Steeds meer buitenlanders stemmen op Geert Wilders

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Vlak voor de verkiezingen voorspellen statistici een sensationeel resultaat voor rechtse partijen, wat ook past bij de ontwikkelingen in andere Europese landen. Eén statistiek is echter verrassend, waaruit blijkt dat ook steeds meer immigranten hun stem zullen geven aan partijen zoals de PVV, de partij van Geert Wilders. De reden is simpel en dekt vermoedelijk ook de motivering van de Nederlanders: meer immigratie moet verhinderd worden.

Het aantal migranten dat nu de voorkeur geeft aan het rechtse spectrum van het politieke landschap steeg van 1,8% (2012) naar 7% (2017). Er werden 1800 immigranten geënquêteerd. Ook de stemming van enkele migranten, die al langer in Nederland wonen, tegenover nieuwe immigranten is zeer onderkoeld. Zo zei een jonge Afrikaan tegenover het Duitse dagblad “Welt” het volgende: “En wat doen die mensen die nu aankomen? Ze hebben deels vijf tot zes kinderen, die ze niet eens goed kunnen verzorgen. En die leven allemaal van de staat. Wij gedragen ons toch ook normaal. Dat zouden zij ook kunnen, maar dat willen ze niet.”

Nu al is een fenomeen waar te nemen dat kort voor verkiezingen ook in Oostenrijk en Duitsland optreedt – massamedia voorspellen voor de steeds sterker wordende rechtse partijen een verkiezingsnederlaag om potentiële stemmer onzeker te maken. De waarheid zal echter niet eeuwig te ontkennen zijn.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Steeds meer buitenlanders stemmen op Geert Wilders

 1. Ron zegt:

  ******massamedia voorspellen voor de steeds sterker wordende rechtse partijen een verkiezingsnederlaag om potentiële stemmer onzeker te maken******

  Dat is ook precies wat in Nederland gebeurde de laatste paar dagen. De PVV verloor zogenaamd opeens spectaculair in de peilingen.
  Daar heb ik me natuurlijk niet door laten afleiden. Hopelijk anderen ook niet.

  Geliked door 3 people

 2. Cynicus zegt:

  Sja ook nogal wat buitenlanders zijn het toenemende moslimgeweld zat en velen zijn dat geweld door moslimfundamentalisten ontvlucht al veel langere tijd dan de huidige vluchtelingenstroom. Ook is men zat dat er steeds meer DDR-achtige CO2-uitstootregeltjes hun opbouwende middenklassezaak verpesten. Het “op de klimaatsprookjesleugen gebaseerde communistische geouwehoer van een “door de mens veroorzaakt klmaatprobleem” is men zat. Vele buitenlandse hardwerkende marktkoopmensen zijn het zat dat men niet meer met een ouwe oersterke landrover met een marktkraam er achter de stad meer in mag. De boete per keer is zo’n 70 euro.
  Hoe gaat dat dan met oldtimerliefhebbers die een biertje willen gaan drinken met uitzicht op de Maas ?!

  Het lijkt wel de wereld op zijn kop de boel verzieken zodat er een soort neocommunistische CO2- dictatuur komt Bah bah en dat geeft veel ellende.

  STEM PVV voor vrijheid !

  u heeft nog 10 minuten

  (uiteraard mag u zelf weten waarop u stemt )

  Nou graag reactie op deze analyse…..

  Geliked door 1 persoon

 3. milaK9 zegt:

  Drie stemmen uit dit huis zijn naar de PVV gegaan.
  Meer gerechtigden waren er niet.

