FOTOSHOPPER Rutte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Rutte. Bookmark de permalink .

23 reacties op FOTOSHOPPER Rutte

 1. Mirjam zegt:

  Ik heb een plan geopperd om Geert een groot bloemstuk te sturen door ons, zullen we dat doen? Graag reacties! En als EJ dan de penningmeester wil zijn en wij een donatie (hoeft niet veel te zijn want we zijn met genoeg mensen) overmaken aan hem, en dit stuk dan vandaag bij het Binnenhof geleverd kan worden? Fleurop levert vandaag nog – en er zijn genoeg Fleurop winkels in Den Haag – als men het vóór 14.00u besteld. Dus wat zullen we doen?

  De stemmen zijn nog niet helemaal geteld en ik denk dat er nog wel een verrassing kan komen in de vorm van nog één extra zetel voor Geert ik kan zitten. Wat het ook zal worden, hij heeft het fantastisch gedaan en ook nog zonder overmatig debatteren en publiekelijk optreden. In feite is hij de winnaar en als er nog zetels bij zouden komen, dan vind ik het een schandaal al Rutte hem stoïcijns blijft negeren om mee te regeren.

  Geert verdiend een bloemstuk en zijn kiezers ook, want met ons allen staan achter Geert. En als hij dit krijgt op zijn kamertje in het Binnenhof, dan hebben wij dit in feite ook ontvangen.
  Wat zullen we doen? En als niemand mee wil doen, dan stuur ik hem er eentje van mezelf.
  Maar dat zal dan niet zo groot kunnen zijn. Zeg het eens mensen.

  Geliked door 2 people

 2. Mirjam zegt:

  Sorry voor de typo’s, ik heb de neiging om heel snel te typen. En nu moet ik naar mijn werk dus ben ik gejaagd. Maar oké jullie weten wat ik bedoel, hoop ik, groetjes, Mirjam.

  Like

 3. Japio zegt:

  Weer de komende 4 jaar leugens, meer immigratie en meer EU.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Dans maar op het graf van Nederland, grijzende leugenaar. Je hebt niet eens in de gaten dat je met je islamofiele/eurofiele vriendjes een werktuig van de duivel bent.
  Allah = satan, begrijp je dat nu nog steeds niet?

  Like

 5. sylvia zegt:

  geert heeft ook Facebook en daar kan je hem een viraal blommetje sturen of een kaartje met poezen erop sinds kort heeft hij nieuwe poezen jazekers we spreken over vrijheid en gerechtigheid en geert word altijd openlijk geminacht en genegeert in de politiek bestaan dus geen gelijke rechten

  Like

 6. Lee zegt:

  Het feit dat er waarschijnlijk een kabinet vvd, CDA, d’666, cu komt geeft me geen bevrediging en zeker niet de motivatie om Geert bloemen oid te sturen. 200000 immigranten erbij de komende 4 jaar, tel uit je winst!

  Like

 7. Wil ma Grunn. zegt:

  Mirjam, u heeft gelijk. Ik wil wel mee doen.

  Like

 8. Ik hoop niet dat wij nu weer 4 jaar naar de rotkop van Rutte moeten aankijken.

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Probeer Fleur te benaderen

  Like

 10. BertG. zegt:

  Fijn hé, ze gaan nou al dreigen met oorlog.
  Ze hoeven maar 1 signaaltje te geven via de schotel bij alle Turken thuis, en de meute gaat los.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/03/ankara-reageert-op-verkiezingsuitslag-heilige-oorlogen-komen-naar-europa-471708/

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • scheermes zegt:

   bert.g zegt ; fijn he ,ze gaan nou al dreigen met oorlog !!Tja bert ,als je weet dat er al zoveel moslims zijn en moslim turken. valt de verkiezings uitslag knap tegen natuurlijk !! Deze turkse minister was er van overtuigd, dat denk met kuzu de grootste zou worden !!Dit is natuurlijk niet te accepteren door deze turk !! Deze tegenvaller moet deze man verwerken!! Overigens heeft hij wel groot gelijk dat het in nederland allemaal 1 pot nat is ,vanuit de koran gezien !!, Als je geen moslim bent, moet je allemaal gedood worden ,volgens de koran!! Je bent moslim ,of je kop gaat eraf !! Een beetje meer kennis over de koran zou bij de meeste nederlanders geen kwaad kunnen !!Als ze de waarheid betreffende de koran zouden weten zou geert widers alleen met de pvv kunnen regeren !! Kuzu is met afstand de winnaar in de grote steden !!Het gaat goed met nederland volgens rutte !! VOOR WIE?????

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Rutte; “Erdogan vriend we hebben gewonnen, bedankt voor je medewerking, ik maak het binnenkort goed met je”. groeten je vriend Mark !

  Like

 12. Nemesis zegt:

  Die klojo met dat turkse vlaggetje. Wees maar liever wat voorzichtiger, als Nederlander met turkse vlaggetjes wuiven is wel ietsiepietsie voorbarig

  Like

 13. Jan zegt:

  De islamofiel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s