Vanwege het verbod om op te treden van Turkse politici: Turkije dreigt Nederland met “zwaarste” tegenmaatregelen

Screenshot_31

Net zoals in het Ottomaanse Rijk: Turkije bedreigt Europa opnieuw.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De dreiging van Turkije tegen het vrije Nederland is een oorlogsverklaring van Erdoğan aan Europa.

Wel, wie tot nu toe Turkije nog steeds zag als een democratisch bolwerk (“de enige islamitische democratie ter wereld”) of als bruggenhoofd tussen Europa en Voor-Azië, zogenaamd “onontbeerlijk” voor Europa en de EU – zal nu, na de niet mis te verstane en welhaast onbeschaamde dreigingen van de Turkse minister-president Yildirim tegen Nederland uiteindelijk mogen vaststellen: Ja, Turkije is het bruggenhoofd. Maar dan niet van toenadering tussen de volkeren, maar een bruggenhoofd van de totale islamisering van Europa.

Michael Mannheimer Blog

Net zoals in het Ottomaanse Rijk wordt ook tegenwoordig Europa weer bedreigd door Turkije

Het huidige Turkije vertoont reeds weer alle symptomen van het ten onder gegane Ottomaanse Rijk. Binnen tien jaar tijd liet Erdoğan in Turkije 17.000 Moskeeën oprichten, dat zijn een kleine 5 moskeeën per dag. Hij schafte de seculiere grondwet, die nog stamde uit de tijd van Atatürk, af en staat op het punt Turkije in een islamitisch kalifaat te veranderen.

Want de “presidentiële” heerschappij, die hij er nog dit jaar door wil drukken, is niets anders dan de wederopleving van de regering van het Ottomaanse Rijk – met aan de top de eerste post-Atatürkse kalief Erdoğan.

Europa schijnt haar kwellingen onder de heerschappij van de Turken in het Ottomaanse Rijk vergeten te zijn

Wie de geschiedenis van het Ottomaanse Rijk kent – bijna 500 jaar brute, gewelddadige heerschappij over grote delen van Zuidoost- en Oost-Europa – die weet misschien ook dat de Turken Europa in deze 500 jaar verwoestten met 170 jaar oorlog, wanneer men alle oorlogen tegen Europa bij elkaar optelt.

Die weet dat ze met “weerspannige” Europese vazalstaten net zo omgingen als ze nu met Nederland omgaan: In het wilde weg dreigen met oorlog wanneer hun eisen niet zouden worden ingewilligd. En deze dreigingen werden, als zij niets opleverden, steeds wáár gemaakt.

In die tijd kwamen miljoenen Europeanen door de Turken om het leven. Honderdduizenden jongeren (“jongelingen-oogst”) werden ontvoerd naar Istanbul en opgeleid tot Janitsaren – de elitesoldaten der Turken in hun oorlogen tegen Europa. En honderdduizenden van de mooiste Europese meisjes en jonge vrouwen werden door de Ottomaanse bezetters ontvoerd en in de Turkse en Arabische serail verkocht: als veel gevraagde seksslavinnen.

Wilders’ rede daarover is het enige juiste antwoord op het Turks-islamitische imperialisme: “Jullie zijn geen Europeanen!”

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer.

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering, islamofascisme, Nederland, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vanwege het verbod om op te treden van Turkse politici: Turkije dreigt Nederland met “zwaarste” tegenmaatregelen

 1. Sabeltant zegt:

  Ach die Turken, Erdogan zet wat leugens in de Turkse kranten om net te doen alsof Nederland Turkije excuus aanbiedt en dat Turkije Nederland flink afgestraft heeft.
  De domme Turken waarvan het merendeel blindelings achter de kalief aanloopt slikken het als zoete koek. Eigenlijk is het gewoon een zielig mannetje die zijn zin niet krijgt.

  Laten we er geen aandacht aan geven en hem met zijn nep democratie gewoon in de (varkens) stront zakken.

  Morgen heeft meneer de kalief weer ruzie met een ander land en dan is iedereen het alweer vergeten.

  De feiten…. de Russen hebben zijn oliehandel met IS gebombardeerd en nu heeft Turkije geen inkomsten meer. Binnenlandse onvrede, kwakkelende economie.
  Geen hond wil er meer op vakantie omdat je de kans loopt dat je door een stel achterlijke Turken in elkaar geslagen wordt omdat ze horen dat je uit Nederland komt.

