OPROEP!: STEM PVV!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Aurelius”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

96 reacties op OPROEP!: STEM PVV!

 1. elisah zegt:

  Radicale moslims uit Geleen oefenen met nepwapens in de Ardennen, dat staat te lezen bij WNL.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Dat was er weer 1tje voor Agema vanochtend van mij erbij.
  En wat een enorm groot stembiljet, met een paar van die vellen kan je je hele gang behangen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Gedaan !

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Gisteravond Wilders vs Asscher; Wilders als vertegenwoordiger van Ingrid en Henk, Asscher als vertegenwoordiger van veel uitschot, profiteurs, parasieten etc. Zelfs de 3e generatie wordt nog naar het moederland teruggevlogen voor de begrafenis. Maar wat graag ONZE centen, maar voor geen goud bij die Kafirs in de grond!! Op naar 2021 of eerder!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Geronimo zegt:

  Hopelijk herinneren zich de Nederlanders dit vandaag !

  Geliked door 1 persoon

 6. Dat willen alle Bron lezers.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henny Hendriks zegt:

  PVV Geert Wilders. Is de mogelijkheid om campanje te voeren ontnomen wegevs beveiligings gevaar! Dus het is niet Geert Wilders zijn schuld dat hij bijna geen campanje heeft kunnen voeren. En dan de gemene opmerking van Mark Rutte dat hij het land bestuurde en wilders vanaf de bank zat te twitteren vindt ik schandalig want VVD en de PvdA zijn oorzaak dat wilders bijna door veiligheids redenen geen campanje heeft kunnen voeren. Daarom steun PVV. Geef meneer Wilders een kans!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  In mijn stembureau zat een moslima die dacht dat ze leuk was.
  Aan haar moest ik mijn stempas en identiteitsbewijs afgeven waar ze naar zat te kijken of ze geen foutje kon ontdekken.
  Mijn bloed kookte van verontwaardiging. Zo’n trien met hoofddoekje wil je niet in een stembureau vanwege scheiding kerk en staat.
  Ze is ongetwijfeld zo dom dat ze het zelf niet door heeft en vindt zichzelf vast heel geintegreerd, bovendien levert het nog een aardige duit op en dan zijn ze er als de kippen bij.

  Enfin, mijn stem ging naar Geert en nu maar afwachten.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee! Het is, GVD, toch niet waar?! (ja, wel natuurlijk: Zoiets zegt U niet voor de grap.)
   Die had MIJ voor zich moeten krijgen: Ik ben gaan stemmen met een button van Dutch Defense League opgespeld! Ha!
   Twee stemmen uitgebracht op Geert èn op Martin, dankzij de volmachtstem van mijn zoon.
   Gelukkig zaten er daar alleen autochtonen,want het rijbewijs van mijn zoon was een vód (de sloddervos). God weet, wat zo’n moslima dáár uit had proberen te halen!
   Enfin, ik heb gedaan, wat ik kón.

   Like

  • Jan zegt:

   Bij de ingang van het stemlokaal hier in Amsterdam stonde twee sharmutas. Volgens mij door de Denkers er neergezet want spook 1 begroette mij en spook 2 vroeg of ik een kopje koffie wilde toen ik had gestemd en weg ging. Nee, zei ik, want ík moet nog werken (itt jullie, parasieten, dacht ik er bij)

   De drie die aan de tafel zaten en de stembiljetten uitdeelden waren ook aparte types, verlopen en vies. Het wordt spannend, zei degene die mij het biljet gaf. Ja, zei ik, de laatste mogelijkheid voor Nederland om te voorkopen dat het land niet de afgrond ingeduwd wordt door de socialisten. Die vent keek zuur, net als de vrouw en de man die naast hem zaten.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Jan, ten eerste wat zijn sharmutas, die ken ik nog niet en waar ik ging stemmen was 1 persoon voor me, zei de pennen likker naast de stembus (grote blauwe bak) aansluiten, hahaha als of er 30 man voor me stonden, en na mijn stem aangekruist te hebben lijst 3 eerste op de lijst, zei hij op gebiedende toon hierin doen, het leek Lange Jan of hoe die ook heet uit de Efteling PAPIER HIER, ach de sukkel heeft € 60,00 verdiend zoveel leverde het destijds geloof ik op, hij heeft denk ik normaal niets in te brengen dus doet hij heel belangrijke werkzaamheden door de hele dag te zeggen hierin doen

    Like

  • Jean zegt:

   Ik heb de kotsmisselijke trien zien zitten op TV, ik zou er mijn papieren niet aan gegeven hebben, now way, ik ging gewoon naar een ander loket en als ze begon te schreeuwen zou ik die kotsmisselijke trien met die kopvodden geantwoord hebben “enkele reis naar Marokko, bye bye”.

