Terugkijken: Wilders veegt de vloer aan met Asscher. “Nee, Nederland is niet van ons allemaal, maar van Nederlanders.”

 

(Door: Michael van der Galien)

Blijkbaar moet je tegenwoordig duidelijk maken dat Nederland inderdaad alleen van Nederlanders is. 

Gisteravond mochten Lodewijk Asscher en Geert Wilders het tegen elkaar opnemen in het grote lijsttrekkersdebat van de NPO. En ja, het was een fantastisch moment. Asscher bewees weer eens een politiek-correcte onbenul te zijn, terwijl Wilders in zin na zin de vloer met hem aanveegde.

DDS

Het mooiste van Asscher is natuurlijk dat hij maar niet kan bevatten dat een man als Wilders wel afgeeft op immigranten die zich niet aanpassen, maar dat dit niet betekent dat hij ook iets tegen immigranten heeft die zich wél aanpassen. Voor Asscher betekent kritiek op tuigmarokkanen en relturken automatisch dat je een hekel hebt aan alle allochtonen. Hij kan het onderscheid tussen geïntegreerde en niet-geïntegreerde immigranten niet maken. En dat is natuurlijk precies waarom de PvdA zo in elkaar dondert en werkelijk geen enkele linkse kiezer nog vertrouwen in dat clubje heeft.

Ook herhaalde Asscher enkele keren dat Aboutaleb van Rotterdam de raddraaiers had “aangepakt”, precies zoals Wilders dat wil. Maar dat is feitelijk onjuist. Ja, de betoging werd uiteindelijk beëindigd door de ME, maar er werd op dat moment (vrijwel) niemand opgepakt. Al die lui die daar stonden te protesteren en het noodbevel aan hun laars lapten hadden meegenomen moeten worden naar het bureau. Maar deed Aboutaleb dat? Natuurlijk niet. Hij liet de ME de demonstratie beëindigen, en dat was het dan. De volgende dag stond het de relturken in kwestie vrij om weer los te gaan.

Anders dan Asscher begrijpt Wilders dat de Nederlandse kiezer het daar onderhand helemaal mee gehad heeft.

Bron:
www.dagelijksestandaard.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Geert Wilders, PvdA, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

29 reacties op Terugkijken: Wilders veegt de vloer aan met Asscher. “Nee, Nederland is niet van ons allemaal, maar van Nederlanders.”

 1. 4sjun zegt:

  Wat een verschikkelijke afgang van Lodewijk Asscher, hij doet dit zelfs nog slechter dan hij de financien deed als wethouder financien te Amsterdam. Vandaag worden er nog steeds lijken in die kast gevonden. Mooie woorden ketsen af, gladde sentimentele praat en slinkse verdraaiing haalt niets uit, overschreeuwen wekt de lachlust op. Gaat Lodewijk Asscher het licht uitdoen bij de PvdA of krijgt hij nog voor die tijd evenals zijn voorgangers Samsom en Cohen een mes in de rug van zijn eigen fractie?

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   En dan moet je weten dat er in Elsevier een groot staat over het feit dat Wilders totaal werd afgemaakt door held Asscher, die Wilders keihard aanpakte….
   Wel jammer dat Asscher te laat toonde een man van staal te zijn…

   Ja, en dan hebben ze het over die totaal ruggengraadloze landverrader met zijn inteeltkop die lispelend liegt…

   Dan weet je dus ook definitief dat Elsevier het clubblaadje is van de VVD-werkgevers en iedereen die denkt dat hij indruk maakt op familie en vrienden door het blad achteloos op bijzettafeltjes te laten slingeren…

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou wij deden dat altijd anders.
    Bij “links” getint bezoek legden we altijd het boekje dat we ooit van Vlaams Belang kregen: “Hoe te overleven in een Islamitische Maatschappij”, duidelijk op de koffietafel en dan in de richting waar zij gingen zitten.
    Afkeurende blikken maar geen reactie.
    https://i2.wp.com/vlaamsbelangantwerpen.be/wp-content/uploads/2016/12/fdw-blok-dhimmigids.jpg?resize=520%2C293

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik vind dit wel erg bescheiden om linkse bezoekers te ontvangen…
    ’n Dun boekje leesbaar in hun richting schuiven.