  Geliked door 1 persoon

 4. IkBenHet zegt:

  ExitPoll 21:00 uur. VVD 31 zetels

  Like

 5. Heer M zegt:

  Helaas niet genoeg, VVD weer de grootste . Echt niet te geloven. Beter gaan we emigreren, of Nederland in 2 landen opsplitsen. Zitten we weer naar die grafbek van een Rutte te kijken 4 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  In eigen land flikken ze je dit:
  http://internetbode.nl/roosendaal/vrijwilligers-brengen-tuinen-kwetsbare-burgers-op-orde-308855
  om te kotsen.
  Het lokale sufferdje, stevig in handen van de oplichters van de PvdA zetten op de voorpagina een grote foto van het rode tuig als deugende goedmenschen. Er staat zelfs een halve zool het gras te vegen met een bezem. Weer 4 jaar lang de zorg afgebroken en op verkiezingsdag poseren als sociale vrijwilligers?
  Hoe zouden de verkiezingen hier verlopen als de media onafhankelijk zouden zijn?

  Like

 7. rightie zegt:

  Ik kan wel janken. Het is toch niet te geloven, Nederland. Nou maak je borst maar nat, er komen weer een paar miljoen islamitische gelukszoekers bij deze zomer, he?

  Like

 8. Jade zegt:

  Volgens de stemwijzer moest ik op FvD stemmen.
  Als tweede de OP (nog nooit van gehoord) en als 3e de PVV.
  Blij dat ik m`n eigen plan getrokken heb, hup Geert!!!

  Like

 9. Tom zegt:

  Grootste stijgers D66 en GL… ?

  Zelfs ‘denk’ heeft 3 zetels gekregen.

  Persoonlijk had ik verwacht dat veel christelijke stemmers over zouden stappen naar de SGP maar zelfs dat is niet gebeurd.

  😦

  Like

 10. Ws zijn veel Nederlanders toch bang/of voorzichtig, stemmen ze maar weer op de VVD en op groene klootzak. Weer 4 verloren jaren.

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Waar zijn dan al die stemmen dan gebleven??? Hebben jullie gezien wat voor puinzooi het is bij het tellen van de stemmen met al die stapels door elkaar liggende biljetten, zo groot als bedlakens.

  Gvd wat ben ik kwaaaaaad.

  Like

 12. Mary Margaret Ossevoort de Carrera. zegt:

  ik zit hier ook bijna te janken! Ik heb zin om de hele boel bij elkaar te schelden maar wat schiet ik daar mee op! Ik woon voorlopig nog wel een aantal jaren veilig maar ik ben bijna 64 jaar, nog twee jaar en dan zou ik recht hebben op mijn AOW, kan ik nu misschien wel naar fluiten! Mijn hele familie woont in Nederland, wat voor een toekomst gaan ze tegemoet?? Het is zooooo erg dat men weer op die vreselijke Rutte gestemd hebben! Maar eerder denk ik aan fraude, dat kan gewoon niet anders!!! Rutte bleef maar lachen, hij wist het gewoon al dat het zo zou gaan! Mijn mooie Nederland gaat naar de blixem met deze gek, ongelofelijke Leugenaar! Ik hoop dat de gewone man een revolutie durft aan te gaan! Liever door een kogel van onze eigen politie dood gaan dan onthoofd, verkracht of gestenigd worden door die Islam griezels!

  Like

 13. Qvic zegt:

  Dit keer valt de verkiezingsfraude wel erg op. De originele stemmen op de PVV zijn weer als 4 jaar terug bij de VVD geteld en die nu ook deels naar de CDA en D’66 toe zijn geschoven. Het komt niet meer geloofwaardig over. Er werd door exitpoll een half uur voor de sluiting van de stembussen de prognoses van de uitslagen bekent gemaakt, maar dan zijn er nog geen echte stemmen geteld en de uitkomsten liggen dan bijna exact gelijk met de exitpoll? Door gestoken kaart dus. Iedereen die ik ken heeft op de PVV gestemd en in mijn omgeving hoorde ik bijna niets anders, dus kan ik min of meer zeggen dat er weer eens flink geknoeid is met de uitslagen.

  Like

 14. Lee zegt:

  Ik ken echt niemand die op de vvd heeft gestemd. Ik geloof dan ook helemaal niets van deze uitslag. Wel prettig dat de pvda weggevaagd is, maar wat ervoor terug gekomen is (gl) is i.m.o. nog slechter. Weer een gemiste kans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s