   Like

 9. Japio zegt:

  Heb m’n stem uitgebracht op Geert en zijn PVV. Nu maar hopen dat ze de grootste worden en gaan regeren. Aan mij heeft het in ieder geval niet gelegen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. oeps48 zegt:

  Gisteravond mochten de partijleiders nog een een laatste poging doen, om stemmen te winnen. Er was wel mogelijkheid, om met elkaar in debat te gaan, maar dat kwam niet zo goed uit de verf. Dat begrijp ik wel. Ze wilden geen van allen op het laatste moment in de fout gaan en daardoor kiezers verliezen. Edoch, wat gingen ze vreselijk in de fout !!!
  Ik ergerde me gruwelijk aan het “IK” gehalte. De een zei “IK wil dit”. Een ander zei “IK wil dat”. Een derde “IK wil zus”. En de vierde zei “IK wil zo”. Weer een ander zei “IK wil hier”. En nog een ander zei “IK wil daar”. Ze hadden, met democraat Pechtold voorop, helemaal niet in de gaten, hoe vreselijk ondemocratisch ze bezig waren. In een democratie gaat het er namelijk niet om wat de partijleider wil, maar om wat het VOLK wil. In een democratie dient de WIL van het VOLK wet te zijn. De democraat Pechtold zei continue “IK wil …..” “IK wil …..” “IK wil …..” “IK wil …..”. De anderen waren eigenlijk geen haar beter. Rutte kwam natuurlijk weer met zijn stokpaardje “de hogere belangen”, zonder die nader te benoemen. Hoeveel minachting voor de kiezers stelt hij daarmee ten toon? De wijze, waarop de politici de kiezers benaderen, zegt heel veel over, hoe zij over de kiezers denken. Ze hebben blijkbaar niet in de gaten, dat zij er moeten zijn voor ONS en dat het niet andersom is. Kennelijk willen ze ONS, nadat WIJ ze hebben gekozen, van alles, vooral “hun” mening, door de strot duwen. Voor hen zijn WIJ dus slechts stemvee. Alleen Wilders had het telkens over “HET NEDERLANDSE VOLK” Wat een verschil !!!
  Het “IK wil …..” werkt natuurlijk niet. Dat werkt averechts. Daarmee span je het paard achter de wagen. Ze kijken de verkeerde kant op. Ze kijken naar zichzelf, naar hun eigen belangen, in plaats van naar de behoeften, problemen, verlangens, belangen en wat dies meer zij van het Nederlandse volk Je kunt wel merken, dat de politici geen masterclass marketing hebben gevolgd. In het allereerste college zouden ze namelijk al zijn bijgebracht, dat niet zij, maar de kiezers en het volk centraal dienen te staan. Het volk heeft behoeften, belangen, problemen, verlangens en wat dies meer zij. Probeer die te onderkennen en te vertalen in een programma en je hebt het pleit al half gewonnen. Span het paard niet langer achter de wagen. Stel de kiezers centraal. De kiezer is “koning”. Behandel de kiezers dus als zodanig. Begin met naar de kiezers te luisteren en doe er je voordeel mee. Een goed begin is het halve werk. Duw een kiezer vooral niets door de strot. Daar walgt de kiezer van. Dat spuugt hij uit. En hij keert zich van je af. Als je de kiezers met respect benaderd, zul je meer vliegen vangen.
  Gaandeweg de uitzending werd het mij helemaal duidelijk, dat de lummels bezig waren de democratie te verkrachten. Nee, op hen moet ik niet stemmen. De enige, die mijn stem waardig is, is Geert Wilders van de PVV.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   oeps48, die IK wil haat ik uit het diepst van mijn hart, al jaren lang schrijf en zeg ik “democratie wil zeggen dat de wil van het volk prioriteit heeft op alles, wat zijzelf willen interesseert ons geen reet” maar er zijn helaas nog veel burgers die het maar niet kunnen begrijpen en dus een stem geven aan die lafaards en verraders, helaas.
   Ben bang dat vanavond een zwarte avond zal worden, dan zullen de lafaards met een brede kikkerssmoel op TV staan te schreeuwen dat Geert Wilders fout zit, ze zullen dat zelfs nog zeggen als hun vrouw of dochter verkracht wordt want voor dergelijk tuig is het postje veeeeel belangrijker dan de veiligheid van het eigen volk.
   Algemeen belang is dat zootje wereldvreemd maar eigen belang daar weten ze alles van.

   Like

   • oeps48 zegt:

    Beste Jean.
    Wat leuk, dat je het met mij eens bent.
    Maar wat jammer, dat de politici nog steeds anders denken.
    Daaom heb ik dit stukje geschrevem, om het ze nogmaals op hun hart te drukken. Ik hoop, dat ze het lezen.

    Like

  • oeps48 zegt:

   Ja hoor. ik ben geweest. Mijn stem was doorslaggevend. Wilders gaat nu echt winnen !!!

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   oeps48… Op uzelf?