    Ik kwam altijd binnen in ’n compleet Vlaams Belang-pak, mèt VB-hoed natuurlijk
    Geel met zwarte strepen.
    Op de borst en rug in grote lichtgevende, aan en uitgaande letters de tekst
    “Baas in eigen Land!” Nou dat sloeg in.
    Niemand durfde dan nog commentaar te geven.
    Ze kregen dan ook koffie in Vlaams Belang-kopjes met Vlaams Belang-lepeltjes.
    Als men wilde vertrekken dwong ik ze bij de deur nog snel een financiële donatie te doen, anders deed ik de deur niet open.

    Zo moet je de argeloze linkse bezoeker ontvangen.
    Op den duur kwamen er alleen nog maar rechtse bezoekers.

    Like

 2. Jean zegt:

  M.i. staat PVDA voor Partij Van Dreigende Allochtonen.

  Like

 3. Harry zegt:

  Als er vreedzame Pegida betogers willen protesteren , moet dat op een afgelegen winderig rotpleintje aan de waterkant in de winter gebeuren .
  Dan is alles hermetisch afgegrendeld en kan men nergens heen .
  En dat zijn dan nog vreedzame burgers !

  Het islamitische tuig kan het niks verdommen of er toestemming is of niet , noch waar ze heen moeten .
  Blijkbaar zijn ze er van overtuigd dat Nederland van HEN is en dat ze maar kunnen doen wat ze willen .

  En Aboutaleb is een uitgekookte moslim die net genoeg doet om de twee kanten net niet door het lint te laten gaan .
  Vertrouw geen enkele moslim !

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Hierzo, Pegida NL- aanbidder: In de speech, die ik voor Breda had geschreven (die ik niet heb mogen houden, weet je wel) kwam die uitgekookte moslim óók nog aan bod.
   https://ejbron.wordpress.com/2016/06/18/de-speech-die-ik-niet-heb-mogen-houden/
   Maar één van de neven-argumenten, die later via-via er ook nog bij werden gesleept, was “dat Aboutaleb die middag ook al niet tot het gekozen thema behoorde” of zoiets.
   Ach, en als dat al wel zo was geweest, is het nóg beter, dat de “grote baas” daar zèlf mee komt, hè, of één van z”n “officieren.” In elk geval géén ‘lichtelijk gehandicapte’ “vrijwillige matroos,” die hooguit goed is om een keertje op te voeren ter opwekking van de meewarigheid. Wat ze te zeggen heeft, doet er in haar geval immers al helemáál niet toe!
   God, ik kan me nóg zo voornemen om het achter me te laten,maar elke keer als uitgerekend jij weer met die selectieve verontwaardiging op de proppen komt, waar je mij tot op het bot meende te moeten afbranden kan ik het wéér niet voor me houden.
   Maar ik ga nog we zeggen, wat ik te zeggen heb, let maar op, al is het maar voor DDL of BZTV: Daar heb ik die door jou verafgode club niet voor nodig.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 15 maart 2017 om 16:30

    Zomaar…, uit respect voor wat je allemaal doet:

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, ik wil niet vervelend wezen. Wat is nou eigenlijk het probleem?
    Je heb nou een complete geluid installatie (op speaker kabels na), regel het ergens, en laat wat van je horen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat: Dank je, lieverd: Ik wéét, dat je er zo over denkt, maar het doet altijd goed als dat óók eens gezegd wordt.
    @BertG.: Die behoren immers uiteindelijk toe aan DDL: Krijg alléén maar eens wat van de grond!
    Maar ik beraad me nog.
    Ze horen eigenlijk in Rotterdam: Ik heb ze in bewaring genomen, omdat Raf niet in staat was om ze te komen ophalen, dat heb ik je, dacht ik, toch uitgelegd.
    Er vriendelijk voor bedanken en ervan afzien wou ík dan weer niet. Maar we moeten ons verder beraden op hoe we ze weten te verhuizen, maar waar ze uiteindelijk heen moeten: Naar Rotterdam.

    Like

 4. O, wat was Geert goed in het debat met Asscher. Ik heb zitten genieten, hij heeft alles gezegd wat wij alleen maar op papier kwijt kunnen.

