de 2de wereldoorlog er 14 kabinetten zijn gevallen, en maar één door de PVV.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op PVV laat kansen liggen

 1. Drs.P. zegt:

  Het cabinet van toen is niet door Wilders gevallen, maar door de motherfuckers van het klote CDA.
  Het smerige is ook nog dat Wilders de schuld heeft gekregen!!!
  Het was een “spelletje” van hoe kunnen we de PVV naaien tussen de VVD- en CDA ratten in pak!!!!!

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , iemand van het CDA , naar ik meen Hans Hillen heeft dat ook toegegeven , dat het door hen kwam .
   Dat ie het de volgende dag weer afzwakte was natuurlijk in opdracht van die lekmelkmuil van een Buma .
   ( Die afgezakte mondhoeken zijn voor de afvoer .
   Kun je je voorstellen als er eens bloed uit z’n bek zou lopen , hoe bizar dat er uit zou zien ?
   Als een soort Dracula , maar dan enger ) .

   Het verbaast me wel dat Wilders daar nou nooit eens tegenin gaat , tegen dat wegloop verwijt , misschien om welles-nietes toestanden mee te voorkomen ?
   Dat idiote argument gaat nu al vijf jaar mee !

   Like

   • Giny zegt:

    Harry
    Daar is Geert veel te fatsoenlijk voor om
    er tegenin te gaan.
    Het is door anderen al zo vaak aangehaald, ze blijven hem er mee confronteren!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nou, dé brievenbus en het kopvod hebben schijnbaar ook nog steeds niks aan de actualiteit verloren. Ben het de laatste tijd alweer herhaaldelijk tegen gekomen.

    Like

 2. paulzwueste zegt:

  In deze spannende tijden is het te verwachten dat er kritiek ontstaat op onze “Grote Leider”.
  Laten we nog even wachten tot overmorgen, dan kunnen we ’s avonds nog altijd beslissen wat we met Wilders zullen doen.

  Ik stel l vast voor dat we hem Minister President maken…

  Geliked door 3 people

 3. Perfide Albion zegt:

  Wilders liet Rutte ook veel te makkelijk wegkomen met “koran politie”. Rutte mocht die aantijging zelfs (deels) onweersproken herhalen. Wilders had natuurlijk direct moeten verwijzen naar het verbod op Mein Kampf…

  Wilders is uitstekend en hij krijgt morgen zeker mijn stem maar Wilders moet de basis veel breder maken. Niet alles alleen willen doen en onder controle willen houden. We zullen morgen zien hoe het afloopt. Met name de score van Baudet is morgen interessant.

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Lekker makkelijk praten over dingen die hij had moeten zeggen, je hebt maar beperkte tijd! Wordt hier een beetje misselijk van die negatieve commentaren!
   Als Mark Rutte ” oppleuren” zegt, krijgt hij er 5 zetels bij, als Geert het zou zeggen, staat heel Nederland op zijn kop en gaan er 6 zetels af!
   Als ik Geert zou zijn op dit moment, konden jullie allemaal het heen en weer krijgen en zochten jullie het maar fijn uit! Je wordt meer gewaardeerd als je de boel belazerd zoals Pinokkio, dan Geert die zijn leven voor ons op het spel zet, bah, wat een mentaliteit!
   Wie stond er als eerste bij de Turkse Ambassade met een spandoek? Wie gaat er met de eer strijken met dat vieze spelletje wat vantevoren al bedacht was?
   Volgende week zit Rutte weer gezellig aan een diner met een Turkse minister, dan heeft hij op een smerige manier de verkiezingen gewonnen, morgen allemaal VVD stemmen hoor, fijn weer vier jaar ellende!!!

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Natuurlijk heb ik het hier als – toetsenbord- betweter makkelijker. Maar dat is niet het punt. Wilders had kunnen weten dat die van de koran politie op hem af zou komen en zich dus beter moeten voorbereiden. Maar ja. Als je vrijwel alles alleen wil doen. Dan heeft dat consequenties.

    Een van die consequenties is dat de PVV nu concurrentie van Baudet krijgt. Niet mijn wens. Dat is een gevolg van de ruimte die Wilders aan FvD of een soortgelijke partij laat. Weer een gevolg van het solisme van Wilders?

    Ik ben een hardcore PVV stemmer. Van het begin af aan. Geen zorgen. Ik laat Wilders nooit in de steek maar ik vind wel dat Wilders het op sommige punten echt beter moet gaan doen. Of willen “we” soms niet groter machtiger en beter worden? Onze boodschap verdient dat namelijk wel.. Die boodschap is de kwestie van onze tijd. Onze oplossingen zijn superieur en verdienen de maximale aandacht en reikwijdte.

    Succes morgen bij het stemmen Giny

    Like

  • Giny zegt:

   Tuurlijk, je moet een bekende advocaat inschakelen om stemmen te trekken en er dan nog eens met de meeste standpunten van de PVV er van door gaan!
   Baudet is een aardige jongen, met een zeer duister verleden, absoluut geen politicus. deze partij zal ten onder gaan op dezelfde wijze als de LPF, teveel eigen ego’s.

   Like

  • Leo zegt:

   Hummm. en koranpolitie inclusief hun politiebureaus daar zitten we al mee opgescheept.
   In deze politieke spraakverwarring wordt natuurlijk ANTI koran Politie bedoeld.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Elke zetel die Baudet haalt hoort eigenlijk aan de PVV toe. Zo intelligent als hij is, zou hij moeten begrijpen dat hij met één zetel niets klaarmaakt en dat Geert Wilders die zetel hard nodig zal hebben. Indirecte zetelroof, dat is het.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Ik neem het Wilders kwalijk dat een type als Arnoud van Doorn wel ooit is ” aangenomen” bij de PVV en Baudet niet. Dat mag Wilders zichzelf kwalijk nemen.