   Like

 12. koddebeier zegt:

  PVV stemmen is onze laatste redding:
  http://www.patcondell.net/a-word-to-the-criminal-migrant/

  Geliked door 1 persoon

 13. Guardiacivil zegt:

  MIJN REACTIE OP DIT BERICHT
  Ik klaag de Nederlandse Staat aan, want ik heb wonende in het buitenland maar wel binnen Europa géén stembiljet of uitnodiging ontvangen, terwijl de belastingdienst en mijn pensioenfondsen weten waar ik woon want ik krijg van hen post!
  Nederlandse Staat, u moet u diep schamen, u laat een Staatsburger in de kou staan en belet mij om te stemmen!

  NEDERLAND MIJN VADERLAND
  bestaat uit nsb´ers en landverraders, die tevens weten hoe snel ze ons belastinggeld weten weg te sluisen of te innen door hooggeplaatste posten in te nemen.
  De Nederlandse Burgers worden doodgeslagen met de term POPULISME.
  POPULISME = voor en met de Nederlandse Burgers, het betekent ook SAMEN MET DE BURGERS.
  Niets anders.
  Maar Rutte en zijn leugenkabinet doen ALLES ZONDER DE NEDERLANDSE BURGERS.
  REFERENDUM UKRAÏNE NAAR DE PRULLEBAK
  GEHEIME AFSPRAKEN MERKEL RUTTE MET ERDOGAN
  DEZE EN VORIGE REGEER PERIODES NIETS ANDERS DAN LEUGENS NAAR DE NEDERLANDSE BURGERS.
  MH17 IS EEN GROTE LEUGEN!

  NEDERLAND WORDT WAKKER, STEM VANDAAG DE GEVESTIGDE ELITE WEG!

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Ik vermoed dat je het biljet zelf via Den Haag moet aanvragen @Guardiacivil

   Dat hebben wij ook gedaan. Twee stemmen voor Geert erbij.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De eerste maal dat je in het buitenland wonende wilt gaan stemmen moet je het zèlf aanvragen.
    Daarna zul je bij volgende verkiezingen steeds automatisch, en zelfs enkele maanden van te voren de nodige formulieren ontvangen om de aanvraag in te dienen om te mogen stemmen.
    Het is zelfs zo dat als je de formulieren voor de stemaanvraag niet hebt ingevuld en teruggezonden, je alsnog ter herinnering, dezelfde formulieren nog een maal zult ontvangen.

    Er is in dit geval dus geen sprake van onzorgvuldigheid door de Staat.

    Like

  • oeps48 zegt:

   Ik hoorde op het stembureau iemand klagen.
   Zijn zoon woont in Engeland. Hij wilde daat wel stemmen, maar dan moest hij 2 weken terug eerst naar Londen reizen, om zich aldaar als stemgerechtigde te legitimeren en in te schrijven. Dat was 450 km heen en 450 Km terug. Dan zou hij vandaag naar Loden mogen komen om te stemmen. Weer 450 km heen en 450 km terug. Over ruttige bureaucratie gesproken.

   Like

 14. Joshua zegt:

  Vanmorgen op GEERT gestemd.
  Die andere landverraders/staats gevaarlijk tuig ,pvda,d666,vvd,gl,cda en,cu mogen in de str…nd zakken met hun gelieg met eu. en eigen belangen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Golden Girl zegt:

  ik stem voor heer Wilders, en die mensen die gewoon doorgaan met Nederland om zeep te helpen PVDA, VVD, GL enz stemmen die zijn de reden dat vrouwen over een paar jaar een kopvod moeten dragen

  Geliked door 1 persoon

 16. RonenMar zegt:

  Onze hele familie broers zussen neven nichtten vrienden bekenden iedereen stemt Wilders.Aan ons zal het niet liggen !

  Geliked door 1 persoon

 17. Republikein zegt:

  Geliked door 3 people

  • elisah zegt:

   Dat er alleen diversity moet komen in Europa en de VS is wel erg verdacht en bizar, de rest vd wereld hoeft niet divers te zijn of te worden.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Elisah.
    Hoe zou dat nou toch komen…?
    Geen blanke staat in de rij om met een lek gammel rubberbootje zijn hele familie te laten verzuipen, om maar nooit meer te hoeven werken… en voortaan met voorrang alles gratis te krijgen in dit leven.
    Dat is de harde werkelijkheid!

    Simpelweg kwestie van genen denk ik….

    Like

   • elisah zegt:

    😉

    Like

 18. D.DAY zegt:

  We kunnen ons land nog terug brengen tot een samenleving, waar de westerse normen en waarden gelden. In die samenleving is geen plaats voor de islam, NU niet en NOOIT niet!! Als moslims dit niet kunnen of willen accepteren, dan zoeken ze hun heil maar in Islamistan, waar ze naar harte lust kunnen leven volgens hun islamitische ideologie. Ze mogen hier ook blijven, maar op voorwaarden dat ze uit de islam treden.