  Ook het Turkije probleem lossen we samen wel op.

  Laat ze lekker in hun sop gaarkoken.

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   Helemaal mee eens, alleen heel jammer dat Erdo-nichtje een heel tering typhus toerkenleger in Europa heeft. Er wonen 4 miljoen van die gasten in Duitsland en dat kan zomaar een legertje van 500.00-1.000.000 man betekenen. In NL zal hij ook wel een 50.000 man op de been kunnen brengen en wat te doen met wapenopslagplaatsen in fucking moskeeeeeeeeen????

   Like

  • kruisridder zegt:

   Een mooie bijkomstigheid naast het instorten van de gestolen Syrische oliehandel van zijn zoon is, dat ook de toeristenhandel daar volledig is ingestort.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zonder die toeristen komen er toch wel miljarden aan euro’s binnen aan zogenaamde steun van uit de EU.
    Dus ik denk niet dat erdootje daar mee zit.

    Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Wel, wie tot nu toe Turkije nog steeds zag als een democratisch bolwerk (“de enige islamitische democratie ter wereld”) of als bruggenhoofd tussen Europa en Voor-Azië, zogenaamd “onontbeerlijk” voor Europa en de EU …

  was toen al, en zal nu waarschijnlijk nog steeds een dwaas zijn!

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Tsja, een oorlogsverklaring aan Nederland?
  Dat moet dan betekenen dat de turkse troepen de Bosporus oversteken en zich, beginnende in Griekenland, een weg naar Nederland banen om Nederland te veroveren.
  Daarbij uiteraard gewillig doogewuifd door de EU-non-valeurs en hun vazallen.
  Waarschijnlijk maken ze een omweg om Hongarije heen, dat komt later wel aan de beurt.
  Nee, dit keer geen Poolse koning die ze bij Wenen verslaat maar EU-leiders die ze met graagte de kortste weg wijzen waarbij ze van proviand en esxtra wapens zullen worden voorzien door de merkel-getrouwen.
  De lachende liegende landverrader staat ze bij de grens op te wachten met een turks vlaggetje om daar dan met de eerste op Nederlandse bodem afgevuurde turkse kogel direct uit zijn lijden te worden geholpen, want ook turken weten dat landverraders niet te vertrouwen zijn en maar beter direct opgeruimd kunnen worden. Zo heeft elk nadeel dan toch weer zijn voordeel.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Speciaal voor migranten knuffelaars om over dit vers na te denken: ( en dan heb ik het niet over de echte vluchtelingen die echt in nood zijn, maar over al die gelukzoekers waarvan er alweer 3 miljoen aan de grenzen ,in het zuiden, klaar staan om hier naar toe te komen) Wees aub waakzaam! Denk eens aan de grote christenvervolging die vandaag de dag overal aan de gang is.

  Exodus 23: 32-33
  U mag met hen en met hun goden geen verbond sluiten.
  Zij mogen niet in uw land blijven wonen, anders zullen zij u doen zondigen tegen Mij.
  Als u hun goden dient, voorzeker, het zal voor u tot een valstrik worden.

  Like

 5. Jean zegt:

  Elke Turk die naar Europa komt moet een document voorgelegd worden waarin hij/zij verklaard de normen & waarden én seculiere wetten van het land in Europa te zullen respecteren, als hij/zij weigert dat document te ondertekenen dan niet toelaten.
  Dat Europa NOOIT Turkije mag opnemen bij Europa is de logica zelf, daar moet zelf niet over gesproken worden want Turkije is een levensgevaarlijke islamitische dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 6. joga zegt:

  Wat zeg ik? Een volledig krankzinnige!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik denk dat Erdogan Europa harder nodig heeft, als Europa Erdogan. Alleen zou die Balkan route beter afgesloten moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  Waar blijft de enige “Seculiere Turk” nou…
  Die hier altijd voor Turkije opkwam en zelfs durfde betogen dat Erdogan op “democratische”
  wijze was gekozen…
  Hij schreef hier van die typisch Turkse reacties met filmpjes waarin je kon zien hoe goed het leven voor iedereen in Turkije wel niet was.
  Jammer dat er nu helemaal geen toeristen meer naar Turkije komen.
  Goh, wat zullen die Turken in armoede moeten gaan leven…

  Hij zal toch niet ook al in een Turkse gevangenis zitten…?

