Irakese soldaat zegt dat ISIS Zweden “binnen enkele uren” zou veroveren

Screenshot_33

(Door: Paul Joseph Watson – Vertaling: E.J. Bron)

Een man, die tegen de “Islamitische Staat” vecht, is geschokt over de sociale hulpverlening van het Europese land voor Jihadisten. Volgens een Irakese soldaat, die in Mosul tegen ISIS vecht, zou de terreurbeweging Zweden “binnen enkele uren” veroveren.

inselpresse

De uitspraak werd gepubliceerd door oorlogsverslaggeefster Magda Gad, die op dit moment voor de Zweedse krant “Expressen” verslag doet over de oorlog tegen ISIS in Irak. Gad vertelde de soldaat dat enkele gemeenten in Zweden woningen, werk, een opleiding en financiële uitkeringen aan de uit Syrië teruggekeerde ISIS-strijders zouden geven om hen zodoende weer in de samenleving te integreren.

Linksen in Zweden zouden deze maatregelen ondersteunen, omdat ze vinden dat het beter is om de “extremisten” te helpen dan ze in de steek te laten. De vraag of het een goed idee is om de ISIS-Jihadisten überhaupt het land weer binnen te laten, maakte geen deel uit van het debat.

Als reactie op de mededeling had de Irakese soldaat, die “zijn leven in de strijd tegen ISIS riskeert”, volgens Gad “tranen in de ogen” en zei dat het gesprek “het ergste moment” in haar tijd in Irak geweest zou zijn en zelfs nog overweldigender geweest zou zijn dan onder zwaar vuur door ISIS te liggen.

Gad vroeg de soldaat hoe lang ISIS nodig zou hebben om “Zweden in te nemen”. Daarop antwoordde hij:

“Geen dag. Uren. Binnen enkele uren.”

Gad vertelde toen hoe Zweden een broeinest van ISIS werd. Zweden staat van de Europese landen regelmatig aan kop als het gaat om het aantal ISIS-strijders per hoofd van de bevolking.

Osama Krayem, die in 1992 in Malmö werd geboren, ging in 2014 naar Syrië om voor ISIS te vechten en keerde nu met een vals paspoort en zich uitgevend als “vluchteling” naar het land terug. Daar ontmoette hij Salah Abdeslam, een van de daders van het bloedbad in Parijs, om hem te helpen bij de planning van de aanslag. Krayem nam ook deel aan de voorbereiding van de bomaanslagen in Brussel en zou eigenlijk de tweede metromoordenaar worden. Op het allerlaatste moment kneep hij er echter tussenuit.

Ironisch genoeg deed Krayem ooit mee in een documentaire genaamd “Without Borders”, waarbij het er om ging hoe migranten zich met succes in de Zweedse samenleving kunnen integreren.

Gad noemt ook Mohamed Belkald, een 35-jarige Algerijn, die meerdere jaren in Zweden woonde. Belkald werd tijdens een razzia door de Belgische politie gedood, waarbij Abdeslam werd opgepakt, met wie hij contact had. Twee andere verdachten, Ibrahim en Khalid El Bakroui, die bij de razzia ontsnapten, hebben een week later de bomaanslagen in Brussel uitgevoerd.

Belkald maakte deel uit van een terreurnetwerk in Zweden, evenals een man genaamd Abu Omar, wiens taak het was ISIS-Jihadisten te rekruteren en te financieren, waarbij hij de leider was van de operatie in Stockholm. Omar wordt eveneens in verband gebracht met de aanslagen in Parijs en Brussel. Hij bevindt zich echter nog steeds op de vlucht.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Auteur: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Eurabië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Irakese soldaat zegt dat ISIS Zweden “binnen enkele uren” zou veroveren

 1. Het zou mij niet verbazen.

  Like

 2. Witte raaf zegt:

  http://m.telegraaf.nl/article/27811613/steden-laten-extra-stembiljetten-aanrukken

  Er zijn toch net zoveel stembiljetten aangemaakt als dat er stempassen zijn uitgegeven of zie ik dat nou verkeerd?