  Geliked door 2 people

 19. BigLJohn zegt:

  Met zijn allen PVV stemmen, en vooral niet thuisblijven. En hopen dat het linkse blok niet groot gaat worden. Want velen zogenaamde zwevers kunnen Groen Links, SP, en D66 een boost gaan geven. Ik moet er niet aan denken dat we straks een Jesse Klaver als minister van immigratie gaan terugzien, en Pechtold als minister van buitenlandse zaken. En niet te vergeten Roemer als minister van sociale zaken. God behoede ons daarvoor !

  Geliked door 2 people

 20. Wachteres zegt:

  http://www.frontpagemag.com/fpm/266106/will-wilders-win-bruce-bawer

  Will Wilders Win? The Dutch go to the polls.
  March 15, 2017

  Een interessant artikel van Bruce Bawer:

  “There are now so many Pakistanis who hold Norwegian citizenship (and collect Norwegian benefits) but who spend most of their time in Pakistan (where they can live like kings on those benefits) that Norwegian politician now routinely travel to Pakistan – this is not a joke – to campaign in a part of the that has come to be known as “Little Norway.”

  Er zijn nu zoveel Pakistani die Noor zijn (en dus een uitkering uit Noorwegen krijgen) maar die het grootste deel van hun tijd in Pakistan doorbrengen (waar ze als een koning kunnen leven, vanwege die uitkering) dat Noorse politici – en dat is geen grap – nu regelmatig naar Pakistan reizen om daar campagne te voeren [voor hun partij] in een deel van dat land dat bekend is geworden als “Klein Noorwegen”.

  Is de EU gek? De EU is KNETTERGEK!

  Geliked door 2 people

 21. Astrid zegt:

  Heb vanoichtend vroeg mijn PVV-stem uitgebracht, voorkeur Fleur Agema.

  Geliked door 1 persoon

 22. Flo zegt:

  Geert ,3 stemmen van ons vandaag ,en hoop dat je wint

  Geliked door 1 persoon

 23. Onschuldige Bijstander zegt:

  PVV all the way

  Like

 24. Heer M zegt:

  Ik heb net op Geert gestemd, maar de volgende keer verwacht ik van de PVV wel een betere campagne, en ik hoop dat Wilders wat beter gaat debatteren zeker de laatste dagen voor de verkiezingen moet je scherp zijn.
  Anders stap ik ook over naar FVD

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Beste Heer M, het gaat niet om de campagne en de vage/valse beloftes, het gaat om de tijd erna, als de verkiezingen zijn geweest en de partij gaat regeren. Hoe zij dat doen en of ze staan voor wat ze zeggen. Dáár gaat het om. Om de burgers en het land.

   Like

 25. Sabeltant zegt:

  PVV.

  2e keus… Baudet. Waarvan ik écht hoop dat hij met Hiddema in de kamer komt.

  Like

 26. boorzalf zegt:

  Op Geert gestemd.

  Geliked door 1 persoon

 27. tinekevanschagen zegt:

  vanmorgen geert gestemd,alsook fijn hele familie
  vanmiddag veel mensen buiten gesproken die ook PVV gestemd hebben.al zeiden ze het
  op een wat fluisterende toon!

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, echt? Dat is tenminste iets, dan.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    ik vat dit persoonlijk op als een ha(r)telijke reactie
    Wat is eigenlijk u probleem?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zucht…..Kijk, Tineke, “Probleem” is hier wel het goede woord, maar dan niet in de zin van ‘mijn’ probleem, of ‘uw’ probleem.
    HET probleem is, dat men op een site elkaars mimiek niet ziet, waardoor reacties af en toe volkomen anders kunnen worden opgevat, dan ze bedoeld zijn.
    Want hier stak nu eens geen moment hatelijkheid. ironie of wat dan ook achter, erewoord.
    Ik zag het gisteren de hele dag al niet rooskleurig in en het deed oprecht goed, dat iemand -U- van verschillende mensen begrepen leek te hebben, dat ze….enzovoort: Misschien dat het dan toch nog mee zou vallen. Dat is ècht alles.
    Problemen,ik? Genoeg, dat geef ik meteen toe, maar niet met dít, op dát moment.
    Ik hoop, dat er hiermee weer een misverstand uit de weg geruimd is….?

    Like

 28. Elisabeth Zegeling zegt:

  Gestemd op Geert Wilder en met mij nog 3 hiero. Ik gok dat PVV 40 zetels veroverd en FVD 4/5 zetels. Wij gaan voor Nederland voor het Nederlandse volk en iedereen die de waarden, normen, cultuur en tradities van Nederland hoog houden.