    Nogmaals. Onze zaak is veel te belangrijk om in handen te laten van 1 persoon.

    Like

 4. In 2012 wilde men dat de PVV in zou stemmen met 12 miljard bezuinigingen en lastenverzwaringen, waardoor je tevens ook de economie zou beschadigen, zo vond ook Syp Wymia, zeer gewaardeerd columnist van Elseviers Weekblad. Dat hij toen koos voor uitstappen is dan ook wel te verklaren. Het was gewoon een momentje van CDA en VVD om de PVV te blameren.

  Like

 5. Mary zegt:

  “Electoraal zou er fors wat winst te behalen zijn als de overdrijvingen en grofheden wat minder zouden zijn”, beide zie ik niet, minder minder minder kun je toch echt niet scharen onder grove taal, en kopvoddentaks evenmin, als dat al de reden zou zijn, wat het zeker niet is, van andere partijen om zich van een partij te distantieren zou men eerst even de hand in eigen boezem moeten steken waar een Rutte vind dat bepaalde Turken OP MOETEN PLEUREN, welke hij geen kabinetsbeleid noemde maar een opvatting, ook het woord OPROTTEN gebruikte hij, en zo kennen we ook nog wat uitspraken van de PvdA over Marokkanen die VERNEDERD moesten worden etc., En de PVV/ Wilders kiezers kiezen voor de inhoudelijke zaken waar Wilders voor staat en Rutte en Co niet en dat zijn er heel wat.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Rutte had een paar dagen geleden nooit zo ingegrepen als hij niet bang was geweest dat de PVV extra zetels zou gaan krijgen. Dus aan wie hebben we deze dappere ingreep in feite te danken? Aan Wilders.

  En als de Nederlanders er morgen niet massaal op gaan stemmen, maar toch maar weer op Rutte, dan, ja sorry, dan zijn ze ook het doodschoppen niet waard.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik denk nog steeds dat het propaganda is om in de peilingen Wilders te laten zakken van 36 naar 16 zetels. Deze truc haalden ze in Amerika ook uit. De bedoeling is om ons te ontmoedigen. Zo van: hij gaat toch verliezen, dus dan kan ik net zo goed thuis blijven.

   NIET DOEN! Gewoon gaan stemmen. Deden ze in Amerika ook.

   Like

 7. Sgian Dubh zegt:

  Rutte is totaal onbetrouwbasr en hoort mijns inziens voor de rechtbank, liefst een volkstribunaal. Na de aanklacht kannhet vonnis volgen, want er is geen enkel excuus voor volksverraad, behalve ontoerekeningsvatbaarheid. Bij uitzondering ook voor dit geval het zelfde touw. Voor het geval dat…

  Like

 8. Heer M zegt:

  Veel zijn ook van PVV naar FVD , en Jan Roos zijn partij overgestapt. Uitgerekend partijen die 99% op de PVV lijken. Ik ben voor een Amerikaans systeem, en niet al die kleine partijen. Er is nu teveel om te kiezen.

  Like

 9. Pieter G zegt:

  Over oude koeien uit de sloot halen.
  Wilders heeft een eigen debat techniek. Hij valt aan in plaats van verdedigen. Daarnaast is er op internet -wat langzaam maar zeker de taak van de MSM aan het overnemen is- volop de leugens over het weglopen gedeeld. Iedereen zou dat nu wel eens moeten weten.
  Maar goed, mensen die denken dat het islam en EU probleem verdwijnt wanneer de PVV zou verdwijnen komen daar bijzonder snel achter wanneer de islam agressie zich uitbreidt.
  En dan janken wanneer dochter is verkracht of erger.
  Sorry, kom niet bij mij klagen, dan had je PVV moeten stemmen. Iedereen weet waar de PVV voor staat. Minder islam en minder EU, minder immigratie, minder kartelvorming…Meer eigen burgers eerst omdat daarvoor betaald wordt. Hoe simpel is het. Onbegrijpelijk dat er nog twijfelaars zijn.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Wilders zou wel een goede adviseur kunnen gebruiken, je kunt niet alles puur natuur en op gevoel doen. Ook zouden leden van de fractie zich vaker moeten laten horen.
  Fritsma heb ik behoorlijk gemist terwijl hij toch ook erg goed is standpunten naar buiten te brengen.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Wilders is zichtbaar ouder geworden in de afgelopen jaren en maakt een chronisch vermoeide indruk. Zijn optreden in het debat met Rutte was ook zeker niet zijn sterkste, hoewel hij zich in de afgelopen dagen geen betere campagne-manager had kunnen wensen dan Erdogan. In 2010 maakte hij nog gehakt van Job Cohen in een lijsttrekkers-debat, maar Rutte is geen Cohen.
  En bovendien kent hij Wilders van haver tot gort en kwam goed beslagen ten ijs.
  Kan mij ook niet onttrekken aan de indruk dat Wilders het niet nodig vond om zo intensief campagne te gaan voeren, omdat hij dacht toch wel te zullen winnen en als grootste partij uit de bus te komen. En ook dat zou, afgaande op de meest recente peilingen, nog wel eens een vergissing kunnen blijken te zijn.
  Wij zien het morgenavond wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s