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Je gelooft het niet.
  Voor hun vertrek naar Syrië waren ze niet geïntegreerd ook al kregen ze geld en woonruimte, maar als ze als doorgewinterde moordenaar weer terugkeren gaan ze integreren wegens geld en woonruimte (en werk – waar ze geen behoefte aan hebben en opleiding – waar ze te dom voor zijn).
  Je zou ze bijna allemaal naar Syrië sturen als een soort aanzet tot integratie. Want als ik het goed begrijp gaat het na terugkleer wel lukken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Europa is knettergek en Zweden is de grootste zwakzinnige inrichting van heel Europa met al die debiele feministische miepen die het hele land naar de klote helpen. Deze GAD snapt er helemaal niets van en dat kunnen wij lezers van E.J.Bron heel goed begrijpen, maar de rest van de 75% NL/zombies blijkbaar niet.

  Geliked door 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  Zo zien we maar…
  Kijken hoe Rutte te keer zal gaan als ze ‘m uit het torentje zullen slepen om gekopt te worden…

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Erdogan of een of andere Turkse hoogheid heeft gezegd: Er wonen 300.000 Turken in Nederland en het Nederlandse leger bestaat uit 45.000 soldaten. Er wordt duidelijk bedoeld, dat er bijna 7 keer zoveel Turkse strijders in Nederland zijn dan Nederlandse militairen. Verder is de vijfde colonne ook geïnfiltreerd in het Nederlandse leger. Dus “ons pang-pang leger” zonder kogels hoeft zich voor overgave alleen maar te melden bij de Turkse mosketen. Je hebt ISIS niet eens nodig om Nederland in no-time door een islamitische leger te laten veroveren.

  Geliked door 2 people

 7. scheermes zegt:

  De zweden zijn niet meer te redden !! Zij hebben met de islam import hun eigen graf gegraven !!

  Like

  • ruben zegt:

   Klopt. Zweden is niet meer te redden. Maar wij ook niet. Wij zijn als land verloren. Wij kunnen alleen nog onze ziel redden. Nederland zal ten onder gaan. Na grote vetschrikkingen zal Nederland in zee verdwijnen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Sjaak zegt:

  Helemaal ernaast !
  Dan begint ook in Europa de burgeroorlog, en we kunnen
  beginnen met de vloerzuivering van de moslims !
  We schieten ze de kloten weg ! Nooit en te nimmer zal de
  Europese Patriot wegkijken en Zweden in steek laten !
  Ik zou een van de eerste zijn die me vrijwillig melden zou !
  GARANDEERD !

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Nou, dat moeten ze maar fluks gaan doen lijkt me

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Voor IS.leden in NL (dat worden alle moslims in NL) is het doodeenvoudig om aan wapens te komen en die tegen de autochtone bevolking in te zetten, Zij hebben de connecties. Jan Kaas echter niet want die wordt door zijn eigen regering (of wat daarvoor doorgaat) de handen op de rug gebonden om zich te laten afslachten. Onze militairen kunnen het niet winnen van moslimfanatici die zonder blikken of blozen je kop eraf snijden met een bot mes. Ons leger (of wat daarvoor doorgaat), heeft niet eens voldoende spullen om zelfs maar een binnenlandse strijd te voeren. Ook zijn onze militairen geen “strijders”. Het zijn allemaal keurige, goed opgevoede mensen met christelijk culturele achtergrond, die denken goed werk te doen voor nederland. Zij werden geworven onder het motto “je moet het maar kunnen”. Leuke filmpjes op tv om personeel voor defensie te werven maar de realiteit is anders. Er zijn grote veranderingen nodig om nederland te beschermen tegen de moslimbarbaren. Maar gezien de verkiezingsuitslag en de walgelijke mentaliteit van het nl.parlement ( met uitzondering van de PVV natuurlijk), heb ik er een hard hoofd in.

  Like

 11. tippelaar zegt:

  beste Sjaak, je naam zegt het al. Met jouw mentaliteit ben je straks de sjaak in dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s