  Elisabeth

  Like

 29. Jade zegt:

  En ik wil ook onze blauwe hemel weer terug…
  Wat heb je aan een land waar ze je besproeien als insecten?
  Vandaag gefilmd en foto`s gemaakt, mensen, het is echt niet normaal meer.
  En gezond is het ook niet:
  http://countdowntozerotime.com/2013/11/08/doctor-says-chemtrails-give-you-brain-damage-steps-need-to-be-taken-now-to-prevent-an-impending-health-disaster-of-enormous-proportions-if-this-project-is-not-stopped-immediately/

  Like

 30. scheermes zegt:

  Asscher wou graag met WILDERS in debat!! In de eerste zin van wilders,vroeg wilders of het wel goed met hem ging, vanwege de verkiezingslogan ,nederland is van ons allemaal !! Dit begin was werkelijk SUBLIEM!! Toen,stondt hij om dit debat nog te winnen al op een onoverbrugbare achterstand !! Deze verkiezingslogan is namelijk van denk !!Geert wilders won het debat RUIMSCHOOTS van BEIDE heren ,door de ECHTE problemen aan te kaarten !!Segers van de c.u ging gigantisch de mist in met zijn vrome gezwets in het onderlinge debat met wilders!!Segers had het over vrijheid en democratie,waarop wilders zei dat als het zo doorgaat met het toelaten van de moslim instroom dat wij dan ALLES kwijt zijn ,en dat het dan gedaan zou zijn met de democratie en onze vrijheid!! Hopelijk zijn de mensen NU EINDELIJK wakker en gaan MASSAAL PVV stemmen zodat wij weer de baas worden in ons eigen land !! Nu deelt BRUSSEL de lakens uit ,en bepaalt hoeveel en wanneer wij asielzoekers moeten toelaten in ONS land !!TE GEK VOOR WOORDEN !! De SLEUTEL van ONS huis ligt in de handen van de PVV!! Stem daarom op de man die dag en nacht vecht voor ONZE VRIJHEID !! GEERT WILDERS !!

  Like

 31. Henk der Niederlànder zegt:

  Zoals het er op dit moment naar uit ziet heeft Rutte zijn cordon solitaire niet nodig en heeft de Nederlandse bevolking gekozen om zich nog 4 jaar te laten beliegen door Rubberen Rutte.
  Voor mij een reden te meer om zo gauw Ik mijn AOW krijg dit land te verlaten en zogezegd de nederlandse schepen achter me te verbranden.
  Ik wist dat de bevolking hier niet tot de slimsten horen maar als het volk na acht jaar bedrog een en ander niet begrepen heeft wens Ik het volk een prettige ondergang en islamisering toe.
  Veel meer heb Ik er niet meer over te zeggen maar in september is mijn AOW geregeld en tot dan zal Ik me soms maar in steeds mindere mate hier nog wel melden.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Gelijk heb je.Als ik de centjes er voor had ging ik ook,maar die heb ik niet,
   Maar met de aankomende coalitie,op zeker VVD,CDA D66 en de rest en hun natte
   droom een VERENIGDE STATEN van EUROPA is de ondergang van ons ooit zo een mooi NEDERLAND een feit,
   Koester de tijd maar met je kinderen, de snelheid waarmee de politiek de agenda uitspeelt is ongekend! Ze moeten wel,omdat internet voor HUN een gevaar is!
   En Henk, de mensen die allemaal op pinok gestemd hebben, dat zijn niet de mensen
   die weten wat het is om elk dubbeltje om te moeten draaien ,al die zogenaamde bekende Nederlanders, ik heb ze gehoord vannacht,Allemaal blij met Rutte en de open grenzen! Vrijheid Blijheid,! Ik hoop dat ze als eerste aan de beurt komen!!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik heb ook al die BN´ers (blije nazi´s) gehoord. De smerigheid, ze waren zelfs geil, droop er van af, dat de gevestigde elite-orde had gewonnen. Want wat telt voor al deze waanzinnige lui? Er bij horen, opvallen met hun achterbakse smoelwerken.
    Nu blijkt uit hoeveel nsb´ers Nederland bestaat!

    Geliked door 1 persoon

 32. Nemesis zegt:

  Politiek is handjes drukken,
  dreigen, sjoemelen en bukken,
  katten uit de bomen kijken,
  overreden, over-lijken,
  schipperen of schaakmat zetten,
  lange speeches, korte metten,
  witte voetjes, pan uit vegen,
  passen, meten, wikken, wegen,
  lachjes, dansjes, Judas-kusjes,
  loeren draaien, dooie musjes,
  veel beloven, vleien, paaien,
  de kunst om om iets heen te draaien,
  d’r is geen liefde, regelrecht,
  en daar is alles mee gezegd.

  Toon Hermans – Politiek

  Als je nog niet gestemd hebt, doe het dan nu en snel en alleen PVV !!!!

  Geliked door 2 people

 33. Mirjam zegt:

  Ik hoorde op het nieuws vanmorgen, dat de partijen die meedoen aan de verkiezingen voor vanavond een zaal hadden gehuurd voor hun leden en toeloop om de verkiezingsuitslagen te volgen en een eventueel feest achteraf. Daarna kwam de mededeling dat Geert Wilders hiervoor geen geld had, omdat hij geen subsidie krijgt, en alles zou volgen in zijn werkkamer in het parlement.