  Like

 9. elisah zegt:

  Mooi, zo komt uitgebreid naar buiten wat de ware bedoelingen zijn van deze levensgevaarlijke potentaat.

  Like

  • elisah zegt:

   Zojuist gelezen:
   Volgens premier yildirim van turkije heeft Rutte al lang zijn excuses aan hem aangeboden en heeft hij hem uitgenodigd om te gaan eten.
   Rutte verklaarde eerder dat hij nooit zijn excuses zou maken richting de turken….
   Wie liegt er hier???

   Like

 10. scheermes zegt:

  Turken die zich turk voelen horen in turkye!!!!!!!!!

  Like

 11. Flo zegt:

  Allemaal zaken die de mensen die niet in de politiek zitten duizendmaal beter begrijpen ,dan dat stelletje schriftgeleerde in Den Haag en Brussel , die mijlenver buiten de realiteit leven .

  Like

 12. Jade zegt:

  Laat ze opflikkeren, die domme turken…
  Wat mij betreft schakelen ze erdogan uit
  met een drone want die kerel is niet goed snik.

  Like

 13. E. Zichternan zegt:

  Als we nog niet wakker waren word het tijd om nu eens goed op te letten en de duidelijke signalen op te merken; Europa Let op!

  Like

 14. Jan zegt:

  Turkije dreigt Nederland met “zwaarste” tegenmaatregelen

  Turkije stuurt uit protest 40 koeien terug naar Nederland

  Bülent Tunç, de voorzitter van de vereniging, zei tegen het staatspersbureau Anadolu dat het gaat om symbolische protestactie van 40 Holstein-Friesian koeien.

  ,,In de toekomst willen we geen dierlijke producten meer uit Nederland. De eerste lading van deze runderen is geladen. We gaan ze terugsturen”, zei hij. Ze komen van het Biga zuivelbedrijf in de westelijke provincie Çanakkale.
  ….
  http://www.ed.nl/dossier-rel-met-turkije/turkije-stuurt-uit-protest-40-koeien-terug-naar-nederland~a56065c7/

  Like

 15. Jan zegt:

  Erdogan wil af van niet bestaande stedenband met Rotterdam


  Rotterdam meldt dat er afgelopen jaren goed contact is geweest met Istanboel maar dat er nooit sprake is geweest van een stedenband. ,,Die bestaat niet.’’ Wel heeft Rotterdam vaak samengewerkt met de lokale autoriteiten van de gemeenten Kayseri en Istanboel, omdat veel Rotterdamse Turken daar hun roots hebben liggen. ,,Rotterdam vindt het daarom belangrijk deze contacten te onderhouden en hoopt dat deze kunnen blijven bestaan”, aldus de zegsman.
  ….
  http://www.ed.nl/dossier-rel-met-turkije/erdogan-wil-af-van-niet-bestaande-stedenband-met-rotterdam~a445b397/

  Like

 16. tippelaar zegt:

  Ik denk dat Erdogan zijn 5e colonne turken in nederland gaat mobiliseren. Hij zal ze voorzien van wapens en kennis om bommen te maken om terroristische aanslagen in nederland te plegen. De nederlandse autoriteiten zal het dun door hun broek lopen van spijt dat ze zo’n grote bek tegen Erdogan hebben open getrokken. Ze weten niet wat te doen om het allemaal weer goed te maken. Zie hier het scenario dat staat te gebeuren als de eerste Turkse bom ontploft is. Het kan haast niet anders dan dat Erdogan de nederturkse heethoofden zo zal instrueren. Krankzinnige situatie. Een navo.bondgenoot die een andere navo.bondgenoot bedreigt. Turkije moet uit de navo worden gezet. Hij is op alle fronten een bedreiging voor onze veiligheid, zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Zeker zijn toenadering tot Rusland geeft te denken.

  Like

 17. Jan zegt:

  Ankara bevriest tegoeden van Turkse Nederlanders

  De Turkse overheid blokkeert de Turkse bankrekeningen van Nederlandse burgers. Het gaat vooral om rekeningen van Bank Asya, een bank die werd opgericht door de Gülenbeweging, meldt Trouw.
  ..
  http://www.ad.nl/buitenland/ankara-bevriest-tegoeden-van-turkse-nederlanders~a0ffe453/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s