  Like

 5. elisah zegt:

  Bah, wat een achterlijke en goedkope holle frase, welke randdebiel trapt daar nou nog in.

  Like

 6. Onschuldige Bijstander zegt:

  aSSher cryptojodenjong

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Bij Pauw en Jinek beleefde Ass een HP’tje (hoogtepunt) ! Na eerst natuurlijk Geert even flink af te zeiken, deed de applausmasjiene z’n taak. Ass glunderde als een klein kind en een arm ging triomfantelijk de lucht in!! ‘k Hoop dat ie vandaag van het toneel verdwijnt!! Vogelverschrikker!!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, dan zitten ze in hun eigen clubje triomfantelijk te grijnzen onder leiding van feeks Jinek en stroopwafel Pauw. En rechts maar belasteren en belastende filmpjes met verdraaide uitspraken vertonen…
   Je gelooft je eigen ogen niet.
   Wat ’n ongelofelijk minderwaardige mensen zijn dat…!

   Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb ook moeite met Abouthaleb, als je als moslim onderschrijft wat er in de koran staat kun je geen uitvoerend lid zijn van de Nederlandse gemeenschap zonder een deel van jezelf te verraden. Dus Achmed wees een vent een geef dat paspoort terug want als mens mag ik je wel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zoals U verkiest, maar kij toch maar uit: In hoeverre is een wolf in schaapskleren iemand om “als mens wel te mogen?”
   Toch niet, omdat hij het bloed opdweilt, dat zijn radicale geloofsbroeders hebben vergoten!
   (Tjesus, we krijgen nog een kluif aan die Aboutaleb: Telkens trapt íemand er wel in!)

   Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Dat was een zwaktebod van de Talibanleider toen hij over Poetin begon, want het leidt tot niets omdat het nergens op slaat. Paniekvoetbal van een landverrader

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Wilders was gisteravond inderdaad een stuk beter in vorm dan 2 dagen te voren met Rutte.
  Ook tegen Segers deed hij het bepaald niet slecht.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Segers had het tegen Geert over Jezus, die naastenliefde predikte. Maar dan krijg ik het beeld voor ogen van Jezus die de geldwisselaars de tempel uit ranselde. Dus ook bij Jezus was er een grens aan de naastenliefde. Laten we daar een voorbeeld aan nemen. En lui die zich hier misdragen het land uit ranselen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 11. scheermes zegt:

  De laatste mededelingen over asscher zijn na het debat met wilders, uitgelekt door spekman,dat asscher na langdurig overleg met de partijleiding, dat het beter voor hem is om het nu een tijdje rustig aan te doen ,omdat na het debat met wilders hem CONSTANT het liedje door het hoofdt spookt ,o was ik maar bij moeder thuis gebleven enz!! Hij zit nu in verwarde toestand thuis !!Ook segers heeft van de dominee een uitbrander gekregen omdat hij als gelovige te KAK is gezet door WILDERS !!Tja heren dat kun je verwachten als je met wilders in debat gaat ZONDER ENIGE gezonde argumenten !! Iedereen ziet nu zo zachjes wel dat jullie ons mooie land in een GROTE PUINHOOP veranderen ,en dat alleen de PVV stemmers dit kunnen stoppen !!STEM PVV en maak er weer iets moois van van ONS land !!

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Nederland is van iedereen omdat hij het weggeeft aan vijanden van het westen?

  Man ga toch onder een paard hangen.

  Als precies degene die je bent.

  Lul!

  Like

 13. hslot4 zegt:

  Ik denk dat meneer wilders even een update moet hebben wat cijfers betreft 60 procent in de gevangenis allochtoon ????????????? weltrusten meneer Wilders het zijn er echt veel meer maak er maar 75/80 procent van .

  Like

 14. Jan zegt:

  Moet je eens zien hoe snel Asscher de ME heeft ingeschakeld als krakers in zijn woning in bezit hebben genomen, zijn huis.

  Like

 15. BM Fidel zegt:

  “al die liefdevolle hardwerkende verpleegsters met een hoofddoekje” Waar zijn die dan meneer Asscher? Ik zie ze niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s