  Ik vind dit zo erg, dat ik droevig en kwaad op dezelfde tijd om ben. Ik weet dat het komt omdat hij alleen zichzelf als officieel lid van de partij heeft, maar dat wil niet zeggen dat zijn kamerpartij/-vertegenwoordigers toch een aardig aantal omvatten. Hij zit al een lange tijd met de PVV in de Tweede Kamer, dus ik vind dat het lariekoek is dat hij, om die reden, geen subsidie krijgt. Ik vind het zelfs een soort van discriminatie.

  Wat ik bedacht en ik weet niet of iedereen dit met mij eens is en met mij wil gaan doen, maar ik bedacht, dat het goed en leuk zou zijn, als we allemaal tezamen een groot bloemstuk naar hem zouden sturen met onze wensen voor hem. Iemand, bv EJ of iemand anders, zou dit kunnen sturen, en wij storten een bepaald bedrag als bijdrage op zijn rekening. Ik weet dat EJ daar eerlijk in zou zijn en gewoon het geld ook aan de ‘ode’ voor Geert zou gebruiken.
  Wie ziet er iets in het plan en wil meedoen?

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Mooi idee van U. Ik doe in ieder geval mee maar kan zelf niets regelen alleen geldelijk.
   Ik vind de uitslag diep, diep droevig.
   Wanneer leren de Nederlanders eens ?
   Je zoudt denken zo,n man als Wilders die zijn privé-leven zo opoffert, zal er het bijltje wel bij neer gooien.

   Lees nu net: Geert Wilders‏Geverifieerd account @geertwilderspvv 17 min.17 minuten geleden

   PVV-stemmers bedankt! We hebben zetels gewonnen! Eerste winst is binnen! En Rutte is nog lang niet van mij af!!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Bedankt voor uw reactie, Delamontagne, fijn dat u mee wilt doen. Dan nu nogmaals een laatste oproep aan jullie allen, en anders stuur ik dit boeket maandag zelf naar Geert toe, zij in normale vorm, want hij heeft het verdiend.

    Bonte eustoma blauw/roze/wit groot

    Dit boeket kost bij Fleurop in Den Haag, in grote vorm met vaas en afleveringskosten, in totaal 56.85 euro.
    We hebben hier meerdere reaguurders bij EJ, en als iedereen, of wie dit wil,1 á 2 euro zou bijleggen en, als EJ het goed vindt, overmaakt naar hem, waarna hij dit terugstort naar mij, dan ben ik wel bereid om dit boeket te bestellen maandag en naar Geert op zijn kamer in het Binnenhof te sturen. Of als EJ dit zelf zou willen doen, is het ook oké, dat spaart tijd. Het moet in ieder geval al ’s morgens besteld worden, om op diezelfde dag geleverd te worden.

    Iedere reaguurder die mee wil doen vermeld de storting dan als commentaar bij dit artikel, bijvoorbeeld, Mirjam 2 euro gestort en zodra het bedrag is bereikt, geeft EJ dit in een commentaar aan en kan niet meer worden gestort. Het enige wat we nu dan nodig hebben is EJ’s toestemming en bankrekeningnummer (naar ons mailadres, als dit anoniem moet) en een reactie van diegenen welke mee willen doen. Laat maar horen in een commentaar hier op dit artikel:

    1. Delamontagne: ja
    2. Mirjam: ja

    Laat maar horen!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Mirjam

    Ik heb al eerder laten weten dat ik het een leuk initiatief vindt, maar dat het me daarvoor absoluut aan tijd ontbreekt. Het spijt me!

    Webmaster

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik wil Euro 10 naar U toesturen, maar dan moet ik een rekening-nummer hebben.
    Of Uw E-mail.
    De Heer Bron weet mijn E-mail.
    Groetjes.
    delamontagne

    Like

   • Mirjam zegt:

    Oké EJ, is niet erg, dan regelen we dat op een andere manier onderling. Wil je ook meedoen?

    Like

   • Mirjam zegt:

    @ delamontagne. Het is een groot bedrag, bedankt hiervoor, maar ik wil even de reacties afwachten, zodat het bedrag van deelname niet zo hoog behoeft te zijn. Ik laat u wat weten.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @delamontagne

    kunt u uw mailbox checken alstublieft? Bedankt. Gr. Mirjam.

    Like

 34. Jade zegt:

  Voila, 2 stemmen erbij voor Geert.
  Twee stembureaus bezocht. Ze hingen er met de benen uit.
  Uiteindelijk bijna 3 kwartier in de rij gestaan, dat heb ik nog
  niet eerder mee gemaakt.
  Enfin, nu maar het beste hopen…

  Like

 35. Republikein zegt:

  Yep, ook van mij 2 stemmen, maar nu krijg ik toch echt natte ogen, omg!

  Like

 36. Taljaard zegt:

  De exit polls van de NPO zijn om te janken.
  Nu maar hopen dat de werkelijke uitslagen een ander beeld laten zien.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Hoe is dit godverdomme mogelijk,Pinnokkio heeft weer 4 jaar om de boel af te breken!
   Ik heb die kuttelevisie gelijk afgezet!Wat een drama
   Ik had dit niet verwacht!!

   Like

   • Taljaard zegt:

    @tineke
    Niet wanhopen.
    De avond is nog lang.
    En vergeet niet dat de MSM in de VS aan het begin van de verkiezingsavond Hillary Clinton ook bij wijze van spreken al in polonaise het Witte Huis in droegen.
    Pas na 23.00u kun je iets meer zekerheid hebben.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zucht. Ik had er, om eerlijk te zijn, wel rekening mee gehouden: Nederland kóestert zich als het ware in de veilige middelmatigheid…..En in de “behaaglijkheid” van de EU. Lekker open grenzen, vrij reizen….Oh, ze wanen zich in de absolúte vrijheid! Ze zijn toch zó tevreden…..
    En nu Markje althans heeft gevéinsd, te kunnen optreden (doorgestoken kaart, maar dat wil men niet weten) zijn ze gerustgesteld, hoor!
    En als de PvdA niet langer inspireert,gaan ze naar GL, naar Mooiboy Jesse en z’n Neverland……Zwijmelen maar, jongens, dan kun je je weer in slaap laten sussen……
    Oké; Moed. Afwachten. Hopelijk weet de PVV nog wat zetels te winnen, dat is en blijft een nieuw begin.
    En als Mark nu weer premier wordt, wordt-ie het vanwege de grootste volksverlakkerij ooit (de Turkije-rel). Dat houdt op den duur geen stand.

    Like

   • BigLJohn zegt:

    Rutte wist vorig jaar al zeker dat er een Rutte 3 kabinet zou komen. Wat wist hij wat wij niet weten ? Een PVV die zomar ineens in elkaar dondert van 37 virtuele kamerzetels naar 19 kamerzetels. Wie of wat hebben daar zitten stinkvogelen ??????????????????

    Like

 37. Wilbert van der wijst zegt:

  Wat is er mis gegaan !?!?!?
  In mijn omgeving is er niemand die op de VVD heeft gestemd !!!!!
  En hoe konden ze het om 21:30 al bekend maken terwijl er nog mensen moesten stemmen en er nog geteld moest worden !?!?!?

  Like

 38. Mirjam zegt:

  Ik heb de hele tijd al een gevoel dat ze hebben geknoeid met de stemmen voor de PVV. Maar tevens groeit in mij ook een grote woede. En die woede omvat het feit dat ze totaal niet geven om een partij die tweede (en misschien wel eerste is geworden in werkelijkheid) is geworden, maar deze zelfs totaal negeren. Ze hebben het over democratie. Waar is de democratie hierin te vinden?

  Ik vind dat er een nieuwe stemming moet komen. Een onafhankelijke stemming voor alleen PVV stemmers uit het hele land. Dan kunnen ze zien of Geert werkelijk heeft ‘verloren’ of niet. Dat is wel zó democratisch.

  Definitie democratie:

  In een democratie is de voltallige bevolking soeverein en is alle autoriteit gebaseerd op de (minstens theoretische) instemming van het volk. Deze bestuursvorm is gebaseerd op het menselijke gelijkheidsideaal. Als iedereen vrij en gelijk in rechten en plichten geboren is (zoals in het eerste artikel van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens staat) dan heeft ook niemand méér recht dan een ander om bepaalde wetten vast te stellen of beslissingen te nemen. Het toepassen van die theorie in de politieke praktijk is vaak niet eenvoudig en kent vele aspecten.
  Zo stelde Tocqueville dat vrijheid en gelijkheid op gespannen voet met elkaar staan. Een te grote vrijheid gaat ten koste van de gelijkheid, maar andersom geldt hetzelfde. Ook waarschuwde hij voor de tirannie van de meerderheid. Niet alleen kunnen minderheden zo in de verdrukking komen en hun toevlucht zoeken in geweld, ook de meerderheid zelf kan hier het slachtoffer van worden.

  Zo is Geert ondemocratisch buiten spel gezet, door de hele nieuwe regering. Door Ruttes verklaring en die van de andere partijen, dat ze niet met Geert willen regeren, gaan ze eigenlijk tegen het democratisch recht in en dus ook tegen de wet die dit verbied.

  Like

 39. Guardiacivil zegt:

  Ik hoor ook steeds meer verhalen over fraude.
  Wat is hier nu van waar en is dit na te gaan ?
  Indien dit zo is moet er toch meteen aangifte gedaan worden en klachten neerleggen bij het stembureau en/of politie?
  Weet iemand nog meer hierover?

  Like

 40. Mirjam zegt:

  Ik heb deze brief in mailvorm aan Geert Wilders vandaag persoonlijk gestuurd. Ik hoop dat hij er iets mee doet.

  BRIEF AAN GEERT WILDERS

  Hallo Geert,

  je hebt een zeer emotionele en drukke week achter de rug en je verdiend je rust dit weekend, maar ik wilde je toch op het volgende duiden, omdat het, naar mijn mening, zeer belangrijk is.

  Volgens diverse bronnen, welke jou waarschijnlijk ook allang zullen hebben bereikt, komt steeds meer nieuws naar boven, waaruit duidelijk wordt dat de verkiezingen waarschijnlijk niet volgens de juiste regels zijn gegaan en dat er gefraudeerd is met de stemformulieren van PVV kiezers.

  Er zouden stembiljetten bewust terzijde zijn gelegd en verduisterd of zelf weggegooid zijn. Anderen spreken over het negeren van deze stembiljetten en niet aan de telling toevoegen. Diverse directe getuigen hebben zich inmiddels gemeld en ook aangifte gedaan, met bewijs, bij de politie.

  Als dit zo is, en de omstandigheden en ook diverse andere gebeurtenissen vlak na de sluiting van de stemkantoren duiden hierop, dan is de uitslag ook niet rechtvaardig en dient die tot op de bodem uitgezocht te worden en moeten er herverkiezingen komen.

  Ik echter zou er dan voorstander van zijn, juist ook om tweede corruptie te voorkomen, dat alleen de PVV-stemmers opnieuw hun stem mogen uitbrengen en dat deze stemming dan ook buitengewoon goed door beëdigde notarissen/rechtsvertegenwoordigers mogen worden geteld en gevolgd. Bij alle PVV-kiezers is het gevoel dat het niet rechtmatig is gegaan bij de verkiezingen heel hoog en dit niet uit rancune maar uit realiteitsbesef. Daarom Geert, ga ervoor en draag dit naar voren. Er IS gefraudeerd, dat weten we zeker en dat hoort niet. Jij hebt de meeste stemmen gekregen, maar bewust hebben mensen daarmee geknoeid ten gunste van persoonlijke politieke voorkeuren.

  Waar is de rechtmatige controle geweest in deze theateropvoering? Waar waren de beëdigde rechtspersonen in de vorm van notarissen etc. die hier controle op uitoefenden? Waarom begon iedereen al te juichen naar bekendmaking van de eerste exitpolls, terwijl nog geen enkele stemmen waren geteld en sommige stemkantoren zelfs nog open waren? Ik weet hoe het exitpollsysteem werkt, maar wie zegt dat de kiezer die het stemhokje verlaat ook eerlijk aangeeft tegenover de ‘poller’ waarop hij of zij heeft gestemd? Het zijn vermoedens en géén feiten. Beste Geert, we vinden het erg dat het Nederlandse systeem zo verrot lijkt te zijn, en je hebt recht op de waarheid en niet om overgaan te worden door de ‘zogenaamde’ winnaars, die als derde, vierde etc. partijen niet in jouw schaduw kunnen staan, omdat jij democratisch als – tot nu toe – tweede partij werd gekozen en democratisch het recht hebt om mee te regeren, maar door Rutte en de rest politiek tactisch en correct met voorbedachte rade buiten spel bent gezet.

  Laat het niet op zich berusten en ga dit uitzoeken en naar voren brengen en eis een hertelling van alleen PVV-stemmers, door deze opnieuw te vragen hun stem uit te brengen en dit totaal dan door notarissen te laten controleren. Eis het, Geert, het is je goed recht.
  We komen graag opnieuw naar het stemhokje voor je, want we staan achter jou en achter de waarheid. Uit naam van al jouw kiezers: Go Geert!

  Groet,

  Mirjam.

  Geliked door 1 persoon

 41. Mirjam zegt:

  Duitsland gaat een nieuw ‘hulpmiddel’ gebruiken om onderscheidt te kunnen maken tussen echte en onechte vluchtelingen.

  http://www.nu.nl/buitenland/4551012/duitse-immigratiedienst-start-proef-met-spraakherkenning-bij-asielzoekers.html

  Like

 42. Mirjam zegt:

  Wie wil meedoen met het sturen van een grote bos bloemen aan Geert Wilders, als felicitatie en steun van ons, zijn kiezers? Lees mijn commentaar bij dit artikel en mijn oproep voor deelname en geef aan of je/u mee wilt doen of niet!

  Like

 43. Mirjam zegt:

  Wie wil meedoen met het sturen van een grote bos bloemen aan Geert Wilders, als felicitatie en steun van ons, zijn kiezers? Lees mijn commentaar bij dit artikel en mijn oproep voor deelname en geef aan of je/u mee wilt doen of niet! Graag reactie!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s